Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Τα σκοτάδια της ψυχής, μια πρόχειρη ανάγνωση...

Επιλέξτε σελίδα: (1-14)
Σελίδες Αρχική«3456789101112Τελ.»

Joie_De_Vivre

# 141 στις 5/11/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Εάν δεν κάνεις προσπάθεια να προσδιορίσεις και επιμένεις ότι έχουν προσδιοριστεί για τη συγκεκριμένη περίπτωση..

Θα σε παρακαλούσα να μου παραθέσεις λινκς ή βιβλιογραφίες σχετικά με το θέμα, που υποστηρίζει αυτές τις απόψεις που έχεις..(ότι έχουν διερευνηθεί τα πάντα κλπ)

.. ώστε να μη δίνουμε (και οι δύο) την εντύπωση ότι είμαστε ειδήμονες χωρίς να είμαστε.. 

Επίσης..δεν πιστεύω ότι βρίσκεσαι σε θέση να γνωρίζεις πόσο κάθησα και τί εχω διαβάσει..

εκτός εάν το γνωρίζεις και αυτό 

Παράθεση:
Σχόλιο # 122 από NightWsh

Σερί Joie...

Εγώ δεν έκανα καμία προσπάθεια να προσδιορίσω κάτι...

Έχουν χρόνια προσδιοριστεί/ τεκμηριωθεί από εξειδικευμένους επιστήμονες της ιατρικής και της ψυχολογίας.

Αν καθήσεις και διαβάσεις τα ποσοστά βιολογικής ανισορροπίας στον ανθρώπινο οργανισμό θα εκπλαγεις...δεν καταλήξαμε όμως να ασελγουμε σε ανήλικα .

Αναφορικά με τα ψυχικα νόσηματα και την κληρονομικότητα έχουν διερευνηθεί τα πάντα.

Δεν βρεθήκαμε εδώ για πείσουμε κανέναν...

Ειδικά για θέματα  που είναι ευρέως γνωστά  και αποδεκτά από την παγκόσμια ιατρική κοινότητα.

Αβεκ Αμούρ!

Bobeeras48

# 142 στις 5/11/2022
author
Ανδρας / 49 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πετρούπολη
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 68
'Aρεσαν+: 0%
Καλημέρα... Εγω εχω να κανω μια ερώτηση στους επιστήμονες εδω μέσα... Πόσοι απο αυτούς που έχουν πιασει είναι αγράμματοι σαν εμας... Ποσοι απο αυτούς που τα κάνουν αυτά δεν έχουν χρήματα... Ποσοι απο αυτούς δεν ειναι μεγάλα ονόματα στην κοινωνία... Ποσοι απο αυτούς δεν ειναι πάσης υποψίας... Ουτε τα βιβλία.. Ουτε η ψυχολογη.. Ουτε η σπουδές.. Ουτε τιποτα δεν μπορούν να σου πουν πως θα αντίδραση ένας άνθρωπος πανω σε ένα παιδι.. Μια γυναίκα.. Έναν άντρα... Γιατί υπάρχει κ η στιγμή οπως η κοπέλα που σκοτώθηκε χθές στην Κατεχάκη που πηγενε ανάποδα... Το έχουν γράψει πουθενα σε βιβλία ότι μπορεί να γίνει αυτό??? Το θέμα είναι οτι ζουμε σε ενα κράτος που δεν υπάρχουν νόμοι... Σε πανε μέσα για χρέη... Οπως γαβαλα... Αλλά δεν σε πανε μέσα εαν σκοτώσεις ανθρωπο οπως οδηγός Μπακογιάννη... Η ανθρώποι που πανε με παιδια είναι σαν αυτούς που δένουν την γυναίκα τους στο κρεβάτι.. Την βαράνε... Την σπάνε στο ξυλο.. Την σκοτώνουν... Οπως αυτοι που βαράνε παιδια... Οπως αυτός που σκοτώνει κάποιον για ασήμαντη αφορμή.. Οπως πολλα που γίνονται πια στον κόσμο που ζουμε... Ουτε τα βιβλία θα στα πουνε αυτά.. Ουτε η ειδήσεις.. Ουτε εαν εισαι επιστήμονας... Ούτε τίποτα... Ζουμε σε έναν κόσμο που υπάρχουν όλα κ απλα ευχόμαστε να μην συμβουν κ σε εμας... Γιατί ακομα κ εαν τους βάλεις ισόβια.. Εαν τους σκοτώσεις... Θα υπάρξουν κ αλλοι... Έτσι είναι η φυση του ανθρώπου... Για αυτό απλά να ευχόμαστε να μην συμβεί σε εμάς κ να ήμαστε εμείς σωστή με τον εαυτό μάς κ τα παιδια μας... Κ. Μην άκουω τι γράφουν τα βιβλία η μελέτες κ ολα αυτά... Γιατί αυτοί οιυ τα γράφουν... Ουτε παιδια μπορεί να έχουν.. Ουτε να τους έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο.. Ούτε τίποτα...
Αρέσει στο μέλος Qwerty____55

