του δικού σου άστοχου σχολίου. Βάζεις ένα γενικό θέμα περί ταξιδιών, ωραία ; Ο καθένας έχει ταξιδέψει κάπου. Και η γιαγιούλα, πάει ως το φούρνο και της φαίνεται ολόκληρο ταξίδι, άλλες φορές ωραίο και άλλες άσχημο.
Ο καθένας λοιπόν εδώ έχει πάει κάπου ή μπορεί και όχι, αλλά το Google και οι ταξιδιωτικοί χάρτες παρέχουν λεπτομερή πληροφόρηση για οποιοδήποτε μέρος στον κόσμο, για να μας λέει μετά ο καθένας τις "εμπειρίες" του και ας μην έχει πατήσει το πόδι του εκεί. Μην το ψάχνουμε αν πήγε.
Το βρίσκεις ενδιαφέρον ; Πολλοί όχι. Για αυτό και η πληθώρα των "άστοχων" σχολίων εδώ, για να ξεβαρεθούνε. Και καλά κάνουν. Ας έβαζες πιο ενδιαφέρον θέμα.
Αλλιώς, και εγώ να βάλω θέμα " Μάρκες ρούχων και καταστήματα που σας αρέσει να ψωνίζετε εσείς και οι γύρω σας και τί είδους ντύσιμο προτιμάτε εσείς και η παρέα σας
Και μετά να απορώ, επειδή γελά και το παρδαλό κατσίκι με τα άστοχα σχόλια στο θέμα μου.. και να τους το υπενθυμίζω και από πάνω, για να επανέλθουν στο "θέμα".
Έλα τώρα να μαζευτούμε όλοι μαζί στον καναπέ, να κατεβάζουμε φώτος από πανέμορφα μέρη συνοδεία απαλής μουσικής και γλυκού λικέρ..μα τώρα, είναι πράγματα αυτά ;
Εν κατακλείδει : Καλά έκανες εσύ και έβαλες το θέμα σου, καλά όμως κάνουν και οι άλλοι που γράφουν όπως γράφουν.
Παράθεση:
σε απάντηση
Σχόλιο # 139 από trocaderoδιαφόρων άστοχων σχολίων,
υπενθυμίζω ότι το θέμα είναι:
«ταξιδεύοντας
ταξιδέψτε!
ταξιδέψτε μουσικά, ταξιδέψτε με την φαντασία σας, ξαναταξιδέψτε στις ωραίες ταξιδιωτικές εμπειρίες σας, ταξιδέψτε όσο μπορείτε όπως και όπου θέλετε.
πόσο σημαντική είναι η σωστή παρέα στα ταξίδια
ποια ήταν τα ωραιότερα ταξίδια σας
ποιο είναι το ταξίδι που ονειρεύεστε να κάνετε»
και όχι
«αποδείξτε μας που ταξιδέψατε»
Επίσης είναι απόλυτη επιλογή του καθενός οι πηγές μαθήσεώς του, η τροφή του, η συμπεριφορά του, οι φίλοι του κλπ.
Καλησπέρα Ακολουθεί "σεντόνι" ..
Ο,τι είχα τελειώσει το Λύκειο .. καλοκαίρι ..πρώτες διακοπές μόνη μου ..
Μ μια φίλη και το αγόρι της..Η διαδρομή κοντινή ... Ναύπλιο ..
Αφού φτάσαμε και τακτοποιήσαμε τα μπαγκάζια στα δωμάτια μας, είπαμε να βγούμε για φαγητό ..
Υπέροχη γραφική πόλη .. Τα σπίτια σε στυλ και "ύφος" ειδικά στο λιμάνι λες και ξεπηδούν από μια άλλη εποχή .. Πέτρινα .. Με υπέροχες ζωγραφιστές γλάστρες που κρέμονται από τα μπαλκόνια ..
Εκπληκτικά παραδοσιακά μαγαζιά με ονειρεμένα ντεκόρ ..Ένα ποίημα όπου κι αν στρέψεις το βλέμμα σου .. Στο λιμάνι οι καφετέριες και οι ταβερνούλες η μία δίπλα στην άλλη .. παραδοσιακά καΐκια ..
Βάρκες και μικρά πλοία δίνουν μια ιδιαίτερη νότα στο περιβάλλον ..
Ένα πολύχρωμο βουητό από φωνές των τουριστών, το λούνα παρκ πιο πέρα, συνθέτουν μια πόλη ζωηρή, εύθυμη, ζωντανή με τουρισμό (εκδρομείς και ξένους) όλο τον χρόνο ..Παραδοσιακά καφενεία με τάβλι, υπέροχα σιροπιαστά γλυκά και καφέ Ελληνικό στην χόβολη ..Ωραία χρυσοχοεία
και μαγαζιά με αντίκες κάθε είδους ..Επισκεφτήκαμε το κάστρο με τα πέτρινα σκαλιά στο Παλαμήδι .. Περάσαμε με την βαρκούλα απέναντι στο Μπούρτζι ... Όλα ήσαν μαγικά ...
