Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Πώς να χειριστώ την κατάσταση

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

Xenia_Z

# 21 στις 8/11/2022
author
Γυναίκα / 77 / Ελεύθερη
Ιαπωνία
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 429
'Aρεσαν+: 0%
@#16: Διαφωνώ ότι οι γονείς της την έμπλεξαν. Αυτή επέλεξε να συνεχίσει τη σχέση με κάποιον που την κλέβει, όχι οι γονείς της. Οι γονείς αυτό δεν το ήξεραν. Στα 26 της δεν είναι πια ανήλικο να φταίνε πάντα οι άλλοι και να πετάει το μπαλάκι στους γονείς της ότι αυτοί την έμπλεξαν και πρέπει να την ξεμπλέξουν. Να την βοηθήσουν ναι, αλλά να κάνει και αυτή με ψυχραιμία το μερίδιο που της αναλογεί.
Αρέσει στο μέλος Persefoni__

paranomos

# 22 στις 8/11/2022
author
Ανδρας / 51 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 1.514

Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από Alezandra

Η τσαγκαροδευτέρα καλέ μου κύριε,λέγεται έτσι επειδή η Δευτέρα ήταν παλιά η μέρα αργίας των τσαγκαρηδων και όπως και τα θέατρα ήταν κλειστά τις δευτέρες έτσι και οι τσαγκαριδες το ίδιο γιατί οι καλλιτέχνες όλοι αργούν μαζί.

Καταλάβατε ? 

Χαχα! Καλημέρα Παίδες !!!

Το ξερω

Και εγω παλια στα πετραλωνα

Πατουμενα εμπαλωνα

Μα γιαυτο ηταν στη γωνια καλη μου κυρια...

Αλλιως θα ηταν στο μαγαζι...να περιμένει την αλις..μην της φαει το τσαγκαρη..

Ζηλευει τα τακουνια της..γιατι ως γνωστον η γυναικα του τσαγκαρη περπατα ξυπολητη 

Αρέσει στο μέλος alexandriani1

Paralia48

# 23 στις 8/11/2022
author
Γυναίκα / 58 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841
Μαριάνθη, απ όσα λες φαίνεται ολοκάθαρα πως ΔΕΝ τον θέλεις αυτόν τον άνθρωπο στη ζωή σου και ασφαλώς στο σπίτι σου.
Ακολούθησε την επιθυμία σου.

Μη σκέφτεσαι τους γονείς σου. Οι γονείς πάντα υποστηρίζουν το παιδί τους Τον δέχτηκαν σα γιο τους, επειδή εσύ είσαι κόρη  τους. Αν εσύ δεν περνάς καλά, αν δεν τον θες δεν τούχεις εμπιστοσύνη, να είσαι βέβαιαη 100% πως ούτε αυτοί τον θέλουν. Απλά δε μιλούν, γιατί θέλουν να είναι διακριτικοί, να μη χωθούν στο ζευγάρι. Είμαι απόλυτα βέβαιη, πως αν τον διώξεις γιατί ήταν δική σου απόφαση, τότε σίγουρα θα σε στηρίξουν. Αν τους πεις : το έκανα για σας, μπορεί και να κατσουφιάσουν, αλλά τη δική σου απόφαση, θα τη δεχτούν με χαρά και μάλλον με ανακούφιση. Μη δώσεις έκταση στο θέμα, διώχτον με συνοπτικές διαδικασίες. Δώστου 1 μέρα καιρό, να αποφασίσει πού θα μείνει. Βασικά ανακοίνωσέ το πρωί και μέχρι το βράδυ πρέπει να τα έχει μαζέψει, ειδάλλως τα πετάς στο δρόμο. Απλά και ωραία. Να μην υπάρξει νύχτα με τον ...γαμπρό στο σπίτι, μην τυχόν σας κλέψει κι άλλα.
Όσο για τη μοναξιά, έλα τώρα 27 χρονών κοπέλα! Χωρίς αυτόν, θα βρεις αληθινούς φίλους. Αυτός είναι η μοναξιά σου. Αυτό, μην το σκέφτεσαι καν! Τώρα θ αρχισει για σένα η ζωή! Αυτός ήταν ένα κακό συναπάντημα.

Σου εύχομαι να πάρεις κουράγιο και να του πεις απλά την επιθυμία σου, να φύγει από κοντά σου
Αρέσει στα μέλη trocadero, alisida και σε ακόμα 1 μέλος.

Enikos

# 24 στις 8/11/2022
author
Ανδρας / 80 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Μιλας για Καζαντζακη τωρα και βαλε...