Bobeeras48

# 143 στις 5/11/2022
author
Ανδρας / 49 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πετρούπολη
Απαντήσεις: 68
Ειλικρινά.. Μερικές φορές με αυτά που διαβάζω τοσο πιο πολύ πιστευω οτι για ολα φταει το μυαλό που έχουμε... Όταν βλέπεις κ γράφουν ότι η επιστήμη.. Τα βιβλία... Η ψυχολογοι... Κ ολοι αυτοί που λένε.. Γραφουν κ σου εξηγούν γιατί γίνονται αυτά.. Μήπως μπορουν να σου πουνε πως απο την μια στιγμή στην αλλη το μυαλό μας γιατί αλλάζει μέσα σε ενα δευτερόλεπτο??? Γιατί ολοι δεν γεννήθηκαν έτσι... Ουτε βιαστές.. Ουτε παιδεραστές.. Ουτε δολοφόνοι... Ουτε τιποτα... Το θέμα είναι οτι υπαρχουν.. Θα υπάρχουν.. Ότι κ να κάνουμε... Έτσι είναι η ζωή που ζουμε...κ ετσι θα είναι κ η ζωη που θα ζουνε μετά απο εμάς..Απλά ευχόμαστε να μην τυχη σε εμάς αυτα... Κ στην οικογένεια μάς... Κανεις δεν ξέρει τι θα γίνει στην ζωη μας.. Κ κάνεις μας δεν ξέρει πως θα αντίδραση σε μια τέτοια περιπτωση εαν του τυχη... Οσοι το παιζουν ξερόλες.. Κ λένε της επιστήμης της βλακίες μπορεί ούτε να τους έχει τυχη.. Ουτε να έχουν παιδιά.. Ουτε τιποτα... Λυση δεν υπάρχει.. Γιατί ότι καί εαν κάνεις σε αυτόν που θα το κάνει σε παιδι.. Γυναίκα.. Άντρα... Πάντα θα υπάρχουν κ αλλοι απο πισω που θα βγαίνουν για ολα τα χρόνια... Αυτος ειναι ο κόσμος που ζουμε χρόνια τώρα... Κ απο ότι βλέπετε... Αυτοι που τα κάνουν αυτά δεν διαχωρίζονται σε αγράμματοι η του Πανεπιστημίου... Φτωχοί η πλουσίων... Έτσι είναι ο άνθρωπος... Έτσι ήμαστε... Έτσι θα ήμαστε... Ποτέ δεν ξέρεις εαν θα σου γυρίσει η βίδα στο κεφάλι η οχι... Κ τι θα κάνεις... Για αυτό... Επειδή σε αυτό τον κόσμο ζουμε... Εμείς να ήμαστε σωστοί απέναντι στην οικογένεια μάς κ να ευχόμαστε να μην μας τυχη ποτε...
Αρέσει στα μέλη paranomos, Paralia48 και σε ακόμα 1 μέλος.

Enikos

# 144 στις 5/11/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Αυτο δεν ειναι μια ερωτηση...αυτος ειναι ο βιος του Συνταγματαρχη Τσελεμεντε...

