Παράθεση:
Σχόλιο # 59 από Iraklis_pouaroΣε κάποιο μαγαζί προχθές ,που πήγα για να πάρω ένα συγκεκριμένο είδος σε προσφορά δεν το βρήκα.
Το είχε πάρει όμως μια άλλη πελάτισσα ,και μπήκα στον πειρασμό ,τι να κάνω και εγώ?Το πήρα από το καρότσι της ,κάποια στιγμή που κοίταζε κάτι άλλο , το έβαλα στο δικό μου και κυρία πήγα ταμείο για πληρωμή .Νομίζω ακόμα θα ψάχνει το γούνινο λευκό πατάκι.![]()
Δεν κανουν τετοια οι κυριες..
Ντροπη..
Να σου καει η γουνα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 59 από Iraklis_pouaroΣε κάποιο μαγαζί προχθές ,που πήγα για να πάρω ένα συγκεκριμένο είδος σε προσφορά δεν το βρήκα.
Το είχε πάρει όμως μια άλλη πελάτισσα ,και μπήκα στον πειρασμό ,τι να κάνω και εγώ?Το πήρα από το καρότσι της ,κάποια στιγμή που κοίταζε κάτι άλλο , το έβαλα στο δικό μου και κυρία πήγα ταμείο για πληρωμή .Νομίζω ακόμα θα ψάχνει το γούνινο λευκό πατάκι.![]()
9.03 και ακόμα να ανοίξω τα μέιλ μου.
Αυτό δεν είναι ατασθαλία,αλλά έγκλημαΠρωινή εξομολόγηση...
Βαριέμαι να δουλέψω...
Τι ώρα ανοίγει το αλλου φαν παρκ?
Κουμτελάκι εξωτερικού χώρου για το μπαλκονάκι της κουζίνας σού'μεινε κανένα ή ν' ανοίξω Αρτ τιβί μπας και πετύχω κανένα τελεμάρκετινγκ?
Παράθεση:
Σχόλιο # 57 από MiltosRNLI1930Ανοιγοντας την πορτα εξοδου στο στουντιο της εκπομπης Ανιτα κοιτα συνειδητοποιησα οτι ειχα κερδισει 2 σομπες Κουμτελ με τα κουμτελακια τους Αρπαξα ενα τυχαιο ταξι και κατευθυνθηκα στην πλατεια Καρυτση Την αραξα σε ενα σκιερο καφε ,εγραψα σε ενα χαρτονι οτι πουλαω τις μανες και τα κουμτελακια .Τελικα τα κονομησα και εβαλα και στην παντα .
Αν ισχύει ότι "αμαρτία εξομολογούμενη δεν είναι αμαρτία " παραγράφετε δηλαδή , εεε τότε δεν έχω πλέον αμαρτία!
Παράθεση:
Ουαι!
Σχόλιο # 60 από EnikosΝτροπη θου!!!...
Θτα καδανια με τη πιθθα γρηγορα!!!...
εεε όχι !
Παράθεση:
Σχόλιο # 61 από paranomos
Δεν κανουν τετοια οι κυριες..
Ντροπη..
Να σου καει η γουνα.
Ντοντ γουορι,
ξεκινούν αύριο τα σποτακια
Παράθεση:
Σχόλιο # 52 από NightWsh..
και σκεφτομαι οτι ακομα το τζαμπο δεν εχει βαλει την αντιστροφη μετρηση για τα Χριστουγεννα...
να παω η να μην παω για λαμπιονια...???
Αν εχεις μεσον, μη φοβασαι τπτ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 66 από Iraklis_pouaroΑν ισχύει ότι "αμαρτία εξομολογούμενη δεν είναι αμαρτία " παραγράφετε δηλαδή , εεε τότε δεν έχω πλέον αμαρτία!
Μερσι...
Έχω αρκετούς για στόλισμα!
Παράθεση:
Σχόλιο # 68 από alisida
Ντοντ γουορι,
ξεκινούν αύριο τα σποτακια
το μαγείρεμα και ο έρωτας θέλουν χρόνο για να έχουν νοστιμάδα
Παράθεση:
Σχόλιο # 37 από paranomos
Ναι ναι..και μενα ετσι μαρεσουν..ετσι τα κανω..οχι σε χυτρα..με τη συνταγη της αργυρως.
Παράθεση:
Εξομολογήσεις
Σχόλιο # 1 από alisidaΓια όσους έχουν βαρεθεί να διαβαζουν τα ίδια και τα ίδια, σκέφτηκα να ξεκινήσω ένα λίγο πιο πικάντικο θέμα στο οποίο μπορείτε να εξομολογειστε τις μικρες,καθημερινές σας ατασθαλίες
Και ξεκινώ πρώτη : Ομολογώ,ότι μαγείρεψα μεταξύ των ωρών 19.30-20.30
Παράθεση:
Σχόλιο # 65 από alexandriani1Κουμτελάκι εξωτερικού χώρου για το μπαλκονάκι της κουζίνας σού'μεινε κανένα ή ν' ανοίξω Αρτ τιβί μπας και πετύχω κανένα τελεμάρκετινγκ?
Eιμαι απολυτα σιγουρος οτι το Θεμα της Troll-Allis θα ειναι ανωτερο του τι σκεπτεσαι τωρα ,γιατι αλλο τι σκεπτομαι και αλλο με διωξανε απο το καθαριστηριο ρουχων γιατι χθες εφαγα λουκουμαδες στο παταρι του Μπαλατσουρα στο Μπαρουταδικο και στο δρομο με ακολουθουσαν οι γατες γιατι τα ρουχα μου μυριζαν ιχθυελαιο .
Εμένα ,με διωξανε από το τσαγκαραδικο,επειδή πήγαινα κάθε εβδομάδα για αλλαγή τακουνιών σε καινούργια παπούτσια,όμως,δεν έφταιγα εγώ που αναβάλλονταν όλοι οι γάμοι
trolAlis
Παράθεση:
Σχόλιο # 76 από MiltosRNLI1930με διωξανε απο το καθαριστηριο
Έχετε σκεφτεί ότι από το μεσημέρι θα μας την πέσει η"Εύα"?
Χάθηκε να ήταν ένας ψηλός μελαχρινός?Και εγώ ομολογώ, ότι ήπια τον καφέ μου πολύ γρήγορα ακριβώς για τον ίδιο λόγο
Παράθεση:
Σχόλιο # 78 από alisida
Επίσης,ομολογώ ότι αυτή τη στιγμή,καθυστερω το άπλωμα των ρουχων,για να γράψω στο sxeseis![]()
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media