Ομολογώ ότι την πατησαμε,διότι ολοτελως "ακάλυπτοι" επιχειρήσαμε να πιούμε τον καφέ μας,
Με αποτέλεσμα, οι πετριες από τη σφεντόνα του Ενικού, μας έσκασαν όλα τα μπαλόνια, προκαλωντας πανικό στην ιστορική πλατεία.Νέα γεύση , ειδική παραγγελία για τους σχεσοφορουμίτες, από τη γνωστή αλυσίδα παγωτοπωλείων, γαρνιρισμένη με φίκο που μπορείτε να πάρετε να φυτέψετε στις γλάστρες του μπαλκονιού σας , ώστε στο επόμενο ραντεβού να μην ανησυχείτε μήπως δεν έχει θάμνο εκεί κοντά.
Νοστιμότατο μπαι δε γουέι...
Παράθεση:
Σχόλιο # 103 από Helenaki4
Νέα γεύση , ειδική παραγγελία για τους σχεσοφορουμίτες, από τη γνωστή αλυσίδα, γαρνιρισμένη με φίκο που μπορείτε να πάρετε να φυτέψετε στις γλάστρες του μπαλκονιού σας , ώστε στο επόμενο ραντεβού να μην ανησυχείτε μήπως δεν έχει θάμνο εκεί κοντά.
Νοστιμότατο μπαι δε γουέι...
![]()
Το μπαλονάκι που βλέπετε, το πουά, την έκανε τη δουλειά του. Στην σημερινή συνάντηση είχαμε νέαι αφίξεις. Πολύ το χαρήκαμε
Παράθεση:
Σχόλιο # 101 από alisidaΟμολογώ ότι την πατησαμε,διότι ολοτελως "ακάλυπτοι" επιχειρήσαμε να πιούμε τον καφέ μας,
Με αποτέλεσμα, οι πετριες από τη σφεντόνα του Ενικού, μας έσκασαν όλα τα μπαλόνια, προκαλωντας πανικό στην ιστορική πλατεία.Οσονουπω οδεύουμε προς το σκοπευτήριο, για την εκτέλεση (της εντολής) του Παράνομου
Υ/Γ: η ενημέρωση γίνεται σε αυτό το θέμα,διότι η ΔΕΦ δεν δεχεται φωτογραφίες.
Καλό μεσημέρι![]()
EktelestrolAlis
Το βρήκα, το βρήκα!
https://www.youtube.com/watch?v=eUBIxRqv_-Y&ab_channel=jumbostores
Παράθεση:
Σχόλιο # 68 από alisidaΝτοντ γουορι,
ξεκινούν αύριο τα σποτακια
Φτου γαμωτο...
Παο - θρυλος 1-1.
Μας εσπασε το σερι...
Παράθεση:
Πάντως
Σχόλιο # 105 από alexandriani1Το μπαλονάκι που βλέπετε, το πουά, την έκανε τη δουλειά του. Στην σημερινή συνάντηση είχαμε νέαι αφίξεις. Πολύ το χαρήκαμε
Πολυ χαιρομαι για τις νεες αφιξεις..
Οντως το μπαλονι εκανε δουλεια..
Τελικα;
Στο σκοπευτηριο πηγατε;
Εγινε η προβα;
Για τον αληταμπουρα παρανομο;
Ενιωσα ενα κροτο...σαν τον μαυρο γατο
Στην μεσημεριατικη επισκεψη μου στο Μπαλατσουρα για την καθημερινη προμηθεια λουκουμαδων σημερα ετυχε να συναντησω το Γιωργο Μαγκα Του εξεφρασα τον θαυμασμο μου και κατα το τελος της συζητησης τον ρωτησα απο που προμηθευεται υφασματα για τα υπεροχα κουστουμια του .Παιδι μου , μου απαντησε , ειναι πολυ ευκολο Δεν ειναι αναγκη να πας στου Χυτηρογλου και σε γδαρουν γιατι ειναι εισαγωγης απο Βελγιο Πηγαινε Ευαγγελιστριας και ζητα υφασμα για κουρτινες που φτιαχνουν στη Θηβα
Καλή μου κυρία,εγώ να δείτε πόσες ανομολογητες εξομολογήσεις έχω δει σε αυτούς που έρχονται να τους πω τα χαρτιά,αλλά κάποια πράγματα είναι τόσο τραγικά αστεία που τα αποκρύπτω ακόμα και από τους ίδιους, καταλάβατε ?
