Νταξ...δεν αργησε να φανει και να δειξει τις "ιδιαιτερες" προτιμησεις που εχει...στους ευφυεις, τους αυτοσεβαστικους, τους αξιους και τους γουαναμπι σεβαστικος μπατ δε μποραω, επειδη ειναι οουνεδ φυζικαλ ντισποζισιον...
Παράθεση:
Σχόλιο # 142 από Qwerty___55Αυτο , το κατάλαβα κι εγω ...δεν εχει καμμία σχέση , ..ουτε με το Google , . ουτε με το , copy paste ...
Ειναι δικό σου , καταδικό σου ...
Το δικο σου σχολιο ομως..ποστ 15...δεν ηταν δικο σου.
Ηταν επιλεκτικο κοπυ πειστ απο το γκουγκλ.
Το πληρες κειμενο στο ποστ 28.
Δεν βρισκω κακο να ανατρεχει καποιος στο γκουγκλ.η αλλου..αρκει να αναφερει τη πηγη..και να μην το εμφανιζει σαν δικο του.
Οσο για μενα..αυτα τα εχω γραψει πολλες φορες εδω..δεν διαβαζεις..δεν!!
Καταναλωνεις ολη την ενεργεια σου..να γράφεις τα αναλυτικα σου .
Και αυτο το εχω γραψει.
Ειναι κολλητικη η χρηση λεξαριθμων, με σαλτα απαυτολογιας?...
Ολα οσα γραφω εδω στο φόρουμ , τα παίρνω απο το Google , και τα κανω , copy paste ,. εδω ... γι'αυτό και δυσκολεύεσαι , να απαντήσεις ,.. ...επειδη δεν εχω ανεβάσει ακόμα , ..τις έξυπνες , ευέλικτες ..και πικάντικες , ατάκες μου , .. στο internet ...!!!
Σύντομα , θα γίνει και αυτό ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 162 από paranomos
Το δικο σου σχολιο ομως..ποστ 15...δεν ηταν δικο σου.
Ηταν επιλεκτικο κοπυ πειστ απο το γκουγκλ.
Το πληρες κειμενο στο ποστ 28.
Δεν βρισκω κακο να ανατρεχει καποιος στο γκουγκλ.η αλλου..αρκει να αναφερει τη πηγη..και να μην το εμφανιζει σαν δικο του.
Οσο για μενα..αυτα τα εχω γραψει πολλες φορες εδω..δεν διαβαζεις..δεν!!
Καταναλωνεις ολη την ενεργεια σου..να γράφεις τα αναλυτικα σου .
Και αυτο το εχω γραψει.
Όχι άλλες copy πάστες...δεν μας λυπάστε καθόλου? Χαχαχαχαχα
Τσατάλια μας τα κάνατε...μην πω τίποτε άλλο και ως συνήθως κοπώ στην Ιερά εξέταση χαχαχα .
Με έχουν πάρει με κακό μάτι...γιατί?χαχαχα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 165 από OxamanΜε έχουν πάρει με κακό μάτι...γιατί?χαχαχα.
Κανεις κακες παρεες ωχακι
Δεν σηκώνουμε κεφάλι , ουτε πετάμε λαιμο , γιατί μπορεί και να χτυπήσουμε , στο ταβάνι .. !!!
Θα πει κανείς ...μα τωρα εξοικειώθηκε , τώρα έμαθε ... τώρα μπορεί να στηρίζεται στα πόδια του ...!!!
Νομίζει ...!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 167 από paranomos
Κανεις κακες παρεες ωχακι
Να χαρω ...να χαρω!!!
ενα μωροοο!!!
παλι για τη μουμια του Περου διαβαζεις?
Παράθεση:
Ειμαι αληταμπουρας, εχω και μωρο
Σχόλιο # 169 από EnikosΟθπσ! Το κείμενο σας μπορεί να αναγνωριστεί ως κείμενο γραμμένο στα ελληνικά ή τα αγγλικά.
Ας διαβασει για τον Τουταγχαμών..
Ειμαι πιστημων..αλλα το μωρο με παρατησε..και πηγε με αληταμπουρες.
Έχεις εμπειρία βλέπω στις μούμιες!
Εξού το μετατραυματικο!
Ξου ξου το κακό...
Troll-dalaigelaei
Μην το πολυλες , γιατί στο τέλος θα το πιστέψεις και συ ο ίδιος ...!!!
Εντάξει ...εισαι επιστήμων ...!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 172 από paranomosΕιμαι πιστημων..αλλα το μωρο με παρατησε..και πηγε με αληταμπουρες.
![]()
Και γω που νόμιζα οτι διαβάζεις , ...την μικρή Κατερίνα .. !!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 171 από paranomosΑς διαβασει για τον Τουταγχαμών..
Δεν ειν' κακη ιδεα.![]()
Το θυμηθηκε παλι?...
Με τροπο ρε σεις δεν σας εχω πει?...
Μη βγαλει καμια δωδεκαποντη γοβα εδω χαμου και δεν ξερωμε που να κανωμε...
Οπως εχωμε διαβασει και εμεις...(ταρατατα)...
Παράθεση:
Σχόλιο # 174 από Qwerty___55Μην το πολυλες , γιατί στο τέλος θα το πιστέψεις και συ ο ίδιος ...!!!
Εντάξει ...εισαι επιστήμων ...!!
Αγαπητε γιδοβοσκε..
Εσυ μην γραφεις τετοια...
Γιατι δεν μαρεσουν...
Και χωρις να ορκιστω..
θα τα παρεις πισω
Παράθεση:
Σχόλιο # 175 από Qwerty___55Και γω που νόμιζα οτι διαβάζεις , ...την μικρή Κατερίνα .. !!!
Ναι..του μικρου ηρωα τη κατερινα
Αγαπητέ Παράνομε , θα πρέπει κάποια στιγμή να αποδεχτείς οτι , οι συνομιλητές , εχουν δικαίωμα να εκφράζονται όπως εκείνοι νομίζουν για να καλύψουν το θέμα που έχει ανέβει , δίχως να σε ρωτήσουν , αν σου αρέσουν , όλα όσα γράφουν , η , οχι ...
Η δική σου δουλειά , είναι να συμμετέχεις στην συζήτηση , η , να απέχεις απο αυτήν , από την στιγμή που δεν έχεις , ουτε άποψη , ουτε τις γνώσεις για να τοποθετηθεις ...
Το να απειλεις κάποιον που συμμετέχει στην συζήτηση οτι , θα τον υποχρεώσεις , να πάρει πίσω , το οποιο σχόλιο του , απο την στιγμή που το σχόλιο αυτό , είναι με κόσμιο τρόπο γραμμένο, ενω παράλληλα , η ομάδα διαχείρισης εγκρίνει , τα κείμενα που ανεβάζουμε , σκέψου λοιπόν οτι τις απειλές αυτές , να τις κάνεις , αλλού , και οχι σε χώρους πού δεν σου ανήκουν , και σε ανθρώπους που δεν είναι υπάλληλοι σου ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 178 από paranomos
Αγαπητε γιδοβοσκε..
Εσυ μην γραφεις τετοια...
Γιατι δεν μαρεσουν...
Και χωρις να ορκιστω..
θα τα παρεις πισω
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media