Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Τα σκοτάδια της ψυχής, μια πρόχειρη ανάγνωση...

Επιλέξτε σελίδα: (1-14)
Σελίδες Αρχική«567891011121314

paranomos

# 221 στις 8/11/2022
author
Ανδρας / 50 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 1.514
'Aρεσαν+: 0%

Συγχατητηρια!

Παράθεση:
Σχόλιο # 220 από alisida

Ένας μεγαλύτερος έλεγχος ψυχικής υγείας για τους εκπαιδευτικούς..

και σίγουρα θα  τολμήσω να πω για τους μέλλοντες γονεις το ίδιο.

Qwerty____55

# 222 στις 8/11/2022
author
Ανδρας / 62 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 1.447

Καποτε ,..., πριν από πολλά χρόνια , οι δάσκαλοι και οι καθηγητές , ήταν πραγματικοί εκπαιδευτικοί , γιατι οταν μάλωναν τόν μαθητή , για καποιο σοβαρό παράπτωμα που είχε κανει ,.. ..τοτε οι γονείς , του συγκεκριμένου μαθητή , έλεγαν ...

Να αγιάσει το χέρι σου δάσκαλε , και άρπαζαν απο το αυτί τον μαθητή , ..του έριχναν και μερικές σφαλιάρες , και τον πήγαιναν σηκωτο στο σπίτι , για να φάει καί τις υπόλοιπες σφαλιαρες ...!!!

Τα χρόνια πέρασαν και επεκράτησε η νοοτροπία ... Μην μαλώνεις το παιδί μου δάσκαλε !!!

Ακολουθούσαν από κοντά , και τα τηλεοπτικά κανάλια , για να κρεμάσουν τον δάσκαλο , στα μανταλάκια , ... κοινώς , να τον ξεσκίσουν ...

Οπότε ο δάσκαλος , αδιαφόρησε , ... κοίταξε να παίρνει  μονο  τόν μισθό του ...και αντε εσυ , αγαπητέ γονέα , να συμμαζέψεις το παιδι σου και να το διαπαιδαγώγησεις !!!

Παράθεση:
Σχόλιο # 220 από alisida

Η κοινωνία,αρκεί να έχει νόμους που να τους εφαρμόζει κατά γράμμα.

Αυτή τη στιγμή,για τους λόγους που έχουν ήδη ειπωθεί,οι νόμοι (και οι ποινές συνάμα), δεν εφαρμόζονται.

Περισσότερες ώρες ενημέρωσης στα σχολεία,ίσως βοηθούσαν λιγάκι ακόμα την κατάσταση.

Ένας μεγαλύτερος έλεγχος ψυχικής υγείας για τους εκπαιδευτικούς και παιδοτριβες που έρχονται σε επαφή με τα παιδιά και σίγουρα θα  τολμήσω να πω για τους μέλλοντες γονεις το ίδιο.

Δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ 

Αρέσει στα μέλη Heptamer, Enikos

NightWsh

# 223 στις 8/11/2022
author
Γυναίκα / 44 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Βούλα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 666

Διάβασα και κατανόησα το κείμενο της σκιουρ..

Οπότε θα αφήσουμε έρμαιο το κάθε ανήλικο στην δικαιοδοσία του κάθε εκπαιδευτικόυ να ανιχνεύσει την κακοποίηση?

Πόσες φορές ακούσαμε το "κάτι έβλεπα..δεν είμαστε σίγουροι..δεν θέλαμε να ανακατεύουμε?

Αυτό που ρωτάω δεν είναι το ιδεατό...

Ρωτάω τι θα ήταν πιο δραστικό στην παρούσα κατάσταση...

Επειδή με το "θα" καταντησαμε να διαβάζουμε καθημερινά κακοποιήσεις ανηλίκων και να προασπιζομαστε το δικαίωμα του κάθε διεστραμμένου για ζωη..

Ίσως το δικό μου  μυαλό να μην μπορεί να επεξεργαστεί αυτές τις πληροφορίες επειδή μου φαντάζουν μια άδικη ουτοπία προς τα θύματα...

Ας απαλλάχθουμε μια και καλή από αυτά τα υποκείμενα...

Δεν θα λείψουν σε κανέναν!

Μερσι 

Παράθεση:
Σχόλιο # 219 από alisida

Ναι,αυτό είναι το τραγικότερο της υπόθεσης.

Νομίζω ότι η μόνη προστασία που έχουν τα παιδιά σε αυτή την περίπτωση,είναι ο,τι λέει η Σκιου στο #211 

Αρέσει στα μέλη squirrel-b1968, Enikos

Qwerty____55

# 224 στις 8/11/2022
author

Το πρόβλημα δεν λύνεται ...

Δεν συμφωνω με την ατιμωρησία ...

Δεν συμφωνώ με την ποινική μεταχείριση ..

Δεν συμφωνω με την πρόωρη αποφυλάκιση ...

Δεν συμφωνώ με τον χημικό ευνουχισμό...

Δεν συμφωνω να τους βάλουμε σε ενα μπουντρουμι ...

Τελικα , που συμφωνείς ???

Παράθεση:
Σχόλιο # 210 από paranomos

Νομιζω πως ουτε εκει ειπε κατι τετοιο.

Αναποτελεματικες τις χαρακτηρισε..οχι σκαρτες

Και εγω το εχω γραψει σε σχολιο μου..οτι το προβλημα δεν λυνεται με την ποινικη μεταχειριση του δραστη.

Δεν συμφωνω φυσικα με την ατιμωρησία η τις ποινες χαδια η την προωρη αποφυλακιση.

Αλλο πραγμα λεω..

Πως κιαν ακομη τους ευνουχισουμε ,οχι χημικα..αλλα σαν τα τραγια και τα κριαρια και τους βαλουμε ισόβια σε  ενα μπουντρουμι...δεν  θα επιλυθει το θεμα.

Εκτος αν πιστευετε οτι μια τοσο σκληρη τιμωρια .θα ειναι αποτρεπτικη για την εμφανιση νεων ρηγαδων.

Εγω δεν το πιστευω..γιατι υπαρχουν κσι χωρες που επιβσλλουν ακομη και θανατικη ποινη..αλλα συνεχιζουν να εχουν αναλογα περιστατικα.

Τωρα αν ειναι λιγοτερα σε συγκριση με αλλες χωρες δεν ξερω.

Ουτε πιστημων ειμαι..ουτε εχω ασχοληθει ειδικα με το θεμα.

Ουτε επιμενω οτι εχω δικιο 

Συζητηση κανουμε.

Δεν ειναι απαραιτητο και να συμφωνουμε.

Υγ.

Αα τι θα κανουμε με τους κακους.

Μια καλη ιδεα ειναι.

Να τους πατε για καφε στη καισαριανη και μετα μια βολτα στο σκοπευτηριο

(Ενταξει πλακα κανω)

Αρέσει στα μέλη NightWsh, Enikos

NightWsh

# 225 στις 8/11/2022
author

Μετα 12 σελιδες και διακοσα σχολια. καταλαβαμε..

οτι λενε ολοι απο την πρωτη σελιδα..

Βλ σχόλιο 5 

ΣυγχαΤητηρια

Troll-dalaigelaei

Αρέσει στο μέλος Enikos

Enikos

# 226 στις 8/11/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Ετσι...τωρα βρεθηκαμε μετα Χριστον προφητες και...πολυ σκεπτικοι ρε παιδι μου...

Δεν φτουρανε οι δασκαλοι πια, να τους εκπαιδευσωμε απο την αρχη...

Σουρχεται...

Παράθεση:
Σχόλιο # 222 από Qwerty___55

Καποτε ,..., πριν από πολλά χρόνια , οι δάσκαλοι και οι καθηγητές , ήταν πραγματικοί εκπαιδευτικοί , γιατι οταν μάλωναν τόν μαθητή , για καποιο σοβαρό παράπτωμα που είχε κανει ,.. ..τοτε οι γονείς , του συγκεκριμένου μαθητή , έλεγαν ...

Να αγιάσει το χέρι σου δάσκαλε , και άρπαζαν απο το αυτί τον μαθητή , ..του έριχναν και μερικές σφαλιάρες , και τον πήγαιναν σηκωτο στο σπίτι , για να φάει καί τις υπόλοιπες σφαλιαρες ...!!!

Τα χρόνια πέρασαν και επεκράτησε η νοοτροπία ... Μην μαλώνεις το παιδί μου δάσκαλε !!!

Ακολουθούσαν από κοντά , και τα τηλεοπτικά κανάλια , για να κρεμάσουν τον δάσκαλο , στα μανταλάκια , ... κοινώς , να τον ξεσκίσουν ...

Οπότε ο δάσκαλος , αδιαφόρησε , ... κοίταξε να παίρνει  μονο  τόν μισθό του ...και αντε εσυ , αγαπητέ γονέα , να συμμαζέψεις το παιδι σου και να το διαπαιδαγώγησεις !!!

Αρέσει στο μέλος NightWsh

Heptamer

# 227 στις 8/11/2022
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.224

Παράθεση:
Σχόλιο # 217 από girl_aloud
 Το θεμα ειναι πως μπορει η κοινωνια να προασπισει το δικαιωμα του καθε παιδιου/ενηλικου στο να μην πεφτει θυμα τους.

Δε μπορεί. 

Κάποια παιδια / ενήλικοι θα της ξεφευγουν. 

Πάντα. 

Αρέσει στα μέλη hornet19, trocadero

Qwerty____55

# 228 στις 8/11/2022
author

Δεν χρειάζονται εκπαίδευση , οι εκπαιδευτικοί μας ...αλλα εμεις ...οι γονείς ..και η κοινωνία ...!!!

Εμείς λοιπόν και η κοινωνία , ..εχουμε ευνουχίσει τους εκπαιδευτικούς μας , που εχουν μόρφωση και ειναι άριστα εκπαιδευμένοι ... 

Αν δεν διαπαιδαγωγησουμε , εμείς οι ίδιοι τα παιδιά μας , ..τοτε θα συμβαίνει αυτο που ζούμε ολοι τωρα  , ..που τα μαθαίνουμε ,..και τα βλέπουμε στις ειδήσεις ...

Οι μαθητές , να δέρνουν και να απειλούν , τους καθηγητές τους  ...τους δασκάλους τους !!!

Οπότε αγαπητέ Ενικε ,...δεν ειναι αυτο που λες ... Μετα Χριστόν προφήτες , .. αλλά είναι ενα γεγονός !!!

Σήκωσε λοιπόν τα μάτια σου , για λίγο εξω απο το φόρουμ ..και κοίταξε για λιγο γυρω σου ...και μετα ελα να μου πεις τι βλέπεις ...αν το βλεπεις !!!

Ευχαριστώ ...Q ..

Παράθεση:
Σχόλιο # 226 από Enikos

Ετσι...τωρα βρεθηκαμε μετα Χριστον προφητες και...πολυ σκεπτικοι ρε παιδι μου...

Δεν φτουρανε οι δασκαλοι πια, να τους εκπαιδευσωμε απο την αρχη...

Σουρχεται...

Αρέσει στα μέλη hornet19, Enikos

Enikos

# 229 στις 8/11/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

"Και σενα τι σε νοιαζει?"...

. . . . . . . .

Παράθεση:
Σχόλιο # 224 από Qwerty___55

Το πρόβλημα δεν λύνεται ...

Δεν συμφωνω με την ατιμωρησία ...

Δεν συμφωνώ με την ποινική μεταχείριση ..

Δεν συμφωνω με την πρόωρη αποφυλάκιση ...

Δεν συμφωνώ με τον χημικό ευνουχισμό...

Δεν συμφωνω να τους βάλουμε σε ενα μπουντρουμι ...

Τελικα , που συμφωνείς ???

Αρέσει στο μέλος NightWsh

paranomos

# 230 στις 8/11/2022
author
Ανδρας / 50 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 1.514

Παράθεση:
Σχόλιο # 220 από alisida

Η κοινωνία,αρκεί να έχει νόμους που να τους εφαρμόζει κατά γράμμα.

Αυτή τη στιγμή,για τους λόγους που έχουν ήδη ειπωθεί,οι νόμοι (και οι ποινές συνάμα), δεν εφαρμόζονται.

Περισσότερες ώρες ενημέρωσης στα σχολεία,ίσως βοηθούσαν λιγάκι ακόμα την κατάσταση.

Ένας μεγαλύτερος έλεγχος ψυχικής υγείας για τους εκπαιδευτικούς και παιδοτριβες που έρχονται σε επαφή με τα παιδιά και σίγουρα θα  τολμήσω να πω για τους μέλλοντες γονεις το ίδιο.

Δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ 

Μπραβο αλις..

Συμφωνω με το σκεπιτικο σου.

Να πω πως δεν υπαρχει καθολου ελεγχος ψυχικης υγειας των εκπαιδευτικων..

Πολλοι εκπαιδευτικοί..ειναι ακαταλληλοι για την δουλεια τους.

Λιγοι  ειναι πραγματικοι εκπαιδευτικοι.

Επισης οι δασκαλοι σημερα πρεπει να ειναι κοντα στα παιδια..οχι να τους τραβανε το αυτι και να τους ριχνουν σφαλιαρες.

Αυτες ειναι αναχρονιστικες αντιληψεις και συμπλεγματικες.

Αλλιως χαθηκε το παιχνιδι .

Τελος να σημειωσω κατι που ειπε ο χεπτ και περασε ισως απαρατηρητο.

Οι κοινωνίες μπορει να αλλαξουν σταση απεναντι σε τετοια θεματα ...η καλυτερα να τις "οδηγησουν" να αλλαξουν και να τα θεωρουν  ακομη και φυσιολογικα.

Μην σας φαινεται παραξενο 

Εχουν και τον τροπο και τα μεσα να το κανουν.

Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα.

Να το καταλαβουν οι επαναστατες των καναπεδων.

Υγ

Ο δαιμων του κινητου εβαλε την ουρα του στα συγχαρητηρια.

Ενταξει ας με αφησουν στην ιδια ταξη οι πιστημονες.

Αρέσει στα μέλη alisida, hornet19 και σε ακόμα 1 μέλος.

squirrel-b1968

# 231 στις 8/11/2022
author
Γυναίκα / 55 / Διαζευγμένη
Απαντήσεις: 618

Σχόλιο 222

Κ τους αριστερόχειρες τους εδερναν οι δάσκαλοι κ οι γονείς κ τους έδεναν πίσω το αριστερό χέρι...αυτό ήταν λύση δηλ?θες να μας πεις...!.εκαναν πιο ωραία γράμματα πιστεύεις?

Να ξέρεις οι αριστερόχειρες είναι επί το πλείστον καλλιτέχνες κ κάποια παιδιά εφόσον έφυγαν από αυτό το περιβάλλον ,χρησιμοποίησαν το αριστερό τους χέρι κ διέπρεψαν καλλιτεχνικά κ ωρίμασαν συναισθηματικά.

Οι αριστερόχειρες κ σε θέματα προσανατολισμού κ άλλα ,έχουν διαφορετικό τρόπο σκεψης από τους δεξιόχειρες.

Υ.Γ.

Το λέω γιατί η κόρη μου είναι αριστεροχειρας κ το χω ψάξει λίγο περισσότερο.

Υ.Γ2

.Ο καθείς κάνει τη δουλειά του κ δ ν επεμβαίνει ουδείς στο έργο του ,αυτό πάει στην.. όχληση  στον δάσκαλο ,από τους "παντογνώστες" γονείς ...

Αρέσει στα μέλη alisida, hornet19 και σε ακόμα 1 μέλος.

squirrel-b1968

# 232 στις 8/11/2022
author

Παραλία

,όλοι έχουμε έχουμε κάνει λάθη ,κ ακόμη κάνουμε ...είμαστε όμως ένα λεβελ παραπάνω σε γνώσεις κ πληροφορία από ειδικούς παιδαγωγούς κ άλλους ,σε σύγκριση με τους γονείς μας κ έχουμε κ διαφορετικές συμπεριφορές στα παιδιά μας,απο ότι είχαν αυτοί .

Αυτό βέβαια εξαρτάται κ αν έχουμε απογαλακτιστει εμείς οι ίδιοι ,κ τους έχουμε κρίνει ως παρατηρητές. 

. .Η γενιά μας το ψάχνει παραπανω κ συζητά με τα παιδιά ,θέματα που ήταν απαγορευτικά τότε για μας να τα πούμε,κ όντως θέλει να έχεις μεγαλα αυτιά να ακούς κ χωρίς αντιδρασεις(άσχετα αν ανησυχείς κ βράζεις μέσα σου.,η σου πέφτουν τα αυτιά Μ αυτά που ακούς)!!

Οπότε μάλλον τότε έχεις κάνει καλή δουλειά κ σ εμπιστεύεται κ νιώθει οικεία.

Αρέσει στο μέλος Paralia48

squirrel-b1968

# 233 στις 8/11/2022
author

Σχόλιο 220 από αλις

Ένας μεγαλύτερος έλεγχος ψυχικής υγείας για όλους μας από όποιο πόστο υπηρετούμε το κοινωνικό σύνολο θα έλεγα..

.αλλά έλα ομωςςς.

.."που αυτοί που πρέπει δεν πάνε,κ πάνε οι υπόλοιποι για να τους αντέξουν ."

.!κλεμμένο κ αυτό...

Αρέσει στα μέλη alisida, Qwerty____55 και σε ακόμα 1 μέλος.

squirrel-b1968

# 234 στις 8/11/2022
author

Είναι η βιασύνη της κοπ/απαντησης..

.Υ.Γ.

Φταίω τώρα ?...πείτε...

Εμ..δεν ησυχαζετε..τσιγκλατε..

Αρέσει στα μέλη hornet19, NightWsh

Enikos

# 235 στις 8/11/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Συμφωνω, επαυξανω, ειπε και ενας αλλος το ταδε, μου αρεσει και αυτο που ειπε η αλλη, νομιζω οτι, αν δεν ηταν ετσι θα ηταν αλλιως κλπ κλπ...

Απο τον Στρατο, στην...αποφασιστικη σκεψη της διανοησης...

Αστα να πανε...και εμεις ας παμε για κανα γαλακτομπουρεκο...

Μας χαλασες την πλακα Κιου...

Αρέσει στα μέλη NightWsh, Qwerty____55

Qwerty____55

# 236 στις 8/11/2022
author

Εμενα , σαφώς και δεν με ενδιαφέρει ...!!! αν σε όλα αυτα , ο παράνομος , εχει αυτη την αποψη , που είναι δικη του , και οχι δικη μου ...!!!

Κάτι ομως  σου έχει αποσπάσει την προσοχή  , και σου διαφεύγουν , οι έννοιες και ολη η  εδω κατάσταση ...

...Q...

Παράθεση:
Σχόλιο # 229 από Enikos

"Και σενα τι σε νοιαζει?"...

. . . . . . . .

Αρέσει στο μέλος Enikos

Enikos

# 237 στις 8/11/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Συμφωνω, αλλα μαλλον δεν αντεληφθης το σκεπτικο μου...ηταν λιαν σκωπτικο, οχι για σενα...αλλα για τα επερχομενα σχολια και για τις διαπιστωσεις, αντι γνωμης, που εχουν καποιοι με δανεικες θεσεις απο τους αλλους...

Ολα καλα...

Επι τη ευκαιρια...τα ματια μου παρακολουθουν τα παντα...

Παράθεση:
Σχόλιο # 228 από Qwerty___55

Δεν χρειάζονται εκπαίδευση , οι εκπαιδευτικοί μας ...αλλα εμεις ...οι γονείς ..και η κοινωνία ...!!!

Εμείς λοιπόν και η κοινωνία , ..εχουμε ευνουχίσει τους εκπαιδευτικούς μας , που εχουν μόρφωση και ειναι άριστα εκπαιδευμένοι ... 

Αν δεν διαπαιδαγωγησουμε , εμείς οι ίδιοι τα παιδιά μας , ..τοτε θα συμβαίνει αυτο που ζούμε ολοι τωρα  , ..που τα μαθαίνουμε ,..και τα βλέπουμε στις ειδήσεις ...

Οι μαθητές , να δέρνουν και να απειλούν , τους καθηγητές τους  ...τους δασκάλους τους !!!

Οπότε αγαπητέ Ενικε ,...δεν ειναι αυτο που λες ... Μετα Χριστόν προφήτες , .. αλλά είναι ενα γεγονός !!!

Σήκωσε λοιπόν τα μάτια σου , για λίγο εξω απο το φόρουμ ..και κοίταξε για λιγο γυρω σου ...και μετα ελα να μου πεις τι βλέπεις ...αν το βλεπεις !!!

Ευχαριστώ ...Q ..