Χαχα! Καλές εξομολογήσεις Παίδες !
Παράθεση:
Εξομολογήσεις
Σχόλιο # 1 από alisidaΓια όσους έχουν βαρεθεί να διαβαζουν τα ίδια και τα ίδια, σκέφτηκα να ξεκινήσω ένα λίγο πιο πικάντικο θέμα στο οποίο μπορείτε να εξομολογειστε τις μικρες,καθημερινές σας ατασθαλίες
Και ξεκινώ πρώτη : Ομολογώ,ότι μαγείρεψα μεταξύ των ωρών 19.30-20.30
9:37...
Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας...
Τα σαλιγκάρια μπορούν να κοιμούνται για 3 χρόνια χωρίς να τρώνε καθόλου...
Κορμάρες και φρεσκαδουρες θα ήμασταν!
Ενιωσε...ενα...κροτο...
Με κουράζει ο νέος ουρακο...ψάχνω να βρω τα θέματα κ τα σχόλια
..Υ.Γ.
Κολλάει κ στο άλλο θέμα αυτό,του Ρεντ...αυτό λέγεται "εμμονή θέματος."
Υ.Γ.
Γράφω ένα ποίημα για το διαβάσω μόνο εγώ κ βγάζω τελάλη γιατί πρέπει να διαβαστεί οπωσδήποτε κ από άλλους,αλλιώς γιατί να το δημοσιευσω?
Αυτό εγώ το έχω για μέχρι τρίωρο.
Παράθεση:
Σχόλιο # 113 από NightWsh9:37...
Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας...
Τα σαλιγκάρια μπορούν να κοιμούνται για 3 χρόνια χωρίς να τρώνε καθόλου...
Κορμάρες και φρεσκαδουρες θα ήμασταν!
. . . . . . . .
Παράθεση:
Σχόλιο # 116 από alexandriani1Αυτό εγώ το έχω για μέχρι τρίωρο.
Ομολογώ ότι επιστρέφοντας από τη δουλειά,έκανα μια τρελή σκέψη:
Να πάω αύριο το πρωί στο γραφείο, φορώντας προβιά και με περούκα αναμαλλιασμενη (καλα,αυτη δεν τη χρειαζομαι,το χω) ,κρατώντας ένα ρόπαλο.Φυσικά και θα ειμαι ξυπόλητη,για να αποφύγω το θόρυβο των τακουνιών...
Ολόιδια cavewoman δηλαδή ...Τι λέτε ??
Οχιιι!!! Αστο οπως ειναι, μην το χαλας καθολου!!!...
Εάν μέχρι να φτάσεις γραφείο έχεις ψεκαστεί με το σπρέι "του αόρατου ανθρώπου" εγώ λέω ναι. Γύρω από το γραφείο σου να βάλεις παραβάν, γιατί η επήρεια της αμπούλας τελειώνει μετά την πάροδο δύο ωρών.
Σε ένα βαλιτσάκι τα κανονικά σου ρούχα για την επιστροφή.
Εκτός και αν διαθέτεις τη δύναμη της πειθούς να τους κάνεις να καταλάβουν ότι οι απόκριες έχουν φτάσει και αυτοί φταίνε που έχουν μείνει πίσω.
Παράθεση:
Σχόλιο # 118 από alisidaΟμολογώ ότι επιστρέφοντας από τη δουλειά,έκανα μια τρελή σκέψη:
Να πάω αύριο το πρωί στο γραφείο, φορώντας προβιά και με περούκα αναμαλλιασμενη (καλα,αυτη δεν τη χρειαζομαι,το χω) ,κρατώντας ένα ρόπαλο.Φυσικά και θα ειμαι ξυπόλητη,για να αποφύγω το θόρυβο των τακουνιών...
Ολόιδια cavewoman δηλαδή ...Τι λέτε ??
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media