Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Νέο ξεκίνημα

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

Ioulia_25

# 1 στις 11/11/2022
author
Γυναίκα / 28 / Ελεύθερη
Ν. Ηρακλείου / Τύλισος
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 10
'Aρεσαν+: 0%

Νέο ξεκίνημα

Καλησπέρα ! Σκέφτομαι να φύγω από το νησί που είμαι .. να ψάξω για δουλειά Αθήνα . Θέλω να κάνω ένα καινούριο ξεκίνημα αλλά χωρις γνωστούς φίλους είναι αρκετά δύσκολο .. δεν ξέρω και αν αξίζει όμως. Εκεί θα έχω δουλειά χειμώνα καλοκαίρι εδώ μόνο καλοκαίρι .. πραγματικα Δεν ξέρω είμαι σε μεγάλο δίλλημα ! Δεν ξέρω αν έχετε νιώσει ότι δεν μπορείτε να ζείτε σε μια μικρή κοινωνία .. και να ξεκινήσεις κάτι καινούριο ! 

Αρέσει στα μέλη DimFok76, Nikos578 και σε ακόμα 3 μέλη.

trocadero

# 2 στις 12/11/2022
author
Γυναίκα / 61 / Σε σχέση
Ελβετία
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 321

η ζωή ανήκει στους τολμηρούς

είσαστε νέο κορίτσι και εάν δεν έχετε οικογενειακές υποχρεώσεις μπορείτε να δοκιμάσετε. γιατί όχι; αρκεί να μελετήσετε τις προϋποθέσεις και να οργανώσετε από πριν ότι είναι δυνατόν.

να είσαστε προσεκτική και επιφυλακτική. ότι λάμπει δεν είναι χρυσός αλλά αυτό δεν είναι λόγος για να μας φρενάρει.

όταν θέλουμε να ξεχωρίσουμε από την μάζα πρέπει να κάνουμε εκείνο το παραπάνω βήμα.  δεν είναι εύκολο αλλά αξίζει τον κόπο η προσπάθεια.

σας εύχομαι καλή τύχη.

Αρέσει στα μέλη zvh2015, MiltosRNLI1930 και σε ακόμα 1 μέλος.

Joie_De_Vivre

# 3 στις 12/11/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Για μένα, όπως διάβασα τα προηγούμενα θέματα που έχεις βάλει, όχι δεν αξίζει. Μην το σκέφτεσαι. Κάτσε εκεί που βρίσκεσαι. 

Και ξεκίνα εκεί το καινούριο.

Qwerty____55

# 4 στις 12/11/2022
author
Ανδρας / 67 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 1.447

Θα συμφωνήσω .. και αφού το κορίτσι δεν έχει οικογένειας υποχρεώσεις , να το τολμήσει ...

Θα θέλαμε και εμείς να το κάνουμε , .. Έλα όμως που δεν μπορούμε ...!!

Κανείς δεν πρέπει να μένει , μεσα στην μάζα , ...και πρέπει να ξεχωρίζει ,..., οπως φροντίσαμε και εμείς να ξεχωρίσουμε ...

Δεν πρέπει να μετράμε τον κόπο .. διότι η προσπάθεια είναι αυτή που μετράει ..

Βέβαια μολις ερθεις στην Αθήνα , θα πρέπει να ξέρεις οτι , η ζωή εδω , δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα ...!!!

Αν δεν είσαι προσεκτική , τοτε ισως και να γυρίσεις πισω στο χωριό σου , άρον άρον , ...,!!   κι αν βρεις και τον δρόμο να γυρίσεις ...

Πριν ομως ξεκινήσεις ... ξανασκεψου το ...

Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από trocadero

η ζωή ανήκει στους τολμηρούς

είσαστε νέο κορίτσι και εάν δεν έχετε οικογενειακές υποχρεώσεις μπορείτε να δοκιμάσετε. γιατί όχι; αρκεί να μελετήσετε τις προϋποθέσεις και να οργανώσετε από πριν ότι είναι δυνατόν.

να είσαστε προσεκτική και επιφυλακτική. ότι λάμπει δεν είναι χρυσός αλλά αυτό δεν είναι λόγος για να μας φρενάρει.

