Για όσους έχουν βαρεθεί να διαβαζουν τα ίδια και τα ίδια, σκέφτηκα να ξεκινήσω ένα λίγο πιο πικάντικο θέμα στο οποίο μπορείτε να εξομολογειστε τις μικρες,καθημερινές σας ατασθαλίες
Και ξεκινώ πρώτη : Ομολογώ,ότι μαγείρεψα μεταξύ των ωρών 19.30-20.30Μονος, παω που και που για πατσα. Οριστε...
Εγώ ομολογώ, ότι αντί να κοιμηθώ σήμερα γύρω στις 22.30 που σκόπευα θα κοιμηθώ αργότερα γιατί βρίσκω πολύ ενδιαφέροντα όλα τα διαφορετικά που διαβάζω εδώ.
ΥΓ : Ανυπομονώ να ανέβει θέμα εξομολογήσεων με τις μεγάλες μας ατασθαλίες.Καλησπερα σε ολη την παρεα.
Το Σαββατο πηγα με κατι φιλους να δουμε τον Παναθηναικο στον Βολο.
ότι σπάνια βρίσκω κατάλληλη παρέα για θέατρο, καθώς τα γούστα δεν ταιριάζουν πάντα. Προ ολίγου γύρισα από θεατρική παράσταση. "Κωλόκαιρος", στο θέατρο ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ, όπου βέβαια πήγα μόνη μου, κάτι που συνηθίζω συχνά Την προτείνω σε όσους αρέσκονται στο καλό σύγχρονο ελληνικό ρεπερτόριο
,,,ομολογω οτι σπανιως μαγειρευω
Στις 4.30 με ξυπνησε το τηλεφωνο...κατι ωρες!...
Σιγα την ατασθαλια βρε αλις..
Τουλαχιστον μαγειρεψες κατι πικαντικο;Ο παράνομος , έχει θεσπίσει το ωράριο , και έχει δώσει σαφείς οδηγίες ... ενώ εσύ , κάνεις παρατυπίες , με αποτέλεσμα να τον εκνευρίσεις ...
Παράθεση:
Εξομολογήσεις
Σχόλιο # 1 από alisidaΓια όσους έχουν βαρεθεί να διαβαζουν τα ίδια και τα ίδια, σκέφτηκα να ξεκινήσω ένα λίγο πιο πικάντικο θέμα στο οποίο μπορείτε να εξομολογειστε τις μικρες,καθημερινές σας ατασθαλίες
Και ξεκινώ πρώτη : Ομολογώ,ότι μαγείρεψα μεταξύ των ωρών 19.30-20.30
Καλημέρα και ωραίο θέμα
Μόνο που όσο και να το στύβω καμία μικρή καθημερινή ατασθαλία δεν έχω να γράψω.. πόσο μάλλον μεγάλη..
Πάει, διορθώθηκα, έγινα καλό παιδί πλια..
Εσένα, ποια ακριβώς ήταν η μικρή σου ατασθαλία ;
Οι ώρες 19.30-20.30 ή που μαγείρεψες
¶λεξ,έχω παρόμοιο πρόβλημα,μιας που μου αρέσουν τα ψυχογραφηματα και ιδιαίτερα οι μονόλογοι και ούτε εγώ βρίσκω παρέα για θεατρικες παραστάσεις τέτοιου είδους
Παράθεση:
Ομολογώ
Σχόλιο # 5 από alexandriani1ότι σπάνια βρίσκω κατάλληλη παρέα για θέατρο, καθώς τα γούστα δεν ταιριάζουν πάντα. Προ ολίγου γύρισα από θεατρική παράσταση. "Κωλόκαιρος", στο θέατρο ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ, όπου βέβαια πήγα μόνη μου, κάτι που συνηθίζω συχνά Την προτείνω σε όσους αρέσκονται στο καλό σύγχρονο ελληνικό ρεπερτόριο
Μαγείρεψα φασολάκια Παρανομε και επειδή τα προτιμώ καλοψημενα, η ηλεκτρική μου κουζίνα δούλεψε λίγο περισσότερο
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από paranomosΣιγα την ατασθαλια βρε αλις..
Τουλαχιστον μαγειρεψες κατι πικαντικο;
Οι ώρες φυσικά
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από Joie_De_VivreΕσένα, ποια ακριβώς ήταν η μικρή σου ατασθαλία ;
Οι ώρες 19.30-20.30 ή που μαγείρεψες
Μπορείτε να γράψετε και μεγάλες αν θέλετε,όμως,εφόσον είμαστε στην ενότητα χιούμορ,καλό θα ήταν οι ιστορίες μας να είναι αστείες, ή έστω να παρουσιαστούν ως τέτοιες με χιουμοριστικό δηλ τρόπο
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από Joie_De_VivreΥΓ : Ανυπομονώ να ανέβει θέμα εξομολογήσεων με τις μεγάλες μας ατασθαλίες.
Και συ!!! Για να επεστρεψες προ ολιγου, πρεπει να ειχες παει απο τις τρεισημισι...αξημερωτα...
Ρε μπραβο!!!...
Απαπαπαπαπα...
Παράθεση:
Ομολογώ
Σχόλιο # 5 από alexandriani1ότι σπάνια βρίσκω κατάλληλη παρέα για θέατρο, καθώς τα γούστα δεν ταιριάζουν πάντα. Προ ολίγου γύρισα από θεατρική παράσταση. "Κωλόκαιρος", στο θέατρο ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ, όπου βέβαια πήγα μόνη μου, κάτι που συνηθίζω συχνά Την προτείνω σε όσους αρέσκονται στο καλό σύγχρονο ελληνικό ρεπερτόριο
Ναι...να ομαλοποιηθει η κουρβα τσι ενεργειας...διοτι οταν ανεβαινει...ανωμαλοποιειται...
Αποφτες που μετα το μπερδεμα με τους-τις αντιζηλους, γονατιζει ο γουτσου και προσφερει δαχτυλιδι αντι κανα πιτογυρο με διπλη και απολα?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από Xenia_Z
Κάποια βράδια... βλέπω γλυκανάλατες ρομαντικές κομεντί μασουλώντας πατατάκια barbecue
Αυτή τη βδομάδα δεν μαγειρεύω, μαγειρεύει ο σύντροφός μου, εγώ μονο τρώω...
Δεν κάνω μικρές ατασθαλίες...Ομολογω ..
Ενα "μωρο" προς συσσωρευση αμαρτιων..
Προσδοκω ανασταση των τρολς..
Και ζωη χαρισαμενη...
(Πραγματικη και εικονικη)
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media