Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Τα σκοτάδια της ψυχής, μια πρόχειρη ανάγνωση...

Επιλέξτε σελίδα: (1-14)
Σελίδες Αρχική«567891011121314

Enikos

# 241 στις 8/11/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091
'Aρεσαν+: 0%

Οπως βλεπεις απο τα εισαγωγικα, δεν ειναι δικη μου απαντηση...ειναι η εν δυναμει απαντηση αυτου τον οποιο ρωτας...

Συνηθιζεται οταν μπαινουν περιπλοκα νοηματα...

Παράθεση:
Σχόλιο # 236 από Qwerty___55

Εμενα , σαφώς και δεν με ενδιαφέρει ...!!! αν σε όλα αυτα , ο παράνομος , εχει αυτη την αποψη , που είναι δικη του , και οχι δικη μου ...!!!

Κάτι ομως  σου έχει αποσπάσει την προσοχή  , και σου διαφεύγουν , οι έννοιες και ολη η  εδω κατάσταση ...

...Q...

Αρέσει στα μέλη Qwerty____55, NightWsh

Qwerty____55

# 242 στις 8/11/2022
author
Ανδρας / 62 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 1.447

Έχεις απόλυτο δίκιο και σε καταλαβαίνω ...

Ποσο δύσκολα  μαθητικά χρόνια πρέπει να εχεις περάσει και εσυ ...με το να δένουν οι δάσκαλοι , το αριστερό σου χέρι , για να μήν το χρησιμοποιείς !!!

Ολοι στην οικογένεια σου , είσαστε αριστερόχειρες ???

Και εγω αριστερόχειρας είμαι , .. αλλά μπορώ να χρησιμοποιώ και το δεξί μου χερι ...

Με το αριστερό , πχ..ζωγραφίζω , ενω γραφω με το δεξί ,..

Την μηχανή την οδηγώ με το αριστερό , ομως δυσκολεύομαι γιατί το γκάζι της μηχανής βρίσκεται δεξιά ... οπότε κινδυνεύω , η , να σκοτώσω κάποιον , η , να σκοτωθώ ... Τα καταφέρνω ομως ..

Στην χειραψία , δυσκολεύομαι λιγο , γιατί όταν συναντήσω κάποιον γνωστό μου , το τείνω το αριστερό μου χέρι και εκείνος , το δεξί ...

Οποτε δικαιολογουμαι , και του λεω οτι , σου έδωσα το χέρι , της καρυδιάς !!!

Ευχαριστώ ...Q...

Παράθεση:
Σχόλιο # 231 από squirrel-b1968

Σχόλιο 222

Κ τους αριστερόχειρες τους εδερναν οι δάσκαλοι κ οι γονείς κ τους έδεναν πίσω το αριστερό χέρι...αυτό ήταν λύση δηλ?θες να μας πεις...!.εκαναν πιο ωραία γράμματα πιστεύεις?

Να ξέρεις οι αριστερόχειρες είναι επί το πλείστον καλλιτέχνες κ κάποια παιδιά εφόσον έφυγαν από αυτό το περιβάλλον ,χρησιμοποίησαν το αριστερό τους χέρι κ διέπρεψαν καλλιτεχνικά κ ωρίμασαν συναισθηματικά.

Οι αριστερόχειρες κ σε θέματα προσανατολισμού κ άλλα ,έχουν διαφορετικό τρόπο σκεψης από τους δεξιόχειρες.

Υ.Γ.

Το λέω γιατί η κόρη μου είναι αριστεροχειρας κ το χω ψάξει λίγο περισσότερο.

Υ.Γ2

.Ο καθείς κάνει τη δουλειά του κ δ ν επεμβαίνει ουδείς στο έργο του ,αυτό πάει στην.. όχληση  στον δάσκαλο ,από τους "παντογνώστες" γονείς ...

Αρέσει στο μέλος Paralia48

Qwerty____55

# 243 στις 8/11/2022
author

Το τι θα εκανε ο καθε ενας απο εμας , στους παιδεραστές , αστο , γιατί το διαβασαμε , το καταλάβαμε , το χωνεψαμε ...

Πεσ μας εσυ τι θα εκανες ...

Πες κατι πρωτότυπο ...