όταν θέλουμε να ξεχωρίσουμε από την μάζα πρέπει να κάνουμε εκείνο το παραπάνω βήμα.  δεν είναι εύκολο αλλά αξίζει τον κόπο η προσπάθεια.

σας εύχομαι καλή τύχη.

Αρέσει στα μέλη MiltosRNLI1930, Enikos

Kristina_

# 5 στις 12/11/2022
author
Γυναίκα / 59 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2.829

Κοριτσι εγω σε καταλαβαινω απολυτα,,,και μενα πολυ με καταπιεζε να ζω σε μια μικρη κοινωνια (προ δεκαετιων) ,,,οχι επειδη ηθελα να κανω κατι εξτριμ,,,εκεινο που με ενοχλουσε περισσοτερο ειναι που «οριζαν» οι αλλοι το ποια ειμαι εγω και ποιες οι επιλογες/δυνατοτητες μου

Θα σου πω λοιπον οτι αφου αισθανεσαι ετσι αβολα, φυγε! Γιατι οχι? Καλο θα ηταν να εχεις καποια εφοδια πριν φυγεις, καποια ειδικευση, σπουδες,,,κατι  που να σε βοηθησει να βρεις δουλεια κλπκλπ αλλα μπορεις και χωρις αυτα, ε δε θα χαθεις! Επισης θα πρεπει να  χεις «μετρησει» και το ποσο αντεχεις τη μοναξια. Αυτο το θεωρω σημαντικο εγω (αλλοι ισως οχι) γιατι αν εισαι ανθρωπος που δεν την αντεχεις, τοτε ισως κανεις λαθος επιλογες ανθρωπων πιεζομενη απο το αισθηματης μοναξιας σου

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Ioulia_25

Νέο ξεκίνημα

Καλησπέρα ! Σκέφτομαι να φύγω από το νησί που είμαι .. να ψάξω για δουλειά Αθήνα . Θέλω να κάνω ένα καινούριο ξεκίνημα αλλά χωρις γνωστούς φίλους είναι αρκετά δύσκολο .. δεν ξέρω και αν αξίζει όμως. Εκεί θα έχω δουλειά χειμώνα καλοκαίρι εδώ μόνο καλοκαίρι .. πραγματικα Δεν ξέρω είμαι σε μεγάλο δίλλημα ! Δεν ξέρω αν έχετε νιώσει ότι δεν μπορείτε να ζείτε σε μια μικρή κοινωνία .. και να ξεκινήσεις κάτι καινούριο ! 

Αρέσει στα μέλη Silektis, MiltosRNLI1930 και σε ακόμα 3 μέλη.

alexandriani1

# 6 στις 12/11/2022
author
Γυναίκα / 61 / Διαζευγμένη
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.804

Πάντως

Κορίτσι μου, θα μπορούσες να ξεκινήσεις από μετακόμιση από την Τύλισο στο Ηράκλειο. Το Ηράκλειο δεν το λες και μκρή πόλη αφενός και αφετέρου είναι ένα ελεγχόμενο μέγεθος, δεν έχει το χάος της Αθήνας. 

Αρέσει στα μέλη MiltosRNLI1930, dimitrisx66 και σε ακόμα 1 μέλος.

paranomos

# 7 στις 12/11/2022
author
Ανδρας / 51 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Απαντήσεις: 1.514

Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από alexandriani1

Πάντως

Κορίτσι μου, θα μπορούσες να ξεκινήσεις από μετακόμιση από την Τύλισο στο Ηράκλειο. Το Ηράκλειο δεν το λες και μκρή πόλη αφενός και αφετέρου είναι ένα ελεγχόμενο μέγεθος, δεν έχει το χάος της Αθήνας. 