Αγγιζει Φοιβο, η συλλογιστικη αυτου του σουξε...

Αρέσει στα μέλη vidar70, apolitiii και σε ακόμα 1 μέλος.

apolitiii

# 25 στις 8/11/2022
author
Γυναίκα / 78 / Σε σχέση
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 1.111

Κορίτσι

Συζήτησε πρώτα με τους γονείς σου, εξήγησε τους, τους λόγους που θέλεις να χωρίσετε... μπορεί και αυτοί 
να έχουν καταλάβει, βλέπουν την συμπεριφορά του... αυτοί μπορουν να σε βοηθήσουν ακομα και να τον 
διωξουν...να τον διώξουν άμεσα...δεν σου αξίζει να ζεις μ έναν τετοιο τοξικό τυπο...
Μην ξεχνάς οι γονείς θέλουν πάντα τα καλύτερα για το παιδί τους, μπορεί να νομηζουν ότι τον αγαπάς γι 
αυτό τον εχουν σαν παιδί τους...

Αρέσει στο μέλος alisida

Joie_De_Vivre

# 26 στις 8/11/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Αφού έκανες πάλι λογαριασμό, πέρα από τα υπόλοιπα σχόλια, σαν αρχή για να χειριστείς την κατάσταση σου προτείνω επίσης να έρχεσαι πιο συχνά εδώ στο φόρουμ και να συμμετέχεις.. και όχι μόνο για τρελά και άσχημα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή σου, αλλά για οτιδήποτε.

Είναι μέθοδος που δρα ψυχοθεραπευτικά.

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Mariaanthi

Καλησπέρα σας . Δεν είμαι καινούργια εδώ στο site είχα έναν λογαριασμό τον οποίο έχασα τους κωδικούς και δεν μπόρεσα να ξαναμπώ και με διαφορετικα στοιχεία και μετά από μήνες αποφάσισα να ξαναμπώ γιατί στη ζωή μου συμβαίνουν τρέλα πράγματα. 

_iveksarap_

# 27 στις 8/11/2022
author
Γυναίκα / 55 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Φιλαδέλφεια
Απαντήσεις: 713

Αγαπητή θεματοθέτρια,
πιθανόν έχουν κολλήσει στην προέγκριση οι απαντήσεις σου.
Η απορία μου -αν μου επιτρέπεις- είναι ότι και την προηγούμενη φορά αν κατάλαβα καλά οι συμφορουμίτες και οι συμφορουμίτισσες σου πρότειναν να χωρίσεις το φίλο σου, άρα κάτι σε κράτησε και δεν ακολούθησες την πρότασή τους. Έχεις εντοπίσει τι ήταν αυτό;
Αν τώρα συνειδητοποίησες ότι είχαν δίκαιο (με τα νέα γεγονότα που προστέθηκαν στο μεταξύ), έχεις μιλήσει μαζί του, του έχεις εξηγήσει ότι αυτά που κάνει δε σου αρέσουν;
Ότι η συμπεριφορά του είναι άσχημη (μην πω απαράδεκτη) και ότι κάνει κακό και στη σχέση σας
Ότι αν συνεχίσει έτσι θα σε χάσει αλλά όλη την ευθύνη θα τη φέρει εκείνος;;
Όταν χάθηκαν τα χρήματα του είπες π.χ. να έχει το νου του μήπως και παράπεσαν κάπου να σου τα δώσει όταν τα βρει;
Όταν η συμπεριφορά του είναι ενοχλητική εσύ πως αντιδράς; Το δέχεσαι σιωπηλά ή του δείχνεις ξεκάθαρα ότι ξενερώνεις;

Όταν η συμπεριφορά του είναι ενοχλητική εσύ πως αντιδράς; Το δέχεσαι σιωπηλά ή του δείχνεις ξεκάθαρα ότι ξενερώνεις;

paranomos

# 28 στις 8/11/2022
author
Ανδρας / 51 / Σε σχέση

Μαριανθη;

Διωξε τα ανθη του κακου κοριτσι μου.

Αρέσει στο μέλος trocadero

NightWsh

# 29 στις 9/11/2022
author
Γυναίκα / 45 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Βούλα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 666

Φύλλο πορείας/επιστροφής στα οικογενειακά εδάφη...

Πίσω στη μάνα του και τα συγχαρικια από την έδρα

για τον άντρα μου ανάθρεψε!

Ακόμα το συζητάμε?

Έλα Παναγία μου...

