Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Ελεύθεροι ή ερωτευμένοι;

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

thali

# 1 στις 18/4/2003
author
Γυναίκα / 44 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 15
Απαντήσεις: 44
'Aρεσαν+: 0%

Ελεύθεροι ή ερωτευμένοι;

Ελεύθεροι ή ερωτευμένοι;
Ίσως να μη μάθω ποτέ
Κι ας είναι να παραμείνει αυτό
Το μοναδικό ερώτημα μου
Για τούτον τον κόσμο...
θαλια

IXNHLATHS

# 2 στις 19/4/2003
author
Ανδρας / 63 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Αγιος Παύλος
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 41
Η THALI εννοει τις ελευθερες σχεσεις νομιζω κι οχι αυτες που εχουν τον ερωτα σαν τροφη αναμεσα στο ζευγαρι!
Αυτο που τις κανει να ξεχωριζουν απο τα ζωα που ζευγαρωνουν στο δρομο,χωρις ταιρι?
Αυτο που κανει τον ερωτα να ειναι Το καλημερα σαν ξυπνας,Το καληνυχτα κι ας μην ειναι μαζι,στο μαξιλαρι που λιγες μερες ,ωρες πριν το ειχανε μοιραστει "2 "που ειχαν γινει "1"
Αυτο που κανει να διαφερουμε απο τα ζωα!
Ετσι το εξελαβα εγω!

bilacos

# 3 στις 19/4/2003
author
Ανδρας / 51 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 114
Απαντήσεις: 313
δεν υπαρχει μεγαλυτερη ελευθερια απο το να εισαι ερωτευμενος...
ειναι το μονο συναισθημα που σε κανει να πετας...
εστω κι αν στην πραγματικοτητα τα ποδια σου ειναι καρφωμενα στη γη....
οποτε...
διαλεγω να ειμαι ερωτευμενος!
περιπλανωμενος στην αιωνιοτητα...

blur_28

# 4 στις 19/4/2003
author
Ανδρας / 50 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Αρτέμιδα
Θέματα: 21
Απαντήσεις: 197

Παράθεση:
Originally posted by thali
Ελεύθεροι ή ερωτευμένοι;
Ίσως να μη μάθω ποτέ
Κι ας είναι να παραμείνει αυτό
Το μοναδικό ερώτημα μου
Για τούτον τον κόσμο...

Μήπως ελεύθερα ερωτευμένοι;

stellitsa

# 5 στις 19/4/2003
author
Γυναίκα / 45 / Παντρεμένη
Ν. Ροδόπης / Κομοτηνή
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 10

Ερωτας ή όχι

Πιστεύω οτι το να εισαι ερωτεμενος εχει την σειρα του εχει τις ομορφιες του αλλα και το να εισαι μονος εχει και εκεινο της δικες του χαρες. Προσωπικη μου αποψη ερωτευτητε πολλυ

thali

# 6 στις 19/4/2003
author
Γυναίκα / 44 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 15
Απαντήσεις: 44
Παιδιά, εννοώ από τη μία την ελευθερία που σου δίνει η αίσθηση του έρωτα (και είναι όπως κι εσεις είπατε είναι από τις ιδανικότερες) και από την άλλη το πως ο ίδιος ο έρωτας σε καταντά δούλο του, με την μορφή της εξάρτησης και του πάθους, στοιχεία που κάθε άλλο έχουν να κάνουν με την ελευθερία...Ίσως έχει να κάνει με την κτητικότητα, ίσως να είναι μια φυσική μορφή εξέλιξης: έρωτας - ελευθερία - πάθος - εξάρτηση - θάνατος
Τώρα αν μέσα εκεί μπλεχτεί και η αγάπη τα παράγματα ή περιπλέκονται περισσότερο, ή ίσως να αποτελεί και τη λύση του ''δράματος''...
έρωτας - ελευθερία - πάθος - εξάρτηση - συνήθεια - αγάπη - ελευθερία (?)
όχι όμως έρωτας...
Ελεύθεροι λοιπόν; ή ερωτευμένοι...
Αρέσει στο μέλος andy12
θαλια

# 7 στις 21/4/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Ελευθεροι ή Πολιορκημένοι?

...Μαλλον αυτο ειναι το διλλημα κατα την γνώμη μου!