Σιγα την αποσταση..διπλα ειναι

Αλλα τι να ερθει να κανει Αθηνα;

Να γραφει..ειμαι κατοικος..διαμενω..Αγια βαρβαρα;

Δεν εχει εκει Αγια βαρβαρα να παει;

Αρέσει στο μέλος MiltosRNLI1930

Kristina_

# 8 στις 12/11/2022
author
Γυναίκα / 59 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Απαντήσεις: 2.829

Μικρη δεν το λες βρε αλεξ αλλα εγω θεωρησα αυτονοητο οτι το κοριτσι ζει-εργαζεται καπου προς την πολη,,,αν οντως μενει τυλισο, ε δε μιλαμε και για κανενα απομακρυσμενο χωριο,,,οποτε μια μετακινηση 13-14 χλμ δε θα κανει και μεγαλη διαφορα,,,λιγο πολυ στους ιδιους κυκλους θα κινειται και τις ιδιες δυνατοτητες θα  χει,,,νομιζω δλδ,,,απο την αλλη εχει δικιο,,,να δοκιμασει σιγα σιγα τις δυναμεις της

Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από alexandriani1

Πάντως

Αρέσει στα μέλη MiltosRNLI1930, NightWsh

Enikos

# 9 στις 12/11/2022
author
Ανδρας / 80 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Μιλαμε σε ενα κοριτσι 26 χρονων στον Πληθυντικο, (λες και ειμαστε στην εφορια του χωριου μας), για την ζωη του και...

Του εξηγουμε οτι το να σταθεις στην ζωη, ειναι... το να ξεχωρισεις απο την μαζα...

Νταξ...καταλαβαμε ...

Αρέσει στα μέλη MiltosRNLI1930, apolitiii και σε ακόμα 1 μέλος.

Enikos

# 10 στις 12/11/2022
author
Ανδρας / 80 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Τωρα αντιγραφει τον Μιλτο?...

Ποιος να το περιμενε...

Απο εναν τοσο "παραγωγικο" νου...

Παρηχηση ρειιι!!!...

Μπεεε...

NightWsh

# 11 στις 12/11/2022
author
Γυναίκα / 45 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Βούλα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 666

Καλό είναι να κάνουμε τις σκέψεις μας πραγματικότητα ...

Να δοκιμάζουμε νέες καταστάσεις...

Να ρισκάρουμε...

Για να μην καταλήξουμε εκεί γύρω στα 70 να πασαρουμε εμπειρίες ζωής από τα σάιτ των χοτελς!

Αρέσει στα μέλη EROS1972, Silektis και σε ακόμα 3 μέλη.

MiltosRNLI1930

# 12 στις 12/11/2022
author
Ανδρας / 63 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.579

Την Αθηνα οπως την εκανε ο Εθναρχης μας με τους εσωτερικους μεταναστο-εργολαβους δεν την συνιστω για μονιμη κατοικια .Πολος ελξης της πρωτευουσας τωρα οπως την καταντησαμε ( βαζω και τον εαυτο μου ) εναι τα δυο σουβλατζιδικα του Θαναση και του Μπαιρακταρη ο οποιος εχει επιλεξει jeune premier του Bollywood απο την ταινια Slumdog Millionaire να διωχνει τις μυγες απο τη σαλα του κεμπαπ .

Αρέσει στα μέλη giorgos170, Enikos και σε ακόμα 2 μέλη.

trocadero

# 13 στις 12/11/2022
author
Γυναίκα / 61 / Σε σχέση
Ελβετία

πρέπει

κανείς να ταξιδεύει, να γνωρίζει άλλα μέρη, νοοτροπίες, πολιτισμούς, να αποκτά εμπειρίες.

διαφορετικά μένει κολλημένος στον μικρόκοσμό του.

αγαπητή θεματοθέτρια, 

μη φοβηθείτε την μεγάλη πόλη παρά τις δυσκολίες της. αρκεί να είσαστε προσεκτική.

τα εύκολα είναι για τους πολλούς. τα δύσκολα για τους λίγους. τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς κόπο. και στο κάτω κάτω, εάν δεν βγάλετε άκρη επιστρέφετε. και θα έχετε κερδίσει και την εμπειρία.

καλύτερα να μετανιώνεις για κάτι που έκανες, παρά για κάτι που δεν έκανες.

ο μπαμπάς μου που με λάτρευε, όταν επρόκειτο να φύγω στο εξωτερικό για κάποιο διάστημα, νεότερη από εσάς και πριν ακόμα τελειώσω τις σπουδές μου,  με ενεθάρρυνε λέγοντας "να πας, θα μου λείπεις αλλά θα χαίρομαι για εσένα".  

Πόσο μακρυά έβλεπε! και πόση ευγνωμοσύνη του οφείλω!

alexandriani1

# 14 στις 12/11/2022
author
Γυναίκα / 61 / Διαζευγμένη
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.804

Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από MiltosRNLI1930

Την Αθηνα οπως την εκανε ο Εθναρχης μας με τους εσωτερικους μεταναστο-εργολαβους δεν την συνιστω για μονιμη κατοικια .Πολος ελξης της πρωτευουσας τωρα οπως την καταντησαμε ( βαζω και τον εαυτο μου ) εναι τα δυο σουβλατζιδικα του Θαναση και του Μπαιρακταρη ο οποιος εχει επιλεξει jeune premier του Bollywood απο την ταινια Slumdog Millionaire να διωχνει τις μυγες απο τη σαλα του κεμπαπ .

Αρέσει στα μέλη MiltosRNLI1930, Enikos

Joie_De_Vivre

# 15 στις 12/11/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Και τα δύο, σουβλατζίδικα να φας και να μην ξαναφάς..με κρεατικά ό,τι νά 'ναι που τα προμηθεύονται από μικρέμπορους και αποθηκούλες πέριξ της Βαρβακείου, οδοί Σόλωνος,  Ευριπίδου και Αθηνάς..

Και που τα ταράζουν στα μπαχαρικά, γιατί από τη Μικρασία βαστά ως γνωστόν, το "άμα τιγκάρεις μπαγιάτικο κρέας στα μυρωδικά και το κρεμμύδι βρωμάει λιγότερο".

Μόνο για τους τουρίστες. 

Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από MiltosRNLI1930

Enikos

# 16 στις 12/11/2022
author
Ανδρας / 80 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Ενα πραμα...Λες και θα παει στο Πεκινο...για τουριζμο...

Κουκου!!!...

. . . . . . . . .

_iveksarap_

# 17 στις 12/11/2022
author
Γυναίκα / 55 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Φιλαδέλφεια
Απαντήσεις: 713

Είναι αρκετά δύσκολο, αλλά όχι απίθανο.

Ειδικά όταν δεν έχεις υποστήριξη από συγγενείς και φίλους, χρειάζεται εξαιρετικά καλή οργάνωση.
Χρήματα για τα πρώτα έξοδα στην άκρη (διαμονή, διατροφή, μετακινήσεις (εισιτήρια ή ταξί), λογαριασμός κινητού).
Αν σκέφτεσαι συγκεκριμένα την Αθήνα επειδή είναι τεράστια πόλη, χρειάζεσαι κάποια σχετική γνώση για τις περιοχές της και τους δήμους τριγύρω της, όπως και τουλάχιστον τους κύριους σταθμούς για τα βασικά μέσα μαζικής μεταφοράς σταθερής τροχιάς π.χ. μετρό, τραμ, ησαπ, για τις μετακινήσεις σου.
Το ιδανικό είναι να βρεις εργασία κοντά στο σπίτι που θα επιλέξεις για να μείνεις.Αν έχεις δικό σου μέσο μεταφοράς θα σε διευκολύνει να υπάρχει χώρος στάθμευσης στο σπίτι και αν το χρησιμοποιείς για τη δουλειά επίσης.
Οπότε χρειάζεται να κάνεις προεργασία και για τα δύο, εργασία και διαμονή.

Θα σου πρότεινα αν έχεις τη δυνατότητα να ανέβεις κάποια στιγμή στην Αθήνα για διακοπές το διάστημα που δεν έχεις την καλοκαιρινή σου εργασία, ώστε να μπορέσεις να πάρεις μια πρώτη γεύση, αλλά και να κάνεις από κοντά την έρευνά σου.

Τέλος, εξαρτάται από το γιατί θες να φύγεις και αυτό καλό θα είναι να το εντοπίσεις μέσα σου.

Η Αθήνα μπορεί να είναι μια τεράστια πόλη, κάποιες φορές και απάνθρωπη, αλλά οι γειτονιές ή οι πολυκατοικίες δεν είναι απρόσωπες πάντα. Κάποιες φορές μοιάζουν με μικρά χωριά, με μικρές κοινωνίες.

