Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Τα σκοτάδια της ψυχής, μια πρόχειρη ανάγνωση...

Επιλέξτε σελίδα: (1-14)
Σελίδες 12345678910Τελ.»

hornet19

# 21 στις 3/11/2022
author
Ανδρας / 55 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 2.320
'Aρεσαν+: 0%

Θα επανέλθω ενδεχομένως αργότερα, μπορεί και άγρια χαράματα (μπρρρ...) γιατί έχω δουλίτσα

dimitrisx66

# 22 στις 3/11/2022
author
Ανδρας / 57 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Ερυθραία
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 298
Η θανατική ποινή υπάρχει και στην Αμερική, που μένει ο θανατοποινίτης κάποια χρόνια μέσα για να έχει το χρόνο να συνειδητοποιήσει το έγκλημα του μόνο και μόνο για να ζητήσει συγχώρεση από το Θεό για την ΕΠΌΜΕΝΗ ζωή του και όχι για να αποφυλακιστεί.
Αρέσει στα μέλη Iraklis_pouaro, NightWsh

Kristina_

# 23 στις 3/11/2022
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Απαντήσεις: 2.829

Μετρα να ληφθουν και αυστηρα ,,,και ο χημικος ευνουχισμος θεωρω οτι ειναι πολυ σκληρο μερρο, αλλα μου φαινεται οτι επιβαλλεται σε οσους δεν μπορουν να ελεγξουν των παιδοφιλια τους ,,,τουλαχιστον σε αυτους

Ομως το να περναμε ολοι απο μια "ψυχολογικη" η δεν ξερω γω τι αλλη εκτιμηση και να στελνουμε στον "καιαδα" οποιον αποκλινει απο το (εκαστοτε θεωρουμενο) "φυσιολογικο" οχι βρε ενικ,,, ειναι πολυ πομυ επικινδυνο,,,

Θα.μου πεισ ",,,μα μονο για την ανιχνευσξ της παιδεραστιας το προτινουμε,,, " ,,,ε εκι ειναι που εχω εγω τους φοβουσ μου ,,,οτι θα ξεχυλωσει το φιλτρο και θα κοβει οποιον δε "μοιαζει" με τους εχοντες την εξουσια

(Δεν τη βλεπουμε καθημερινα αυτη τη ,,,μιρλα για το διαφορετικο,,,ακομη και δω???

Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από Enikos

Ενσταση μονο για τον συλλογισμο του οτι δεν νομοθετουν αυστηροτερα μετρα μην και καποτε μια Χ.Α. το εκμεταλλευτει...

Αυτου του τυπου οι υπανθρωποι Κριστινα ΔΕΝ εχουν ενδοιασμους να κανουν τα εγκληματα τους, ουτε θα ζητησουν ποτε νομικη καλυψη για να κανουν τα αισχη τους...

Αρέσει στα μέλη alexandriani1, Enikos

sa7an1c

# 24 στις 3/11/2022
author
Ανδρας / 51 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Περιστέρι
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 17
Λυντσάρισμα, θάνατος, ευνουχισμός, ακρωτηριασμός, ισόβια, βασανιστήρια κλπ.
Ένα από τα παραπάνω ή όλα μαζί;
Αρέσει στα μέλη alisida, Enikos

sa7an1c

# 25 στις 3/11/2022
author
Ανδρας / 51 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Περιστέρι
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 17

Δηλαδή ότι υποπτευόμαστε κάποιους και τους έχουμε βάλει στο μάτι, αλλά τελικά μας κάνει την έκπληξη αυτός που είναι δημόσιο πρόσωπο άρα υπεράνω.

Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από hornet19

Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις ποιός είναι πραγματικά αυτός -

[...]

Γιατί όσο και να έχουν συμβεί πολλά και στο παρελθόν, όλα αυτά που μαθαίνουμε ξεπερνούν κάθε νοσυρή φαντασία - ειδικά όταν εμπλέκονται και δημόσια πρόσωπα υπεράνω πάσης υποψίας!

