Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Πώς να χειριστώ την κατάσταση

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

Mariaanthi

# 1 στις 7/11/2022
author
Γυναίκα / 28 / Σε σχέση
Ν. Λάρισας / Λάρισα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 1
'Aρεσαν+: 0%

Καλησπέρα σας . Δεν είμαι καινούργια εδώ στο site είχα έναν λογαριασμό τον οποίο έχασα τους κωδικούς και δεν μπόρεσα να ξαναμπώ και με διαφορετικα στοιχεία και μετά από μήνες αποφάσισα να ξαναμπώ γιατί στη ζωή μου συμβαίνουν τρέλα πράγματα. Είχα ξαναγράψει το πρόβλημα μου εδώ σχετικά με το αγόρι μου εύχομαι πραγματικά κάποιος να θυμάται έστω λίγο απο το παλιό μου κείμενο και ότι γράψω . Βρισκόμαι σε μια σχέση με ένα αγόρι που έχουμε 2 χρόνια διαφορά ηλικίας στο παλιό μου κείμενο έγραφα ότι είχα κάτω από το στρώμα του σπιτιού μου και μέσα σε ένα συρτάρι χρήματα που όταν τα "έχασα" σαν να έβγαλαν φτερά υπήρχε το αγόρι μου σπίτι μου για ημέρες αυτό έγινε μετά το Πάσχα μήνες πριν δεν ήταν πολλά τα χρήματα αλλά με δυσκολία τα μάζεψα για να βοηθήσω και τους γονείς μου που τα βγάζουν δύσκολα πέρα . Πλέον στο πατρικό μου μαζί με τους γονείς μου μένει και το αγόρι μου ήταν μια απόφαση που δυσκολεύτηκα να την πάρω διότι οι γονείς του μας πίεσαν να μείνουμε μαζί έλεγαν δεν μπορείτε να ζήσετε έτσι μέχρι να αποκατασταθεί και με δουλειά το αγόρι μου συντηρείτε με τα λίγα χρήματα που του έδωσαν οι γονείς του και έπειτα εγώ με τη καλή καρδιά σαν ?μακακας? που είμαι λέω ας κάνω το καλό . Ομως εδώ και 25 ημέρες που ζούμε μαζί έβγαλε ένα πολύ κακό χαρακτήρα κάτι που 1,5 χρόνο δεν έβγαλε  έχει απαιτήσεις κοιτάει πολύ πονηρά και όχι μόνο αυτό πήγε στο περίπτερα της γειτονιάς μου ο οποίος είναι φίλος μου χρόνια και επειδή μου δείχνει μεγάλη συμπάθεια ο δικός μου μόνο που δεν τον πλάκωσε ο άνθρωπος ο περιπτεράς μου ζήτησε ενώ με ξέρει χρόνια να μην ξαναπατήσω από το μαγαζί του ούτε καλημέρα να μη του πω φανταστείτε τη ντροπή μου ... Ούτε σε φίλους δεν μπορώ να μιλήσω πάω τουαλέτα μπαίνει μέσα πάω να ξαπλώσω και αυτός από πίσω μου πολλές φορές δεν έχω όρεξη άνθρωπος είμαι θέλω απλά να κοιμηθώ και γκρινιάζει πάνω από το κεφάλι μου είσαι ποιο όμορφη από εμένα τι μου βρήκες εγώ είμαι άσχημος είμαι το ένα το άλλο κάπου έλεος. Εχω πολλά παραδείγματα την άλλη φορά ήθελα να παραγγείλω σουβλάκια να φάνε