Το ,..μωρο , ειχε μπει στην βαλίτσα , γιατί δεν του αρέσει , να ταξιδεύει , με παρανόμους , και προτίμησε , ...τις αποσκευές .. !!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από paranomosΕμφανιστηκαν αυτοβουλως παλι οι πολυταξιδεμενοι..
Δεν μου λετε;
Στα ταξιδια ειχατε και το "μωρο" μαζι σας;
Η το "μωρο" σας περιμενε σαν τη πηνελοπη;
Δεν πιστευω να εκανε παρτυ με τιποτα
αληταμπουρες μνηστηρες οσο λειπατε.
Ολα τα "μωρα" τρελαινονται για το λιμανι και τα παιδια του πειραια..
Τα καλυτερα παιδια ( αγορια κ κοριτσια)
Ειναι καλυτερο λιμανι η αμβερσα;
Μια δεν πιανει μπροστα στον πειραια.
Εκει στελνουν τους πιστημονες για δουλεια και αυτοι χαζευουν τις βιτρινες..
Τα "μωρα" κατεβαινουν στο πειραια και κανουν παρτυ..
Με ενα και δυο και τρια και τεσσερα παιδια..
Τι; Οχι;
Για ρωτηστε τα
https://m.youtube.com/watch?v=bYflc2ZhzP4
ποτέ δεν είναι αργά για ταξίδια.
αλλά μέχρι τότε, ανεβείτε μία μέρα στην Ακρόπολη και κοιτάξτε με μάτια "ταξιδιάρικα" όλο τον κόσμο γύρω σας όπως εσείς τον θέλετε και τον ονειρευόσαστε και θαυμάστε τον!
Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από vanarabit
##
Καλησπέρα σας
Λόγω φόρτου εργασίας.. με ωράρια σκληρά και καθημερινή δουλειά .. δεν κατόρθωσα να κάνω ταξίδια παρά ελάχιστα ..τα τελευταία χρόνια κ ενώ έχω την πολυτέλεια να εργάζομαι ρυθμίζοντας ε΄γω τις πωρες και ημέρες εργασίας μου πάλι δεν μπορώ .. Μια τα μνημόνια .. πολύ κόσμο "πήγαν" πίσω ..Ο Covid αργότερα κ πολλών ειδικών οικογενειακών συνθηκών, ήρθε και "έκατσε στα άβατα" για μια ακόμη φορά η επιθυμία ...
Ελάχιστες μνήμες έχω από ταξίδια και όχι πρόσφατες ..Διατηρώ όμως υπέροχες αναμνήσεις ...
Έχω ακούσει να λένε ότι η "κόλαση" είναι οι προσωπικές ανεκπλήρωτες επιθυμίες μας ...
ΔΕΝ θα διαφωνήσω .. Μια εξ αυτών δική μου ανεκπλήρωτη επιθυμία
είναι ότι δεν έγινα "ταξιδιώτισσα" αυτού του κόσμου ...
Έχω "ταξιδέψει" όμως και συνεχίζω πολύ με την φαντασία μου..
Προσεχώς θα μιλήσουμε και για άλλα ταξίδια .. με εμπειρίες από όσα πραγματοποιήθηκαν ..
Υ.Γ .. "Αφήνω" τραγούδι .. διότι έτσι μου αρέσει ..
https://www.youtube.com/watch?v=m95Agt2DWlI&ab_channel=Mr
.Arrogant%C2%AE%E2%99%8A
Μου ειπανε οι φιλες μου, εκει που καθομασταν κοριτσοπαρεα και λεγαμε για το μπικινι, για τα παιδια του Πειραια...οτι για μενα γραφτηκε...
Ειπα και εγω..."αντε και στα δικα μας, ολο γυρω γυρω με φερνουνε αλλα ολο κατι ντιζες με παιρνουν τηλεφωνο. Πλακα μου κανουνε βρε κοριτσια? Εχω δωσει εγω τετοια δικαιωματα??? "...
Και μουπανε τα κοριτσια..."ναι...μετρας βρακια λες και δε σου βγαινουνε τα νουμερα..."... . . . . . . . . . . .
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από EnikosΘεμε την δικη μας κατσικα...
Γιατι με του γειτονα, πιασανε οι ευχες μας...
Αλισσσς και γω το σκεφτομαι
Παράθεση:
https://www.youtube.com/watch?v=Ga4DncsyZj8
Σχόλιο # 9 από alisida
Καλημέρα σε όλους Εκεί θέλω να πάω ,δεν είναι και απλησίαστο το ταξίδι,πρόσφατα είδα σε ένα γραφείο ότι για 10 μέρες,στοιχίζει με φόρους κλπ,κοντά στα 5 Χιλ.Πάω να αγοράσω κουμπαρά![]()
Τράβα αμαξά μου να χαρείς
https://www.youtube.com/watch?v=IgxQ-hxsY88
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από paranomos
Εγω δεν κανω πολλα ταξιδια..
Τα αεροπλανα τα φοβαμαι..
Τα καραβια με ζαλιζουν..
Οπου παω μονο με το αυτοκινητο..
Περιμενε να ερθει ο πολυταξιδεμενος
εύχομαι μια ημέρα να πραγματοποιήσετε τo όνειρο σας να κάνετε αυτό το ταξίδι και να το απολαύσετε.