Enikos

# 26 στις 3/11/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Ο πολιτισμενος ανθρωπος, με λιγα λογια, ειναι οχι αυτος που ξερει το "μην κανεις, αυτο που δεν θες να σου κανουν", αλλα...

Αυτος που μπορει να επιχειρηματολογησει-αιτιο-λογησει το γιατι να μην κανεις αυτα που δεν θες να σου κανουν...

Διαφορετικα και για αλλη μια φορα, θα προκειται για την εγωιστικη ρηση μας επι του...τατσ μι νοτ...

Αρέσει στα μέλη NightWsh, sa7an1c

Heptamer

# 27 στις 3/11/2022
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.224

Ευτυχώς που δεν θανάτωνεται αμέσως , αλλά μένει λίγο χρόνο έγκλειστος, ώστε σε περιπτωση κακοδικιας, να μπορεί να αρθεί μια ενδεχόμενη αδικία. 

Φαντάσου να θανατωσεις καποιον και να αποδειχθεί αργοτερα αθώος... 

Δεν υπάρχει άλλωστε λόγος ή πρεμουρα η δικαιοσυνη να θανάτωνει αμεσα. Έχει την ευχέρεια να περιμενει... 

Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από dimitrisx66
Η θανατική ποινή υπάρχει και στην Αμερική, που μένει ο θανατοποινίτης κάποια χρόνια μέσα για να έχει το χρόνο να συνειδητοποιήσει το έγκλημα του μόνο και μόνο για να ζητήσει συγχώρεση από το Θεό για την ΕΠΌΜΕΝΗ ζωή του και όχι για να αποφυλακιστεί.

Αρέσει στο μέλος hornet19

Heptamer

# 28 στις 3/11/2022
author

Τίποτα δε θα αποφευχθεί. 

Έχει αποδειχθεί σε χώρες που έχουν ακόμη θανατική ποινη πως δεν βελτιώνονται τα πρσγμστα. 

Τα περιστατικα παιδεραστιας που ξεφυτρώνουν συνεχώς, κατ εμε δείχνουν πως υπάρχουν παθη (οι αυτοεπονομαζόμενοι σεξουαλικοι προσανατολισμοι) που σιγοβραζουν στα κοινωνικά σωθικά και αναζητουν διέξοδο και αναγνώριση (όπως η ομοφυλοφιλια).  Οι παιδεραστές μπορουν κάλλιστα να αξιωσουν να θεωρηθεί η ροπή τους ως αποδεκτός σεξουαλικος προσανατολισμος, όπως έχουν κάνει οι ομοφυλόφιλοι, που άνοιξαν το κουτί της πανδωρας και γλυκαινονται πλεον και άλλοι. 

Όλες οι σεξουαλικές παρεκκλισεις / "προσανατολισμοι", αναζητουν εναγωνίως " αναβάθμιση" / αναγνώριση από διαστροφή σε δικαιωματικό προσανατολισμο και αν  (καταφερουν να) πιεσουν αρκετά την κοινωνια, όπως οι ομοφυλόφιλοι, αυτή θα υποκύψει. 

Το ότι το ένα μέρος είναι ανήλικο και προστατευεται, λίγη τελικά σημασία έχει, γιατί η η προστασια αυτή, άνετα  - κι σς φαντάζει προσωρας ανατριχιαστικό ή αδύνατο να συμβεί - μπορεί να καμπυλωθει, για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του πιέζοντα, όταν η πιεση γίνει μεγάλη. 

Με ένα νόμο κι ένα άρθρο, όλα γίνονται φυσιολογικά. 

Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από NightWsh
Μια λύση για να αποφευχθούν αυτές οι αποτρόπαιες πράξεις είναι να επανέλθει η θανατική ποινή να εκτελεστεί σε ορισμένα περιστατικά και όχι να κυκλοφορούν με αναστολή ή να δηλώνουν ότι είναι ψυχικά ασθενείς ενώ η ψυχολογία υποστηρίζει ακράδαντα ότι η παιδεραστία δεν είναι ψυχικό νόσημα.Ο παραδείγματισμος ίσως αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για αυτές τις ανεξέλεγκτες ορμές με θύματα αθώα παιδιά...Όσο σκληρό και αν ακούγεται...