και οι γονείς μου δεν είμαι παρτακιας είπε η μητέρα μου άστο μην πάρεις για εμένα φάτε εσείς μη δε σου φτάσουν τα χρήματα λέω όχι μάνα θα σε παρω φεύγω να πάω στο σουβλατζίδικο και ο δικός μου πίσω μου μην περνεις στους γονείς σου φαγητό δεν θέλουν στο είπαν έκανα ένα σκηνικό εκεί στο μαγαζί και είχε νεύρα και μούτρα λες και θα τα πλήρωνε ... Αλλά το πρόβλημα μου δεν είναι όλα αυτά αλλά αυτό που έγινε το Σάββατο ναι πριν 2 μέρες καθόμασταν μέσα στο δωμάτιο ήρεμη εγώ πετάγεται ξαφνικά πηγαίνει στο πρώτο συρτάρι το ανοίγει και αρχίζει να πετάει τα πράγματα που είχε μέσα και να κάνει περίεργες γκριμάτσες λέω τι θέλεις από εκεί χρειάζεσαι κάτι ?? Λέει τίποτα και τα ξαναεβαλε μέσα εκείνη τη στιγμή ούτε που κατάλαβα το προφανές ήταν το συρτάρι που είχα τα χρήματα που είχα χάσει σε αυτό το συρτάρι είχα βάλει τα μισά χρήματα που εξαφανίστηκαν τότε .. Δεν γίνεται έτσι τυχαία να άνοιξε το συρτάρι να έψαχνε τι εκεί υπάρχουν πράγματα  δικά μου δεν υπάρχει κάτι χρήσιμο φανταστείτε πως νιώθω η υποψίες που είχα τότε βγήκα αληθινές γι'αυτό δεν βρήκα τα χρήματα ποτέ μου αλλά σκέφτομαι τόσο χαζός μπροστά στα μάτια μου γιατί να το κάνει αυτό ? Δεν μπορώ να συνεχίσω να έχω έναν τέτοιο άνθρωπο σπίτι μου είναι σαν να ποδοπατησε την αγάπη μου την εμπιστοσύνη μου δεν ξέρω να το πω χύμα πως να τον πετάξω έξω από το σπίτι μου έδωσα τα πάντα σε αυτό τον άνθρωπο τον βοήθησα πολύ τον αγάπησα πολύ τον έβαλα σπίτι μου στη ζωή μου στην οικογένεια μου νιώθω τόσο κοροϊδο τόσο χαζή σαν να έπεσα με τα μούτρα και δεν ξέρω πως να σηκωθώ ... Είχα κιαλες σχέσεις αλλά το δέσιμο με τον συγκεκριμένο άνθρωπο ήταν ποιο δυνατό από όλα τα άλλα . Όλα ήταν τόσα όμορφα πριν οι γονείς μου τον αγκάλιασαν τον αγάπησαν τι θα πω στον πατέρα μου τωρα? Που δεν είχε γιο και τον έβλεπε σαν γιο ... Η μάνα μου τα καλύτερα να φάει και να πιει .. Να τον φροντίζουμε να τον αγαπάμε και αυτός να μας γ@μ#,σει τη ζωή λες και εμείς δεν ήμαστε άνθρωποι ... Εγώ γιατί να ξαναπροσπαθησω να κάνω μια νέα σχέση ? Γιατί να πονέσω για άλλη μια φορά ? Ίσως είναι γραφτό να μείνω μόνη γιατί όταν είμαι μόνη δεν θα πονέσω ... Πραγματικά αν υπάρχει τρόπος αυτός ο άνθρωπος να γίνει όπως πριν θα ήθελα πραγματικά να αλλάξει γιατί να πάνε όλα χαμένα γιατί να πονέσω τόσο πολύ εγώ στο τελος? Γιατί πάντα να πονάει αυτός που δίνει περισσότερα?