Ελα...νεχτ...

Αρέσει στα μέλη alexandriani1, NightWsh

NightWsh

# 145 στις 5/11/2022
author
Γυναίκα / 44 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Βούλα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 666

Δεν προσφερεται ο χωρος για πειστ βιβλιογραφιων. Αλλωστε, δεν ειμαι εγω που θελω να μου αποδειξω κατι...

"Αναφορικά με τα ψυχικα νόσηματα και την κληρονομικότητα έχουν διερευνηθεί τα πάντα".

Αυτό έγραψα. μη κάνουμε ελεύθερη μετάφραση.

Η εμφάνιση μιας διαταραχής ακόμα και ψυχικής εξαρτάται από μια σειρά παραγόντων.Ενας απο αυτούς είναι και το γονιδιακό υλικό.

Παντού γραμμένο...

Εκτός από τη σχιζοφρένεια και τη διπολικη διαταραχή που είναι κυρίως βιολογικής διαταραχής...

Εξού και η ψυχιατρική γενετική συμβουλευτική!

Μην μπούμε όμως σε τέτοιες αναλύσεις επειδή θα χαρακτηριστούμε οφ τοπικ.

Τώρα αν είμαστε ειδήμονες ...εμένα μη με περικλείεις στην αναφορά σου γιατί δεν ξέρουμε ποιος είναι  τι...

Το τι έχει διαβάσει ο καθένας καλό είναι...

Το θέμα είναι τι ισχύει από ιατρικής-ψυχιατρικης/ψυχολογικής άποψης

Τώρα αν διάβασες ότι η παιδοφιλία και η παιδεραστία είναι το ίδιο...

Μήπως χρειάζεται να διαβάσεις και λίγο παρακάτω..

Ξανά μερσι 

Παράθεση:
Σχόλιο # 141 από Joie_De_Vivre

Εάν δεν κάνεις προσπάθεια να προσδιορίσεις και επιμένεις ότι έχουν προσδιοριστεί για τη συγκεκριμένη περίπτωση..

Θα σε παρακαλούσα να μου παραθέσεις λινκς ή βιβλιογραφίες σχετικά με το θέμα, που υποστηρίζει αυτές τις απόψεις που έχεις..(ότι έχουν διερευνηθεί τα πάντα κλπ)

.. ώστε να μη δίνουμε (και οι δύο) την εντύπωση ότι είμαστε ειδήμονες χωρίς να είμαστε.. 

Επίσης..δεν πιστεύω ότι βρίσκεσαι σε θέση να γνωρίζεις πόσο κάθησα και τί εχω διαβάσει..

εκτός εάν το γνωρίζεις και αυτό 

Αρέσει στο μέλος Enikos

Joie_De_Vivre

# 146 στις 5/11/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Συ είπας στο να καθήσω να διαβάσω και υπέθεσες ότι δεν το έχω κάνει.. και εσύ υποθέτεις εκ νέου ότι διάβασα πως παιδεραστία και παιδοφιλία είναι το ίδιο.. ενώ στα προηγούμενα ποστ έγραψα ξεκάθαρα ποια είναι η λεπτή τους διαφορά.

Αποφεύγοντας φυσικά να τοποθετηθείς στο ότι ο παιδεραστής πάσχει από παιδοφιλία.. και δεν θα το πούμε..παιδεραστία. Σε καμία περίπτωση.

Θα σου πρότεινα, να μην είσαι τόσο σίγουρη, αποκλειστικά υποθέτοντας για εμένα προσωπικά.. και επίσης..

Εφόσον όπως λες δεν θέλεις να σου αποδείξεις κάτι, δε θέλω ούτε εγώ στο μέλλον να απευθυνθείς σε εμένα εκθέτοντας τις απόψεις σου πάνω στο θέμα, γιατί δε θα μπορέσω να τις πάρω στα σοβαρά.

Ευχαριστώ. 

Παράθεση:
Σχόλιο # 145 από NightWsh

Δεν προσφερεται ο χωρος για πειστ βιβλιογραφιων. Αλλωστε, δεν ειμαι εγω που θελω να μου αποδειξω κατι...