Αρέσει στα μέλη NightWsh, squirrel-b1968 και σε ακόμα 1 μέλος.

Qwerty____55

# 238 στις 8/11/2022
author

Μπα !!! Χαίρομαι που έστω και για μία φορά , τοποθετήθηκες , με ενα στυλ , που πραγματικά μου αρέσει..

Παράθεση:
Σχόλιο # 230 από paranomos

Μπραβο αλις..

Συμφωνω με το σκεπιτικο σου.

Να πω πως δεν υπαρχει καθολου ελεγχος ψυχικης υγειας των εκπαιδευτικων..

Πολλοι εκπαιδευτικοί..ειναι ακαταλληλοι για την δουλεια τους.

Λιγοι  ειναι πραγματικοι εκπαιδευτικοι.

Επισης οι δασκαλοι σημερα πρεπει να ειναι κοντα στα παιδια..οχι να τους τραβανε το αυτι και να τους ριχνουν σφαλιαρες.

Αυτες ειναι αναχρονιστικες αντιληψεις και συμπλεγματικες.

Αλλιως χαθηκε το παιχνιδι .

Τελος να σημειωσω κατι που ειπε ο χεπτ και περασε ισως απαρατηρητο.

Οι κοινωνίες μπορει να αλλαξουν σταση απεναντι σε τετοια θεματα ...η καλυτερα να τις "οδηγησουν" να αλλαξουν και να τα θεωρουν  ακομη και φυσιολογικα.

Μην σας φαινεται παραξενο 

Εχουν και το τροπο και τα μεσα να το κανουν.

Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα.

Να το καταλαβουν οι επαναστατες των καναπεδων.

Υγ

Ο δαιμων του κινητου εβαλε την ουρα του στα συγχαρητηρια.

Ενταξει ας με αφησουν στην ιδια ταξη οι πιστημονες.

squirrel-b1968

# 239 στις 8/11/2022
author

Στο αρχικό μου ποστ,μίλησα για τα παιδιά...κ πως νιώθουν.,γιατί διέκρινα φιλολογία ανθρωπιστικού τύπου για τους παιδοβιαστες,...για οποια τιμωρία θα έπρεπε τους επιβληθει νομικά ,το επεξεργάζομαι ακόμη...γιατί σε πρώτη φάση θα τον πυροβολούσα αν είχα όπλο,θα πλήρωνα να τον δειρουν μέχρι θανάτου ,θα έβρισκα τρόπο να τον τελειωνα.που λένε πχ...αν ήμουν η μαμά του παιδιού ..αλλά επειδή αυτά μάλλον δεν γίνονται η κ κάποια από αυτά γίνονται κιόλας(...κ συνήθως από τα μεγαλύτερα αδέλφια που έχουν υποστεί το ίδιο είδος βίας/βιασμού κλπ..θέλοντας να προστατέψουν το μικρότερο .)...θα επανέλθω με άλλο ποστ πιο λάιτ

.Υ.γ.

Φυσικά κ δεν εννοούσα ότι αφήνω το παιδί έρμαιο στους δασκάλους παιδαγωγούς φροντιστήρια δες κλπ(κ εκεί ακμάζει η παιδαρεστια)...για να του μάθουν διδάξουν ότι απαγορεύεται να το ακουμπησουν ..περίεργα..αυτή είναι δουλειά του γονιού..να το μάθει να προστατεύει τον εαυτό του η να ,ζητήσει τη βοήθεια του σε ότι περίεργο ,παράξενο ,του πεσει στην αντιληψη..κ αν οι συνθήκες είναι περίεργες στο οικ.περιβαλλον ,τότε των γειτόνων ,των γνωστών ,των συγγενών κ ας ΜΠΛΕΞΟΥΝ!!!..

.θα σώσουν ένα παιδί κ ένα αυριανό ενήλικα ,που μπορεί κ να ερωτευτεί το παιδί τους..ε?

Αρέσει στα μέλη alisida, NightWsh

NightWsh

# 240 στις 8/11/2022
author

Σε περναμε...σε περναμε μια και ο δαιμων

εξαπλωθηκε απο το τυπογραφειο σε ολα τα 

γκατζετακια!

Αρέσει στο μέλος Enikos
Επιλέξτε σελίδα: (1-14)
Σελίδες Αρχική«567891011121314
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.