Αρέσει στα μέλη Gio1986, Tzoni_1990 και σε ακόμα 1 μέλος.

Heptamer

# 2 στις 7/11/2022
author
Ανδρας / 57 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.224
O άνθρωπος ΔΕΝ αλλαζει. Και δη ο συγκεκριμένος.
Μην τον αφηνεις να σε ποδοπατά, να σε κανει οτι θελει. Ουτε να σας χειριζεται οικογενειακως.

Δωσε του στην ψύχρα πόδι ΧΘΕΣ!!!
Μη φοβασαι να μεινεις μόνη. Δε θα μεινεις.
Αρέσει στα μέλη efpatridis, oytwswste και σε ακόμα 9 μέλη.

alisida

# 3 στις 7/11/2022
author
Γυναίκα / 54 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Περιληψη

Υπάρχουν τελικά και χειρότερα πράγματα

από το να σου την έχει στημένη 

η τσαγκαραινα στη γωνία 

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Mariaanthi

Καλησπέρα σας . Δεν είμαι καινούργια εδώ στο site είχα έναν λογαριασμό τον οποίο έχασα τους κωδικούς και δεν μπόρεσα να ξαναμπώ και με διαφορετικα στοιχεία και μετά από μήνες αποφάσισα να ξαναμπώ γιατί στη ζωή μου συμβαίνουν τρέλα πράγματα. Είχα ξαναγράψει το πρόβλημα μου εδώ σχετικά με το αγόρι μου εύχομαι πραγματικά κάποιος να θυμάται έστω λίγο απο το παλιό μου κείμενο και ότι γράψω . Βρισκόμαι σε μια σχέση με ένα αγόρι που έχουμε 2 χρόνια διαφορά ηλικίας στο παλιό μου κείμενο έγραφα ότι είχα κάτω από το στρώμα του σπιτιού μου και μέσα σε ένα συρτάρι χρήματα που όταν τα "έχασα" σαν να έβγαλαν φτερά υπήρχε το αγόρι μου σπίτι μου για ημέρες αυτό έγινε μετά το Πάσχα μήνες πριν δεν ήταν πολλά τα χρήματα αλλά με δυσκολία τα μάζεψα για να βοηθήσω και τους γονείς μου που τα βγάζουν δύσκολα πέρα . Πλέον στο πατρικό μου μαζί με τους γονείς μου μένει και το αγόρι μου ήταν μια απόφαση που δυσκολεύτηκα να την πάρω διότι οι γονείς του μας πίεσαν να μείνουμε μαζί έλεγαν δεν μπορείτε να ζήσετε έτσι μέχρι να αποκατασταθεί και με δουλειά το αγόρι μου συντηρείτε με τα λίγα χρήματα που του έδωσαν οι γονείς του και έπειτα εγώ με τη καλή καρδιά σαν ?μακακας? που είμαι λέω ας κάνω το καλό . Ομως εδώ και 25 ημέρες που ζούμε μαζί έβγαλε ένα πολύ κακό χαρακτήρα κάτι που 1,5 χρόνο δεν έβγαλε  έχει απαιτήσεις κοιτάει πολύ πονηρά και όχι μόνο αυτό πήγε στο περίπτερα της γειτονιάς μου ο οποίος είναι φίλος μου χρόνια και επειδή μου δείχνει μεγάλη συμπάθεια ο δικός μου μόνο που δεν τον πλάκωσε ο άνθρωπος ο περιπτεράς μου ζήτησε ενώ με ξέρει χρόνια να μην ξαναπατήσω από το μαγαζί του ούτε καλημέρα να μη του πω φανταστείτε τη ντροπή μου ... Ούτε σε φίλους δεν μπορώ να μιλήσω πάω τουαλέτα μπαίνει μέσα πάω να ξαπλώσω και αυτός από πίσω μου πολλές φορές δεν έχω όρεξη άνθρωπος είμαι θέλω απλά να