Αφού γευτήκαμε παραδοσιακά πιάτα, επιστρέφουμε στην μικρή πέτρινη πανσιόν, η οποία είχε δύο ορόφους .. Το ισόγειο έβγαινε σε μια αυλή θεϊκή ..Παντού πρασινάδα και υπέροχες γλάστρες με λουλούδια
και μπουκαμβίλιες στόλιζαν την αυλή, σκορπώντας υπέροχα αρώματα .
Το "κλου" της υπόθεσης ήταν άλλο .. Στην αυλή της πανσιόν μια μόνιμη πελάτισσα
(απ' ο,τι πληροφορηθήκαμε αργότερα), μεγαλόσωμη γυναίκα ..(το εκφράζω διακριτικά.. ),
είχε μια συνήθεια .. Έβγαζε ένα ράντσο στη μέση της αυλής και κοιμόταν τα βράδια μα το ροχαλητό της,
ήταν τόσο θορυβώδες, λες και άκουγες βαπόρι την ώρα που αναχωρούσε ..
Εγώ και οι φίλοι μου, είχαμε ανοιχτά παράθυρα και παντζούρια .. Πώς να κοιμηθούμε ;;
Ξαγρύπνια σε τέτοιο σημείο που την άλλη ημέρα κουτουλούσαμε ο ένας πάνω στον άλλο ..
Πέρασε μια ημέρα, δύο .. τα ίδια .. Τι να κάνουμε και εμείς .. μας ήρθε φαεινή ιδέα ..
Αγοράσαμε μια πεντάδα αυγά .. Ασβέστη που βάλαμε σε ένα μικρό δοχείο και παραγινομένες ντομάτες,
γύρω στο κιλό ... Ένα βράδυ λοιπόν, ρυθμίζουμε τα ρολόγια μας και γύρω στις τρεις τα ξημερώματα
και αφού η ώριμη μεγαλόσωμη γυναίκα είχε απλωθεί σε όλη την επιφάνεια του ράντζου
και ροχάλιζε λες και σφύριζε τρένο σε αναχώρηση, από το δικό τους μπαλκόνι οι φίλοι μου
κι εγώ από το δικό μου, κεντράρουμε τον "στόχο" και πέφτουν επάνω στην κυρά ταυτόχρονα τα αυγά,
ο ασβέστης και οι γινομένες ντομάτες .. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον ήχο που έκαναν όταν έσκασαν οι ντοματιές .. Πιο "ηδονικό" ήχο δεν έχω ακούσει πάλι .. Παφφφ ..
Η συνέχεια ;; Πετάγεται έντρομη η κυρά μπήγοντας μια φωνάρα .. Κοιτάζει δεξιά, αριστερά, πάνω, κάτω, τίποτε και τότε αποφασίζει να κρυφτεί πίσω από ένα πράσινο πολύ μεγάλο δέντρο για να κατασκοπεύσει κάποια ύποπτη κίνηση .. Έλα μου όμως, που είχε φεγγαράδα και δεν χρειαζόταν να βγούμε πάλι μπαλκόνι, μα βλέπαμε την σκιά της, έναν όγκο τεράστιο να αντανακλάται λόγω του φεγγαριού απέναντι στον τοίχο ..
Την άλλη ημέρα, λίγο πριν το μεσημέρι χτυπάει το κουδούνι .. Ανοίγουμε και βλέπουμε τον ιδιοκτήτη .. Καλημέρα σας λαμπρά μου νιάτα .. Εσείς ήσαστε το αυριανό μέλλον της πατρίδας μας ..
Βρε καλόπαιδα μήπως ακούσατε κάτι χτες τα μεσάνυχτα ;; Τιιι ;;; Με ένα στόμα και μια φωνή εμείς .. Να .. κάποιος πέταξε αυγά, κλπ .κλπ.. φοβήθηκε η κυρά και η αυλή έγινε σαν ομελέτα ...
Όχι κύριε .. Εμείς κοιμηθήκαμε νωρίς ... Αυτά κι΄ άλλα πολλά μοναδικά, έγιναν τις δύο εβδομάδες που μείναμε εκεί .. όσο για την ώριμη κυρά .. πουυυ να ξανακοιμηθεί πάλι στην αυλή
και εμείς φυσικά, χορτάσαμε ύπνο ...
Mα ήρθε "νέος" και αναβαθμίστηκε με "άρωμα" και μια ευφορία άλλο πράμα ο χώρος ..