"Αναφορικά με τα ψυχικα νόσηματα και την κληρονομικότητα έχουν διερευνηθεί τα πάντα".

Αυτό έγραψα μη κάνουμε ελεύθερη μετάφραση.

Η εμφάνιση μιας διαταραχής ακόμα και ψυχικής εξαρτάται από μια σειρά παραγόντων.Ενας απο αυτούς είναι και το γονιδιακό υλικό.

Παντού γραμμένο...

Εκτός από τη σχιζοφρένεια και τη διπολικη διαταραχή που είναι κυρίως βιολογικής διαταραχής...

Εξού και ψυχιατρική γενετική συμβουλευτική!

Μην μπούμε όμως σε τέτοιες αναλύσεις επειδή θα χαρακτηριστούμε οφ τοπικ.

Τώρα αν είμαστε ειδήμονες ...εμένα μη με περικλείεις στην αναφορά σου γιατί δεν ξέρουμε ποιος είναι  τι...

Το τι έχει διαβάσει ο καθένας καλό είναι...

Το θέμα είναι τι ισχύει από ιατρικής-ψυχιατρικης/ψυχολογικής άποψης

Τώρα αν διάβασες ότι η παιδοφιλία και η παιδεραστία είναι το ίδιο...

Μήπως χρειάζεται να διαβάσεις και λίγο παρακάτω..

Ξανά μερσι 

NightWsh

# 147 στις 5/11/2022
author

Υποθέσεις εγώ δεν κάνω...

Έγραψες ότι διάβασες και σου είπα να διαβάσεις λίγο παρακάτω...

Εσύ διατυπώσες πρώτος την διαφωνία σου σε παράθεση...

Επιλεκτική μνήμη...

Όταν ανέβει θέμα θα το συζητήσουμε...

Τώρα...

Οι προτροπες για το ποιος θα απαντησει σε ποιον, δεν ειναι και επιχειρημα! Ασε που δεν ειναι και κανονισμος αυτο..

Το αν δεν ξερουμε ολοι τα ιδια πραγματα, δεν ειναι και για να νευριαζουμε. 

Δείχνουμε αβεβαιοι για την ποιοτητα οσων λεμε.

Άσε που διακρίνω μια γενική ένταση στις τοποθετήσεις σε ορισμένα θεματα τις τελευταίες μέρες...

Αβεκ Αμούρ .. πάντα 

Παράθεση:
Σχόλιο # 146 από Joie_De_Vivre

Συ είπας στο να καθήσω να διαβάσω και υπέθεσες ότι δεν το έχω κάνει.. και εσύ υποθέτεις εκ νέου ότι διάβασα πως παιδεραστία και παιδοφιλία είναι το ίδιο.. ενώ στα προηγούμενα ποστ έγραψα ξεκάθαρα ποια είναι η λεπτή τους διαφορά.

Αποφεύγοντας φυσικά να τοποθετηθείς στο ότι ο παιδεραστής πάσχει από παιδοφιλία.. και δεν θα το πούμε..παιδεραστία. Σε καμία περίπτωση.

Θα σου πρότεινα, να μην είσαι τόσο σίγουρη, αποκλειστικά υποθέτοντας για εμένα προσωπικά.. και επίσης..

Εφόσον όπως λες δεν θέλεις να σου αποδείξεις κάτι, δε θέλω ούτε εγώ στο μέλλον να απευθυνθείς σε εμένα εκθέτοντας τις απόψεις σου πάνω στο θέμα, γιατί δε θα μπορέσω να τις πάρω στα σοβαρά.

Ευχαριστώ. 

Joie_De_Vivre

# 148 στις 5/11/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Να σου πω την αλήθεια και εγώ το διακρίνω.

Ανέβασα και σχετικό σχόλιο αλλού.

Ελπίζω να μην είναι και από μένα, ε ; Προσπαθώ να το αποφύγω..

Ίσως είναι που είναι το θέμα λίαν ψυχοπλακωτικό..ισως που χειμωνιάζει.. ποιος ξέρει !