Παράθεση:
Σχόλιο # 239 από squirrel-b1968
Στο αρχικό μου ποστ,μίλησα για τα παιδιά...κ πως νιώθουν.,γιατί διέκρινα φιλολογία ανθρωπιστικού τύπου για τους παιδοβιαστες,...για οποια τιμωρία θα έπρεπε τους επιβληθει νομικά ,το επεξεργάζομαι ακόμη...γιατί σε πρώτη φάση θα τον πυροβολούσα αν είχα όπλο,θα πλήρωνα να τον δειρουν μέχρι θανάτου ,θα έβρισκα τρόπο να τον τελειωνα.που λένε πχ...αν ήμουν η μαμά του παιδιού ..αλλά επειδή αυτά μάλλον δεν γίνονται η κ κάποια από αυτά γίνονται κιόλας(...κ συνήθως από τα μεγαλύτερα αδέλφια που έχουν υποστεί το ίδιο είδος βίας/βιασμού κλπ..θέλοντας να προστατέψουν το μικρότερο .)...θα επανέλθω με άλλο ποστ πιο λάιτ.Υ.γ.Φυσικά κ δεν εννοούσα ότι αφήνω το παιδί έρμαιο στους δασκάλους παιδαγωγούς φροντιστήρια δες κλπ(κ εκεί ακμάζει η παιδαρεστια)...για να του μάθουν διδάξουν ότι απαγορεύεται να το ακουμπησουν ..περίεργα..αυτή είναι δουλειά του γονιού..να το μάθει να προστατεύει τον εαυτό του η να ,ζητήσει τη βοήθεια του σε ότι περίεργο ,παράξενο ,του πεσει στην αντιληψη..κ αν οι συνθήκες είναι περίεργες στο οικ.περιβαλλον ,τότε των γειτόνων ,των γνωστών ,των συγγενών κ ας ΜΠΛΕΞΟΥΝ!!!...θα σώσουν ένα παιδί κ ένα αυριανό ενήλικα ,που μπορεί κ να ερωτευτεί το παιδί τους..ε?

Qwerty____55

# 244 στις 8/11/2022
author

Το ξερω , το ξερω ,...

Το ενα μάτι μέσα στα δρώμενα , μεσα στα γεγονότα , ενω το αλλο ..εξω ...στα πιπινια !!!

Δικος μας είσαι και εσύ ... γι'αυτό και σαγαπαμε ,...

Παράθεση:
Σχόλιο # 237 από Enikos

Συμφωνω, αλλα μαλλον δεν αντεληφθης το σκεπτικο μου...ηταν λιαν σκωπτικο, οχι για σενα...αλλα για τα επερχομενα σχολια και για τις διαπιστωσεις, αντι γνωμης, που εχουν καποιοι με δανεικες θεσεις απο τους αλλους...

Ολα καλα...

Επι τη ευκαιρια...τα ματια μου παρακολουθουν τα παντα...

Αρέσει στα μέλη NightWsh, Enikos

hornet19

# 245 στις 8/11/2022
author
Ανδρας / 55 / Ελεύθερος
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 2.320
Ορίστε βρε παλιόπαιδα (το παλιόπαιδα χαϊδευτικά μη με φάτε τώρα ), ετέθη θέμα, και λέω "ετέθη", όχι έθεσα, γιατί, όπως σωστά παρατήρησε ο Joie_De_Vivre, δεν μας ανήκουν τα θέματα από τη στιγμή που πατήσουμε "αποστολή", αλλά ανήκουν στο site και σε όσους τα μεγαλώνουν...

Τι έλεγα όμως..;

Α! ναι - Μπήκε θέμα κοινωνικού προβληματισμού, που έτυχε να σκεφτώ πρώτος, που απευθύνεται σε όσους αφουγκράζονται την επικαιρότητα και έχουν κοινωνικές ευαισθησίες, που ξέφυγε για λίγο από την πεπατημένη της θεματολογίας του φόρουμ και έβαλα κάποιες προσωπικές πινελιές...

Δεν είμαι ούτε γονιός, ούτε παιδαγωγός, ούτε γιατρός, και δεν έχω σχετική εμπειρία NightWsh για να αναπτύξω κι άλλες, από τις 3 τοποθετήσεις που μου πιστώνεις. Εγώ το μόνο που έκανα ήταν να μπουστάρω (sic) το θέμα - μ' άλλα λόγια να δώσω το έναυσμα να προχωρήσει παρακάτω. Και ευτυχώς τσίμπησε το "μελανούρι" (Enic) και απέκτησε, προς το παρόν τζίρο καμιά ντουζίνα σελίδες , και επειδή δεν είμαι αχάριστος σας ευχαριστώ όλους (και) για τις εποικοδομητικές τοποθετήσεις

Αρέσει στα μέλη alisida, Bobeeras48

Enikos

# 246 στις 8/11/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Ο Θεος να ταχει παντα καλα και παντα προστατευμενα απο τις... καιρικαι συνθηκαι!!!...