Κάπου το διάβασα .. Και μας το αποδεικνύει φυσικά .. Καθημερινά ...
Ξεχειλίζει από ζωντάνια και καλές προθέσεις ..
Παράθεση:
σε απάντηση
Σχόλιο # 139 από trocaderoδιαφόρων άστοχων σχολίων,
υπενθυμίζω ότι το θέμα είναι:
«ταξιδεύοντας
ταξιδέψτε!
ταξιδέψτε μουσικά, ταξιδέψτε με την φαντασία σας, ξαναταξιδέψτε στις ωραίες ταξιδιωτικές εμπειρίες σας, ταξιδέψτε όσο μπορείτε όπως και όπου θέλετε.
πόσο σημαντική είναι η σωστή παρέα στα ταξίδια
ποια ήταν τα ωραιότερα ταξίδια σας
ποιο είναι το ταξίδι που ονειρεύεστε να κάνετε»
και όχι
«αποδείξτε μας που ταξιδέψατε»
Επίσης είναι απόλυτη επιλογή του καθενός οι πηγές μαθήσεώς του, η τροφή του, η συμπεριφορά του, οι φίλοι του κλπ.
με κάτι τέτοια και πολλά άλλα διασκεδάζαμε μέχρι να μας τσακώσουν.
πανέμορφο το Ναύπλιο και ο τρόπος που το περιγράψατε.
Παράθεση:
##
Σχόλιο # 143 από vanarabitΚαλησπέρα
https://www.youtube.com/watch?v=VK5s9t5GoO8&ab_channel=DimitraGalaniVEVOΑκολουθεί "σεντόνι" ..
Ο,τι είχα τελειώσει το Λύκειο .. καλοκαίρι ..πρώτες διακοπές μόνη μου ..
Μ μια φίλη και το αγόρι της..Η διαδρομή κοντινή ... Ναύπλιο ..
Αφού φτάσαμε και τακτοποιήσαμε τα μπαγκάζια στα δωμάτια μας, είπαμε να βγούμε για φαγητό ..
Υπέροχη γραφική πόλη .. Τα σπίτια σε στυλ και "ύφος" ειδικά στο λιμάνι λες και ξεπηδούν από μια άλλη εποχή .. Πέτρινα .. Με υπέροχες ζωγραφιστές γλάστρες που κρέμονται από τα μπαλκόνια ..
Εκπληκτικά παραδοσιακά μαγαζιά με ονειρεμένα ντεκόρ ..Ένα ποίημα όπου κι αν στρέψεις το βλέμμα σου .. Στο λιμάνι οι καφετέριες και οι ταβερνούλες η μία δίπλα στην άλλη .. παραδοσιακά καΐκια ..
Βάρκες και μικρά πλοία δίνουν μια ιδιαίτερη νότα στο περιβάλλον ..
Ένα πολύχρωμο βουητό από φωνές των τουριστών, το λούνα παρκ πιο πέρα, συνθέτουν μια πόλη ζωηρή, εύθυμη, ζωντανή με τουρισμό (εκδρομείς και ξένους) όλο τον χρόνο ..Παραδοσιακά καφενεία με τάβλι, υπέροχα σιροπιαστά γλυκά και καφέ Ελληνικό στην χόβολη ..Ωραία χρυσοχοεία
και μαγαζιά με αντίκες κάθε είδους ..Επισκεφτήκαμε το κάστρο με τα πέτρινα σκαλιά στο Παλαμήδι .. Περάσαμε με την βαρκούλα απέναντι στο Μπούρτζι ... Όλα ήσαν μαγικά ...
Αφού γευτήκαμε παραδοσιακά πιάτα, επιστρέφουμε στην μικρή πέτρινη πανσιόν, η οποία είχε δύο ορόφους .. Το ισόγειο έβγαινε σε μια αυλή θεϊκή ..Παντού πρασινάδα και υπέροχες γλάστρες με λουλούδια
και μπουκαμβίλιες στόλιζαν την αυλή, σκορπώντας υπέροχα αρώματα .
Το "κλου" της υπόθεσης ήταν άλλο ..Στην αυλή της πανσιόν μια μόνιμη πελάτισσα
(απ' ο,τι πληροφορηθήκαμε αργότερα), μεγαλόσωμη γυναίκα ..(το εκφράζω διακριτικά.. ),
είχε μια συνήθεια .. Έβγαζε ένα ράντσο στη μέση της αυλής και κοιμόταν τα βράδια μα το ροχαλητό της,
ήταν τόσο θορυβώδες, λες και άκουγες βαπόρι την ώρα που αναχωρούσε ..