Αρέσει στα μέλη vidar70, Enikos και σε ακόμα 2 μέλη.

alexandriani1

# 30 στις 9/11/2022
author
Γυναίκα / 61 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.804

Κι όμως είναι Κώστας Χατζής. Μεγάλη επιτυχια κάποτε, είχε συγκινήσει το πανελλήνιο.

Ήμουν παιδί αλλά το θυμάμαι μέχρι τώρα.

https://www.youtube.com/watch?v=atC8FE83DfY&ab_channel=REDJIM

Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από Enikos

Μιλας για Καζαντζακη τωρα και βαλε...

Αγγιζει Φοιβο, η συλλογιστικη αυτου του σουξε...

Αρέσει στα μέλη Paralia48, Enikos και σε ακόμα 1 μέλος.

alexandriani1

# 31 στις 9/11/2022
author
Γυναίκα / 61 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.804

Και κάτι τελευταίο κορίτσι μου:

Μην τρέφεις την παραμικρή ψευδαίσθηση ότι ο τύπος θα αλλάξει. Κανείς δεν αλλάζει, παρά μόνο εάν ο ίδιος το θελήσει και το προσπαθήσει πολύ Εδώ όμως δεν έχουμε κανένα τέτοιο δείγμα από την πλευρά του.Θα παραμείνει τοξικός, βίαιος, ζηλόφθονος, και οριακά επικίνδυνος. Με σοβαρές πιθανότητες να χειροτερέψει.Ούτε δουλειά πρόκειται να βρει. Και όπως γνωρίζουμε όλοι, η εργασία είναι σημαντικό στοιχείο για να στέκεται κάποιος στα πόδια του υλικά αλλά και συναισθηματικά. Η εξαθλίωση, ξέρεις,  είναι μια κατάσταση που συνηθίζεται εύκολα. Και μετά βουλιάζεις σε αυτήν και βολεύεσαι, σαν νάναι αναπαυτικός καναπές. Και βεβαίως βρίσκεις πάντα δικαιολογίες γι΄αυτή την στάση σου: Δεν φταίω εγώ, δεν υπάρχουν δουλειές, δεν με πήρανε εκεί που μου τάξανε, δεν με βοήθησε ο τάδε, με δουλεύει ο δείνα κλπ κλπ. Όταν δεν είναι ακριβώς τεμπελιά, είναι τελικά πλήρης αδυναμία. Η οποία αδυναμία ενδυναμώνει τον θυμό, με αποτέλεσμα αυτός να εκτονώνεται με πολλούς τρόπους, τοξικούς πάντα. Μακριά από τέτοιους τύπους. Όσο πιο μακριά μπορείς
Αρέσει στα μέλη trocadero, Paralia48 και σε ακόμα 3 μέλη.

alisida

# 32 στις 9/11/2022
author
Γυναίκα / 54 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Έλα βρε Άλεξ !!

Τέλειο !! 

Ύμνο θα το κάνω 

Παράθεση:
Σχόλιο # 30 από alexandriani1

Κι όμως είναι Κώστας Χατζής. Μεγάλη επιτυχια κάποτε, είχε συγκινήσει το πανελλήνιο.

Αρέσει στα μέλη paranomos, alexandriani1

paranomos

# 33 στις 9/11/2022
author
Ανδρας / 51 / Σε σχέση

Παράθεση:
Σχόλιο # 30 από alexandriani1

Μην του χαλας το ονειρο τωρα

Αρέσει στο μέλος alexandriani1

Enikos

# 34 στις 10/11/2022
author
Ανδρας / 80 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Θυμηθηκα το καλαμπουρι που ειχε γινει παλια με τον Ταντονα...

Εγραψε καπου για το οτι βλεπουμε το δεντρο και χανουμε το δασος...

Και εγραψα απο κατω..."ποιος τυχαιος και απελπισμενος το εγραψε αυτο?"...

Και σηκωθηκαν ολοι οι "γνωριζοντες" να με επιπληξουν και ενημερωσουν ταυτοχρονα οτι αυτο το ειχε πει ο Σαιξπηρ...

Ο μονος που δεν μιλησε ηταν ο Ταντον...

Οι αλλοι το καταχαρηκαν που με...διορθωσαν...

Αρέσει στα μέλη vidar70, tzoulia59 και σε ακόμα 1 μέλος.

tzoulia59

# 35 στις 12/11/2022
author
Γυναίκα / 84 / Διαζευγμένη
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 7.558

Μαριανθη ,,,τωρα ειλικρινα ,,αδυνατω  να πιστεψω στην εποχη του ιντερνετ και της φθορας των αξιων ..

