Η διχόνοια που βαστάει ενα σκηπτρο η δολερη
Καθενός χαμογελάει πάρτο λεγοντας κι εσύ...Καλα...επεισοδιο της ιδιας σειρας...0587005726506976567...
Ενω σε ολους τους αλλους και τις αλλες..σε ολα τα θεματα..εχει αιτια!
Αγαπητέ Ρεντ ,
ακυρώνεις όλους όσους γράψαμε ...κ υποβιβάζεις κ το θέμα σου το ίδιο!..
κ στην ουσία τραβάς μια γραμμη,ενώ δεν θα έπρεπε,
δεν υπάρχει αποστειρωμενο θέμα ,που δεν θα πεταχτούν διάφορα σχόλια ,οφ τοπικ η κ άλλου τύπου , πάμε παρακάτω...δεν είσαι χθεσινος!
Υ.Γ.1
Πάρε το χρόνο σου ,κ ξαναέλα...στο θέμα σου ,γιατί πραγματικά είναι ένα θέμα κοινωνικό κ όχι μόνο,που μπορούν να ακουστούν πολλές απόψεις ,γνώμες ,θέσεις ,
γκωσαμε με τα τρολοθεματα!!!.
.Υ.Γ.2
Το ξες ότι στο γραφω με καλή διάθεση.
Υ.Γ.3
Δεν έχεις προέγκριση βρε?...εύγε!
να θυμηθούμε κ τους 'παλιούς /νέους αγώνες" άλλο ένα ωραίο θέμα σου
.Υ Γ.4
Σκίουρος που περιμένει κάτω από την ντισκομπαλλα
ένα χιτ από τοτενες!
Σε πολλούς έχουν σβηστεί τα σχόλια τους, κ σε πολλά θέματα έχουν σβηστεί κ ολόκληρες σελίδες..
.κ σε πολλούς δεν έχουν εγκριθεί σχόλια ,
κ σε μένα συνέβη παμπολλες φορές ,και?
..Υ.Γ.
Καποιοι/Ες έχουν όντως λατρεία με το πάτημα του τριγωνου τους ξεμε κ από την άλλη λειτουργία του σχέσεις...
οπότε δεν πέφτουμε απ' τα σύννεφα.
Ολα καλα,όλα ανθηρά...
Παράθεση:
Σχόλιο # 200 από alisidaΔηλ,
Ο μόνος τρόπος για να εξαλειφθεί (ή να μειωθεί) το έγκλημα
είναι να προσέχουν τα θύματα ?
Και αν τελικά "την πατήσουν"
θα φταίνε τα ίδια που δεν πρόσεχαν ?
Και μετά ?
Ποιός θα τιμωρείται και πώς
Αλλο πραγμα φανταζομαι.θελει να πει η κοπελα..αλις.
Δεν ριχνει την ευθυνη στα θυματα..
Απλα ειπε πως πρεπει απο μικρη ηλικια να μαθουν να προσεχουν και να μιλανε τοσο στο σπιτι( στους γονεις)..οσο και στο σχολειο( στους δασκαλους)..για καθε περιεργη συμπεριφορα..
Οπως επισης και οι γονεις και οι δασκαλοι να μαθουν να "ανιχνευουν" καθε αφυσικη αλλαγη..στα παιδια..
Μπορει ισως να μην μπορουν να παρουν τη πρωτοβουλια να μιλησουν γιατι φοβουνται..ομως "μιλανε"με πολλους αλλους τροπους.
Εν ολιγοις οπως ειπε και η τροκ..ολοι πρεπει να χουμε τα ματια μας 14.
Εγω αυτο καταλαβα.
Ας το εξηγησει ομως καλυτερα η ιδια.
Υγ
Σημειωνω οτι τα περισσοτερα περιστατικα κακοποιησης παιδιων εχουν εντοπιστει/αποκαλυφθει στο σχολικο χωρο.
Απο δασκαλους/καθηγητες που κανουν σωστα τη δουλεια τους.
Ειναι δηλαδη πραγματικοι εκπαιδευτικοι
Μην το υποτιμαμε αυτο
Παράθεση:
Σχόλιο # 204 από squirrel-b1968Αγαπητέ Ρεντ ,
ακυρώνεις όλους όσους γράψαμε ...κ υποβιβάζεις κ το θέμα σου το ίδιο!..
κ στην ουσία τραβάς μια γραμμη,ενώ δεν θα έπρεπε,
δεν υπάρχει αποστειρωμενο θέμα ,που δεν θα πεταχτούν διάφορα σχόλια ,οφ τοπικ η κ άλλου τύπου , πάμε παρακάτω...δεν είσαι χθεσινος!