Εγώ και οι φίλοι μου, είχαμε ανοιχτά παράθυρα και παντζούρια .. Πώς να κοιμηθούμε ;;
Ξαγρύπνια σε τέτοιο σημείο που την άλλη ημέρα κουτουλούσαμε ο ένας πάνω στον άλλο ..
Πέρασε μια ημέρα, δύο .. τα ίδια .. Τι να κάνουμε και εμείς .. μας ήρθε φαεινή ιδέα ..
Αγοράσαμε μια πεντάδα αυγά .. Ασβέστη που βάλαμε σε ένα μικρό δοχείο και παραγινομένες ντομάτες,
γύρω στο κιλό ... Ένα βράδυ λοιπόν, ρυθμίζουμε τα ρολόγια μας και γύρω στις τρεις τα ξημερώματα
και αφού η ώριμη μεγαλόσωμη γυναίκα είχε απλωθεί σε όλη την επιφάνεια του ράντζου
και ροχάλιζε λες και σφύριζε τρένο σε αναχώρηση, από το δικό τους μπαλκόνι οι φίλοι μου
κι εγώ από το δικό μου, κεντράρουμε τον "στόχο" και πέφτουν επάνω στην κυρά ταυτόχρονα τα αυγά,
ο ασβέστης και οι γινομένες ντομάτες .. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον ήχο που έκαναν όταν έσκασαν οι ντοματιές .. Πιο "ηδονικό" ήχο δεν έχω ακούσει πάλι .. Παφφφ ..
Η συνέχεια ;; Πετάγεται έντρομη η κυρά μπήγοντας μια φωνάρα .. Κοιτάζει δεξιά, αριστερά, πάνω, κάτω, τίποτε και τότε αποφασίζει να κρυφτεί πίσω από ένα πράσινο πολύ μεγάλο δέντρο για να κατασκοπεύσει κάποια ύποπτη κίνηση .. Έλα μου όμως, που είχε φεγγαράδα και δεν χρειαζόταν να βγούμε πάλι μπαλκόνι, μα βλέπαμε την σκιά της, έναν όγκο τεράστιο να αντανακλάται λόγω του φεγγαριού απέναντι στον τοίχο ..
Την άλλη ημέρα, λίγο πριν το μεσημέρι χτυπάει το κουδούνι .. Ανοίγουμε και βλέπουμε τον ιδιοκτήτη .. Καλημέρα σας λαμπρά μου νιάτα .. Εσείς ήσαστε το αυριανό μέλλον της πατρίδας μας ..
Βρε καλόπαιδα μήπως ακούσατε κάτι χτες τα μεσάνυχτα ;; Τιιι ;;; Με ένα στόμα και μια φωνή εμείς .. Να .. κάποιος πέταξε αυγά, κλπ .κλπ.. φοβήθηκε η κυρά και η αυλή έγινε σαν ομελέτα ...
Όχι κύριε .. Εμείς κοιμηθήκαμε νωρίς ... Αυτά κι΄ άλλα πολλά μοναδικά, έγιναν τις δύο εβδομάδες που μείναμε εκεί .. όσο για την ώριμη κυρά .. πουυυ να ξανακοιμηθεί πάλι στην αυλή
και εμείς φυσικά, χορτάσαμε ύπνο ...
Οταν ειχαμε μπει στο σχεσεις και καποιοι αλλοι "χακερσ" μας την ελεγαν νομιζοντας οτι ειμαστε καποιο αλλο προσωπο...
Ειχαμε σηκωσει τον χωρο στον αερα, για κανα δυο μηνες...αγορευοντας περι ευπρεπειας και πολλων αλλων "εικονικων" αρετων...
Τωρα...
Λεμε οτι ελεγαν σε εμας, για καποιον αλλο χρηστη, διχως κανενα στοιχειο και...
Πηγαν στο βροντο οι Ηλιαδες που γραψαμε περι αυτου...
Τωρα, γιναμε οπως ακριβως χαρακτηριζαμε ολους τους αλλους...
Περα απο το καθημερινο- εμμονικο οφ τοπικ...ε, δεν το λες και φυσιολογικο...(ετσι δεν λεγαμε για οσους το εκαναν?)...
Κανα ταξιδι στα Σουρμενα χει κανει κανεις, να μας δειξει καμια φωτο???...
Καλα ...εσυ τι να λεμε τωρα και για ταξιδια και για ταξιδο-αταξιδευτες...το πολυ πολυ να αντιληφθεις...Τολη Βοσκοπουλο...
Ενα τραγουδακι για τους ταξιδευτες...
Και τους πολυταξιδεμενους..
Εμεις μια χαρα περασαμε εδω με τις αταξιδευτες...
https://m.youtube.com/watch?v=S9I7yeRAMec
που ήταν α α αταξίδευτο
αφιερωμένο στα ταξιδεμένα και αταξίδευτα αγόρια και κορίτσια!
