Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

ταξιδεύοντας

Επιλέξτε σελίδα: (1-12)
Σελίδες Αρχική«3456789101112

paranomos

# 161 στις 11/11/2022
author
Ανδρας / 50 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 1.514
'Aρεσαν+: 0%

Αυτα ειναι τα κολπα τα ζορικα που κανουν στην ινδια;

Σιγα τα ωα!

Ουτε μια επικόλληση φωτο;

Τοσο ζορικο;

Αρέσει στο μέλος trocadero

Qwerty____55

# 162 στις 11/11/2022
author
Ανδρας / 62 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 1.447

Έχουμε κάνει καί εμείς τα ταξιδακια  μας , ...τι μόνο εσεις ...!!!

Θα ακολουθήσουν καί άλλα ...

Παράθεση:
Σχόλιο # 159 από trocadero

όλοι

έχουν δικαίωμα στα ταξίδια, κοντινά η μακρυνά 

Enikos

# 163 στις 11/11/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Περασε και η 28η...ποτε θα δουμε παλι την παρελαση των βαρεων αρματων, των ε/ε και ε/α...

Αρέσει στα μέλη saga-saga, NightWsh

trocadero

# 164 στις 11/11/2022
author
Γυναίκα / 60 / Σε σχέση
Ελβετία
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 321

νοερά

ταξιδεύοντας στην εποχή της καραντίνας.

αγωνίες, αλλαγές συνηθειών, ανακατάταξη προτεραιοτήτων κλπ. 

εμπειρίες και νέοι ρυθμοί που μας έδωσαν την ευκαιρία να εκτιμήσουμε αυτά που θεωρούσαμε έως προς τινος δεδομένα και να ανακαλύψουμε μία άλλη πλευρά της ζωής.

Το μέλος trocadero έχει επισυνάψει το αρχείο: Screenshot 2022-11-11 at 12.32.48 PM.png (4.13MB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 71 φορές
Αρέσει στο μέλος Paralia48
positive vibes only

vanarabit

# 165 στις 11/11/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

##

Το ανέφερα τις προάλλες .. Περί σιγανοπαπαδιών και φωνάζουν ΠΑΝΤΑ οι κλέφτες
για να φοβηθούν οι νοικοκυραίοι  ...
 Άντε να το αποκαλύψω .. Εγώ .. το πάτησα .. εγώ ..
Ποιος άλλος .. ;; 

Παράθεση:
Σχόλιο # 155 από paranomos

Εν τω μεταξυ ειχα γραψει ενα σχολιο το μεσημερι..αλλα τωρα δεν το βλεπω.

Πανε και τα σχολια ταξιδι;

squirrel-b1968

# 166 στις 11/11/2022
author
Γυναίκα / 55 / Διαζευγμένη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 618
Υποθέτω το πάτημα του τριγωνου έγινε για προστασία στο θέμα ,μη ταξιδέψει .γι αλλού η κουβέντα...Υ.Γ.1Σκιουρος με γυαλιά ηλιου.(.καθότι από κινητό)Υ.Γ2!κ επίσης , μη ενημέρωση του σχολιαστή συνοδοιπόρου...για το πάτημα του τριγωνου χαχαχα (ποιος...? που ?..ποτε..?τι λεςςς..!!!..)γίνονται κ αυτά ..το να πεις.
Αρέσει στο μέλος NightWsh

NightWsh

# 167 στις 11/11/2022
author
Γυναίκα / 44 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Βούλα
Απαντήσεις: 666

Ο θεματοθετης το πατησε!

Για να μην ψάχνετε!

Και τα δικά μας σβηστηκαν!

Για να ξέρετε με ποιον γελάτε!

Αρέσει στο μέλος Enikos

Enikos

# 168 στις 11/11/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Εν τω μεταξυ...μονο ενα σχολιο "ειδατε" οτι κατεβηκε...

Μονο ενα...ετσι για την μιρλα...

Δεν χαλασε ο κοσμος με το να αρχισετε να φωτογραφιζετε ανθρωπους...οχι, συνηθες...

Ειναι δε τοση η απαξιωση, που τα εχουν χασει εντελως καποιοι...

Αρέσει στο μέλος NightWsh

paranomos

# 169 στις 11/11/2022
author
Ανδρας / 50 / Σε σχέση

Ενταξει δεν πειραζει...δεν χαλασε ο κοσμος..

Απλα ηταν ενα σχολιο αναλυτικο που σπανιως εγω γραφω...και τζαμπα ο κοπος να γραφω στο κιν.
Ενα μελος προλαβε να το διαβασει και να κανει λαικ.
Αρέσει στα μέλη hornet19, trocadero

Qwerty____55

# 170 στις 11/11/2022
author

Καλησπέρα σε ολους ...

Δεν θα αναφερθώ , προσωπικα σε εσένα vana..., αλλα σύμφωνα με την συζήτηση που εχετε , σχετικά με τα κουμπάκια ,... δηλαδή το κουμπί που διαθέτει , το κάθε μέλος απο εμας , προκειμένου να κάνει αναφορά στην διαχείριση ,  του φόρουμ , σε κάποιο άλλο μέλος , που θεωρεί οτι θίχτηκε από κάποια τοποθέτηση , θεωρώ οτι αυτό είναι μεγάλο λαθος για δύο λόγους ...

1 .. Η ομάδα διαχείρισης , ελέγχει και προστατεύει τα μέλη , που συμμετέχουν στο φόρουμ , γενικά , απο άσχημη , και προσβλητική , τοποθετηση .. κάποιων ... οπότε γιατί να κάνει αναφορά καποιος ?? ..

Το  χιούμορ νομιζω , επιτρέπεται ..

2 .. Οταν κάποιος πατάει το κουπάκι για να κάνει αναφορά ,. δηλώνει την αδυναμία του  , στο να συμμετάσχει , σε χαριτωμένα , χιουμοριστικά σχόλια που γίνονται απο άλλα μέλη ...

Και φυσικά δεν αναφέρομαι , στις απόψεις μας και στις τοποθετήσεις μας , για τον θεματοθετη , που τέλος πάντων ανεβάζει ενα θεμα , και ολοι λέμε , την γνώμη μας ,.. ...αλλά στις μεταξυ μας , χιουμοριστικές. καλοπροαίρετες  κοκορομαχιες...!!!

Πάρτε πχ. ..παράδειγμα τον ..Q.., που δέχεται , απο τα περισσότερα μελη , πειράγματα , επιπλήξεις , αρνητικά σχόλια , και τόσα αλλα ... όμως , με πολύ χιούμορ , αυτοσαρκασμο , και με ατάκες , ...θα απαντήσει , στον κάθε ένα προσωπικά ...

Και να ευχαριστήσω , ολες και όλους , που ακομα και οταν τους απαντήσει  , με το γνωστό σε ολους , δικο του μοναδικό τρόπο , τον γεμίζουν με πάρα πολλά .. Likes .., και αυτό δείχνει οτι τα άτομα αυτα διαθέτουν , πολυ χιούμορ , και πολύ φαντασία , και μπράβο τους ...

Οπότε διαβάζετε ολοι , ...Q..., και εύχομαι να περνάμε καλά , διχως παρεξηγήσεις ...κλπ.κλπ.

Ευχαριστώ 

Παράθεση:
Σχόλιο # 165 από vanarabit

##

Το ανέφερα τις προάλλες .. Περί σιγανοπαπαδιών και φωνάζουν ΠΑΝΤΑ οι κλέφτες
για να φοβηθούν οι νοικοκυραίοι  ...
 Άντε να το αποκαλύψω .. Εγώ .. το πάτησα .. εγώ ..
Ποιος άλλος .. ;; 

Αρέσει στα μέλη hornet19, NightWsh και σε ακόμα 1 μέλος.

NightWsh

# 171 στις 11/11/2022
author

Αν χάθηκε ο κόσμος λέει?

Εδώ χάσαμε ολόκληρη παρακαταθήκη..

Τόση φαιά ουσία...

Σε καμία πενταετία πάλι!

Αρέσει στο μέλος Enikos

Joie_De_Vivre

# 172 στις 11/11/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Να 'γιάσ' το στόμα σου..

Πέντε (5) σχόλιά μου από το πρωί, δεν εγκρίθηκαν και δεν πέρασαν καν για δημοσίευση.. ούτε λάικς πρόλαβαν να τους βάλουν..

Αναλυτικά σχόλια, μη αναλυτικά σχόλια κλπ.. κανείς δεν τα είδε, κανείς δεν πρόλαβε να πατήσει κουμπάκι αναφοράς γιατί πρόλαβε η διαχείριση και έκανε καλή δουλειά..

Σνιφ, κλαψ, μου στέρεψαν τα δάκρυα.. αλλά σε όσους ακόμα κλαίνε που κόπηκε ένα σχόλιο, έχω να τους μοιράσω χαρτομάντιλα συσκευασίας πακ καθώς και μαντήλι μεταξωτό για τις πολύ έντονες συγκινήσεις.. 