Υ.Γ.1
Πάρε το χρόνο σου ,κ ξαναέλα...στο θέμα σου ,γιατί πραγματικά είναι ένα θέμα κοινωνικό κ όχι μόνο,που μπορούν να ακουστούν πολλές απόψεις ,γνώμες ,θέσεις ,
γκωσαμε με τα τρολοθεματα!!!.
.Υ.Γ.2
Το ξες ότι στο γραφω με καλή διάθεση.
Υ.Γ.3
Δεν έχεις προέγκριση βρε?...εύγε!
να θυμηθούμε κ τους 'παλιούς /νέους αγώνες" άλλο ένα ωραίο θέμα σου
.Υ Γ.4
Σκίουρος που περιμένει κάτω από την ντισκομπαλλα
ένα χιτ από τοτενες!
Το ξέρεις πόσο σε πάω βρε Σκίουρε
Αν συνεχίσω σε αυτό το τέμπο και ύφος, να προσπαθώ να κατευθύνω ανώτερες δυνάμεις μικροφορουμικών συμφερόντων σε ένα θέμα που μου είχε πάει και μου άρεσε ως χτες (...ή μήπως μεγαλόσχημων μεγαλοφορουμικών μορφών να πω..?) με βλέπω να αποκτώ μαζί σας προέγκριση, και δεν είμαι τόσο πολύ επαναστατικός, του λόγου μου, να βαρεθώ μετά ακόμα χειρότερα να περιμένω αν και πότε θα βγουν σε κοινή θέα οι αμπελοφιλοσοφίες μου ...
Ναι βρε Παρανομε,συμφωνώ ότι έχει δίκιο στο να φροντίζουμε να εκπαιδεύουμε τα παιδιά μας να προσέχουν.Η πρόληψη είναι το καλύτερο πράγμα.
Όμως, ταυτόχρονα, έβγαλε όλες τις ποινές για τους θύτες , σκάρτες.
Ε,τι θα τους κάνουμε τους κακους ?
Παράθεση:
Σχόλιο # 206 από paranomos
Αλλο πραγμα φανταζομαι.θελει να πει η κοπελα..αλις.
Δεν ριχνει την ευθυνη στα θυματα..
Απλα ειπε πως πρεπει απο μικρη ηλικια να μαθουν να προσεχουν και να μιλανε τοσο στο σπιτι( στους γονεις)..οσο και στο σχολειο( στους δασκαλους)..για καθε περιεργη συμπεριφορα..
Οπως επισης και οι γονεις και οι δασκαλοι να μαθουν να "ανιχνευουν" καθε αφυσικη αλλαγη..στα παιδια..
Μπορει ισως να μην μπορουν να παρουν τη πρωτοβουλια να μιλησουν γιατι φοβουνται..ομως "μιλανε"με πολλους αλλους τροπους.
Εν ολιγοις οπως ειπε και η τροκ..ολοι πρεπει να χουμε τα ματια μας 14.
Εγω αυτο καταλαβα.
Ας το εξηγησει ομως καλυτερα η ιδια.
Υγ
Σημειωνω οτι τα περισσοτερα περιστατικα κακοποιησης παιδιων εχουν εντοπιστει/αποκαλυφθει στο σχολικο χωρο.
Απο δασκαλους/καθηγητες που κανουν σωστα τη δουλεια τους.
Ειναι δηλαδη πραγματικοι εκπαιδευτικοι
Μην το υποτιμαμε αυτο
Παράθεση:
Σχόλιο # 208 από alisidaΝαι βρε Παρανομε,συμφωνώ ότι έχει δίκιο στο να φροντίζουμε να εκπαιδεύουμε τα παιδιά μας να προσέχουν.Η πρόληψη είναι το καλύτερο πράγμα.
Νομιζω πως ουτε εκει ειπε κατι τετοιο.
Αναποτελεματικες τις χαρακτηρισε..οχι σκαρτες
Και εγω το εχω γραψει σε σχολιο μου..οτι το προβλημα δεν λυνεται με την ποινικη μεταχειριση του δραστη.
Δεν συμφωνω φυσικα με την ατιμωρησία η τις ποινες χαδια η την προωρη αποφυλακιση.
Αλλο πραγμα λεω..
Πως κιαν ακομη τους ευνουχισουμε ,οχι χημικα..αλλα σαν τα τραγια και τα κριαρια και τους βαλουμε ισόβια σε ενα μπουντρουμι...δεν θα επιλυθει το θεμα.
Εκτος αν πιστευετε οτι μια τοσο σκληρη τιμωρια .θα ειναι αποτρεπτικη για την εμφανιση νεων ρηγαδων.