Παράθεση:
Σχόλιο # 244 από Qwerty___55

Το ξερω , το ξερω ,...

Το ενα μάτι μέσα στα δρώμενα , μεσα στα γεγονότα , ενω το αλλο ..εξω ...στα πιπινια !!!

Δικος μας είσαι και εσύ ... γι'αυτό και σαγαπαμε ,...

Αρέσει στο μέλος NightWsh

squirrel-b1968

# 247 στις 8/11/2022
author
Γυναίκα / 55 / Διαζευγμένη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 618
Δεξιόχειρας είναι αγαπητέ.. .άρα όλο αυτό που περιγράφεις δεν ισχύει!Υ.Γ.Στο ομοτραπεζο ναι έχω θέμα με την κόρη μου..για αυτό καθόμαστε απέναντι..κ αυτή χρησιμοποιεί κ το δεξί ,με το αριστερό επίσης ζωγραφίζει απίθανα.Με το αριστερό κόβει επίσης.Υ.Γ.κ επειδή παίζει κ ποδόσφαιρο σε ομάδα ,εκεί να δεις με το αριστερό πόδι τι σουτάρες ρίχνει!..Υ.Γ.Εσένα μάλλον σε έδειραν ,γιατί σε βρίσκω κομμάτι πορωμενο..κ ευχαριστημένο συναμμα .που τις έφαγες ε?εμ είδες αφήνουν κουσουρια αυτά...ότι διδάχθηκες σου φαίνεται φυσιολογικό..τι να πει κανείς...Υ.Γ.ομως δυσκολεύομαι γιατί το γκάζι της μηχανής βρίσκεται δεξιά ... οπότε κινδυνεύω , η , να σκοτώσω κάποιον , η , να σκοτωθώ...ομορφο ακούστηκε κ αυτό ...Αθήνα κυκλοφορείς?...να ξέρουμε μη βρεθούμε στο διάβα σου...
Αρέσει στα μέλη sa7an1c, Qwerty____55

Qwerty____55

# 248 στις 8/11/2022
author

Δεν υπαρχει λόγος να μας ευχαριστήσεις , ...

Εδω , μόνο εποικοδομητικές συζητήσεις γίνονται ...!!!

Εμείς όντως έχουμε κοινωνικές ευαισθησίες ...

Ο κοινωνικός προβληματισμός , πολυ μας ενδιαφέρει ...και ευτυχώς που τσίμπησε το μελανούρι , και πηγε η συζήτηση , παρακάτω ...οχι οτι δεν θα πήγαινε δηλαδή ,  γιατί εμείς το συνηθίζουμε , όταν ανεβαίνει ένα θέμα , να το πηγαίνουμε και λίγο παρακάτω ...

Η συζήτηση θα συνεχιστεί , και παρακαλείστε , να παραμείνετε στις θέσεις σας ...

Παράθεση:
Σχόλιο # 245 από hornet19
Ορίστε βρε παλιόπαιδα (το παλιόπαιδα χαϊδευτικά μη με φάτε τώρα ), ετέθη θέμα, και λέω "ετέθη", όχι έθεσα, γιατί, όπως σωστά παρατήρησε ο Joie_De_Vivre, δεν μας ανήκουν τα θέματα από τη στιγμή που πατήσουμε "αποστολή", αλλά ανήκουν στο site και σε όσους τα μεγαλώνουν...

Τι έλεγα όμως..;

Α! ναι - Μπήκε θέμα κοινωνικού προβληματισμού, που έτυχε να σκεφτώ πρώτος, που απευθύνεται σε όσους αφουγκράζονται την επικαιρότητα και έχουν κοινωνικές ευαισθησίες, που ξέφυγε για λίγο από την πεπατημένη της θεματολογίας του φόρουμ και έβαλα κάποιες προσωπικές πινελιές...