Παράθεση:
Σχόλιο # 170 από Qwerty___55

Καλησπέρα σε ολους ...

Δεν θα αναφερθώ , προσωπικα σε εσένα vana..., αλλα σύμφωνα με την συζήτηση που εχετε , σχετικά με τα κουμπάκια ,... δηλαδή το κουμπί που διαθέτει , το κάθε μέλος απο εμας , προκειμένου να κάνει αναφορά στην διαχείριση ,  του φόρουμ , σε κάποιο άλλο μέλος , που θεωρεί οτι θίχτηκε από κάποια τοποθέτηση , θεωρώ οτι αυτό είναι μεγάλο λαθος για δύο λόγους ...

1 .. Η ομάδα διαχείρισης , ελέγχει και προστατεύει τα μέλη , που συμμετέχουν στο φόρουμ , γενικά , απο άσχημη , και προσβλητική , τοποθετηση .. κάποιων ... οπότε γιατί να κάνει αναφορά καποιος ?? ..

2 .. Οταν κάποιος πατάει το κουπάκι για να κάνει αναφορά ,. δηλώνει την αδυναμία του  , στο να συμμετάσχει , σε χαριτωμένα , χιουμοριστικά σχόλια που γίνονται απο άλλα μέλη ...

Και φυσικά δεν αναφέρομαι , στις απόψεις μας και στις τοποθετήσεις μας , για τον θεματοθετη , που τέλος πάντων ανεβάζει ενα θεμα , και ολοι λέμε , την γνώμη μας ,.. ...αλλά στις μεταξυ μας , χιουμοριστικές. καλοπροαίρετες  κοκορομαχιες...!!!

Πάρτε πχ. ..παράδειγμα τον ..Q.., που δέχεται , απο τα περισσότερα μελη , πειράγματα , επιπλήξεις , αρνητικά σχόλια , και τόσα αλλα ... όμως , με πολύ χιούμορ , αυτοσαρκασμο , και με ατάκες , ...θα απαντήσει , στον κάθε ένα προσωπικά ...

Και να ευχαριστήσω , ολες και όλους , που ακομα και οταν τους απαντήσει  , με το γνωστό σε ολους , δικο του μοναδικό τρόπο , τον γεμίζουν με πάρα πολλά .. Likes .., και αυτό δείχνει οτι τα άτομα αυτα διαθέτουν , πολυ χιούμορ , και πολύ φαντασία , και μπράβο τους ...

Οπότε διαβάζετε ολοι , ...Q..., και εύχομαι να περνάμε καλά , διχως παρεξηγήσεις ...κλπ.κλπ.

Ευχαριστώ 

vanarabit

# 173 στις 11/11/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

##

Και γιατί να αναφερόσουν σε εμένα προσωπικά ;; 
Η συγκεκριμένη τοποθέτηση μου είχε δύο σκέλη ..
1) Ήταν μια οφθαλμοφανή χιουμοριστική απάντηση
στον paranomo, αναφορικά με ο,τι έγραψε, περί εξαφάνισης ενός σχολίου του ..
2) Ταυτόχρονα και άκρως σοβαρή άποψη, μιας και πιστεύω ακράδαντα ότι εκείνοι που κατηγορούν "άλλους"
ότι πατούν πολύ συχνά το κουμπάκι της αναφοράς, είναι ΚΑΙ αυτοί που το πατούν τις περισσότερες φορές ..
Τώρα σε ο,τι άλλο ανέφερες .. δεν θα μιλήσω ..

Υ.Γ ... Τέλος, σε ο,τι αφορά τα άπειρα likes που βάζουν στις αναρτήσεις σου,
θα σου πω ότι ήρθε η ώρα για αλλαγή γυαλιών ..

Καληνύχτα Κιου .. Να είσαι καλά .. Πραγματικά σήμερα με έκανες να γελάσω με την καρδιά μου 
και ΔΕΝ το αναφέρω με ειρωνική διάθεση .. Στον λόγο μου ..

Παράθεση:
Σχόλιο # 170 από Qwerty___55

Καλησπέρα σε ολους ...

Ευχαριστώ 

trocadero

# 174 στις 11/11/2022
author
Γυναίκα / 60 / Σε σχέση
Ελβετία
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 321

Νοητά

# 165

Α όχι, δεν θα μου παίρνετε εσείς τα εύσημα. Έχω την ειδικότητα και την αποκλειστικότητα.