Αρέσει στο μέλος alisida

Joie_De_Vivre

# 29 στις 3/11/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Δηλαδή λέμε..

Επειδή τα εγκλήματα πολλά και οι φυλακές λίγες και δε μας παίρνει όλο να χτίζουμε..

Ε, ας καθαρίσουμε και μερικούς να λιγοστέψουν αφού άλλωστε και οι νόμοι είναι ελαστικοί.. και σε μερικά χρόνια θα ξαναβγούνε..

Κάπως έτσι το βλέπω αυτό το σκεπτικό και είμαι προσωπικά αντίθετος σε αυτή τη συλλογιστική.

Σε πολιτείες δε των ΗΠΑ που εφαρμόζεται, δεν έχω δει τόσα χρόνια να λειτουργεί αποτρεπτικά.

Το ερώτημά μου όμως παραμένει..πού ακριβώς σκοντάφτει και τα ισόβια δεν είναι ισόβια.

Επειδή, αν υπήρχαν πραγματικά ισόβια και εφαρμόζονταν..δε θα συζητούσαμε ούτε και για θανατική ποινή.

Αν το ερώτημά μου έχει απαντηθεί με τη λογική υπόθεση που έκανα στο προηγούμενό ποστ ..

Τότε, για πρακτικούς και μόνο λόγους, δε μπορεί να αποκλειστεί ούτε και η θανατική ποινή.. και θα τη δούμε κάποια στιγμή στο μέλλον να προστίθεται..

.. λόγω αδυναμίας τήρησης των εικονικών μας νόμων και της ουσιαστικής αναμόρφωσης του ποινικού μας κώδικα. 

armodiothta

# 30 στις 3/11/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

ή στραβος είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε

Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από lampros28

Kαλημερα στη παρεα του φορουμ.
Ενα μεγαλο μπραβο στον hornet19
για το πολυ επικαιρο αυτο ζητημα που ακουμε καθημερινα.
Παιδια,αν δεν αλλαξει ο νομος για την παιδοφιλια,παιδεραστια
βιασμοι και ολα αυτα τα σεξουαλικου τυπου εγκληματα αυτα θα
ακουμε καθε μερα και καποια στιγμη θα παθουμε ανοσια και θα
μας φαινεται κατι το φυσιολογικο...
Σε καποιες μουσουλμανικες χωρες Ιραν,Ιρακ αν το κανεις αυτο
σε ανηλικο παιδι σου κοβουν τα...αρχ@#$%&
Δεν λεω να εφαρμοστει και αυτο εδω αλλα θα πρεπει ολα αυτα
τα ατομα που συλλαμβανονται και οδηγουνται στη φυλακη να μην
αποφυλακιζονται ΠΟΤΕ!

σε μουσουλμανικές χώρες   επιτρεπουν σε  υπερηλικες  ή εστω  ενηλικες  να παντρευονται   εφταχρονες και δεκάχρονες   ,,,  ... αυτο τι είναι δεν ειναι παιδοφιλία ή δεν συνιστάται   παιδοβιασμός  ???

Kristina_

# 31 στις 3/11/2022
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές

Και δω που τα λεμε ειναι και ριζοσπαστικο,,,απο οτι ξερω μεχρι τωρα η δικαιοσυνη σε ολες τις κοινωνιες και τις εποχες (αν καποιος ξερει κατι αλλο  να το καταθεσει πλιιιζζζ) καταδικαζει και τιμωρει πραξεις και παραβατες,,,τεραστιο αλμα δε θα ναι να αρχισει να τιμωρει σκεψεις και εν δυναμει παραβατες ?

Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από Kristina_

Μετρα να ληφθουν και αυστηρα ,,,και ο χημικος ευνουχισμος θεωρω οτι ειναι πολυ σκληρο μερρο, αλλα μου φαινεται οτι επιβαλλεται σε οσους δεν μπορουν να ελεγξουν των παιδοφιλια τους ,,,τουλαχιστον σε αυτους

Ομως το να περναμε ολοι απο μια "ψυχολογικη" η δεν ξερω γω τι αλλη εκτιμηση και να στελνουμε στον "καιαδα" οποιον αποκλινει απο το (εκαστοτε θεωρουμενο) "φυσιολογικο" οχι βρε ενικ,,, ειναι πολυ πομυ επικινδυνο,,,

Θα.μου πεισ ",,,μα μονο για την ανιχνευσξ της παιδεραστιας το προτινουμε,,, " ,,,ε εκι ειναι που εχω εγω τους φοβουσ μου ,,,οτι θα ξεχυλωσει το φιλτρο και θα κοβει οποιον δε "μοιαζει" με τους εχοντες την εξουσια

(Δεν τη βλεπουμε καθημερινα αυτη τη ,,,μιρλα για το διαφορετικο,,,ακομη και δω???

Enikos

# 32 στις 3/11/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Συμφωνω, τοποθετησες την σκεψη σου υπο διαφορετικη γωνια, ενταξει...

Νομιζω οτι ολοι συμφωνουμε πως το καθε μετρο και δη σε πολυ λεπτα θεματα, πρεπει πρωτιστως να εξασφαλιστει το ποιοι θα το διαχειριστουν...απο ποιες δικλειδες ασφαλειας θα περασουν ΠΡΩΤΑ αυτοι...

Και μια που το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι του, εαν δεν σιγουρευτουμε για την ποιοτητα των "υπευθυνων περι αυτα"...θα συνεχισει να βρωμαει εσαει...

Ξερεις τι εχει καταφερει σο φαρ το "κεφαλι του ψαριου"?...

Να δημιουργησει μια κοινωνια διχως αναστολες...

Μια κοινωνια στην οποια διωκεται ο καθε νομοταγης πολιτης δι ασημαντον αφορμην και ο καθε παραβατικος, ολων των βαθμιδων, χαιρει κιολας ανθρωπινης μεταχειρισης, πραγμα το οποιο αφαιρειται με διαφορα προσχηματα απο τα θυματα...

Διοτι ναι...μου αφαιρεις τα δικαιωματα μου, οταν δεν μεριμνας για τους παραβατικους και ζω σε μια ακρως επικινδυνη κοινωνια...ειμαι καθ' απασαν στιγμην εν δυναμει θυμα, διαδικασια απο την οποια θα δω εν τοις πραγμασι οτι θα υπερισχυσουν τα δικαιωματα του παραβατικου και εγω θα καταστω απλα...στοχος...

Εννοειται βεβαια πως υπαρχουν και ρεπλικες θυματα που εχουν αλλα κινητρα και σκοπους για το τι καταγγελουν...αλλα οι περιπτωσεις αυτες δεν ειναι τοσες ωστε να λειτουργησουν ανασταλτικα για το συνολο...

Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από Kristina_

Αρέσει στα μέλη vidar70, NightWsh

Heptamer

# 33 στις 3/11/2022
author

Το τι είναι παιδοφιλια και αν είναι φυσιολογική και νόμιμη (άρα και ηθική) το αποφασίζει η εκάστοτε κοινωνία. 

Σαφως στις μουσουλμανικές χώρες, η παιδερσστια είναι θρησκευτικως και νομικώς νόμιμη και απολυτως αποδεκτή. 

Όλα είναι θέμα οπτικής / νομικής γωνιας. Αυτό που είναι διαστροφή για κάποιους, είναι φυσιολογικό για άλλους. 

Παράθεση:
Σχόλιο # 30 από armodiothta

σε μουσουλμανικές χώρες   επιτρεπουν σε  υπερηλικες  ή εστω  ενηλικες  να παντρευονται   εφταχρονες και δεκάχρονες   ,,,  ... αυτο τι είναι δεν ειναι παιδοφιλία ή δεν συνιστάται   παιδοβιασμός  ???