Πριν κάνεις λοιπόν τη μετακίνηση (και καλά θα κάνεις να τη κάνεις αφού σιγουρευτείς όμως ότι αυτό θες) φρόντισε πρώτα να εντοπίσεις και να ξεκινήσεις την ουσιαστική αλλαγή που πρέπει να κάνεις μέσα σου. Να κάνεις μια βαθύτερη γνωριμία με σένα, τις ανάγκες σου, τις επιθυμίες σου, τα θετικά και τα αρνητικά σου, τα όνειρά σου κλπ. Έτσι θα μπορέσεις να κάνεις μια ουσιαστική νέα αρχή, να ωριμάσεις και να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου.

Για να το πω με τους στίχους του Καβάφη, στην Ιθάκη του: «Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας, τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις, αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου, αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου.»

Αρέσει στα μέλη MiltosRNLI1930, trocadero και σε ακόμα 1 μέλος.

tzoulia59

# 18 στις 12/11/2022
author
Γυναίκα / 84 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 7.558

αν θελεις να κανεις ενα νεο ξεκινημα ...για μια  εμπειρια ,,να το κανεις ..

αλλα θα εχεις υποψιν σου την ρεαλιστικη πραγματικοτητα ,

..σημερα στην αθηνα ,,,ουτε δουλεια μπορεις να βρεις ευκολα ,,

αλλα ουτε μπορεις να επιβιωσεις με τον μισθο της δουλειας σου ..

εχεις ακουσει για το ποσο εχουν ανεβει τα ενοικια ? οι αθηναιοι γυριζουν στην επαρχια ...στα πατρικα τους ,

και αλλοι... στα παιδικα τους δωματια... με την μανα τους .

επισης ,,,οταν ερχεσαι μονος σε μια πολη οπως την αθηνα πρεπει να λαβεις υποψιν σου τον παραγοντα της  μοναξιας

αλλο να εχεις την μανα τον αδερφο τον γειτονα ...κι αλλο κανεναν . ,.

η μοναξια ειναι μια παρα πολυ σοβαρη υποθεση στις μεγαλουπολεις 

,,και στην αθηνα  η πλειονοτητα εχει μια οποια οικογενεια ,..η γνωστους .,

οι σχεσεις των ανθρωπων χτιζονται ,,και οι φιλιες με εναν αγνωστο ,,δεν συμβαινουν απο το πουθενα ..

επισης ,,για αρχη θα πρεπει να εχεις  ,στην ακρη ,οικονομιες 

,,ως που να βρεις καποια δουλεια και για το νοικι σου ,,προκαταβολες κλπ και για να τρεφεσαι ,

και η δουλεια θα ερθει? κι αν ναι ...ποτε??

αν εχεις φροντισει  τα εξοδα  σου ,,για αρχη ,,

,,καντο για την εμπειρια ...να μην σου μεινει τ απωθημενο ..

αλλα ολα τα πιο πανω να τα λαβεις υποψιν σου ,

γιατι προβλεπω να γυρισεις  συντομα .στο σπιτι  σου ,,

και να θυμισω οτι δεν ζουμε στις εποχες του παρελθοντος ,,που αρκει ενα σακ βουαγιαζ με ονειρα ,,και ξεκινουσαμε ..

γιατι πουθενα δεν ειναι ευκολα ,,ουτε καν στο εξωτερικο ,,υπαρχει τεραστια μεταναστευση ,

κι αλλο φευγω για σπουδες που με συντηρει η οικογενεια μου... κι αλλο φευγω να στησω την ζωη μου .στην αθηνα 

στην ελλαδα ,της 15 χρονης κρισης ,,και της  ανεργιας,

οποιος πεταει τετοιες ιδεες να εχει κι επιχειρηματα 

,,ο 25 χρονος ,,,που ζει  μεταξυ ονειρου και πραγματικοτητος ,

οφειλε να ξερει οτι ...15 χρονια η χωρα διανυει την χειροτερη εποχη της ,,

ντελιβερι εστιαση ,,και κουριερ ,,δεν ειναι επαγγελματα να βγαλεις τα εξοδα ,του μηνα σου ,,

στο νησι σου μπορει να φας και στην μανα σου ,,οταν ξεμενεις .εδω απο που?

ΥΓ ,,,συμπερασμα ,,επειδη η αθηνα ειναι μια πλανευτρα πολη ,ελα να το δοκιμασεις αλλα παντα στο μυαλο σου να εχεις και το πλαν B 

και παντα στην ζωη σου να εχεις και πλανο Β ,,καλη τυχη ,

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Ioulia_25

Νέο ξεκίνημα

Αρέσει στα μέλη JOLEKA33, Qwerty____55 και σε ακόμα 4 μέλη.

Enikos

# 19 στις 12/11/2022
author
Ανδρας / 80 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Μα τι λες και συ βρε Ιουλια...

Αφου θα ερθει για να ξεχωρισει απο την μαζα και για να μην της μεινει απωθημενο οτι δεν πηγε στο γκαλα της Φιλαρμονικης του Δημου των Αθηναιων που θα ητανε και η Μαρεβα!...

Φυσικα, ουτε λογος για τους "τολμηρους" που, οπως πολυ σωστα λες, τους τα πληρωνε ολα η οικογενεια και μεινανε με την εντυπωση οτι σταθηκαν ορθιοι γιατι ειχαν τις δυνατοτητες να μην ειναι...μαζα...

Εχεις δει τι καβαλανε οι κουκου Ιουλια, δεν εχεις δει?...

Αστα μην τα συζητας...βγαζει πολλα ντερτια η επαρχια...ταχουμε πει και παλια αυτα...

Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από tzoulia59

εχεις ακουσει για το ποσο εχουν ανεβει τα ενοικια ? οι αθηναιοι γυριζουν στην επαρχια ...στα πατρικα τους ,

επισης ,,,οταν ερχεσαι μονος σε μια πολη οπως την αθηνα πρεπει να λαβεις υποψιν σου τον παραγοντα της  μοναξιας

οι σχεσεις των ανθρωπων χτιζονται ,,και οι φιλιες με εναν αγνωστο ,,δεν συμβαινουν απο το πουθενα ..

,,ως που να βρεις καποια δουλεια και για το νοικι σου ,,προκαταβολες κλπ και για να τρεφεσαι ,

και να θυμισω οτι δεν ζουμε στις εποχες του παρελθοντος ,,που αρκει ενα σακ βουαγιαζ με ονειρα ,,και ξεκινουσαμε ..

γιατι πουθενα δεν ειναι ευκολα ,,ουτε καν στο εξωτερικο ,,υπαρχει τεραστια μεταναστευση ,

κι αλλο φευγω για σπουδες που με συντηρει η οικογενεια μου... κι αλλο φευγω να στησω την ζωη μου .στην αθηνα 

ντελιβερι εστιαση ,,και κουριερ ,,δεν ειναι επαγγελματα να βγαλεις τα εξοδα ,του μηνα σου ,,

ΥΓ ,,,συμπερασμα ,,επειδη η αθηνα ειναι μια πλανευτρα πολη ,ελα να το δοκιμασεις αλλα παντα στο μυαλο σου να εχεις και το πλαν B 

trocadero

# 20 στις 12/11/2022
author
Γυναίκα / 61 / Σε σχέση
Ελβετία

εάν αναφέρεστε

στο δικό μου παράδειγμα, όχι μόνο δεν έφυγα για σπουδές αλλά για εργασία σε μία χώρα καθόλου φιλική προς το γυναικείο φύλο. Οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες και η τηλεφωνική επικοινωνία με την οικογένεια μου σχεδόν ανύπαρκτη - τότε δεν υπήρχε η σημερινή τεχνολογία. Μέσα σε αυτές τις ιδιάζουσες συνθήκες μου δόθηκε η ευκαιρία να αποκτήσω επαγγελματική και κοινωνική εμπειρία που δεν θα αποκτούσα ούτε σε 10 χρόνια εάν είχα μείνει στο σπίτι μου. 

Όταν ανέβει το νερό η μαθαίνεις κολύμπι η πνίγεσαι.

Η θεματοθέτρια ασφαλώς θα πρέπει πρώτα να σκεφθεί εάν πραγματικά το θέλει και εάν είναι έτοιμη να κάνει θυσίες.  Και βέβαια να μελετήσει τι δυνατότητες υπάρχουν για να είναι προετοιμασμένη.

Στο κάτω κάτω δεν πάει στην Αυστραλία.  Εφ όσον εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες και δεν τα καταφέρει θα επιστρέψει.  Τουλάχιστον θα το έχει προσπαθήσει.

Παράθεση:

Σχόλιο # 18 από tzoulia59

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.