Άλλοι ειδικεύονται στα «νοητικά» ταξίδια που κάπου διάβαζα σήμερα να επαναλάμβεται. Μόνο που τα ταξίδια είναι «νοητά» και όχι «νοητικά».

Ποτέ δεν είναι αργά για μάθηση.

paranomos

# 175 στις 11/11/2022
author
Ανδρας / 50 / Σε σχέση

Ενα σχολιο ειδαμε και κατεβηκε..

Ενα σχολιο ειδαμε και ανεβηκε..

Οχι;

Qwerty____55

# 176 στις 11/11/2022
author

Οταν διαγράφεται ένα θέμα , διαγράφονται και τα likes , που πρόλαβες να δεις ...!!!

Παράθεση:
Σχόλιο # 169 από paranomos

Ενταξει δεν πειραζει...δεν χαλασε ο κοσμος..

Απλα ηταν ενα σχολιο αναλυτικο που σπανιως εγω γραφω...και τζαμπα ο κοπος να γραφω στο κιν.
Ενα μελος προλαβε να το διαβασει και να κανει λαικ.

paranomos

# 177 στις 11/11/2022
author
Ανδρας / 50 / Σε σχέση

Παράθεση:
Σχόλιο # 173 από vanarabit

##

Και γιατί να αναφερόσουν σε εμένα προσωπικά ;; 
Η συγκεκριμένη τοποθέτηση μου είχε δύο σκέλη ..
1) Ήταν μια οφθαλμοφανή χιουμοριστική απάντηση
στον paranomo, αναφορικά με ο,τι έγραψε, περί εξαφάνισης ενός σχολίου του ..
2) Ταυτόχρονα και άκρως σοβαρή άποψη, μιας και πιστεύω ακράδαντα ότι εκείνοι που κατηγορούν "άλλους"
ότι πατούν πολύ συχνά το κουμπάκι της αναφοράς, είναι ΚΑΙ αυτοί που το πατούν τις περισσότερες φορές ..
Τώρα σε ο,τι άλλο ανέφερες .. δεν θα μιλήσω ..

Υ.Γ ... Τέλος, σε ο,τι αφορά τα άπειρα likes που βάζουν στις αναρτήσεις σου,
θα σου πω ότι ήρθε η ώρα για αλλαγή γυαλιών ..

Καληνύχτα Κιου .. Να είσαι καλά .. Πραγματικά σήμερα με έκανες να γελάσω με την καρδιά μου 
και ΔΕΝ το αναφέρω με ειρωνική διάθεση .. Στον λόγο μου ..

Λες και δεν βλεπουμε ποιοι/ποιες του κανουν λικε

Εχουμε 

NightWsh

# 178 στις 11/11/2022
author

Νοητικά ταξίδια...Η

αναφορά δεν ήταν στα νοητά...

Διαβάζοντας στο γκουγκλ θα κατανοήσουμε τη διαφορά ...

Ξέρετε πόσες έρευνες έχουν γίνει για τα νοητικά ταξίδια?

Επαυξάνω ότι ποτέ δεν είναι αργά για μάθηση!

Ξανά μερσι

Αρέσει στα μέλη saga-saga, Enikos

Enikos

# 179 στις 11/11/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Ναι, ποτε δεν  ειναι αργα για μαθηση...

Τοσο το νοητος οσο και το νοητικος, εκφραζουν το μεν ενα τις δυνατοτητες του εγκεφαλου = νοηση...το δε αλλο την κατα φαντασιαν πλην τεκμηριωμενη νοηση...

Και τα δυο χαρακτηριζουν την νοηση...

Πως ξεχωριζουν το νοητο απο το νοητικο...για να μαθουμε και κατι "παραπανω"!!!...

Και για να κατα-νοησουμε πως συμβαινει το...αδιανοητο, στις συστασεις περι γλωσσας...

Ζητειται αποσαφηνισμος...

Αρέσει στα μέλη saga-saga, NightWsh και σε ακόμα 1 μέλος.

squirrel-b1968

# 180 στις 11/11/2022
author
Γυναίκα / 55 / Διαζευγμένη
Απαντήσεις: 618

Σχόλιο 174

Αλήθεια ...λέγει.Το κείμενο σας είναι τόσο αληθινό που Δεν μπορεί να αναγνωριστεί ως κείμενο γραμμένο στα ελληνικά ή τα αγγλικά...χαχαχαχα
Αρέσει στα μέλη Enikos, NightWsh
Επιλέξτε σελίδα: (1-12)
Σελίδες Αρχική«3456789101112
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.