πάντα περνάμε ωραία! υγεία και καλή διάθεση να υπάρχει.
https://www.youtube.com/watch?v=ZgwMSivZRzE
Ποση να ειναι η καλη διαθεση, με το δαχτυλο στο μπουτον μονιμως και πως περνανε ωραια κιολας με αυτο καποιοι...ειναι ενα θεμα...
Ιατρικο κατα κυριο λογο...
Ουουουου!...Ανετα...
Ναι...και εσυ η αναλυουσα...καλα...ενταξει...ασυστολη απαυτολογια...και τοννοι ναιμεναλλατια...νταξ...
Και το ασπρο...μαυρο...πρωτη φορα να ητανε...
ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ...
Υπάρχει ΚΑΙ υπάρχουν λεπτές μα ολοφάνερες διαφορές ...
ΜΗΝ συγκρίνουμε απολύτως ανόμοιες καταστάσεις ..
Η πρώτη περίπτωση σε απόλυτο και συνεχή διωγμό χωρίς λόγο και αιτία ΚΑΙ εσείς συμφωνούσατε τότε ..
Ανένταχτη μέχρι και σήμερα ..
Η δεύτερη περίπτωση σε πλήρη ομόνοια και άκρως "περίεργη" κατευθείαν ταύτιση με συγκεκριμένες ομάδες ..ΔΕΝ είναι κακό η ταύτιση με ανθρώπους που νιώθουμε ότι ταιριάζουμε ..ΟΧΙ ... Μα θέλει χρόνο ... Πόσο μάλλιν ΕΔΩ μέσα που κανένας δεν γνωρίζει κανέναν ..
Άρα .. δεν είναι θέμα του πόσο γρήγορα μαθαίνει κάποιος-α .. Ούτε χρειάζονται μήνες και χρόνια ..
Έχει να κάνει με μια άλλη "ματιά" που άπτεται του τρόπου συμπεριφοράς,
γνωστών δράσεων και "αντιδράσεων", γρήγορων "συμμαχιών" με συγκεκριμένους "τύπους" ομάδων,
κάτι που ΔΕΝ συνηθίζεται να γίνεται από την πρώτη στιγμή ούτε εδώ μα ούτε και στην πραγματική έξω ζωή ..
Με απλά λόγια .. Είναι άλλο πράγμα να υπάρχει υψηλή αντίληψη και να καταλαβαίνεις αμέσως πώς "παίζεται" το παιγνίδι και άλλο πράγμα να αναπτύσσεις αμέσως στο 100% άκρως φιλικές διασυνδέσεις, σε χρόνο ρεκόρ και να έχεις ένα στυλ "γνωριζόμαστε χρόνια"
ενώ θέλουν πολύ χρόνο για να αναπτυχθούν ..
Όπως επίσης .. Το θέμα δεν ήταν ποτέ για εμένα .. "Νέος" ή "Παλαιός" ...
Ας είναι ο,τι μπορεί και ο,τι θέλει ο κάθε ένας ..
Υπό την προϋπόθεση να ΜΗΝ ενοχλεί ανθρώπους που δεν τον ενοχλούν ..
Αυτό είναι το θέμα σε ο,τι με αφορά ... Να ΜΗΝ ενοχλούν ... !!!
Υ.Γ .. Σε ο,τι αφορά τα δικά μου ταξίδια .. Από την αρχή το δήλωσα ότι δεν έχω κάνει πολλά ..
Περιγράφω μόνο για όσα έκανα, μικρά ή μεγάλα .. ΑΥΤΑ είναι ..
Υ.Γ ... Εκτός από τα out of the topics σου, θα ήθελα να μας περιγράψεις με γλαφυρό τρόπο,
όπως εσύ γνωρίζεις πολύ καλά να κάνεις, ένα σου ταξίδι ..
Αναμένω ..
Παράθεση:
Σχόλιο # 146 από EnikosΟταν ειχαμε μπει στο σχεσεις και καποιοι αλλοι "χακερσ" μας την ελεγαν νομιζοντας οτι ειμαστε καποιο αλλο προσωπο...
Ειχαμε σηκωσει τον χωρο στον αερα, για κανα δυο μηνες...αγορευοντας περι ευπρεπειας και πολλων αλλων "εικονικων" αρετων...
Τωρα...
Λεμε οτι ελεγαν σε εμας, για καποιον αλλο χρηστη, διχως κανενα στοιχειο και...
Πηγαν στο βροντο οι Ηλιαδες που γραψαμε περι αυτου...
Τωρα, γιναμε οπως ακριβως χαρακτηριζαμε ολους τους αλλους...
Περα απο το καθημερινο- εμμονικο οφ τοπικ...ε, δεν το λες και φυσιολογικο...(ετσι δεν λεγαμε για οσους το εκαναν?)...
Κανα ταξιδι στα Σουρμενα χει κανει κανεις, να μας δειξει καμια φωτο???...
Καλα ...εσυ τι να λεμε τωρα και για ταξιδια και για ταξιδο-αταξιδευτες...το πολυ πολυ να αντιληφθεις...Τολη Βοσκοπουλο...
Το θεωρω εντελως περιττο να συνδραμω με περιγραφες μου, ενα θεμα του οποιου οι προθεσεις ειναι αυτες που αναλυονται με αριστο τροπο στο #151...
Εσείς οι αταξιδευτοι , ευνόητο είναι να περάσετε καλά , με τις αταξιδευτες , αν και ησουν και συ ταξιδευτής ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 147 από paranomosΕνα τραγουδακι για τους ταξιδευτες...
Και τους πολυταξιδεμενους..
Εμεις μια χαρα περασαμε εδω με τις αταξιδευτες...
https://m.youtube.com/watch?v=S9I7yeRAMec
Το σχολιο σου , με κάλυψε ...το ιδιο ήθελα να γράψω και εγω ...οποτε καλα το έγραψες χ , κάθησε και διάβασε το ...
Παράθεση:
Σχόλιο 142Διαφωνώ κ θα πω γιατί...Δεν είναι το θέμα κ η ουσία του...μια χαρά είναι το θεματακι.Οταν όμως αντιλαμβάνεται ο φορουμιτης ότι τον δουλεύεις,η απλά βάζεις θέμα για κάνεις φιγούρα με ξένα κόλλυβα ότι έχεις ταξιδέψει ...κ ξεπατικωνεις από διάφορα λινκ κάποια κείμενα η φωτό ,,όταν το κάνεις για να σε θαυμάσουν ως πολυταξιδευτη,η για προσωπική ματαιοδοξία να σε θαυμάσουν (για ποιο λόγο άραγε ?)..ε δεν είναι χαζός να σε πάρει σοβαρά..κ να γουστάρει κ το θέμα σου...απευθύνεστε σε ενήλικες ...που όλοι έχουν ταξιδέψει άλλοι λίγο άλλοι πολύ...άλλοι λόγω εργασίας παρά μα πάρα πολύ...και?...Να είστε σίγουροι ότι α)το ύφος/παλμος/στυλακι κάθε θεματοθετη φαίνεται από το πρώτο του ποστ.κ β) πώς αντιδρά στα σχόλια που του κανουν,κ γ)τα ποστ του τα ίδια ,κ ..ακολουθεί ένας εδώ συγκεκριμένα το σχόλιο 7..που προκαλεί..οπότε μετά μην γκρινιάζουμε που χάλασε το θέμα...κ έγινε όπως έγινε...Υ.Γ.Εφόσον προηγήθηκε κ η "αριστεία" κ "δαρβινισμός "πάλι με ξένα κόλλυβα ...κ επίδειξη γνώσεων που δεν ..., οπότε ο συγκεκριμένος θεματοθετης.. τοποθετείται εκεί που τοποθετείται...τόσο απλά! Στους μη σοβαρούς..γνώμη μου μπορεί να κάνω κ λάθος...
Σχόλιο # 151 από squirrel-b1968
Εν τω μεταξυ ειχα γραψει ενα σχολιο το μεσημερι..αλλα τωρα δεν το βλεπω.
Πανε και τα σχολια ταξιδι;Εγώ δεν ξέρω για αυτά που γράφεις, ούτε ποιος αντιλαμβάνεται και τί. Περασμένες κόντρες δε με αφορούν και η απάντησή μου ήταν στη θεματοθέτρια που μας καλεί σε τάξη για άσχετα σχόλια (μαζί και το προηγούμενο δικό μου για τον προσανατολισμό) και έθεσα το ζήτημα από τη λογική πλευρά και όχι τη συναισθηματική όπως εσύ.
Αν συνδέετε κάποιοι καταστάσεις παλαιότερες επειδή τυχαίνει να τις γνωρίζετε καλύτερα, είναι άλλο. Και δεν ανακατεύομαι σε αυτό το κομμάτι.
Στην ουσία, δε βλέπω να διαφωνείς με εμένα, μάλλον με συμπληρώνεις με μία ακόμα οπτική..
Επειδή, εάν το θέμα ήταν ενδιαφέρον, θα έβρισκε τρόπο η θεματοθέτρια να τους επαναφέρει όλους τόσα σχόλια μετά το 7.. αντί στην 8η σελίδα να βγάζει ένα ξερό διάγγελμα να συγκεντρωθούν.. υπενθυμίζοντας το θέμα της. Το οποίο διάγγελμα είναι βέβαια γενικό και περιλαμβάνει και το σχόλιο #7 μαζί με τα άλλα.