Εμ.. καλά σας τά 'λεγα εγώ και ο Ενικός να αφήσουμε την πολλή κουβέντα και να συνεχίσουμε τον καφέ μας παρέα με Διονυσίου..

Τώρα.. ζεστάθηκε ο κρύος καφές.. κρύωσε και ο ζεστός..γμτ μας τέλειωσε και ο Διονυσίου 

Παράθεση:
Σχόλιο # 147 από NightWsh

Υποθέσεις εγώ δεν κάνω...

Έγραψες ότι διάβασες και σου είπα να διαβάσεις λίγο παρακάτω...

Εσύ διατυπώσες πρώτος την διαφωνία σου σε παράθεση...

Επιλεκτική μνήμη...

Όταν ανέβει θέμα θα το συζητήσουμε...

Τώρα...

Οι προτροπες για το ποιος θα απαντησει σε ποιον, δεν ειναι και επιχειρημα! Ασε που δεν ειναι και κανονισμος αυτο..

Το αν δεν ξερουμε ολοι τα ιδια πραγματα, δεν ειναι και για να νευριαζουμε. 

Δείχνουμε αβεβαιοι για την ποιοτητα οσων λεμε.

Άσε που διακρίνω μια γενική ένταση στις τοποθετήσεις σε ορισμένα θεματα τις τελευταίες μέρες...

Αβεκ Αμούρ .. πάντα 

NightWsh

# 149 στις 5/11/2022
author

Το κακό το μάτι...

Μη δούν άνθρωπο γελαστό...

Φτου φτου σκόρδα...

Έλα να κουνηθούμε...

Ξου ξου

Καλά είμαστε και όμορφοι!

Παράθεση:
Σχόλιο # 148 από Joie_De_Vivre

Να σου πω την αλήθεια και εγώ το διακρίνω.

Ανέβασα και σχετικό σχόλιο αλλού.

Ελπίζω να μην είναι και από μένα, ε ; Προσπαθώ να το αποφύγω..

Ίσως είναι που είναι το θέμα λίαν ψυχοπλακωτικό..ισως που χειμωνιάζει.. ποιος ξέρει !

Εμ.. καλά σας τά 'λεγα εγώ και ο Ενικός να αφήσουμε την πολλή κουβέντα και να συνεχίσουμε τον καφέ μας παρέα με Διονυσίου..

Τώρα.. ζεστάθηκε ο κρύος καφές.. κρύωσε και ο ζεστός..γμτ μας τέλειωσε και ο Διονυσίου 

Αρέσει στα μέλη Enikos, giorgos170

alexandriani1

# 150 στις 6/11/2022
author
Γυναίκα / 60 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.804

Παράθεση:
Σχόλιο # 110 από hornet19

... Τα εγκλήματα τιμής, οι βεντέτες και τα πάθη που διαιωνίζονται, ναι! δεν αποτελούν δείγμα πολιτισμένης και ανεπτυγμένης κοινωνίας. Η απονομή Δικαιοσύνης με βάση το συναίσθημα δεν ξέρω αν είναι ορθή. Ικανοποιεί το περί δικαίου αίσθημα του κόσμου, αλλά αρμόδιοι να αποφανθούν είναι πάντοτε και μόνο οι εκάστοτε δικαστικές Αρχές, με βάση τις κείμενες διατάξεις των Νόμων.

Ο Λιγνάδης, αφού καταδικάστηκε για βιασμούς ανηλίκων, και μάλιστα ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, όπως είναι οι πρόσφυγες, αφέθηκε υπό όρους, αν θυμάμαι σωστά, να βγει από τη φυλακή. Δεν δείχνει ούτε ωραίο, ούτε ηθικό. Αλλά, ενώ μπορώ, χωρίς να απειλώ ή δυσφημώ την Δικαστική Αρχή, να εκφέρω άποψη, δεν διαθέτω ούτε πτυχίο νομικής σχολής, ούτε έχω την δικογραφία στα χέρια μου, ούτε παρακολούθησα την δίκη από την αρχή ως το τέλος. Επομένως η κρίση μου δεν μπορεί να ληφθεί υπ' όψιν από τους νομικούς επιστήμονες και αφορά μόνον εμένα και τον κύκλο μου, το πολύ πολύ. Ως εκεί. Ούτε μπορώ να νομοθετήσω, ούτε να ψηφίσω καινούργιους νόμους στο κοινοβούλιο, ούτε καν να έχω την απαίτηση να θεωρηθώ ως αυτό που είπε σε άλλο θέμα η Κριστίνα - "Αυθεντία" ή expert θα πρόσθετα εγώ

