Σκέφτομαι πώς θα περιέγραφα ένα ταξίδι στο Λονδίνο ..
Χμμμ ... Θα έκλεινα τα μάτια και θα άφηνα την φαντασία να πλάσει εικόνες ..
Κάτι σαν ένα φιλί... Σαν ένα άγγιγμα που δεν δόθηκε ποτέ ..
Σαν ένα ταξίδι που τόσο πολύ πόθησε να πάει μαζί του,
αφού ταξιδεύοντας μέσα στα μάτια του,
είδε ολόκληρη την ζωή της "ΕΚΕΙ "..
%C3%A9-Topic
Μα ΝΑΙ . θεματοθέτρια ..
Τα "τετράποδα" θέλουν ειδική "περιποίηση"
και συμπόνοια ..Αν δεν τα προσέξουμε εμείς .. Τι θα απογίνουν τα καημένα ;;
Παράθεση:
μόνο τα μωρά ?
Σχόλιο # 30 από trocadero
και τα σκυλιά ... όπου βεβαίως διαθέτουν μενού για τους "τετράποδους" φίλους μας ..
Παράθεση:
##
Σχόλιο # 42 από vanarabitΜα ΝΑΙ . θεματοθέτρια ..
https://www.youtube.com/watch?v=dQu75eaqHF4&ab_channel=Leonidas
Τα "τετράποδα" θέλουν ειδική "περιποίηση"
και συμπόνοια ..Αν δεν τα προσέξουμε εμείς .. Τι θα απογίνουν τα καημένα ;;
Ξύπνησα στο Λονδίνο εχθές
βρέθηκα στην πόλη κοντά στο Piccadily
https://www.youtube.com/watch?v=jZhQOvvV45w
Παράθεση:
##
Σχόλιο # 41 από vanarabitΣκέφτομαι πώς θα περιέγραφα ένα ταξίδι στο Λονδίνο ..
Χμμμ ... Θα έκλεινα τα μάτια και θα άφηνα την φαντασία να πλάσει εικόνες ..
Κάτι σαν ένα φιλί... Σαν ένα άγγιγμα που δεν δόθηκε ποτέ ..
Σαν ένα ταξίδι που τόσο πολύ πόθησε να πάει μαζί του,
αφού ταξιδεύοντας μέσα στα μάτια του,
είδε ολόκληρη την ζωή της "ΕΚΕΙ "..https://www.youtube.com/watch?v=_Foxyeu6axQ&ab_channel=KevinLalibert
%C3%A9-Topic
Victoria Falls, Zimbabwe & Zambia
Πως ένα ποτάμι που κυλάει ήρεμα μετατρέπεται σε υπέροχους καταρράκτες.
To μεγαλείο της φύσης!
https://www.youtube.com/watch?v=H0LG5rOo_9w
#39 εγω οσο ειμαι ειμαι και ειμαι περηφανη για τα χρονια που εζησα και για το πως αξιοποιησα το χρονο μου και γι αυτο δε φερομαι σαν να μου χρωστουν οι αλλοι για οτι ΔΕΝκαταφερα ,,,και δεν τα κρυβω τα λεω παντα!! 57 ειμαι οχι 75 Παντου και εδω!!! Απο διακριτικοτητα δε λεω που εχω ταξιδεψει και ταξιδευω,,,και σε ποιους/ποσους τοπους και σε κορυφες και «κορυφες» δυσθεωρητες απο καμποσους,,,απο διακριτικοτητα επισης και επειδη εχω διαφορετικες αξιες δεν αυτοδιαφημιζομαι χωρις λογο,,,επειδη δλδ δε θελω να πληγωσω οσους δεννν τα πολυκαταφεραν
Οχι δλδ να ημουν εγω η οποιος αλλος σε ηλεκτρικο καροτσακι (επειδη ειμαι 100 η επειδη ειχα ενα ατυχημα η επειδη ετσι γεννηθηκα) και συ να με ειρωνευεσαι ,,,ωραια πραγματα,,,Δεν ειστε σε θεση να φροντισετε τετραποδα, η ειρωνεια σας το δειχνει ξεκαθαρα...