οτι υπαρχουν κοριτσια σαν κι εσενα ρομαντικα ,,,και οικογενειες σαν τους γονεις σου ,,

που μαζευουν εναν τυπο στο σπιτι τους τον ταιζουν τον ποτιζουν ..

βουταει τις οικονομιες της κορης τους και θα λυπηθουν κι ολας  που θα χασουν τον αναρπαστο γαμπρο μην και τους τον παρει αλλη ,,

και επισης ,,ποιος ειχε αυτη την χαζη ιδεα να το σοβαρεψεις με συμβιωσεις στα 25 σου ,,σαν να σε πηραν τα χρονια ..

κοριτσακι ,επειδη ειμαι μεγαλο κοριτσι και βαριεμαι να γραφω για τα αυτονοητα ,,

εν ολιγοις ,,,ετοιμασε το σακ βουαγιαζ του και στειλτον πακετο επιστροφης στην μανα του ..

κι αν τολμησει να βγαλει αχνα ,,

πες του μην σε ξαναενοχλησει ,,γιατι θα του ζητησεις και τα κλεψιμαιικα ..

και μην τυχον και κλαψεις για εναν τεμπελη που σου βουταει τα λεφτα και σ εχει και δουλευεις σαν το κοροιδο 

και τον ταιζετε οικογενειακως σαν βλακες ..

γιατι θα εισαι πραγματικα αξια να σε εκμεταλευονται ,

στα 26 σου πετας  ,,,χωρισε τον ,τωρα ,η ζωη σε περιμενει ..