Δεν είμαι ούτε γονιός, ούτε παιδαγωγός, ούτε γιατρός, και δεν έχω σχετική εμπειρία NightWsh για να αναπτύξω κι άλλες, από τις 3 τοποθετήσεις που μου πιστώνεις. Εγώ το μόνο που έκανα ήταν να μπουστάρω (sic) το θέμα - μ' άλλα λόγια να δώσω το έναυσμα να προχωρήσει παρακάτω. Και ευτυχώς τσίμπησε το "μελανούρι" (Enic) και απέκτησε, προς το παρόν τζίρο καμιά ντουζίνα σελίδες , και επειδή δεν είμαι αχάριστος σας ευχαριστώ όλους (και) για τις εποικοδομητικές τοποθετήσεις

NightWsh

# 249 στις 8/11/2022
author
Γυναίκα / 44 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Βούλα
Απαντήσεις: 666

Εμείς τώρα..

με τις κοινωνικές ανησυχίες,απόψεις γνώσεις κλπ πρέπει να χειροκροτήσουμε ?

Εξκιουζ αγαπητέ...

Δεν αντεληφθην το συλλογισμό ..

Τώρα αν η κομπορρημοσύνη της ανεπάρκεια μας για τα κοινωνικά δρώμενα θεωρείται προσόν...

Εμείς οι λοιποί "οι ευαισθητοποιημένοι" δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στο μοτίβο ειρωνείας..

Να σας ευχηθώ καλό βόλι στα πουσαρισματσ σας...

Μερσι 

Αρέσει στα μέλη saga-saga, Enikos

Joie_De_Vivre

# 250 στις 8/11/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Σε ευχαριστώ για την αναφορά σε μένα..

ΌΜΩΣ..

Θα κάνω κάποιες επισημάνσεις.

1) Δεν "ετέθη" θέμα, εσύ το έθεσες και εγκρίθηκε από το σάιτ.

2) Έχεις και εσύ ευθύνη, μαζί με τους υπόλοιπους στο αν και πόσο θα μεγαλώσει το θέμα σου. Κυρίως εσύ.

3) Θεωρώ ατυχές, το ότι όχι μόνο έβαλες δεύτερο "θέμα" στο θέμα σου με αποτέλεσμα να τσιμπήσει το "μελανούρι" όπως τον αποκαλείς, αλλά ότι ακόμα και τώρα, επανέρχεσαι με αιχμές και στοχοποίηση, αναζωπυρώνοντας το δεύτερο "θέμα" σου και ούτε θα μπω σε διαδικασία να σκεφτώ γιατί. 

4) Νοιώθω σαν λες και κάποιος έβαλε ένα θέμα που τον ενδιαφέρει και στη συνέχεια μισεί το ίδιο το θέμα που έβαλε και την τροπή που παίρνει αυτό.. και μας ειρωνεύεται και από πάνω..

5) Ξαναδιάβασε το σχόλιο #204 της Σκουί..πάρε και άλλο χρόνο..

Εντελώς φιλικά αυτά και χωρίς την παραμικρή άσχημη διάθεση και εμπάθεια..

Τέλος, φιλική συμβουλή : Αν μας θεωρείς εμάς "παλιόπαιδα", μη σε χαλά τόσο να γίνεις λίγο και εσύ...

Παράθεση:
Σχόλιο # 245 από hornet19

Τι έλεγα όμως..;

squirrel-b1968

# 251 στις 8/11/2022
author

Υποσχολιο 247

Δεξιόχειρας είμαι...Λάθος χέρι έγραψα...Υ.Γ.Σκίουρος σκόρδο -κρεμμύδι ,δεξί αριστερό ένα δύο ένα δύο...
Αρέσει στα μέλη Qwerty____55, NightWsh

Enikos

# 252 στις 8/11/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

"Σκεφτηκα πρωτος το θεμα και πηγε και δωδεκα σελιδες, πραγμα το οποιο με χαροποιει"...

Εμεις εδω, δεν εχουμε γεμισει τον τοπο με σχολια γι' αυτην την κατασταση...ναι...

Περαν τουτου ομως, ποτε τα σχολια μας δεν πηγαν δωδεκα σελιδες...

Και μας εφαγε η σκασιλα διοτι τα σχολια μας, δεν μπηκαν στα τσαρτσ...

Δεν περιγραφω αλλο, για το ποσο σοβαρα παιρνουμε την ουσια του θεματος που εφτασε δωδεκα σελιδες και για ποιον λογο...

Στρατο και Μαλκο Λινγκε, μεχρι να μας λυπηθει καποιος και πατησει τα κουμπια ...

Αρέσει στα μέλη saga-saga, NightWsh

Qwerty____55

# 253 στις 8/11/2022
author

Και πολύ καλά κάνετε , με το να καθόσαστε , στο τραπέζι , αντικρυστα ... ένας αριστερόχειρας , με ενα δεξιόχειρα ... γιατί αν καθοσασταν πλαι πλαι , τοτε θα αναρωτιόσασταν , ποιος απο τους δυο , πχ ..δεν κρατάει το κουτάλι , σωστά !!

Και δεν ειναι μονο αυτό ..

Αντε να εξηγήσεις τώρα στο παιδι ,  γιατί συμβαίνει αυτο ...!!!

Μαμά , θα σου πει , δεν κρατάς το κουτάλι με το σωστό το χερι ...

Ειμαι περίεργος , να δω τι απάντηση πήρε το παιδί ...

Εμενα , όχι μάλλον , σιγουρα με έδειραν , και για αυτό ειμαι , ..πορωμενος ,..εχω οστεοπόρωση ...

Με την μηχανή , ναι ... Αθήνα κυκλοφορώ ...πεσ μου τι θα φοράς , όταν βρεθείς στο διάβα μου ,  για να σε αναγνωρίσω ...

Παράθεση:
Σχόλιο # 247 από squirrel-b1968
Δεξιόχειρας είναι αγαπητέ.. .άρα όλο αυτό που περιγράφεις δεν ισχύει!Υ.Γ.Στο ομοτραπεζο ναι έχω θέμα με την κόρη μου..για αυτό καθόμαστε απέναντι..κ αυτή χρησιμοποιεί κ το δεξί ,με το αριστερό επίσης ζωγραφίζει απίθανα.Με το αριστερό κόβει επίσης.Υ.Γ.κ επειδή παίζει κ ποδόσφαιρο σε ομάδα ,εκεί να δεις με το αριστερό πόδι τι σουτάρες ρίχνει!..Υ.Γ.Εσένα μάλλον σε έδειραν ,γιατί σε βρίσκω κομμάτι πορωμενο..κ ευχαριστημένο συναμμα .που τις έφαγες ε?εμ είδες αφήνουν κουσουρια αυτά...ότι διδάχθηκες σου φαίνεται φυσιολογικό..τι να πει κανείς...Υ.Γ.ομως δυσκολεύομαι γιατί το γκάζι της μηχανής βρίσκεται δεξιά ... οπότε κινδυνεύω , η , να σκοτώσω κάποιον , η , να σκοτωθώ...ομορφο ακούστηκε κ αυτό ...Αθήνα κυκλοφορείς?...να ξέρουμε μη βρεθούμε στο διάβα σου...

Qwerty____55

# 254 στις 8/11/2022
author

Αυτο το , .. κομπορρημοσύνη , έχει καμία σχέση , με το γνωστό τραγούδι ... Την ρωμιοσύνη μη τή κλαις ... νάτη πετιέται ...κλπ. ???

Και φυσικά ολοι μπορούν να συμμετέχουν στο μοτίβο της ειρωνείας ...αλλα θέλει ταλέντο  για να το κανεις !!!

Παράθεση:
Σχόλιο # 249 από NightWsh

Εμείς τώρα..

με τις κοινωνικές ανησυχίες,απόψεις γνώσεις κλπ πρέπει να χειροκροτήσουμε ?

Εξκιουζ αγαπητέ...

Δεν αντεληφθην το συλλογισμό ..

Τώρα αν η κομπορρημοσύνη της ανεπάρκεια μας για τα κοινωνικά δρώμενα θεωρείται προσόν...

Εμείς οι λοιποί "οι ευαισθητοποιημένοι" δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στο μοτίβο ειρωνείας..

Να σας ευχηθώ καλό βόλι στα πουσαρισματσ σας...

Μερσι 

Αρέσει στα μέλη NightWsh, Enikos

squirrel-b1968

# 255 στις 8/11/2022
author

Εγώ θα οδηγω αμαξι...

Οποτε πρόσεχε ,εμένα θα με βρουν εσένα?...

μαύρο αστειακι ήταν οκοκ..

Υ.Γ.

Εχω έξυπνο παιδί ,ενήλικη κ με αντίληψη ,δε κάνει χαζοερωτήσεις...

Υ.Γ.