Ε,δεν μπορώ να μη βάλω και ένα δεύτερο λαικ εδώ
Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από paranomos
τα παιδια του πειραια..
Τα καλυτερα παιδια ( αγορια κ κοριτσια)
Παράθεση:
Σχόλιο # 48 από alisidaΕ,δεν μπορώ να μη βάλω και ένα δεύτερο λαικ εδώ
Εμ;
Κανονιστε και μια συναντηση στη πειραικη..
Για ουζακι, τσιπουρακι και ωραιους ψαρομεζεδες..
Τι πατε στα βουνα;
Πριν πλακωσουν τα χιονια ε;
Καλημέρα σας μέλος ..
Μάλλον δεν έχετε παρακολουθήσει τα σχόλια μου, αναφορικά με το ηλεκτρικό αμαξίδιο που έχω (το είχα αναφέρει και στο προφίλ μου κάποτε και τον ορθοπεδικό---
πριν 4 μήνες άλλαξα τις πληροφορίες) και για να μην γίνει πάλι κάποια παρανόηση .. ΔΕΝ έχω ηλεκτρικό αμαξίδιο και το είχα αναφέρει τότε στο προφίλ με χιούμορ ..
διότι μου αρέσει να αυτοσαρκάζομαι μιας κ εκείνη την εποχή είχα χειρουργηθεί
λόγω σοβαρού κατάγματος στον αστράγαλο μετά από πτώση στο γυμναστήριο
Η θεματοθέτρια έγραψε σχόλιο να ανέβω να δω την Ακρόπολη και έτσι έκανα τους ανάλογους χιουμοριστικούς συνειρμούς ... Τώρα, αν εσείς θέλετε το σχόλιο μου να το μεταχειριστείτε με τέτοιο τρόπο και να θεωρείτε ότι ήταν "μπηχτή" για εσάς, μπορείτε να το κάνετε και να υποστηρίξετε ο,τι θέλετε και το γεγονός ο,τι είμαι "76" ...χρονών ... εεε.. τα "έζησα" τα χρόνια μου ... και βουρ για τα εκατό ..
..
Δεν ήσαστε το επίκεντρο των σχολίων που γράφουμε
και ΜΗΝ τα εκλαμβάνετε όλα προσωπικά .. ΔΕΝ μιλούν όλοι για εσάς ..
Σχόλιο # 46 από Kristina_
# 39 εγω οσο ειμαι ειμαι και ειμαι περηφανη για τα χρονια που εζησα και για το πως αξιοποιησα το χρονο μου και γι αυτο δε φερομαι σαν να μου χρωστουν οι αλλοι για οτι ΔΕΝκαταφερα ,,,και δεν τα κρυβω τα λεω παντα!! 57 ειμαι οχι 75 Παντου και εδω!!! Απο διακριτικοτητα δε λεω που εχω ταξιδεψει και ταξιδευω,,,και σε ποιους/ποσους τοπους και σε κορυφες και «κορυφες» δυσθεωρητες απο καμποσους,,,απο διακριτικοτητα επισης και επειδη εχω διαφορετικες αξιες δεν αυτοδιαφημιζομαι χωρις λογο,,,επειδη δλδ δε θελω να πληγωσω οσους δεννν τα πολυκαταφεραν
Οχι δλδ να ημουν εγω η οποιος αλλος σε ηλεκτρικο καροτσακι (επειδη ειμαι 100 η επειδη ειχα ενα ατυχημα η επειδη ετσι γεννηθηκα) και συ να με ειρωνευεσαι ,,,ωραια πραγματα,,,
Οντως δεν αφορουσε εσενα το σχολιο της βανας κρις..
ΠαρεσυρθειςΑρπα την...
Εμ ... Δεν είναι όλοι το κέντρο του σύμπαντος, όπως νομίζουν ..
Σχόλιο # 51 από paranomos
ΟΝΤΩΣ .. ... Δεν αφορουσε εσενα το σχολιο της βανας, Κρις ..
Παρεσυρθεις !!!
Παράθεση:
##
Σχόλιο # 53 από vanarabit
Εμ ... Δεν είναι όλοι το κέντρο του σύμπαντος, όπως νομίζουν ..Σχόλιο # 51 από paranomos
ΟΝΤΩΣ .. ... Δεν αφορουσε εσενα το σχολιο της βανας, Κρις ..