Μου αρέσει που είναι έξω ο Λιγνάδης, ο Φιλιππίδης, ο Α ή ο Β?

- Θεωρώ τρομερή και έσχατη τιμωρία την στέρηση της ελευθερίας, πόσω μάλλον την αφαίρεση της ζωής μιας ανθρώπινης ύπαρξης. Δεν θα μου ήταν εύκολο επομένως να κοιμηθώ, έστω λίγο το πρωί, αν βρισκόταν στα χέρια μου η ελευθερία ή η ζωή ενός ανθρώπου και αποφάσιζα να την αφαιρέσω. Και από την άλλη δεν θα με άφηναν να ησυχάσω οι τύψεις και οι κατάρες, που θα με ακολουθούσαν από τους συγγενείς του θύματος, αν άφηνα ελεύθερο τον βιαστή.

Ακόμα σκεφτείτε την περίπτωση του Κοεμτζή, που για μια παραγγελιά (έγκλημα τιμής κι αυτό), μαχαίρωσε θανάσιμα τρεις αστυνομικούς την εποχή της χούντας! Καταδικάστηκε μερικές φορές ισόβια, μέχρι που του έδωσε άδεια να βγει από τη φυλακή όταν ήταν Πρόεδρος Δημοκρατίας ο Καραμανλής. Ναι ο ίδιος που έλεγε για τους πραξικοπηματίες - "Όταν λέμε ισόβια, εννοούμε ισόβια!". Και το θεώρησα λάθος να βγει ο δολοφόνος 3 αστυνόμων από τη φυλακή, έστω κι αν ενήργησε εν θερμώ. Αλλά είπαμε, όπως και με τον ΔΛ δεν αποφασίζω εγώ και ευτυχώς! Γιατί είμαι αναρμόδιος και ακατάλληλος για τόσο σημαντικές αποφάσεις για τους άλλους, ακόμα κι αν έχουν κάνει τέτοια εγκλήματα που με οδήγησαν σε έναν ακατάσχετο, μεταμεσονύχτιο προβληματισμό

Αρέσει στο μέλος hornet19

alexandriani1

# 151 στις 6/11/2022
author
Γυναίκα / 60 / Διαζευγμένη
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.804

Αυτό το τελευταίο είναι όλο το "ζουμί" κάθε προβλήματος. Χρόνια τώρα.

Πέθανε ο Στράτος

και παρέλυσε το κράτος.

Παράθεση:
Σχόλιο # 148 από Joie_De_Vivre

γμτ μας τέλειωσε και ο Διονυσίου 

Αρέσει στα μέλη Enikos, alisida και σε ακόμα 1 μέλος.

Paralia48

# 152 στις 6/11/2022
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841
Είναι πολλοί και ξέρουν να κρύβονται, δυστυχώς.
Και πάντα υπήρχαν και ανάλογα με τις εποχές και τα κράτη κρύβονταν. Όπως λέτε, μπορεί στην Υεμένη να παντρεύονται κοριτσάκια και να τα βιάζουν με τις ευλογίες όλων.

΄Αλλες εποχές, πήγαιναν ταξίδι στην Ταϋλάνδη, όπου ανθούσε η παιδική πορνεία και πάλι δεν υπήρχε πρόβλημα, ήταν αποδεκτή πράξη.

Κάτι έβρισκαν πάντα τα καθαρματα. Αυτοί που πιάνονται ειναι η κορυφή του παγόβουνου.
Αρέσει στα μέλη hornet19, Bobeeras48 και σε ακόμα 2 μέλη.

