Μια ερώτηση... θέλω τη γνώμη σας.
Με μια κοπέλα εδώ κι ένα χρόνο υπάρχει ενδιαφέρον κι από μένα κι από αυτήν, (υπάρχει λόγος που δεν κάνουμε κάτι ακόμα) αλλά την τελευταία εβδομάδα τη θέλει ένας φίλος μου, που έχει καταλάβει ότι αρέσουνε ο ένας τον άλλον. ντύνεται αλλιώς, προσπαθεί να της τραβήξει την προσοχή αλλά αυτή δεν του δίνει σημασία...Αυτός, από τι κατάλαβα το έχει πει σε έναν θείο του ότι του αρέσει, και μαζί προσπαθούν να "σαμποτάρουν" αυτό που γίνεται με εμένα κι αυτήν.Ποιες είναι οι σκέψεις σας πάνω σε αυτήν την κατάσταση?ΣΆ ενα θείο του . . . Χμ χμ χμ , ο θειος της θειας .
Καλη εβδομαδα παλληκαρι .
Βαλε κι εσυ τη θεια σου να ξελογιασει το θειο .
Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Hsjue34.Ποιες είναι οι σκέψεις σας πάνω σε αυτήν την κατάσταση?
Όποιος αργεί, τον τιμωρεί η ζωή.
Το έχεις πάρει λάθος. Θα σου πω εγώ πώς έχει. Αυτός, άρχισε να ντύνεται αλλιώς για να τραβήξει τη δική σου προσοχή αφού με την κοπέλα εδώ και ένα χρόνο δεν έχετε κάνει κάτι ακόμα.
Εγώ..
αν δεν ακούσω τι έχει να πει ο θείος δεν μπορώ να σχηματίσω άποψη...
Εξκιουζ και μπονζουρ
που έκανες εγγραφή μόνο και μόνο για να ανεβάσεις αυτό το ερώτημα, η απάντηση που ζητάς είναι απλή:
Ο τύπος απλά δεν είναι φίλος σου. Οι φίλοι δεν ξηγιούνται έτσι.Όσον αφορά εσένα, μπορείς ξεκάθαρα να του πεις να μαζέψει τα ξερά του από την κοπελιά μην τον πάρει ο διάολος.Να του το πεις με όση "ευγένεια" χρειάζεται, και με τις συνοδευτικές χριστοπαναγίες.Αυτά από μένα.Α, και κάτι ακόμα: Μην του κουράζετε το θέμα, εσύ κι η κοπελίτσα. Ότι είναι να γίνει, ας γίνει. Η ζωή προχωρά και δεν περιμένει.Αν ο λόγος αυτός αφορά προσωπικά θέματα της κοπέλας,τότε δεν έχεις να φοβηθείς κάτι,
Διότι ο λόγος θα υφίσταται και για τη συμπεριφορά της ως προς τον φίλο σου,δηλ δεν θα κάνει κάτι ούτε μαζί του.
Αν ο λόγος που δεν έχετε κάνει κάτι είναι επειδή δεν της αρέσεις και τόσο,
Τότε δυστυχώς, δεν μπορείς να την εμποδίσεις να κάνει κάτι με τον φίλο σου αν και εφόσον τον προτιμησει τελικα από εσένα.
Στην περίπτωση αυτή, η φιλία σας θα πνιγει στα βάθη του έρωτα τους και εσύ θα μπεις στη διαδικασία (μετά από την ψυχοθεραπεία σου βέβαια)
Να αναζητήσεις
1) νέο κολλητό (που να μην έχει θείο)
2) μια καλή και συμβατή κοπέλα που να έχει μάτια μόνο για εσένα και όχι για τους φίλους σου
Ελπίζω να σε καλυψα
Η θεία αλισιδα
Παράθεση:
υπάρχει λόγος που δεν κάνουμε κάτι ακόμα
Σχόλιο # 1 από Hsjue34
Να,τέτοια λέμε
Και μετά κατηγορούνται τα αγόρια (από τα κορίτσια )
Ότι είναι πεφτουλες
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από Heptamer
Όποιος αργεί, τον τιμωρεί η ζωή.
Αντι σχολιου..για τον φιλο σου..
Βεβαια..υπαρχει ενα θεματακι..οτι εδω και ενα χρονο..δεν εχετε κανει τιποτα..
Αλλα δεν πειραζει..πεστο προληπτικα..
https://m.youtube.com/watch?v=Gxdq01e-Q5k
Ηρεμα καλε, θα παει ετσι ολη η βδομαδα!!!...
. . . . .
Παράθεση:
Φίλε μου,
Σχόλιο # 8 από alexandriani1που έκανες εγγραφή μόνο και μόνο για να ανεβάσεις αυτό το ερώτημα, η απάντηση που ζητάς είναι απλή:
Ο τύπος απλά δεν είναι φίλος σου. Οι φίλοι δεν ξηγιούνται έτσι.Όσον αφορά εσένα, μπορείς ξεκάθαρα να του πεις να μαζέψει τα ξερά του από την κοπελιά μην τον πάρει ο διάολος.Να του το πεις με όση "ευγένεια" χρειάζεται, και με τις συνοδευτικές χριστοπαναγίες.Αυτά από μένα.Α, και κάτι ακόμα: Μην του κουράζετε το θέμα, εσύ κι η κοπελίτσα. Ότι είναι να γίνει, ας γίνει. Η ζωή προχωρά και δεν περιμένει.
Μα εάν εδώ και ενα χρόνο βγαίνετε και δεν έχετε προχωρήσει στη σχέση σας .. πιθανότατα να το έχει
καταλάβει ο φίλος σου και να της την πεφτει...και που ξέρεις οτι τον βοηθά ο θείος του???Ναι έχεις δίκιο. Θα έχουμε πολλά να λύσουμε φίλε μ'. Ακόμα Δευτέρα είναι
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από EnikosΗρεμα καλε, θα παει ετσι ολη η βδομαδα!!!...
. . . . .
Αγαπητε μου , θα σου θυμίσω , μια λαϊκή ρήση ...
"" Πέσε πίτα , σε φαω ...""
Μάθε λοιπόν οτι , οταν θελεις , οταν γουστάρεις , μια γυναίκα , ... την διεκδικείς , σε σημείο που , .. ακόμα και στην εκκλησία , όταν πάει σαν νύφη , μπορείς να την κλέψεις , απο τον γαμπρό ,...και να τόν αφήσεις ...μπουκάλα .. !!!
Παράθεση:
.,
Σχόλιο # 1 από Hsjue34Μια ερώτηση... θέλω τη γνώμη σας.
Με μια κοπέλα εδώ κι ένα χρόνο υπάρχει ενδιαφέρον κι από μένα κι από αυτήν, (υπάρχει λόγος που δεν κάνουμε κάτι ακόμα) αλλά την τελευταία εβδομάδα τη θέλει ένας φίλος μου, που έχει καταλάβει ότι αρέσουνε ο ένας τον άλλον. ντύνεται αλλιώς, προσπαθεί να της τραβήξει την προσοχή αλλά αυτή δεν του δίνει σημασία...Αυτός, από τι κατάλαβα το έχει πει σε έναν θείο του ότι του αρέσει, και μαζί προσπαθούν να "σαμποτάρουν" αυτό που γίνεται με εμένα κι αυτήν.Ποιες είναι οι σκέψεις σας πάνω σε αυτήν την κατάσταση?
Να υποθέσουμε ότι θα έρθει ο θείος?
Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από Hsjue34
Δεν περίμενα τόσες απαντήσεις, ??, τώρα ξέρω τι να κάνω, σάς ευχαριστώ όλους
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media