Παρεσυρθεις !!!
Απλα παρεσυρθει..απο τον ορθοπαιδικο
( Ετσι δεν το γραφεις κρις?)
με τις γαρίδες
δίπλα στην σχολή δοκίμων υπάρχει ακόμα??
Παράθεση:
Σχόλιο # 49 από paranomos
Εμ;
Κανονιστε και μια συναντηση στη πειραικη
..
Τι πατε στα βουνα;
για ταξίδια ποιόν πληγώνουμε?
με αυτή την λογική να μη μιλάμε για γλυκά για να μη πληγώνουμε όσους δεν τους επιτρέπεται να φάνε
"δυσθεώρητες από κάμποσους κορυφές" διακριτικά το λέμε
Παράθεση:
Σχόλιο # 46 από Kristina_#39 εγω οσο ειμαι ειμαι και ειμαι περηφανη για τα χρονια που εζησα και για το πως αξιοποιησα το χρονο μου και γι αυτο δε φερομαι σαν να μου χρωστουν οι αλλοι για οτι ΔΕΝκαταφερα ,,,και δεν τα κρυβω τα λεω παντα!! 57 ειμαι οχι 75 Παντου και εδω!!! Απο διακριτικοτητα δε λεω που εχω ταξιδεψει και ταξιδευω,,,και σε ποιους/ποσους τοπους και σε κορυφες και «κορυφες» δυσθεωρητες απο καμποσους,,,απο διακριτικοτητα επισης και επειδη εχω διαφορετικες αξιες δεν αυτοδιαφημιζομαι χωρις λογο,,,επειδη δλδ δε θελω να πληγωσω οσους δεννν τα πολυκαταφεραν
Οχι δλδ να ημουν εγω η οποιος αλλος σε ηλεκτρικο καροτσακι (επειδη ειμαι 100 η επειδη ειχα ενα ατυχημα η επειδη ετσι γεννηθηκα) και συ να με ειρωνευεσαι ,,,ωραια πραγματα,,,
να μου πείτε και εμένα.
ευκαιρία για ταξιδάκι στην πατρίδα - να παραμένουμε και στο θέμα μας
και παίρνω παραγγελιές για προτιμήσεις σε σοκολάτες.
Παράθεση:
Σχόλιο # 49 από paranomos
Εμ;
Κανονιστε και μια συναντηση στη πειραικη
..
Τι πατε στα βουνα;
Μία εκ των "κολλητών" φιλενάδων και συμμαθήτρια πάλαι ποτέ ζει 7 μήνες στο Λονδίνο και 5 στην Ελλάδα ..
Στις κατ' ιδίαν συναντήσεις μας και συζητήσεις οι αναφορές στην ποιότητα ζωής σε όλα τα διαφορετικά πεδία είναι συχνές .. Μέσω των διηγήσεων της αγάπησα και εγώ το Λονδίνο μα και μέσω στενού συγγενικού προσώπου, όπου πέρυσι πήγε ταξίδι να συναντήσει έναν πολύ στενό φίλο μας, ο οποίος τα τελευταία έτη κάνει Διεθνή καριέρα ως πιανίστας και ζει στο Λονδίνο ... Ο,τι και αν συζητήσουμε για το κέντρο πολιτισμού σε ο,τι αφορά σοβαρά πολιτιστικά δρώμενα, όπως είναι οι θεατρικές παραστάσεις, η μόδα, τα υπέροχα πάρκα και το πράσινο, τα εκπληκτικά εστιατόρια, τα μουσεία και γενικά η ποιότητα ζωής σε πολλά επίπεδα είναι άξιο θαυμασμού .. Προς το παρόν παραμένει ανεκπλήρωτος "έρωτας" ...
Κάτι σαν τα ανεπίδοτα γράμματα των ερωτευμένων ..
'Ιδωμεν .. μιας και οι προσκλήσεις είναι συχνές από την φίλη μου ..
Υ.Γ .. ΚΑΙ κάτι για να εθυμήσουμε ..
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media