Εισαι ελευθερος να ερωτευτείς...και αισθάνεσαι ελευθερος οταν εισαι ερωτευμένος....Ο ποληριορκημένος ειναι σε αμυνα...η αμυνα σε περιορίζει στον τροπο δράσης..γιατι εχεις το μυαλό σου...σε κάτι που προσπαθεί να διαταράξει το ατομό σου....το ειναι σου τα πιστευω σου...εισαι περιορισμένος στις αντιδράσεις...εισαι προβλέψιμος...εχεις σκοπό μονο να απαλλαγείς..και να νοιώσεις ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ και πάλι!!!

# 8 στις 21/4/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Παιδιά, εννοώ από τη μία την ελευθερία που σου δίνει η αίσθηση του έρωτα (και είναι όπως κι εσεις είπατε είναι από τις ιδανικότερες) και από την άλλη το πως ο ίδιος ο έρωτας σε καταντά δούλο του, με την μορφή της εξάρτησης και του πάθους, στοιχεία που κάθε άλλο έχουν να κάνουν με την ελευθερία...Ίσως έχει να κάνει με την κτητικότητα, ίσως να είναι μια φυσική μορφή εξέλιξης: έρωτας - ελευθερία - πάθος - εξάρτηση - θάνατος
Τώρα αν μέσα εκεί μπλεχτεί και η αγάπη τα παράγματα ή περιπλέκονται περισσότερο, ή ίσως να αποτελεί και τη λύση του ''δράματος''...
όχι όμως έρωτας...

Όλοι διάλεγαν την ελευθερία......αλλά είσαι ποτέ ελεύθερος όταν η σκέψη σου είναι γεμάτη από έναν άνθρωπο;
Είσαι ελεύθερος όταν η καρδιά σου σκιρτά σε ό,τι μπορεί να τον θυμίζει; Όταν ό,τι κοιτάς σου φέρνει στο μυαλό κάτι ξεχωριστό που μοιράστηκες μαζί του; Όταν η απουσία του πονάει τόσο πολύ κι όμως η αναμονή του να τον δεις, να τον αγγίξεις, να τον ακούσεις είναι ανώτερη από κάθε πόνο;
Απαντώ πως όχι...Θα προτιμούσα λοιπόν ελεύθερη...Μα είμαι ακόμα......ερωτευμένη...

SETH_7

# 9 στις 29/4/2003
author
Ανδρας / 55 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 135
Τελικά οι άγγελοι υπάρχουν.
Δεν χρειάζεται να ψάξεις
για να τους βρεις.
Κάποτε
Ίσως σταθείς τυχερός και δεις έναν..
…Να ξέρεις…
Aν είναι να γίνει κάτι τέτοιο
θα σε βρει αυτός…..
Eμένα με βρήκε ένας αλλά θα το έχει
Μετανοιώσει ηδη
Τον ερωτεύτηκα ,τον αγαπώ
Δεν μπορώ μακριά του ….Ραγίζει η καρδιά μου όταν φεύγει και κλαίω
Ίσως τον ταλαιπωρώ…… δεν του αξίζει τέτοια τύχη……
Όταν τον κοιτώ στα μάτια όμως δεν έχω
Ξανανιώσει έτσι …τρέμω κάθε φορά που φεύγει μήπως δεν τον ξαναδώ….. φοβάμαι συνέχεια μην πάθει κάτι….
Εύχομαι η αγάπη μου να είναι ικανή να τον φυλάει ……αν και είναι ανόητο αυτό αφού
Οι άγγελοι είναι απρόσβλητοι από κάθε κακό…
Τα μάτια του μου δίνουν ζωή το άγγιγμα του το ίδιο….
Η ανάσα του πάνω μου με καίει…..Είναι η ζωή μου η ίδια που χάνεται όταν φεύγει και επιστρέφει μαζί του….....