Αρέσει στο μέλος alisida

apolitiii

# 34 στις 3/11/2022
author
Γυναίκα / 77 / Σε σχέση
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 1.111

Μάλιστα...οι παιδοφιλοι πάντα πρόσωπα υπεράνω πάσης υποψίας, τα θύματα παιδιά πολυμελων , ευάλωτων 

οικογενειών, που μπορεί να έχουν κακοποιηθεί απο τους ίδιους τους γονείς τους...
Καταρχήν πρέπει να βρεθεί η ρίζα του κακού...τι φταίει για όλο αυτό, εαν τα παιδιά δεν ενημερωνονται από 
τους γονείς τους μήπως πρέπει να εχουν ενημερωση απο το σχολείο?? Τουλαχιστον να γνωριζουν τι 
επιτρεπεται και τι απαγορεύεται και τα δικαιωματα τους και να μπορουν να καταγγελουν τέτοιες 
συμπεριφορες βέβαια σε πολυ μικρές ηλικιες προφυλασσονται απο τους γονείς τους...
Μηπως φταιει ο ωχαδερφισμος του περιγυρου??? Αφού εβλεπαν συνέχεια την ανηλικη στο μινιμαρκετ, 
κανένας χεν καταλαβε τιποτα απ' την γειτονιά???
Μηπως φταιει η ελλειψη αστυνομευσης στις σκοτεινες περιοχές γύρω από το Μετρό???
Μηπως οι κοινωνικές υπηρεσιες δεν κανουν σωστά την δουλειά τους??? Κανεις δεν αναρωτηθηκε πως ζει 
αυτη η οικογένεια με 8 παιδιά, με τους γονείς εθισμενους σε ουσιες??? 
Μηπως φταιει η δικαιοσύνη το διαβασαμε κι αυτό τρία ανηλικα παιδιά να εχουν κανει καταγγελουν απο το 
2017 οτι κακοποιηθηκαν απ' τον πατερα τους και να μην εχει γίνει τιποτα μέχρι σήμερα...
Αφου διορθωθουν τα κακως κείμενα να υπάρχει αυστηροποιηση των ποινών για τέτοια ιδεχθη  εγκλήματα 
ή να δικαζονται με ισοβια καθειρξη και να μην βγενουν απ' την φυλακη μέχρι να πεθανουν, διοτι μόλις βγουν 
αμέσως κανουν τα ίδια...η με την ποινη του θανατου...
Ο χημικος ευνουχισμος δεν είναι ποινη, διοτι μολις σταματησουν τα φάρμακα κανουν τα ίδια...
Τετοια περιστατικα είναι ντροπή για όλη την κοινωνια...

Αρέσει στα μέλη alisida, hornet19 και σε ακόμα 2 μέλη.

paranomos

# 35 στις 3/11/2022
author
Ανδρας / 50 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Απαντήσεις: 1.514

Παράθεση:
Σχόλιο # 30 από armodiothta

ή στραβος είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε

Εκει...

(Σε αυτες τι χωρες)

Εχουν αλλοι... αρμοδιοτητα

Kristina_

# 36 στις 3/11/2022
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές

#30 33

Μονιζω αυτο που γινεται σε καποιες κοινωνιες με τους γαμους με ανηλικες ειναι λιγακιιι διαφορετικο! Τις παντρευονται ανηλικες και με τεραστια διαφορα ηλικιας, αλλα συνεχιζουν να ειναι μαζι για μια ζωη,,,κανω λαθος?