Εγω δεν το πιστευω..γιατι υπαρχουν κσι χωρες που επιβσλλουν ακομη και θανατικη ποινη..αλλα συνεχιζουν να εχουν αναλογα περιστατικα.
Τωρα αν ειναι λιγοτερα σε συγκριση με αλλες χωρες δεν ξερω.
Ουτε πιστημων ειμαι..ουτε εχω ασχοληθει ειδικα με το θεμα.
Ουτε επιμενω οτι εχω δικιο
Συζητηση κανουμε.
Δεν ειναι απαραιτητο και να συμφωνουμε.
Υγ.
Αα τι θα κανουμε με τους κακους.
Μια καλη ιδεα ειναι.
Να τους πατε για καφε στη καισαριανη και μετα μια βολτα στο σκοπευτηριο
(Ενταξει πλακα κανω)
Το πάθος καλέ μου κύριε,υπερνικά το φόβο του νόμου και έτσι ήταν πάντα οι άνθρωποι να προσπαθούν να γίνουν Θεοί στη θέση των Θεών.
Καταλάβατε ?
Παράθεση:
Τα σκοτάδια της ψυχής, μια πρόχειρη ανάγνωση...
Σχόλιο # 1 από hornet19Πώς γίνεται αυτό;
Πώς μπορεί ένας πολυβραβευμένος συγγραφέας παιδικών βιβλίων να κρύβει τέτοιο σκοτάδι μέσα του; Να έχει ξεχωρίσει για το χάρισμά του να "μιλάει" στις ψυχές των παιδιών και παράλληλα να αντλεί "ευχαρίστηση" όταν βλέπει να καταστρέφονται; Είναι ψυχιατρικό το θέμα; Είναι κακία, πυκνή και αβυσσαλέα; Είναι κάτι που υπήρχε βαθιά μέσα κρυμμένο σε αυτούς τους ανθρώπους και το έφερε στον αφρό στις μέρες μας το Διαδίκτυο, όπου τίποτα δε μένει κρυφό; Και γιατί ένας διάσημος ηθοποιός και τέως διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου βιάζει ανυπεράσπιστα αγοράκια; Ένα όργανο της τάξης, αστυνόμος που ο πολίτης περιμένει να τον προστατέψει, αυτόν και τα παιδιά του, να επιδιώκει (σεξουαλική) επαφή με ένα 12χρονο; Ένας πολιτικός, άνθρωπος με εξουσία γιατί σκοτώνει (το σκοτώνει χωρίς εισαγωγικά), ανήλικα;
... Γιατί είναι τόσο τυραννικά και σαδιστικά αλαζόνας και βλαμμένος που θεωρεί ότι θα την σκαπουλάρει, όπως και να 'χει; Και μήπως όλοι αυτοί, που δεν είναι οι ... ας πούμε ... συνηθισμένοι ανώμαλοι "φτωχοδιάβολοι" που καιροφυλαχτούν πίσω από τα δέντρα στο πάρκο της γειτονιάς, οι ευφάνταστοι επιδειξίες, τα καλά εκείνα γεροντάκια που κρατάνε καραμέλες έτοιμα να τις προσφέρουν σε αθώα πλασματάκια με το αζημίωτο βέβαια (καλά αυτά γινόντουσαν πριν 40 με 50 χρόνια, τώρα δίνουν πενηντάευρα ή κινητά, αλλά ας κρατήσουμε και λίγο λυρισμό μην πάθουμε τελείως κατάθλιψη...), τα χαμένα κορμιά ή ακόμα και οι σκληροί και βίαιοι ανώνυμοι βιαστές με την κουκούλα και ο κατάλογος είναι μακρύς... τελικά τι στον κόρακα; Όλοι αυτοί που έχουν μία εξέχουσα θέση στην κοινωνία βρίσκουν και τα κάνουν αυτά και εκτός από ανίατη και φριχτή αρρώστια και κτηνωδία, μπορούν, ή έτσι νόμιζαν τουλάχιστον, ότι "θα την βγάλουν καθαρή" στο τέλος ..?
Εννοείται να προσέχουμε και να φροντίζουμε τα παιδιά μας και να τα συμβουλευουμε για να μπορούν να ανταπεξέλθουν όταν χρειαστεί..
Όμως όταν το ίδιο το οικογενειακό περιβάλλον είναι παραβατικό και κακοποιεί τα παιδιά του?
Εκεί ποιος θα τα προστατέψει?
Όταν αυτά τα παιδιά έχουν μάθει από μικρή ηλικία ότι αυτό μπορεί να είναι "φυσιολογικό" και επικρατεί και ο φόβος?
Ποιος θα τα συμβουλέψει αυτά τα παιδιά?