Paralia48

# 153 στις 6/11/2022
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841

Να σας πω μια <<ιστοριούλα>> αληθινή. Την εποχή του ΒΒΠ μοίραζαν ρουχα στα παιδάκια. Πήγε και η μανούλα μου, 11 ετών περίπου να πάρει. Ήταν λοιπόν, κάποιος δήμαρχος, δεν ξέρω, τι ακριβώς, πάντως ένας επιβλέπων κύριος, ο οποίος επέβλεπε τη διανομή. Αυτός λοιπόν, μάλλον <<κάρφωσε>> τη μανούλα, και της λέει στο αυτί <<κάτσε στο τέλος να σου δώσω κάτι καλό>>. Η μαμά, παιδάκι, έκατσε στο τέλος και ο κύριος αυτός, της έφερε ένα ωραίο παιδικό παλτό και της είπε να το φορέσει. Η μαμά το φόρεσε και άρχισε να της λέει κοπλιμέντα, πόσο της πάει, τι όμορφο κορίτσι είναι και να πάει στο γραφειο του, να της δώσει και άλλα πράματα και τη χάιδευε. Η μαμά έφυγε, πήγε σπίτι της με το παλτό και τα είπε στη μητερα της και η γιαγιά μου θύμωσε. Πόλεμος βέβαια, εγκλήματα γίνονταν και κρύβονταν και της απαγόρεψε να πάει στο γραφείο του. Και της μητερας μου της έκανε άσχημη εντύπωση ο διαχυτικός τρόπος του. 

Αυτό σας το είπα, έτσι για να βγούμε λίγο από τις σκέψεις των τιμωριών

Αρέσει στα μέλη hornet19, trocadero και σε ακόμα 2 μέλη.

paranomos

# 154 στις 6/11/2022
author
Ανδρας / 50 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Απαντήσεις: 1.514

Παράθεση:
Σχόλιο # 151 από alexandriani1

Αυτό το τελευταίο είναι όλο το "ζουμί" κάθε προβλήματος. Χρόνια τώρα.

Πέθανε ο Στράτος

και παρέλυσε το κράτος.

Να περιμενετε..

Να πεθάνει και ο παρανομος

Να παραλυσει ο νομος 

Αρέσει στο μέλος alexandriani1

alisida

# 155 στις 6/11/2022
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937
Παραλία,αν όλα τα παιδιά μιλούν στους γονείς τους με λεπτομέρειες,μπορούν να αποφευχθούν πολλά άσχημα πράγματα.
Αρέσει στα μέλη alexandriani1, hornet19 και σε ακόμα 4 μέλη.

trocadero

# 156 στις 6/11/2022
author
Γυναίκα / 60 / Σε σχέση
Ελβετία
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 321

ασφαλώς

η καλή επικοινωνία με τους γονείς είναι σημαντική.

πόσοι γονείς όμως είναι διαθέσιμοι; είτε γιατί δεν τους το επιτρέπουν οι συνθήκες είτε διότι δεν έχουν την γνώση η το κουράγιο να προσφέρουν ένα αυτί που ακούει.

είναι υποχρέωση όλων μας να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και να μη διστάζουμε να αποτανθούμε στους αρμοδίους όταν υπάρχουν ενδοιασμοί.

Παράθεση:
Σχόλιο # 155 από alisida
Παραλία,αν όλα τα παιδιά μιλούν στους γονείς τους με λεπτομέρειες,μπορούν να αποφευχθούν πολλά άσχημα πράγματα.

Αρέσει στα μέλη Paralia48, alexandriani1 και σε ακόμα 4 μέλη.

Enikos

# 157 στις 6/11/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Απλα, δεν ξερει τι λεει...ισα που να ταιριαζουν οι λεξεις...Παρος - Αντιπαρος κι ετσι...

Κυθηρα - Αντικυθηρα...Μακης - Λακης - Τακης...

Στο αμπαουτ . . . . . . .

Και εμοτικα χαρας...