Ποτε δεν ημουνα ικανος να γραψω κατι τετοιο....οταν ομως ενοιωσα ερωτευμενος με τετοιο τροπο..εστω και τωρα σε αυτη την ηλικια και σε αυτη την κατασταση..Ειπα : 1000 φορες να νοιωθω ετσι οτι 'ζω'..παρα ελευθερος και 'νεκρος'

koyrsaros

# 10 στις 2/5/2003
author
Ανδρας / 59 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Καλαμαριά
Θέματα: 226
Απαντήσεις: 1.831
Πάντα κυνηγάμε αυτό που δεν έχουμε, κάτι που θα μας φέρει πιο κοντά στην ευτυχία. Ξεχνάμε όμως ότι, η ευτυχία βρίσκεται πάντα απέναντι.

Θα κολυμπήσεις για να την φτάσεις ή θα προτιμήσεις να την βλέπεις με τα κυάλια; Αποφάσισε τώρα για το τίμημα της επιλογής σου και προχώρα.

ste76

# 11 στις 2/5/2003
author
Ανδρας / 47 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Περιστέρι
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 175
Η ευτυχια ειναι το κυνηγι της ευτυχιας, δεν ειναι στοχος, ουτε κατι που ποτε θα αποκτησεις...

προτειμω να ειμαι ερωτευμενος και ας θεωρουμαι "δουλος"....χωρις ουσιατικο νοημα η ζωη αμα δεν νιωσεις τα τοσο δυνατα συναισθηματα

andromeda

# 12 στις 2/5/2003
author
Γυναίκα / 53 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 10

Περί έρωτα και ελευθερίας ο λόγος...

Στη σημερινή εποχή που τα ήθη είναι πιο χαλαρά, οι άνθρωποι ακόμη και μέσα στα όρια μιας ερωτικής ή συζυγικής "σχέσης" αισθάνονται, ή θέλουν να αισθάνονται ελεύθεροι. Εξαρτάται όμως και από το πως αντιλαμβάνεται ο καθένας τον ορισμό της ελευθερίας μέσα σε μία σχέση. Κατά πόσο θέλει να αισθάνεται ελεύθερος και κατά πόσο επιτρέπει στον σύντροφό του να είναι ελεύθερος. Προσωπικά πάντως προτιμώ να είμαι ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ

fegarahtida

# 13 στις 29/2/2004
author
Γυναίκα / 51 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαϊδάρι
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 675
Το ένα δεν αποκλείει το άλλο. Θεωρώ ότι ο έρωτας δεν είναι δεσμευτικό συναίσθημα το οτι μπορείς να νιώθεις κάποια έντονα συναισθήματα δεν σημαίνει ότι είσαι δέσμιος ενός ανθρώπου, ελευθερία δεν είναι να ονειρεύσαι? Ποιος ερωτευμένος δεν κάνει κάνει όνειρα..
Αν πάλι το ερώτημα αφορά "ελευθερη σχέση" ή "δεσμό" θεωρώ ότι μια ελεύθερη σχέση είναι σαφώς πιο περιοριστική από έναν δεσμό.. Σε μια σχέση που βάζεις όρους δεν νοείται ελευθερία.. Γι'αυτό προτιμώ να είμαι ερωτευμένη..
"Εκείνο που η κάμπια θεωρεί τέλος του κόσμου ο δημιουργός το ονομάζει πεταλούδα..."

# 14 στην 1/3/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by Natalia

Παράθεση:
όχι όμως έρωτας...

Όλοι διάλεγαν την ελευθερία......αλλά είσαι ποτέ ελεύθερος όταν η σκέψη σου είναι γεμάτη από έναν άνθρωπο;
Είσαι ελεύθερος όταν η καρδιά σου σκιρτά σε ό,τι μπορεί να τον θυμίζει; Όταν ό,τι κοιτάς σου φέρνει στο μυαλό κάτι ξεχωριστό που μοιράστηκες μαζί του; Όταν η απουσία του πονάει τόσο πολύ κι όμως η αναμονή του να τον δεις, να τον αγγίξεις, να τον ακούσεις είναι ανώτερη από κάθε πόνο;
Απαντώ πως όχι...Θα προτιμούσα λοιπόν ελεύθερη...Μα είμαι ακόμα......ερωτευμένη...

Ναταλια με καλυψες πληρως ...........θα ελεγα........