Με βάση τα τελευταία γεγονότα επισημαινουμε ότι η ασέλγεια σε ανήλικα προέρχεται κυρίως από το κοντινό περίγυρο...
Μπονζουρ
Παράθεση:
Σχόλιο # 208 από alisidaΝαι βρε Παρανομε,συμφωνώ ότι έχει δίκιο στο να φροντίζουμε να εκπαιδεύουμε τα παιδιά μας να προσέχουν.Η πρόληψη είναι το καλύτερο πράγμα.
Καποιο πρεπει να ειναι παντα το θεμα, κατα το οποιο θα αρχισουμε στα καλα καθουμενα να λεμε για κλειδωματα, θα επικαλουμαστε εμμεσως τον σαπορτ και συμπασα την διαχειριση, οφ τοπικς, προσβολες, αποδομησεις και λοιπα αλλα βαρυγδουπα, επειδη δεν ειμαστε ικανοι να επιχειρηματολογησουμε...
Εν προκειμενω το θεμα ειναι...ο Ρομπεν των Δασων...που τα "πηρε"...(πραγμα σπανιο)...
Παράθεση:
Σχόλιο # 201 από apolitiiiΗ διχόνοια που βαστάει ενα σκηπτρο η δολερη
Καθενός χαμογελάει πάρτο λεγοντας κι εσύ...
Κειο το σκήπτρο που σας δείχνει εχει αληθεια
Ωραία θεωρια μην το πιασεται γιατί ριχνει εισε δάκρυα θλιβερά...
144 &145 στιχος του Εθνικού μας Υμνου του Διονυσίου Σολωμού...
Μα τι σας επιασε η διχονια???
Το θεμα σας ειναι ποιος ηταν εκτός θέματος???
Καιρός να σοβαρευτούμε...αν και έχουμε κάποια ηλικία , κάνουμε σαν τα παιδάκια του νηπιαγωγειου...
Έλεος πια...
Εχει αρχισει κλαιγεται και ο Βρουνο η ειναι ιδεα μου?...
Ενταξει...απαντησε η girl_aloud και δεν θα χρειαστει να διαβασουμε αλλο τσι αφτοσχεδιασμοι...
Λες και εγραφε σουαχιλι, σε γραμμικη βητα...
Ναι,αυτό είναι το τραγικότερο της υπόθεσης.
Νομίζω ότι η μόνη προστασία που έχουν τα παιδιά σε αυτή την περίπτωση,είναι ο,τι λέει η Σκιου στο #211
Παράθεση:
Σχόλιο # 214 από NightWshΕννοείται να προσέχουμε και να φροντίζουμε τα παιδιά μας και να τα συμβουλευουμε για να μπορούν να ανταπεξέλθουν όταν χρειαστεί..
Όμως όταν το ίδιο το οικογενειακό περιβάλλον είναι παραβατικό και κακοποιεί τα παιδιά του?
Εκεί ποιος θα τα προστατέψει?
Όταν αυτά τα παιδιά έχουν μάθει από μικρή ηλικία ότι αυτό μπορεί να είναι "φυσιολογικό" και επικρατεί και ο φόβος?
Ποιος θα τα συμβουλέψει αυτά τα παιδιά?
Με βάση τα τελευταία γεγονότα επισημαινουμε ότι η ασέλγεια σε ανήλικα προέρχεται κυρίως από το κοντινό περίγυρο...
Μπονζουρ
Η κοινωνία,αρκεί να έχει νόμους που να τους εφαρμόζει κατά γράμμα.
Αυτή τη στιγμή,για τους λόγους που έχουν ήδη ειπωθεί,οι νόμοι (και οι ποινές συνάμα), δεν εφαρμόζονται.
Περισσότερες ώρες ενημέρωσης στα σχολεία,ίσως βοηθούσαν λιγάκι ακόμα την κατάσταση.
Ένας μεγαλύτερος έλεγχος ψυχικής υγείας για τους εκπαιδευτικούς και παιδοτριβες που έρχονται σε επαφή με τα παιδιά και σίγουρα θα τολμήσω να πω για τους μέλλοντες γονεις το ίδιο.
Δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ
Παράθεση:
Σχόλιο # 217 από girl_aloud
Alisida, παντα θα υπαρχουν ψυχασθενεις, δολοφονοι, παιδεραστες, παιδοβιαστες κλπ που καμμια ποινη δεν θα ειναι αρκετη για να αποτρεψει μελλοντικα εγκληματα. Το θεμα ειναι πως μπορει η κοινωνια να προασπισει το δικαιωμα του καθε παιδιου/ενηλικου στο να μην πεφτει θυμα τους.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media