Φυσικα ειναι ημιτελης η απαντηση μου αγαπητε, ειχα να γραψω πρισσοτερα αλλα επρεπε να ασχοληθω και με αλλα οποτε ο χρονος περιορισμενος
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από HEYOK40Αρχικά ευχαριστώ για την απάντηση σας. Ο Καθολικός Δαρβινισμός επεκτείνεται και πέρα από την λειτουργία των κοινωνιών οπότε η απάντηση σας είναι ημιτελής. Σας ευχαριστώ και πάλι ωστόσο για την προσπάθεια.
Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από alisidaΑγαπητέ,το θέμα δεν αποζητά πολυχρωμία ,ούτε πολυλεξια,
αλλά στοχευμένες ερωτησεις,όπως και κάθε θέμα άλλωστε, προκειμένου να κτιστεί βημα-βημα
μια (ίσως) νέα θεωρία ,ή έστω μια επεξήγηση των υπαρχουσών θεωριών,
Για να καταλάβουμε το κατιτις μας κι εμείς οι άσχετοι.
(θα παρακολουθήσω με μεγάλο ενδιαφέρον
)
Λαθος αγαπητη η λεξη universal έχει τρεις εννοιες Α. ) Καθολική εννοια Β) καθολικος ,παγκοσμιος ,γενικός Γ) Καθολικός για όλους (επιθετο )
Παράθε
Σχόλιο # 25 από Kristina_
Ο ορος οπως τον εγραψες δεν υπαρχει πουθενα ουτε καν στo google,,,το universal στα ελληνικα δε μεταφραζεται καθολικος αλλα οικουμενικος,,,οπως και να ναι η συζητηση εδω ειναι ακυροακυρη, ειδικα οταν ο θεματοθετης εχει θεμα να αναπτυξει το θεμα του
Παράθεση:
Σχόλιο # 33 από squirrel-b1968
Αν είναι να γουγλαρω να διαβάσω ,να ψάξω βιβλιογραφίες...κ να μην πετύχω κ το θέμα.. ...κ όχι τίποτα άλλο βλέπω σκληρό κοφτό τον καθηγητή ,εεε το θεματοθετη ,δεν βλέπω καλό βαθμό ..Υ.Γ.Εγώ θα κάνω το "κουμπί"...Χ...(με τον ανάλογο θόρυβο )Γκραααν...Μέχρι τώρα έχω πατήσει 10 άκυρες απαντήσεις ..κανονίστε ...πιάστηκε το χέρι μου
γεμισαμε τρολια
Παράθεση:
Σχόλιο # 35 από NightWshΌταν κάνουμε αναζήτηση στο γκουγκλ και κοπι πειστ τάχα μου τάχα μου να κοιτάμε και πιο πάνω..
Τα μετά Χριστόν κοπι πειστ δεν γεμίζουν τις ελειπης γνώσεις...
Σε πρόλαβε αλλος αξημερωτα..
Και εμείς οι Χριστιανοί τον σταυρό μας..
Troll-dalaigelaei
ζηλευετε εμας τα τρολια !!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 40 από NightWshΌσοι δεν είναι επαρκείς για το επιστημονικό θεμα μπορούν να έρθουν δίπλα...
Είμαστε στον ήλιο και κάνουμε κούνια...
Ηδη σου εβγαλα μια κιτρινη καρτα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 72 από Kristina_Αν υποψιαστω οτι θα αριστευσει ο vidar, hept, Qκαι λοιποι αρρενες, θα σας καταγγειλω για μισογυνισμο και θα απαιτησω ποσόστωση στην αριστεια
![]()
Θα γινι της κολασεως mark me, θα πεσει πολυ γελιο προβλεπω, !!!
Μπορείτε επίσης να διαβάσετε και το "παραπλανημενος άνθρωπος" του Παντελή Γαβρίλη ,που αποδομει τόσο τα επιστημονικά,όσο και τα θρησκευτικά δογματα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 61 από HEYOK40Νομίζω για οποιονδήποτε διαβάσει τις απαντήσεις των μελών θα καταλάβει τον αγχώδη εγωκεντρισμό που τα καθοδηγεί να θέλουν να γράψουν την τελευταία κουβέντα, να έχουν τον τελευταίο λόγο νομίζοντας πως έτσι θα δικαιωθούν με κάποιο τρόπο...ωστόσο επειδή κάποιος ή κάποια μπορεί να βρει το θέμα όντως ενδιαφέρον να προτείνω απλά να διαβάσουν αν έχουν την ευκαιρία τα παρακάτω βιβλία και ιδιαίτερα τα κεφάλαια που αφορούν τον Καθολικό Δαρβινισμό. Πιστεύω πως αποτελούν μια καλή αρχή...
1.ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣGODFREY-SMITH PETER 2.Η ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣPLOTKIN HENRY
Εγώ δεν ξέρω τίποτα,έλειπα όλη μέρα
Παράθεση:
Σχόλιο # 85 από vidar70
γεμισαμε τρολια
trolAlis
Πουλιά πιάνεις...το πρώτο ήταν και ήρθα να πουλήσω μούρη...επειδή εδώ με παίρνει...
Παράθεση:
Σχόλιο # 75 από dimitrisx66
Για να μην σου χαλάσω το χατίρι θα σου δώσω μια απάντηση στο ερώτημα σου. Διαλέγω την κουρτίνα ένα. Μήπως είναι ώρα να μας δώσεις και εσύ μια τοποθέτηση δική σου για να γίνει παιχνίδι ή μήπως ήταν το πρώτο βιβλίο που διάβασες και ήρθες να πουλήσεις μούρη...
Μην καλοπιανεις τον,,,καθηγητη!!!Μη γινεσαι σπασικλακιιι
Παράθεση:
Σχόλιο # 81 από vidar70Φυσικα ειναι ημιτελης η απαντηση μου αγαπητε, ειχα να γραψω πρισσοτερα αλλα επρεπε να ασχοληθω και με αλλα οποτε ο χρονος περιορισμενος
Άρα λάθος τίτλος...!...
Προτεινόμενα βιβλία που "άκουσα"..έπρεπε να γράφει
"ΧΧΧ...Γκρανν από μένα είναι ΟΧΙ..
Άλλαξε το τίτλο θεματοθετρια
..εεε θεματοθετη σορρυ,κ θα πάει καλύτερα το θεματακι
.Υ.Γ.1
Σκίουρος που θα αρχίσει να πετάει σκαφουντούκια σε λίγο κ είναι κ ληγμένα..
Υ.Γ2
Λειπεις...Ιρενε..γιατι φαινοσουν ορίτζιναλ περιστατικό
Ναι βρε βινταρ, αλλα μια αναζητηση στο νετ τιποτα δεν μου εφερε,,,δλδ κανεις δε μιλα για το θεμα «καθολικος» δαρβινισμος στο νετ,,,ε υπεθεσα οτι καπως αλλιως θα χε μεταφραστει στα ελληνικα το universal darvinism που σε μια δευτερα προσπαθεια υπεθεσα και παλι οτι ηταν το ζητημα,,,ε εφταιγε και η αρχικη παντελης ελλειψη στοιχειων απο τον,,,ΜΗθεματοθετη κλπκλπ,,,
(Κανω γω μια προσπαθεια μηπως με τις δικαιολογιες παρω τουλαχιστον τη βαση γμτ,,,βοηθα και συ λιγακι! Μην εισαι αριστος-σπασικλακι! γινε αριστος-μεγαλοψυχος )
Παράθεση:
Σχόλιο # 83 από vidar70Λαθος αγαπητη η λεξη universal έχει τρεις εννοιες Α. ) Καθολική εννοια Β) καθολικος ,παγκοσμιος ,γενικός Γ) Καθολικός για όλους (επιθετο )
Παράθε
Σχόλιο # 25 από Kristina_Ο ορος οπως τον εγραψες δεν υπαρχει πουθενα ουτε καν στo google,,,το universal στα ελληνικα δε μεταφραζεται καθολικος αλλα οικουμενικος,,,οπως και να ναι η συζητηση εδω ειναι ακυροακυρη, ειδικα οταν ο θεματοθετης εχει θεμα να αναπτυξει το θεμα του
Ωχ, βγαζεις και συ καρτες??? Οχι μονο ο καθηγητης??? Φευγω παω με τη ναιτ στις κουνιες
Παράθεση:
Σχόλιο # 87 από vidar70Ηδη σου εβγαλα μια κιτρινη καρτα.
Για σημασία τρώγομαι
Κι αρχίνησα παιάνα
Με ολικό δαρβινισμό
Τα κάνω όλα ...
...κυρία
Πουθενα δεν σε παιρνει...τα νικ αλλαζουν το χουι νομιζεις?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 91 από HEYOK40Πουλιά πιάνεις...το πρώτο ήταν και ήρθα να πουλήσω μούρη...επειδή εδώ με παίρνει...
Έχουμε παραδοχή ...
οπότε άντε σχολασαμε ...
χτύπησε κουδούνι
..Υ.Γ
.Κριςςς,σταματα ν αντιγράφεις !..
.θα φας τιμωρία
Τ .ωρα Ρ..απιδο Ό..λο βλακείες Κ..άνεις!