Εμένα η λογική μου λέει, πως όταν ένα θέμα είναι δυνατό και ενδιαφέρον από μόνο του, δε μπαίνει στον κόπο ο θεματοθέτης να το υπενθυμίζει.
Αυτά.
Παράθεση:
Σχόλιο 142Διαφωνώ κ θα πω γιατί...Δεν είναι το θέμα κ η ουσία του...μια χαρά είναι το θεματακι.Οταν όμως αντιλαμβάνεται ο φορουμιτης ότι τον δουλεύεις,η απλά βάζεις θέμα για κάνεις φιγούρα με ξένα κόλλυβα ότι έχεις ταξιδέψει ...κ ξεπατικωνεις από διάφορα λινκ κάποια κείμενα η φωτό ,,όταν το κάνεις για να σε θαυμάσουν ως πολυταξιδευτη,η για προσωπική ματαιοδοξία να σε θαυμάσουν (για ποιο λόγο άραγε ?)..ε δεν είναι χαζός να σε πάρει σοβαρά..κ να γουστάρει κ το θέμα σου...απευθύνεστε σε ενήλικες ...που όλοι έχουν ταξιδέψει άλλοι λίγο άλλοι πολύ...άλλοι λόγω εργασίας παρά μα πάρα πολύ...και?...Να είστε σίγουροι ότι α)το ύφος/παλμος/στυλακι κάθε θεματοθετη φαίνεται από το πρώτο του ποστ.κ β) πώς αντιδρά στα σχόλια που του κανουν,κ γ)τα ποστ του τα ίδια ,κ ..ακολουθεί ένας εδώ συγκεκριμένα το σχόλιο 7..που προκαλεί..οπότε μετά μην γκρινιάζουμε που χάλασε το θέμα...κ έγινε όπως έγινε...Υ.Γ.Εφόσον προηγήθηκε κ η "αριστεία" κ "δαρβινισμός "πάλι με ξένα κόλλυβα ...κ επίδειξη γνώσεων που δεν ..., οπότε ο συγκεκριμένος θεματοθετης.. τοποθετείται εκεί που τοποθετείται...τόσο απλά! Στους μη σοβαρούς..γνώμη μου μπορεί να κάνω κ λάθος...
Σχόλιο # 151 από squirrel-b1968
Επειδή βλέπω πως το μυαλό ορισμένων "τρέχει" πάρα πολύ γρήγορα..
Να υπενθυμίσω ότι το πώς βλέπει, ερμηνεύει και κρίνει σε ένα χώρο μία συμπεριφορά κάποιος, είναι θέμα καθαρά δικό του.
Ομοίως, το πώς ερμηνεύεται και κρίνεται η δική του συμπεριφορά αλλά και συνεισφορά αυτού του κάποιου σε έναν κοινό χώρο, είναι θέμα καθαρά των άλλων.Είτε βρίσκονται υπό μορφή ομάδας, είτε ακόμα και μεμονωμένα.
Ευχαριστώ.
Παράθεση:
#
Σχόλιο # 150 από vanarabitΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ...
Υπάρχει ΚΑΙ υπάρχουν λεπτές μα ολοφάνερες διαφορές ...
ΜΗΝ συγκρίνουμε απολύτως ανόμοιες καταστάσεις ..
Η πρώτη περίπτωση σε απόλυτο και συνεχή διωγμό χωρίς λόγο και αιτία ΚΑΙ εσείς συμφωνούσατε τότε ..
Ανένταχτη μέχρι και σήμερα ..
Η δεύτερη περίπτωση σε πλήρη ομόνοια και άκρως "περίεργη" κατευθείαν ταύτιση με συγκεκριμένες ομάδες ..ΔΕΝ είναι κακό η ταύτιση με ανθρώπους που νιώθουμε ότι ταιριάζουμε ..ΟΧΙ ... Μα θέλει χρόνο ... Πόσο μάλλιν ΕΔΩ μέσα που κανένας δεν γνωρίζει κανέναν ..
Άρα .. δεν είναι θέμα του πόσο γρήγορα μαθαίνει κάποιος-α .. Ούτε χρειάζονται μήνες και χρόνια ..
Έχει να κάνει με μια άλλη "ματιά" που άπτεται του τρόπου συμπεριφοράς,
γνωστών δράσεων και "αντιδράσεων", γρήγορων "συμμαχιών" με συγκεκριμένους "τύπους" ομάδων,
κάτι που ΔΕΝ συνηθίζεται να γίνεται από την πρώτη στιγμή ούτε εδώ μα ούτε και στην πραγματική έξω ζωή ..