κι ασε τις ρομαντικες κλαψες ,,και ορθωσου λιγο ,,,

εχει καλυτερους απ αυτον εκει εξω ,,,ψαξε τους

και γαμους μετα τα 35 ,,και κανε και καταψυξη ωαριων καλου κακου ,

σου το λεει ενα μεγαλο κοριτσι ,

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Mariaanthi

Καλησπέρα σας . Δεν είμαι καινούργια εδώ στο site είχα έναν λογαριασμό τον οποίο έχασα τους κωδικούς και δεν μπόρεσα να ξαναμπώ και με διαφορετικα στοιχεία και μετά από μήνες αποφάσισα να ξαναμπώ γιατί στη ζωή μου συμβαίνουν τρέλα πράγματα. Είχα ξαναγράψει το πρόβλημα μου εδώ σχετικά με το αγόρι μου εύχομαι πραγματικά κάποιος να θυμάται έστω λίγο απο το παλιό μου κείμενο και ότι γράψω . Βρισκόμαι σε μια σχέση με ένα αγόρι που έχουμε 2 χρόνια διαφορά ηλικίας στο παλιό μου κείμενο έγραφα ότι είχα κάτω από το στρώμα του σπιτιού μου και μέσα σε ένα συρτάρι χρήματα που όταν τα "έχασα" σαν να έβγαλαν φτερά υπήρχε το αγόρι μου σπίτι μου για ημέρες αυτό έγινε μετά το Πάσχα μήνες πριν δεν ήταν πολλά τα χρήματα αλλά με δυσκολία τα μάζεψα για να βοηθήσω και τους γονείς μου που τα βγάζουν δύσκολα πέρα . Πλέον στο πατρικό μου μαζί με τους γονείς μου μένει και το αγόρι μου ήταν μια απόφαση που δυσκολεύτηκα να την πάρω διότι οι γονείς του μας πίεσαν να μείνουμε μαζί έλεγαν δεν μπορείτε να ζήσετε έτσι μέχρι να αποκατασταθεί και με δουλειά το αγόρι μου συντηρείτε με τα λίγα χρήματα που του έδωσαν οι γονείς του και έπειτα εγώ με τη καλή καρδιά σαν ?μακακας? που είμαι λέω ας κάνω το καλό . Ομως εδώ και 25 ημέρες που ζούμε μαζί έβγαλε ένα πολύ κακό χαρακτήρα κάτι που 1,5 χρόνο δεν έβγαλε  έχει απαιτήσεις κοιτάει πολύ πονηρά και όχι μόνο αυτό πήγε στο περίπτερα της γειτονιάς μου ο οποίος είναι φίλος μου χρόνια και επειδή μου δείχνει μεγάλη συμπάθεια ο δικός μου μόνο που δεν τον πλάκωσε ο άνθρωπος ο περιπτεράς μου ζήτησε ενώ με ξέρει χρόνια να μην ξαναπατήσω από το μαγαζί του ούτε καλημέρα να μη του πω φανταστείτε τη ντροπή μου ... Ούτε σε φίλους δεν μπορώ να μιλήσω πάω τουαλέτα μπαίνει μέσα πάω να ξαπλώσω και αυτός από πίσω μου πολλές φορές δεν έχω όρεξη άνθρωπος είμαι θέλω απλά να κοιμηθώ και γκρινιάζει πάνω από το κεφάλι μου είσαι ποιο όμορφη από εμένα τι μου βρήκες εγώ είμαι άσχημος είμαι το ένα το άλλο κάπου έλεος. Εχω πολλά παραδείγματα την άλλη φορά ήθελα να παραγγείλω σουβλάκια να φάνε και οι γονείς μου δεν είμαι παρτακιας είπε η μητέρα μου άστο μην πάρεις για εμένα φάτε εσείς μη δε σου φτάσουν τα χρήματα λέω όχι μάνα θα σε παρω φεύγω να πάω στο σουβλατζίδικο και ο δικός μου πίσω μου μην περνεις στους γονείς σου φαγητό δεν θέλουν στο είπαν έκανα ένα σκηνικό εκεί στο μαγαζί και είχε νεύρα και μούτρα λες και θα τα πλήρωνε ... Αλλά το πρόβλημα μου δεν είναι όλα αυτά αλλά αυτό που έγινε το Σάββατο ναι πριν 2 μέρες καθόμασταν μέσα στο δωμάτιο ήρεμη εγώ πετάγεται ξαφνικά πηγαίνει στο πρώτο συρτάρι το ανοίγει και αρχίζει να πετάει τα πράγματα που είχε μέσα και να κάνει περίεργες γκριμάτσες λέω τι θέλεις από εκεί χρειάζεσαι κάτι ?? Λέει τίποτα και τα ξαναεβαλε μέσα εκείνη τη στιγμή ούτε που κατάλαβα το προφανές ήταν το συρτάρι που είχα τα χρήματα που είχα χάσει σε αυτό το συρτάρι είχα βάλει τα μισά χρήματα που εξαφανίστηκαν τότε .. Δεν γίνεται έτσι τυχαία να άνοιξε το συρτάρι να έψαχνε τι εκεί υπάρχουν πράγματα  δικά μου δεν υπάρχει κάτι χρήσιμο φανταστείτε πως νιώθω η υποψίες που είχα τότε βγήκα αληθινές γι'αυτό δεν βρήκα τα χρήματα ποτέ μου αλλά σκέφτομαι τόσο χαζός μπροστά στα μάτια μου γιατί να το κάνει αυτό ? Δεν μπορώ να συνεχίσω να έχω έναν τέτοιο άνθρωπο σπίτι μου είναι σαν να ποδοπατησε την αγάπη μου την εμπιστοσύνη μου δεν ξέρω να το πω χύμα πως να τον πετάξω έξω από το σπίτι μου έδωσα τα πάντα σε αυτό τον άνθρωπο τον βοήθησα πολύ τον αγάπησα πολύ τον έβαλα σπίτι μου στη ζωή μου στην οικογένεια μου νιώθω τόσο κοροϊδο τόσο χαζή σαν να έπεσα με τα μούτρα και δεν ξέρω πως να σηκωθώ ... Είχα κιαλες σχέσεις αλλά το δέσιμο με τον συγκεκριμένο άνθρωπο ήταν ποιο δυνατό από όλα τα άλλα . Όλα ήταν τόσα όμορφα πριν οι γονείς μου τον αγκάλιασαν τον αγάπησαν τι θα πω στον πατέρα μου τωρα? Που δεν είχε γιο και τον έβλεπε σαν γιο ... Η μάνα μου τα καλύτερα να φάει και να πιει .. Να τον φροντίζουμε να τον αγαπάμε και αυτός να μας γ@μ#,σει τη ζωή λες και εμείς δεν ήμαστε άνθρωποι ... Εγώ γιατί να ξαναπροσπαθησω να κάνω μια νέα σχέση ? Γιατί να πονέσω για άλλη μια φορά ? Ίσως είναι γραφτό να μείνω μόνη γιατί όταν είμαι μόνη δεν θα πονέσω ... Πραγματικά αν υπάρχει τρόπος αυτός ο άνθρωπος να γίνει όπως πριν θα ήθελα πραγματικά να αλλάξει γιατί να πάνε όλα χαμένα γιατί να πονέσω τόσο πολύ εγώ στο τελος? Γιατί πάντα να πονάει αυτός που δίνει περισσότερα?

Αρέσει στα μέλη Paralia48, trocadero
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost