Αγαπητέ μου ..., εκτιμώ οτι εισαι και εσύ μηχανοβιος , ...ομως θα πω οτι από χιούμορ ...δεν κατέχεις !!!
Ας δούμε τωρα , πόσο καλός μηχανοβιος εισαι ..
Στο δεξιό γκριπ , οπως το αποκαλείς , ..στην ουσία λέγεται ...δεξιά μανέτα .. !!!
Εκει λοιπόν βρίσκεται το γκάζι της μηχανής , και το μπροστινό φρένο ,...που αν δεν το πατήσεις σωστά και παράλληλα και συγχρονισμένα , με το ποδοφρενο , που βρίσκεται στο δεξί σου πόδι , τοτε , η , θα φας τα μούτρα σου , η , θα κανει ...κωλια , η μηχανή ... δηλαδή θα πετάξει κωλο , οπως συνηθίζεται να λέγεται ...και θα πλαγιολησθησει , με αποτέλεσμα , να φας μία , σαβουρδα στον δρόμο , που θα την θυμάσαι για παντα ...!!!
Στο αριστερό σου πόδι , βέβαια , βρίσκονται , οι ταχύτητες της μηχανής ...
Η 1η ταχύτητα κατω , και ολες οι άλλες επάνω .. !!
Επίσης αγαπητε μου , οταν εγω οδηγουσα μηχανές , οπως ...floret , zundapp , Sachs , honda , enduro , κλπ ... , εσύ δεν ειχες γεννηθεί ακομα ...!!!
Και ακόμα οδηγώ ...!!!
Σε ευχαριστώ πάντως που μας δωθηκε η ευκαιρία να τα πούμε ...
...Q...
Παράθεση:
Σχόλιο # 260 από sa7an1cΤώρα εγώ λόγω του ότι είμαι ..μηχανόβιος, έχω την εξής απορία:
Πως οδηγείς τη μηχανή με το αριστερό χέρι; Εκτός του ότι το γκάζι είναι στο δεξί γκριπ, εκεί είναι και το φρένο! Με τι φρενάρεις, με τα παπούτσια;
Τα χέρια μας και όλα τα μέλη του σώματός μας, θα κάνουν αυτά που τα μάθαμε να κάνουν και τις εντολές τις δίνει ο εγκέφαλος. Μπορεί οποιοσδήποτε κάλλιστα να εκπαιδεύσει το ίδιο και τα δύο του χέρια (αν δεν βαριέται). Σε διάφορες περιπτώσεις επιβάλλεται μάλιστα (π.χ. όταν παίζεις κάποιο μουσικό όργανο).
Αν δεν κατέχω χιούμορ, τότε για εσένα τι να πούμε; Αρνητικό χιούμορ; (υπάρχει τέτοιο; )
Δεν θα πάμε κόντρα στο πόσο καλοί μηχανόβιοι είμαστε, αν θες τέτοια έλα στην πίστα να σε δω εκεί.
Μανέτα είναι ο λεβιές, γκριπ είναι η χειρολαβή, που επάνω της βρίσκεται ο λεβιές (μανέτα) του φρένου.
Όχι αν δεν πατήσεις μαζί και το πίσω φρένο δεν θα πάθεις τίποτα από αυτά που γράφεις, εκτός αν γραπώσεις απότομα το μπροστινό φρένο σαν αρχάριος.
Δηλαδή θες να πεις ότι χρησιμοποιείς κυρίως το πίσω;
Εμένα η 1η ταχύτητα είναι επάνω και οι υπόλοιπες κάτω γιατί το έχω γυρισμένο.
Εσύ μπορεί να οδηγείς από πριν γεννθώ εγώ, αλλά από αυτά που γράφεις φαίνεσαι αρχάριος και επικίνδυνος. Έχω δει πολλούς και καλά οδηγάρες που «οδηγούν 30 χρόνια και δεν έχουν πέσει ποτέ», αλλά κατά τα άλλα είναι πανάσχετοι με το αντικείμενο.
Παράθεση:
Σχόλιο # 261 από Qwerty___55Αγαπητέ μου ..., εκτιμώ οτι εισαι και εσύ μηχανοβιος , ...ομως θα πω οτι από χιούμορ ...δεν κατέχεις !!!
Ας δούμε τωρα , πόσο καλός μηχανοβιος εισαι ..
Στο δεξιό γκριπ , οπως το αποκαλείς , ..στην ουσία λέγεται ...δεξιά μανέτα .. !!!
Εκει λοιπόν βρίσκεται το γκάζι της μηχανής , και το μπροστινό φρένο ,...που αν δεν το πατήσεις σωστά και παράλληλα και συγχρονισμένα , με το ποδοφρενο , που βρίσκεται στο δεξί σου πόδι , τοτε , η , θα φας τα μούτρα σου , η , θα κανει ...κωλια , η μηχανή ... δηλαδή θα πετάξει κωλο , οπως συνηθίζεται να λέγεται ...και θα πλαγιολησθησει , με αποτέλεσμα , να φας μία , σαβουρδα στον δρόμο , που θα την θυμάσαι για παντα ...!!!
Στο αριστερό σου πόδι , βέβαια , βρίσκονται , οι ταχύτητες της μηχανής ...
Η 1η ταχύτητα κατω , και ολες οι άλλες επάνω .. !!
Επίσης αγαπητε μου , οταν εγω οδηγουσα μηχανές , οπως ...floret , zundapp , Sachs , honda , enduro , κλπ ... , εσύ δεν ειχες γεννηθεί ακομα ...!!!
Και ακόμα οδηγώ ...!!!
Σε ευχαριστώ πάντως που μας δωθηκε η ευκαιρία να τα πούμε ...
...Q...
Αρχάριος και επικίνδυνος , είναι αυτός που υπερεκτιμά τις δυνατότητες του ...!!!
Η μηχανή που εχω αυτή την στιγμή , δεν είναι για πίστα ...
Και αν αφήσουμε την μηχανή στην άκρη και αναφερθούμε σε ποδήλατο ... δοκίμασε να το οδηγήσεις , ενω κάθεστε στο τιμόνι και οχι στην σέλα , και να πηγαίνεις κοιτάζοντας ανάποδα , προς τον πίσω τροχό ...
Τι λες θα πας στο μισό μέτρο , η , θα πέσεις με την πρώτη ...???
Με την μηχανή ... εσύ ξέχασε το ...!!!
Υπαρχουν και αλλα ακομα ακροβατικά , ομως άλλη στιγμή θα θα πουμε ..
Οσο για το χιούμορ , το έκανα στην αγαπητή μας φίλη , με αριστερό χερι , με δεξι χέρι κλπ .
Εκείνη το έπιασε το χιούμορ ...!!!
Εσύ ???
Παράθεση:
Σχόλιο # 262 από sa7an1cΑν δεν κατέχω χιούμορ, τότε για εσένα τι να πούμε; Αρνητικό χιούμορ; (υπάρχει τέτοιο; )
Δεν θα πάμε κόντρα στο πόσο καλοί μηχανόβιοι είμαστε, αν θες τέτοια έλα στην πίστα να σε δω εκεί.
Μανέτα είναι ο λεβιές, γκριπ είναι η χειρολαβή, που επάνω της βρίσκεται ο λεβιές (μανέτα) του φρένου.
Όχι αν δεν πατήσεις μαζί και το πίσω φρένο δεν θα πάθεις τίποτα από αυτά που γράφεις, εκτός αν γραπώσεις απότομα το μπροστινό φρένο σαν αρχάριος.
Δηλαδή θες να πεις ότι χρησιμοποιείς κυρίως το πίσω;
Εμένα η 1η ταχύτητα είναι επάνω και οι υπόλοιπες κάτω γιατί το έχω γυρισμένο.
Εσύ μπορεί να οδηγείς από πριν γεννθώ εγώ, αλλά από αυτά που γράφεις φαίνεσαι αρχάριος και επικίνδυνος. Έχω δει πολλούς και καλά οδηγάρες που «οδηγούν 30 χρόνια και δεν έχουν πέσει ποτέ», αλλά κατά τα άλλα είναι πανάσχετοι με το αντικείμενο.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media