Με απλά λόγια .. Είναι άλλο πράγμα να υπάρχει υψηλή αντίληψη και να καταλαβαίνεις αμέσως πώς "παίζεται" το παιγνίδι και άλλο πράγμα να αναπτύσσεις αμέσως στο 100% άκρως φιλικές διασυνδέσεις, σε χρόνο ρεκόρ και να έχεις ένα στυλ "γνωριζόμαστε χρόνια"
ενώ θέλουν πολύ χρόνο για να αναπτυχθούν ..
Όπως επίσης .. Το θέμα δεν ήταν ποτέ για εμένα .. "Νέος" ή "Παλαιός" ...
Ας είναι ο,τι μπορεί και ο,τι θέλει ο κάθε ένας ..
Υπό την προϋπόθεση να ΜΗΝ ενοχλεί ανθρώπους που δεν τον ενοχλούν ..
Αυτό είναι το θέμα σε ο,τι με αφορά ...Να ΜΗΝ ενοχλούν ... !!!
Υ.Γ .. Σε ο,τι αφορά τα δικά μου ταξίδια .. Από την αρχή το δήλωσα ότι δεν έχω κάνει πολλά ..
Περιγράφω μόνο για όσα έκανα, μικρά ή μεγάλα .. ΑΥΤΑ είναι ..
Υ.Γ ... Εκτός από τα out of the topics σου, θα ήθελα να μας περιγράψεις με γλαφυρό τρόπο,
όπως εσύ γνωρίζεις πολύ καλά να κάνεις, ένα σου ταξίδι ..
Αναμένω ..
Το Δελχί είναι τόσο έδαφος συνδικάτου στην Ινδία όσο και πόλη και διαθέτει δύο πολύ διαφορετικούς κόσμους: Νέο Δελχί και Παλιό Δελχί. Ο πρώτος, που εγκαινιάστηκε από τους Βρετανούς το 1931 για να λειτουργήσει ως αυτοκρατορική πρωτεύουσα, είναι η σύγχρονη πρωτεύουσα του έθνους και έδρα κυβέρνησης, ενώ το Παλαιό Δελχί θεωρείται από πολλούς ως η συμβολική καρδιά της μεγαλύτερης μητροπολιτικής περιοχής. Μία από τις πολυπληθέστερες περιοχές του κόσμου, το Δελχί είναι ένας πλούσιος συνδυασμός παράδοσης και νεωτερικότητας, σημαντικό τόσο ως θρησκευτικό κέντρο όσο και ως η πιο πολυσύχναστη διεθνής πύλη της Ινδίας. Η ιστορία της είναι τόσο παλιά όσο και ο αρχαίος ποταμός Yamuna, ένας από τους πιο ιερούς ποταμούς στον Ινδουισμό και μια φυσική διαχωριστική γραμμή μεταξύ Νέου Δελχί στα δυτικά και Παλαιού Δελχί στα ανατολικά. Τα αξιοθέατα για τους επισκέπτες αυτής της πολυσύχναστης, ζωντανής πόλης περιλαμβάνουν την ποικιλία της βιοτεχνίας και της βιοτεχνίας, τα πολλά υπέροχα μνημεία της, τις αμέτρητες αίθουσες τέχνης και την εξαιρετική κουζίνα της, συμπεριλαμβανομένων των εδεσμάτων από κάθε μέρος της Ινδίας. Το Δελχί είναι επίσης ένας παράδεισος αγοραστή με πολλά παζάρια και αγορές, όπως η Chandni Chowk, η πιο διάσημη εμπορική περιοχή της χώρας ...
έχουν δικαίωμα στα ταξίδια, κοντινά η μακρυνά
Παράθεση:
Σχόλιο # 155 από paranomosΕν τω μεταξυ ειχα γραψει ενα σχολιο το μεσημερι..αλλα τωρα δεν το βλεπω.
Πανε και τα σχολια ταξιδι;![]()
την γειτονιά μας
κατα την περίοδο του κοβιντ όλοι αναγκαστήκαμε να περιορίσουμε τις κινήσεις μας.
έτσι μας δόθηκε η ευκαιρία να εξερευνήσουμε την γειτονιά μας και να ανακαλύψουμε μέρη που ίσως για πολλά χρόνια ούτε είχαμε φανταστεί ότι βρισκόντουσαν τόσο κοντά μας.
και επειδή όλα τα πράγματα έχουν μία καλή πλευρά - ειδικά εάν βγήκαμε από αυτήν την δοκιμασία χωρίς ανθρώπινες απώλειες αγαπημένων μας - ας την αναλογιστούμε.
είναι θέμα οπτικής γωνίας. ας επιλέξουμε την πιο θετική και αισιόδοξη.
(φωτό από το προσωπικό μου αρχείο)
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media