Αγαπητέ Heyok..., θα πω και εγω , δυο λόγια , για τον Δαρβινισμο ... και συγκεκριμένα , για το τι σε οδήγησε , να ασχοληθείς , με αυτη , την θεωρία ...
Δεν θα πω κάτι , για την θεωρία , της εξέλιξης των ειδών ...αλλα για την θρησκευτική θεωρία ...του Δαρβίνου ..
Οπότε ,...Εσένα δεν σε κάλυψαν οι αποψεις , αλλα και η συμπεριφορά , του Θεού , όπως ακριβώς αναφέρονται , στην Παλαιά διαθήκη , ..αλλα ουτε και οι απόψεις , του Ιησού ,..στην Καινή διαθήκη ...στα ευαγγέλια κλπ...
Μέχρι εδω , ισως να έχεις και δίκιο , ... όμως ειναι μια μεγάλη κουβέντα , και ας μήν , την κάνουμε τώρα ..
Σημασία όμως έχει οτι , δεν γεννήθηκες , γνωρίζοντας , την θεωρία του Δαρβίνου ... προτού ακομα , καλα , καλά , να σταθείς , στα πόδια σου ... εκτός και αν , οι γονείς σου , ηταν αυτής , της ιδεολογίας , ..και σου την μετέφεραν ...
Ομως , το 99 % , πρέπει , πίστευες σε καποια , χριστιανική θρησκεία , ...οπως χριστιανοί ορθόδοξοι , καθολικοί , ...προτεστάντες ...ευαγγελιστές ... μάρτυρες του Ιεχωβά ...κ.α ..
Οπότε με αρκετή μελέτη , προβληματισμό , και αρκετό ψάξιμο , .. κατέληξες , στον Δαρβίνο , ..και τις θεωρίες του , ..
Θα μου επιτρέψεις ομως να πω , οτι , ναι μεν πιστεύεις στον Δαρβινισμο , ...και μάλιστα , στον καθολικό Δαρβινισμό , ...ομως αποφεύγεις ,... η , ντρέπεσαι , να ομολογήσεις , για αυτό που πιστεύεις , για να μην σου πουν και καλά , οτι κάνεις προσυλητισμο,...???
Αν θέλεις , μπορείς , να τοποθετηθείς , ωστε να μην αναρωτιούνται , ολοι οι φίλοι εδω , ...για ποιον λόγο , δεν σχολιάζεις , τις αποψεις σου , και τα ερωτήματα , που μας έβαλες ...
Και ισως να αναρωτηθείς , για την ερώτηση που σου έκανα , ...και απάντηση δεν πηρα ... σχετικά με την , αθεϊστική θεωρία ...
Η ερώτηση που σου έκανα , μάλλον , σου φάνηκε αφελής ...ομως , την απάντηση σου , την γνώριζα , προτού ακομα , μου απαντήσεις ...και φάνηκε , απο τον τίτλο του θέματος , που ανέβασες ...
Ευχαριστώ ...
Φιλικά .. Q ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 61 από HEYOK40Νομίζω για οποιονδήποτε διαβάσει τις απαντήσεις των μελών θα καταλάβει τον αγχώδη εγωκεντρισμό που τα καθοδηγεί να θέλουν να γράψουν την τελευταία κουβέντα, να έχουν τον τελευταίο λόγο νομίζοντας πως έτσι θα δικαιωθούν με κάποιο τρόπο...ωστόσο επειδή κάποιος ή κάποια μπορεί να βρει το θέμα όντως ενδιαφέρον να προτείνω απλά να διαβάσουν αν έχουν την ευκαιρία τα παρακάτω βιβλία και ιδιαίτερα τα κεφάλαια που αφορούν τον Καθολικό Δαρβινισμό. Πιστεύω πως αποτελούν μια καλή αρχή...
1.ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣGODFREY-SMITH PETER 2.Η ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣPLOTKIN HENRY
Νάσαι καλά ρε θεματοθέτη!
Είχα καιρό να γελάσω τόσο πολύ με κάποιο θέμα εδώ μέσα.Κυρίως για τις εμπνευσμένες απαντήσεις των φίλων συνφορουμιτών.Ξύπνησες το τρολ μέσα τους! Επιτέλους!!!Ασταδιαλα δηλαδή πια με θεματάκια τύπου τι να κάνω με τον πρώην, πώς να χωρίσω με τον νυν κι απ' την Κική και την Κοκό πια να διαλέξω. Εκεί έβγαινε από μέσα τους ο τηλεψυχολόγος. Ενώ εδώ, αχ, εδώ... Άλλο πράμα, λέμε.Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media