κοιμηθώ και γκρινιάζει πάνω από το κεφάλι μου είσαι ποιο όμορφη από εμένα τι μου βρήκες εγώ είμαι άσχημος είμαι το ένα το άλλο κάπου έλεος. Εχω πολλά παραδείγματα την άλλη φορά ήθελα να παραγγείλω σουβλάκια να φάνε και οι γονείς μου δεν είμαι παρτακιας είπε η μητέρα μου άστο μην πάρεις για εμένα φάτε εσείς μη δε σου φτάσουν τα χρήματα λέω όχι μάνα θα σε παρω φεύγω να πάω στο σουβλατζίδικο και ο δικός μου πίσω μου μην περνεις στους γονείς σου φαγητό δεν θέλουν στο είπαν έκανα ένα σκηνικό εκεί στο μαγαζί και είχε νεύρα και μούτρα λες και θα τα πλήρωνε ... Αλλά το πρόβλημα μου δεν είναι όλα αυτά αλλά αυτό που έγινε το Σάββατο ναι πριν 2 μέρες καθόμασταν μέσα στο δωμάτιο ήρεμη εγώ πετάγεται ξαφνικά πηγαίνει στο πρώτο συρτάρι το ανοίγει και αρχίζει να πετάει τα πράγματα που είχε μέσα και να κάνει περίεργες γκριμάτσες λέω τι θέλεις από εκεί χρειάζεσαι κάτι ?? Λέει τίποτα και τα ξαναεβαλε μέσα εκείνη τη στιγμή ούτε που κατάλαβα το προφανές ήταν το συρτάρι που είχα τα χρήματα που είχα χάσει σε αυτό το συρτάρι είχα βάλει τα μισά χρήματα που εξαφανίστηκαν τότε .. Δεν γίνεται έτσι τυχαία να άνοιξε το συρτάρι να έψαχνε τι εκεί υπάρχουν πράγματα  δικά μου δεν υπάρχει κάτι χρήσιμο φανταστείτε πως νιώθω η υποψίες που είχα τότε βγήκα αληθινές γι'αυτό δεν βρήκα τα χρήματα ποτέ μου αλλά σκέφτομαι τόσο χαζός μπροστά στα μάτια μου γιατί να το κάνει αυτό ? Δεν μπορώ να συνεχίσω να έχω έναν τέτοιο άνθρωπο σπίτι μου είναι σαν να ποδοπατησε την αγάπη μου την εμπιστοσύνη μου δεν ξέρω να το πω χύμα πως να τον πετάξω έξω από το σπίτι μου έδωσα τα πάντα σε αυτό τον άνθρωπο τον βοήθησα πολύ τον αγάπησα πολύ τον έβαλα σπίτι μου στη ζωή μου στην οικογένεια μου νιώθω τόσο κοροϊδο τόσο χαζή σαν να έπεσα με τα μούτρα και δεν ξέρω πως να σηκωθώ ... Είχα κιαλες σχέσεις αλλά το δέσιμο με τον συγκεκριμένο άνθρωπο ήταν ποιο δυνατό από όλα τα άλλα . Όλα ήταν τόσα όμορφα πριν οι γονείς μου τον αγκάλιασαν τον αγάπησαν τι θα πω στον πατέρα μου τωρα? Που δεν είχε γιο και τον έβλεπε σαν γιο ... Η μάνα μου τα καλύτερα να φάει και να πιει .. Να τον φροντίζουμε να τον αγαπάμε και αυτός να μας γ@μ#,σει τη ζωή λες και εμείς δεν ήμαστε άνθρωποι ... Εγώ γιατί να ξαναπροσπαθησω να κάνω μια νέα σχέση ? Γιατί να πονέσω για άλλη μια φορά ? Ίσως είναι γραφτό να μείνω μόνη γιατί όταν είμαι μόνη δεν θα πονέσω ... Πραγματικά αν υπάρχει τρόπος αυτός ο άνθρωπος να γίνει όπως πριν θα ήθελα πραγματικά να αλλάξει γιατί να πάνε όλα χαμένα γιατί να πονέσω τόσο πολύ εγώ στο τελος? Γιατί πάντα να πονάει αυτός που δίνει περισσότερα?