Αρέσει στα μέλη apolitiii, NightWsh

Enikos

# 158 στις 6/11/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Ναι...και μην ξεχναμε να παταμε το κουμπι οταν εχουμε "ενδοιασμους"...

Για να σιγουρεψουμε την προσφορα μας στην κοινωνια...

Να βαλω μπε η θα στραπατσαριστει η ..."αισθητικη" μας?...

Δε βαριεσαι, σιγα την αισθητικη...

Μπεεε...

Αρέσει στο μέλος NightWsh

hornet19

# 159 στις 6/11/2022
author
Ανδρας / 55 / Ελεύθερος
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 2.320

Παράθεση:
Σχόλιο # 158 από Enikos

Ναι...και μην ξεχναμε να παταμε το κουμπι οταν εχουμε "ενδοιασμους"...

Για να σιγουρεψουμε την προσφορα μας στην κοινωνια...

Να βαλω μπε η θα στραπατσαριστει η ..."αισθητικη" μας?...

Δε βαριεσαι, σιγα την αισθητικη...

Μπεεε...

Στο #26 όμως έγραψες:

""Ο πολιτισμενος ανθρωπος, με λιγα λογια, ειναι οχι αυτος που ξερει το "μην κανεις, αυτο που δεν θες να σου κανουν", αλλα... Αυτος που μπορει να επιχειρηματολογησει-αιτιο-λογησει το γιατι να μην κανεις αυτα που δεν θες να σου κανουν...""

- Ποιό αντεπιχείρημα έχεις επομένως σε αυτό που γράφει η Τροκ, ότι  - "Είναι υποχρέωση όλων μας να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και να μη διστάζουμε να αποτανθούμε στους αρμοδίους όταν υπάρχουν ενδοιασμοί"...?

... Αυτό δεν προτείνουν οι κοινωνικοί επιστήμονες και οι αρμόδιες αρχές ή απλώς υπάρχουν "ανοιχτοί λογαριασμοί" που δεν (οφείλουμε να) γνωρίζουμε κάποιοι και δεν έχουν να κάνουν με αυτό το θέμα..?

Αρέσει στα μέλη paranomos, trocadero

Joie_De_Vivre

# 160 στις 6/11/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Είναι άλλο όταν μιλάμε για απροστάτευτα παιδιά και άλλο όταν ως "θεματοφύλακες της ηθικής μας" ενεργούμε στο όνομα ενηλίκων που γνωρίζουν μία χαρά να προστατεύουν οι ίδιοι τους εαυτούς τους.

Για τις προσωπικές διαφορές αν υπάρχουν, δε με ενδιαφέρει. Εγώ είδα το σχόλιό σου και απαντώ, ελπίζοντας να σου λύνω ένα μικρό μέρος της απορίας.

Όσο για το θέμα, και άλλα σχόλια δεν έχουν να κάνουν με αυτό. Ομοίως, και στα υπόλοιπα θέματα. Είναι γνωστό. 

Παράθεση:
Σχόλιο # 159 από hornet19

Στο #26 όμως έγραψες:

""Ο πολιτισμενος ανθρωπος, με λιγα λογια, ειναι οχι αυτος που ξερει το "μην κανεις, αυτο που δεν θες να σου κανουν", αλλα... Αυτος που μπορει να επιχειρηματολογησει-αιτιο-λογησει το γιατι να μην κανεις αυτα που δεν θες να σου κανουν...""

- Ποιό αντεπιχείρημα έχεις επομένως σε αυτό που γράφει η Τροκ, ότι  - "Είναι υποχρέωση όλων μας να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και να μη διστάζουμε να αποτανθούμε στους αρμοδίους όταν υπάρχουν ενδοιασμοί"...?

... Αυτό δεν προτείνουν οι κοινωνικοί επιστήμονες και οι αρμόδιες αρχές ή απλώς υπάρχουν "ανοιχτοί λογαριασμοί" που δεν (οφείλουμε να) γνωρίζουμε κάποιοι και δεν έχουν να κάνουν με αυτό το θέμα..?

Επιλέξτε σελίδα: (1-14)
Σελίδες Αρχική«3456789101112Τελ.»
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.