έως τότε μπορείτε απολαύστε άλλους πιο κοντινούς προορισμούς εξ ίσου "εξωτικούς".
Παράθεση:
https://www.youtube.com/watch?v=Ga4DncsyZj8
Σχόλιο # 9 από alisida
Καλημέρα σε όλους Εκεί θέλω να πάω ,δεν είναι και απλησίαστο το ταξίδι,πρόσφατα είδα σε ένα γραφείο ότι για 10 μέρες,στοιχίζει με φόρους κλπ,κοντά στα 5 Χιλ.Πάω να αγοράσω κουμπαρά![]()
και τα σκυλιά ... όπου βεβαίως διαθέτουν μενού για "τους τετράποδους φίλους μας"
Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από paranomosΕμφανιστηκαν αυτοβουλως παλι οι πολυταξιδεμενοι..
Δεν μου λετε;
Στα ταξιδια ειχατε και το "μωρο" μαζι σας;
Η το "μωρο" σας περιμενε σαν τη πηνελοπη;
Δεν πιστευω να εκανε παρτυ με τιποτα
αληταμπουρες μνηστηρες οσο λειπατε.
Ναι, τωρα νταξ...Το θεμα δεν απευθυνεται σε συναισθηματικα τυφλους...
Μη βλεπεις εμεις που ειμεθα "πολυταλαντοι"...
Αμα το καμετε αυτο με την αμαξα, βγαλτε και καμια σελφι να κανωμε κεφια!!!...
Να ειναι και το αλογο στο πλανο... ομως...
Αλλα δεν το κανω γιατι δε θελω να ενισχυσω το καθεστως της υεμενης γμτ
Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από Kristina_Αλισσσς και γω το σκεφτομαι
Πολυ σωστα τροκ εγω εκανα κατι τετοιο σημερα,,, αφου πηγα στον ορθοπαιδικο (δε μαρεσει!!! Εγω ορθοπεδικο θα γραφω κι ας λενε) και μου απαγορευσε να «ανεβαινω» οπουδηποτε (σκαλια, εδαφος με κλιση, διαδρομο και εβερεστ φυσικα
),,,μετα εκανα βολτες κεντρο και περιξ χαλαρα, σαν τουριστρια,,,πλακα ειχε μαρεσε,,,τελικα ειμαι/αισθανομαι ξενη/ ταξιδιωτισα παντου,,,δεννν κακο,,,σουπερ ειναι
Αραβικη παροιμια (νομιζω): για το καραβανι ολοι οι τοποι ειναι ξενοι ,,,και αυτος απο τον οποιο ξεκινησε και εκεινος στον οποιο κατευθυνεται
Παράθεση:
ποτέ δεν είναι αργά
Σχόλιο # 23 από trocaderoποτέ δεν είναι αργά για ταξίδια.
αλλά μέχρι τότε, ανεβείτε μία μέρα στην Ακρόπολη και κοιτάξτε με μάτια "ταξιδιάρικα" όλο τον κόσμο γύρω σας όπως εσείς τον θέλετε και τον ονειρευόσαστε και θαυμάστε τον!
Παράθεση:
μόνο τα μωρά ?
Σχόλιο # 30 από trocadero
και τα σκυλιά ... όπου βεβαίως διαθέτουν μενού για "τους τετράποδους φίλους μας"
Γιατι...
Οι αλλοι "φιλοι"..τι τρωγανε νομιζεις;
Κροκετες τρωγανε και αυτοι.
Τον μεζε..τον ετρωγαν αλλοι.
Τσικι τσικι..τσικι τσικι..
Του το φαγαν το κατσικι..
Και του εμεινε..
Το τσικι τσικι
Καμερα δεκαεξι...απο δω, απο δω...και στο αλλο το μικροφωνο, αυτο ειναι κλειστο...
Ουτε μια φραση δεν μπορουμε να γραψωμε αφ' εαυτου...
Ακομα κι αυτο με...κλοπι πειστ...η με αιωνιες επαναληψεις του πονου μας...
Φαντασου τωρα, γιατι επαγγελμα μας ειναι τα...βρακια?...
Η κροκετα μας εχει καμει μεγαλη εντυπωση...νομιζαμε οτι ειναι Αιγινης...τωρα που το μαθαμε, θα το λεμε κι εμεις...
Ειναι παγκοσμιως αποδεκτο οτι...
Παράθεση:
Σχόλιο # 35 από paranomos
Γιατι...
Οι αλλοι "φιλοι"..τι τρωγανε νομιζεις;
Κροκετες τρωγανε και αυτοι.
Τον μεζε..τον ετρωγαν αλλοι.
Τσικι τσικι..τσικι τσικι..
Του το φαγαν το κατσικι..
Και του εμεινε..
Το τσικι τσικι
Καλησπέρα σας
Μα ΝΑΙ .. Μια χαρά είναι η πρόταση .. Έχω και το ηλεκτρικό αμαξίδιο ... γριούλα γαρ ..
Πού να ανεβαίνω τώρα στα γεράματα με τα πόδια ... !!! Θα με μαλώσει και ο ορθοπεδικός ..
Παράθεση:
ποτέ δεν είναι αργά
Σχόλιο # 23 από trocaderoποτέ δεν είναι αργά για ταξίδια.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media