Αρέσει στα μέλη Persefoni__, archagellos και σε ακόμα 3 μέλη.

Helenaki4

# 4 στις 7/11/2022
author
Γυναίκα / 47 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 2.147

Βρε γλυκειά μου , ακούγεσαι εθισμένη στην κακοποίηση.

Ειδικά σ'εκείνο το σημείο που γράφεις ότι αφού έκανε όσα περιέγραψες στο προηγούμενο θέμα , το οποίο προσωπικά το θυμάμαι πολύ καλά, είπες "να κάνεις πάλι το καλό" !!!

Τι να σου πούμε κι εμείς τώρα ...μάνα και πατέρας δε σου λένε μια κουβέντα?

Ως τώρα δεν σου είπε κανείς ότι εκεί που αρχίζει "το καλό" που γράφεις , τελειώνει η αξιοπρέπεια?

Αρέσει στα μέλη Anna1968Anna, Greeknow_ και σε ακόμα 6 μέλη.

archagellos

# 5 στις 7/11/2022
author
Ανδρας / 58 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 3.563

Αγαπητη 

ολο αυτο που περιγραφεις ειναι καθαρα ΔΙΚΗ ΣΟΥ επιλογη 
Εαν δε νσου αρεσει και δεν σου αξιζει αυτ που περνας ...το τελειωνεις 

Δεν ειναι πυρινικη φυσικη ...ειναι απλα ..μα παρα πολυ απλα πραγματα .
Απο το μιζεριαζεις και να κλαιγεσαι απο εδω και απο εκει ,," με το τι σε βρηκε" παρε αποφασεις για εσενα και για την ζωη σου .

Keep Walking 
Αρέσει στα μέλη dedimis50, BRAVER1 και σε ακόμα 5 μέλη.

lampros28

# 6 στις 7/11/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Ακομα τον κρατας και δεν τον εχεις σουταρει ?
Απο εμας τι θελεις να σου πουμε ?
Ο ανθρωπος ειναι 100% τοξικος.
Η ζηλεια να ξερεις δεν θεραπευεται...

Enikos

# 7 στις 7/11/2022
author
Ανδρας / 80 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Δεν φταιει αυτος, τοσος και ετσι ειναι...

Μπορεις να σκεφτεις ποιος φταιει?...

Αρέσει στα μέλη Persefoni__, Xenia_Z και σε ακόμα 4 μέλη.

Joie_De_Vivre

# 8 στις 7/11/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Θα σου έλεγα να τον βγάλεις τελείως έξω από τη ζωή σου και να προσπαθήσεις να τον ξεπεράσεις δίπλα στους δικούς σου και κάνοντας καινούρια πράγματα που σου αρέσουν και θα σου αποσπάσουν την προσοχή.

Μη σκέφτεσαι για καινούρια σχέση. Η σχέση θα έρθει μόνη της, όταν βρεις αυτοπεποίθηση και σταθείς στα πόδια σου πάλι.

squirrel-b1968

# 9 στις 7/11/2022
author
Γυναίκα / 56 / Διαζευγμένη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 618
Διωξτον ,το ίδιο σου είχαμε πει κ τότε.Καθησε με τους γονείς σου κ ηρέμησε..σιγά την ευκαιρία που θα χάσεις...οι γονείς το παιδί τους ευτυχισμένο θέλουν...( ενημέρωσε τους ότι θα τους εξηγήσεις τα πάντα όταν νιώσεις καλύτερα.)κ τέλος.Δε σε αφορά που θα πάει κ που θα μεινει ,πρόβλημα του.Αν σε απειλήσει ενημέρωσε έναν φίλο σου η κ τις αρχές ακόμη! Μια κακή επιλογή ήταν κ πέρασε..έτσι σκέψου το.
Αρέσει στα μέλη Anna1968Anna, Notis1982 και σε ακόμα 6 μέλη.

paranomos

# 10 στις 7/11/2022
author
Ανδρας / 51 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Απαντήσεις: 1.514

Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από alisida

Περιληψη

η τσαγκαραινα στη γωνία 

Εμ; Τσαγκαροδευτερα..

Στη γωνια θα την εχει στημενη η τσαγκαραινα...

Να πηγαινεις αλλή μερα αλις

Αρέσει στα μέλη alisida, MiltosRNLI1930

alexandriani1

# 11 στις 7/11/2022
author
Γυναίκα / 61 / Διαζευγμένη
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.804

Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από alisida

Περιληψη

η τσαγκαραινα στη γωνία 

alexandriani1

# 12 στις 7/11/2022
author
Γυναίκα / 61 / Διαζευγμένη
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.804

Ο τύπος είναι επικίνδυνος. Ούτε το να τον πετάξεις έξω θα φανεί εύκολο και μακάρι να βγω ψεύτρα. Και βεβαίως είναι και διαταραγμένος. Και βεβαίως κι εσύ έχεις τα θέματά σου για να έχεις σπιτώσει τέτοιο μακάκα και με τις ευλογίες των γονιών σου, οι οποίοι μάλλον κάτι δεν κάνανε καλά μαζί σου. Φοβάμαι πως προτιμούν να τρώνε στη μάπα έναν άχρηστο προκειμένου να μην κόψουν τον ομφάλιο λώρο και να σε έχουν κολλημένη μαζί τους στο σπίτι, παρά να βρεθεί κάποιος στιβαρός που θα σε πάρει μακριά τους. Αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης. Το σημαντικό είναι να ξεφορτωθείς το παράσιτο χωρίς δράματα. Τα υπόλοιπα θα τα δεις αργότερα.