Kristina_

# 37 στις 3/11/2022
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές

Ενταξει τωρα μη λεμε οτι ναναι! Δεν εξισωνει κανεις διαστροφες ανηλικων η/κα8 αποκκλινουσες σεξουαλικες συμ περιφορες ουτε με παιδοφιλια ουτε με παιδεραστια ουτε με βιασμο!!! Μην τα βαζουμε ολα σε ενα τσουβαλι!!! Αλλο κανω οτι θελω στον εαυτο μου και στον/στους ενηλικους συ τροφους μου, με κοινη συναινεση και αλλο παρενοχλω, αποπλανω και βιαζω ενηλικες η/και παιδακια

Δεν ειναι,,,βρηκαμε παπα τωρα να θαψουμε πεντεξι 
Αρέσει στα μέλη alexandriani1, Enikos

Enikos

# 38 στις 3/11/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Τωρα...για τον γιαλο η για το που αρμενιζει καποιος, εις, τις, δεν θα πω πολλα, αλλα...

Για το οτι μιλαμε για ΜΗ μουσουλμανικη χωρα...

Ειναι ενα ζητημα...προσανατολισμου...

TheSpell

# 39 στις 3/11/2022
author
Ανδρας / 49 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αργυρούπολη
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 99

Παράθεση:
Σχόλιο # 28 από Heptamer

Τα περιστατικα παιδεραστιας που ξεφυτρώνουν συνεχώς, κατ εμε δείχνουν πως υπάρχουν παθη (οι αυτοεπονομαζόμενοι σεξουαλικοι προσανατολισμοι) που σιγοβραζουν στα κοινωνικά σωθικά και αναζητουν διέξοδο και αναγνώριση (όπως η ομοφυλοφιλια).  Οι παιδεραστές μπορουν κάλλιστα να αξιωσουν να θεωρηθεί η ροπή τους ως αποδεκτός σεξουαλικος προσανατολισμος, όπως έχουν κάνει οι ομοφυλόφιλοι, που άνοιξαν το κουτί της πανδωρας και γλυκαινονται πλεον και άλλοι.

Στο χαλιφάτο του Ίσις πέρνανε μικρά παιδάκια, τα οδηγούσαν στο κρεματόριο, τα σφάζανε ζωντανά και πουλούσαν στη μαύρη αγορά τα όργανά τους.Έχετε συναίσθηση σε τι βρώμικο κόσμο ζούμε; Δεν έχει πάτο η νταρκίλα, μη συγκρίνουμε τώρα παιδεραστές με ομοφυλόφιλους, δεν έχει νόημα.

Ο βραβεβεύμενος συγγραφέας - παιδόφιλος / παιδεραστής θα κριθεί απ' τη δικαιοσύνη, η παραφιλία θα μείνει εδώ.Ο μόνος τρόπος για να μετριάσεις τα πάθη σου είναι να συνειδητοποιείς το σκοτάδι τους.

Αυτό που έκανε ο Λοτρεμόν ή ο Ρεμπώ για παράδειγμα, αλλά ας μη το βαρύνουμε.

Αρέσει στα μέλη hornet19, Kristina_

lampros28

# 40 στις 3/11/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Mπορει σε αυτα τα 2 κρατη που ανεφερα προηγουμενως (Ιραν-Ιρακ)
να τους επιτρεπει το κορανι,τελος παντων η θρησκεια τους να παντρευονται 8χρονα οι υπερηλικες.
Δεν θα ασχοληθω ιδιαιτερως σ'αυτο γιατι θα ανοιξουμε αλλο θεμα ασχετο για παραδειγμα οι διαφορες
της ορθοδοξιας με το ισλαμ και ουτο καθεξις...
Εγω αναφερομαι στο γεγονος οτι σαν τωρα με τους βιασμους 8χρονων,12χρονων σε εκεινα τα κρατη
υπαρχει ευνουχισμος...
Αν ενα 8χρονο παντρευτει εναν παππου 70 ετων αυτο γινεται με την συγκαταθεση των γονιων του κοριτσιου
και οχι δια της βιας.
Ειπαμε δεν θα καθησουμε να αναλυσουμε το τι αναφερουν οι αρχες του ισλαμ γιατι θα παει πολυ...

Επιλέξτε σελίδα: (1-14)
Σελίδες 12345678910Τελ.»
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.