lampros28
# 21
στις 7/11/2022
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Καλησπερα σε ολη την παρεα.
Φιλε μου μια φραση θα σου πω και κοιτα να την εμπεδωσεις αν θες να πας μπροστα.
''Τετοιους φιλους αν εχεις τι τους θελεις τους εχθρους''
Ανδρας / 58 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 3.563
'Aρεσαν+: 0%
man
Πιασε το αυγο και κουρευτω ...
Ασε τον φιλο σου να παιξει μπαλα και εσυ ξενικα να κοιτας καμμια αλλη για κανενα χρονο .
Keep Walking
Γυναίκα / 61 / Διαζευγμένη
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.804
Πού 'σαι εσύ βρε παιδί, σε χάσαμε!
Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από archagellos
man
Πιασε το αυγο και κουρευτω ...
Ασε τον φιλο σου να παιξει μπαλα και εσυ ξενικα να κοιτας καμμια αλλη για κανενα χρονο .
Keep Walking
Γυναίκα / 78 / Σε σχέση
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 1.111
Ο θεματοθετης τώρα ξερει τι να κάνει... πάει τρέχοντας να ολοκληρώσει οτι δεν εκανε ενα χρόνο τώρα...
Βουρρρφ στον πατσααα
Πλάκα έχει να βρει τον φιλο του να ολοκληρώνει πρωτος...
Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από Hsjue34
Δεν περίμενα τόσες απαντήσεις, ??, τώρα ξέρω τι να κάνω, σάς ευχαριστώ όλους
Γυναίκα / 50 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πέραμα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 855
Καλό μου αγόρι, το άτομο που σε ενδιαφέρει,διαφέρει.Δεν είναι της ίδιας κατηγορίας με εσένα και για αυτό ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του.Μπορεί όμως να παραμένει κοντά σου σε φιλικό επίπεδο,κάτι που το θέλει και το επιδιώκει.Κατάλαβες ?
Ανδρας / 55 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Απαντήσεις: 11
Συγνώμη να καταλάβω ?.ήρεμα μιλάω ?.ένα χρόνο σε θέλει και την θέλεις ?.αλλά δεν έκανες τίποτα ?..μετά ήρθε ο Φιλος σου που ντύνεται αλλιώς ; ??και μετά εσυ το είπες στο θείο σου ; Και μετά ; Καίγομαι για το μετά να ξέρεις δε μπορώ να το φανταστω ?.Σαν πιο έμπειρος θα ήθελα να πω τη γνώμη μου αν μου επιτρέπεις ?.Επειδή ούτε φίλο σε βλεπω να αλλάζεις αλλά ούτε γκομενα ?.θα έλεγα να δοκιμάσεις ίσως κανένα ταγιερακι θα σου πάει η αλλαγή να ξέρεις το έχω δοκιμάσει ?τα ταγιέρ αρέσουν πολυ στα θηλυκα ?.Αν σε πλήγωσα διωξε με μπορείς !!!
Ανδρας / 55 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Απαντήσεις: 11
# oxaman# Μικρέ μου αν σε γουστάρει πραγματικά τίποτα δεν θα την αποσπάσει από σένα.Μην κάθεσαι όμως και εσύ σαν τον Βούδα...τα θέλω μας πρέπει να τα κυνηγάμε.Και... άλλαξε φίλο.ΩχΌταν λες μικρός τι εννοείς 34 δε λέει ; Τίποτα δε μπορεί να την αποσπάσει ; Ένα χρόνο αετο πεταει μήπως νομίζει ότι σεξ είναι να πιάνεις τη καλούμπα ; Ο Βούδας θα την είχε διώξει είπαμε είναι χαλαρός αλλά μη το πάμε ένα χρόνο Όσο για το κυνηγητό εξήγησε του να κυνηγάει το θηλυκό μην αρχίσει να τρεχει τσαμπα διευκρίνησε τα αυτά βλέπεις υπάρχει θέμα να κυνηγάς φιλαράκι τη συγκεκριμένη ,,,και πουσαι προς το μέρος ετσι ; της μη πας κόντρα θα βρεις
Ανδρας / 63 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.579
Κριμα ! Για το θειο δεν γραψαμε και παρα πολλα .
Γυναίκα / 49 / Διαζευγμένη
Ν. Μαγνησίας / Βόλος
Απαντήσεις: 93
Πως το δείχνετε ακριβώς το ενδιαφέρον εδώ και έναν χρονο... και ποιος είναι ο λόγος που δεν μπορείτε να κάνετε κάτι...ειναι μήπως μικρή σε ηλικία;
Παντως μην ανησυχείς για τον θείο... Το ντύσιμο του "φίλου" σου αυτός επιληφθηκε και είδες αποτελέσματα, ούτε καν έδωσε σημασία το κοριτσι...
Γυναίκα / 57 / Χήρα
Απαντήσεις: 390
Ρε Πάρηηη... άσε τον μικρό.Άκου ταγεράκι... σιγά μην βάλει και σιθρού... αλήθεια έχεις βάλει?χαχαχαχαχα.Πάει χαλάσαμε.Σε παρακαλώ διευκρίνισε το χρώμα μην πάει αδιάβαστος ... το σακάκι είναι μεσάτο ???Χαχαχαχα
στα social media