Αρέσει στα μέλη efpatridis, Anna1968Anna και σε ακόμα 8 μέλη.

Dimitriosssss

# 13 στις 7/11/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Κάτι χαρούμενο?Κάτι όμορφο?Έχουμε γίνει ψυχολόγοι να λύνουμε προβλήματα...Να χαμογελάμε ή να στέλνουμε χαμόγελα μέσα από τη ψυχή μας ναι... αλλά να βρίσκουμε λύσεις εδώ θα μείνουν χωρίς δουλειά οι ειδικοί... όπως και ότι εδώ είναι ΣΆΙΤ ΓΝΩΡΙΜΙΏΝ...Κοπελιά πήγαινε σε κάποιον ειδικό... υπάρχει και το YouTube ...η Θέκλα θα σε βοηθήσει όπως πολλούς μαςΗμαρτονΜε εκτίμηση

JIMTHEBLASTER1975

# 14 στις 7/11/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Απορώ τι το συζητάς .Διώξε τον όσο πιο γρήγορα μπορείς.Μην περιμένεις καμία αλλαγή,δεν θα αλλάξει

Xenia_Z

# 15 στις 7/11/2022
author
Γυναίκα / 77 / Ελεύθερη
Ιαπωνία
Απαντήσεις: 429

Πληροφορημένες επιλογές έκανες όταν τον έβαλες στο σπίτι σου ενώ δεν τον εμπιστευόσουν και πίστευες ότι σου έχει κλέψει χρήματα.  Δεν είσαι λοιπόν θύμα.  Το ότι συνέχισες να επενδύεις σε έναν άνθρωπο που έβλεπες ότι δεν σου κάνει όπως είναι ήταν λάθος σου και αυτό τώρα καλείσαι να πληρώσεις/διορθώσεις.  Όσο κουβαλάς αυτά τα μυαλά και δίνεις τυφλά σε άτομα ενώ σου έχουν δείξει ότι δεν είναι αξιόπιστα, αυτά θα παθαίνεις.  Είναι σα να μας ρωτάς γιατί κάηκες που έβαλες το χέρι στη φωτιά.  Καλύτερα να μείνεις μόνη κάποιο καιρό να αναλογιστείς τα λάθη σου και να ωριμάσεις αρκετά ώστε να μην τα επαναλάβεις.  Όταν κάνεις λάθος επιλογές ενώ έχει διαπιστώσει ότι ο άνθρωπος απέναντί σου είναι ακατάλληλος (και σου το έχουν πει και τρίτοι - όταν ρώτησες εδώ μέσα, δε σου είπε κανείς βάλτον στο σπίτι σου) έχεις ευθύνη για το αποτέλεσμα.  Στο χέρι σου είναι να αλλάξεις και όταν βλέπεις ότι ο άλλος είναι αναξιόπιστος να φεύγεις.  Τα καλά νέα είναι ότι μπορείς να επιλέξεις να μην επαναλάβεις ξανά το ίδιο λάθος στην επόμενη σχέση σου.    

Αρέσει στα μέλη dedimis50, Persefoni__ και σε ακόμα 3 μέλη.