Με κούρασες όμως κ σταματώ εδώ.

hornet19

# 256 στις 8/11/2022
author
Ανδρας / 55 / Ελεύθερος
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 2.320

Για να σας σεβαστούν, έλα το ξέρετε, πρέπει να μην είστε δήθεν, αλλά ευθείς όπως είμαι πάντα μαζί σας (χαμόγελο γράφω από έξω). Όταν λοιπόν ξεχειλώνεται ένα θέμα, γιατί δεν συμφωνούμε, θέμα του οποιουδήποτε, δεν έχει σημασία, και ανταποδίδω τα ίσα μας πιάνει ανωτερίλα; Ιλεος, που λέει κι ο Ενικός!

Qwerty____55

# 257 στις 8/11/2022
author

Εσύ αφου οδηγείς αυτοκίνητο , θα σε βρουν ,..εμενα , οχι ..!!!

Τραγούδι , λαϊκό άσμα ...

Σίγουρα θα παμε , μια και φτάσαμε ως εκει ...εγω στο χώμα ,  και συ στην φυλακή ...!!!

Παράθεση:
Σχόλιο # 255 από squirrel-b1968

Εγώ θα οδηγω αμαξι...

Υ.Γ.

Υ.Γ.

Qwerty____55

# 258 στις 8/11/2022
author

Δεν έχει να κάνει με την αντίληψη ενός παιδιού ,... αλλα με την δυνατότητα του γονιού  , να εξηγήσει στο παιδι , προτού να γίνει η ερώτηση ...

Παράθεση:
Σχόλιο # 255 από squirrel-b1968

Εγώ θα οδηγω αμαξι...

Υ.Γ.

Υ.Γ.

squirrel-b1968

# 259 στις 8/11/2022
author
Εχει να κάνει με αντίληψη ,γιατί όταν κάτσαμε να φάμε σε τραπέζι πρώτη φορά..,πολυ μικρή,.δεν γινόταν όπως καταλαβαίνεις κ σπρωχνομασταν σκάσαμε στα γέλια..δεν χρειαζόταν η ερώτηση..Για μένα ήταν πρωτόγνωρο ,καθότι δεξιοχειρ είπαμε,δεν το είχα σκεφτεί το σετ "δεξί αριστερό "δεν τρώω δίπλα.Δεν υποθηκε ποτέ η φράση " καλό χέρι κακό χέρι..".οπότε δεν εξέφρασε ποτέ την απορία,ποιο είναι το σωστό κ ποιο το λαθος.Τωρα μεταξύ σοβαρού κ αστείου όλα τα πράγματα είναι φτιαγμένα για δεξιόχειρες...λίγο άδικο.Υπαρχουν μαγαζιά που πωλούν διάφορα για αριστερόχειρες αλλά είναι πανακρίβου τα περισσότερα.
Αρέσει στο μέλος Qwerty____55

sa7an1c

# 260 στις 9/11/2022
author
Ανδρας / 51 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Περιστέρι
Απαντήσεις: 17

Παράθεση:
Σχόλιο # 242 από Qwerty___55

Την μηχανή την οδηγώ με το αριστερό , ομως δυσκολεύομαι γιατί το γκάζι της μηχανής βρίσκεται δεξιά ... οπότε κινδυνεύω , η , να σκοτώσω κάποιον , η , να σκοτωθώ ... Τα καταφέρνω ομως ..

Τώρα εγώ λόγω του ότι είμαι ..μηχανόβιος, έχω την εξής απορία:

Πως οδηγείς τη μηχανή με το αριστερό χέρι; Εκτός του ότι το γκάζι είναι στο δεξί γκριπ, εκεί είναι και το φρένο! Με τι φρενάρεις, με τα παπούτσια;

Τα χέρια μας και όλα τα μέλη του σώματός μας, θα κάνουν αυτά που τα μάθαμε να κάνουν και τις εντολές τις δίνει ο εγκέφαλος. Μπορεί οποιοσδήποτε κάλλιστα να εκπαιδεύσει το ίδιο και τα δύο του χέρια (αν δεν βαριέται). Σε διάφορες περιπτώσεις επιβάλλεται μάλιστα (π.χ. όταν παίζεις κάποιο μουσικό όργανο).

Αρέσει στα μέλη Enikos, Qwerty____55 και σε ακόμα 1 μέλος.
Επιλέξτε σελίδα: (1-14)
Σελίδες Αρχική«567891011121314
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.