sissy108

# 16 στις 8/11/2022
author
Γυναίκα / 42 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 621
Συμφωνώ ότι ο φίλος σου είναι επικινδυνος..δεν νομίζω να μπορέσεις να τον διώξεις τόσο εύκολα...επίσης συμφωνώ ότι μερίδιο της ευθύνης έχουν οι γονείς σου που σε ανάγκασαν με τον τρόπο τους να ζησεις με αυτό το ρεμαλι...μην τους αγιοποιεις ούτε αυτούς...έχεις λίγο μπλέξει έως πολύ θα έλεγα...πρέπει να πάρεις την ζωή σου στα χέρια σου...χωρίς να υποκύπτεις στις εντολές κανενός είτε αυτοί θα είναι και οι ίδιοι σου οι γονείς...εγώ στην θέση σου θα απευθύνουν σε αυτούς στους γονεις...θα τους εξηγούσα την κατάσταση και θα τους ζητούσα να βρουν τρόπο να φύγει..και να με βοηθήσουν στην κατάσταση που οι ίδιοι με έμπλεξαν...σκέφτηκε κάτι να πείτε ως πρόφαση..γιατί δεν πιστεύω ότι το να τσακωθείς ευθέως μαζί του..και να συγκρουστεις είναι η πιο έξυπνη λύση...ιδίως με τον χαρακτήρα που περιγράφεις ότι εχει ο συγκεκριμένος... βρείτε μια δικαιολογία οτι πχ έχετε κάποιο πρόβλημα που δεν μπορείτε να του πείτε γιατί είναι προσωπικο..και δεν θα μπορέσετε να τον φιλοξενείτε άλλο..βάλε τους γονείς σου μπροστά...όχι εσένα...για να τον διώξεις...σου εύχομαι καλά ξεμπερδεματα...
Αρέσει στα μέλη Anna1968Anna, dedimis50 και σε ακόμα 1 μέλος.

Alezandra

# 17 στις 8/11/2022
author
Γυναίκα / 50 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πέραμα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 855

Η τσαγκαροδευτέρα καλέ μου κύριε,λέγεται έτσι επειδή η Δευτέρα ήταν παλιά η μέρα αργίας των τσαγκαρηδων και όπως και τα θέατρα ήταν κλειστά τις δευτέρες έτσι και οι τσαγκαριδες το ίδιο γιατί οι καλλιτέχνες όλοι αργούν μαζί.

Καταλάβατε ? 

Χαχα! Καλημέρα Παίδες !!!

Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από paranomos

Εμ; Τσαγκαροδευτερα..

Στη γωνια θα την εχει στημενη η τσαγκαραινα...

Να πηγαινεις αλλή μερα αλις

Αρέσει στα μέλη panagiotismp90, dedimis50 και σε ακόμα 2 μέλη.

Alezandra

# 18 στις 8/11/2022
author
Γυναίκα / 50 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πέραμα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 855

Καλό μου κορίτσι,στο σπίτι σου μέσα, ποτέ δεν υπήρξε πραγματικά ένας άνθρωπος να κάνει αυτό που λέμε κουμάντο.Η ζωή σας πήγαινε όλους οικογενειακώς,εκεί που φυσούσε ο αέρας.Για αυτό το λόγο,τώρα ο άνθρωπος σου φαντάζει ως ο καπετάνιος του πλοίου.

Όμως,η ανταρσία δεν είναι πάντα κατακριτέα και πολλές φορές είναι η μόνη ζωοδοτρα διέξοδος από τον τυφώνα.

Κατάλαβες ? 

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Mariaanthi

Αρέσει στο μέλος Anna1968Anna

Helenaki4

# 19 στις 8/11/2022
author
Γυναίκα / 47 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Απαντήσεις: 2.147

Αλεζαντρα μου 

Γιατί σε χαιρόμαστε μονο την Τριτη ? Θελω κι αλλο 

Καλημέρα και σ εσένα 

Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από Alezandra

Η τσαγκαροδευτέρα καλέ μου κύριε,λέγεται έτσι επειδή η Δευτέρα ήταν παλιά η μέρα αργίας των τσαγκαρηδων και όπως και τα θέατρα ήταν κλειστά τις δευτέρες έτσι και οι τσαγκαριδες το ίδιο γιατί οι καλλιτέχνες όλοι αργούν μαζί.

Καταλάβατε ? 

Χαχα! Καλημέρα Παίδες !!!

Αρέσει στο μέλος paranomos

Hellboy_

# 20 στις 8/11/2022
author
Ανδρας / 36 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Εύοσμος
Απαντήσεις: 176

Εμεις βρε κοπελα που τι να σου πουμε την τελικη αποφαση εσυ πρεπει να την παρεις και αμεσα!

Οι γονεις σου τι λενε για ολα αυτα,eκεινος δουλευει η τον εχετε παρει σωγαμπρο?Παντως ειναι πολυ καλη ευκαιρια επιασες λαυρακι!
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.