Αρα δηλαδη ετσι οπως τα λες ...... Παντα θα ειμαι φυλακισμενος μες την ``ελευθερια `` μου ......ακομα κι ας μην την ξαναδω ποτε ???

quite

# 15 στην 1/3/2004
author
Ανδρας / 58 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Πυλαία
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 719
Ο ερωτας ειναι σκλαβια και εμμονη.
κολας σε ενα ανθρωπο και τιποτε δεν σου εξασφαλιζει οτι το ιδιο θα νοιωθει κι ο αλλος.
το μυαλο κολαει σ αυτην........
και στο τελος παντα περναει και προσγειωνεσαι ανωμαλα.
δεν περναει μονο στις περιπτωσεις που μεινει ανεκπληρωτος.
κατι σχετικο θυμηθηκα.
ο διαβολος ξεναγουσε καποιον στην κολαση.
περασαν μπροστα απο καποιον που καθοταν με την φωτογραφια καποιας γυναικας ,την κοιτουσε πολυ τρυφερα,και ειχε γαληνια οψη.
Ρωτησε ποιος ηταν αυτος,και γιατι ηταν στην κολαση,ο διαβολος του ειπε πως ηταν καποιος που ερωτευτηκε αλλα η καλη του δεν ανταποκριθηκε.
Προχωρησαν παρακατω και ειδαν καποιον να χτυπαει το κεφαλι του στον τοιχο,να κλαιει,και να σχιζει τα ρουχα του.
ρωτησε ο επισκεπτης ποιος ηταν αυτος και γιατι ζουσε στην κολαση .
Ο διαβολος του ειπε οτι ηταν αυτος που ερωτευτηκε και παντρευτηκε την γυναικα που ειχε ερωτευτη ο προηγουμενος.
Η ΑΓΑΠΗ ειναι αλλο ,με την πληρη της εννοια (,οχι τη συνηθισμενη που χρησιμοποιουμε για την επιθυμια αναμεσα σε δυο ατομα του αντιθετου φιλου)
ειναι ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΤΥΧΕΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ.

# 16 στην 1/3/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by fegarahtida
Το ένα δεν αποκλείει το άλλο. Θεωρώ ότι ο έρωτας δεν είναι δεσμευτικό συναίσθημα το οτι μπορείς να νιώθεις κάποια έντονα συναισθήματα δεν σημαίνει ότι είσαι δέσμιος ενός ανθρώπου, ελευθερία δεν είναι να ονειρεύσαι? Ποιος ερωτευμένος δεν κάνει κάνει όνειρα..
Αν πάλι το ερώτημα αφορά "ελευθερη σχέση" ή "δεσμό" θεωρώ ότι μια ελεύθερη σχέση είναι σαφώς πιο περιοριστική από έναν δεσμό.. Σε μια σχέση που βάζεις όρους δεν νοείται ελευθερία.. Γι'αυτό προτιμώ να είμαι ερωτευμένη..

Καλυμένος ο πέρι απο την fegarahtida. Απλά αναρωτιέμαι κατά πόσο το έχουμε συνειδητοποιήσει αυτό σήμερα..

# 17 στην 1/3/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ελευθεροι ή ερωτευμενοι!!!!!

Και ελευθεροι και ερωτευμενοι!!!!!
Οταν εισαι ερωτευμενος πετας αισθανεσαι οτι δεν πατας στα ποδια σου, αρα αισθανεσαι ελευθερος απο τον εαυτο σου..
Ζηστε τον ερωτα, ζηστε ελευθεροι!!!!!!

blossom

# 18 στην 1/3/2004
author
Γυναίκα / 50 / Παντρεμένη
Ν. Κορινθίας / Ξυλόκαστρο
Θέματα: 13
Απαντήσεις: 766

Παράθεση:
Originally posted by bilacos
δεν υπαρχει μεγαλυτερη ελευθερια απο το να εισαι ερωτευμενος...
ειναι το μονο συναισθημα που σε κανει να πετας...
εστω κι αν στην πραγματικοτητα τα ποδια σου ειναι καρφωμενα στη γη....
οποτε...
διαλεγω να ειμαι ερωτευμενος!

Συμφωνώ απόλυτα. Αρκεί να μην σου κόβει τα φτερά του έρωτα το αντικείμενο του πόθου σου.

izambella

# 19 στις 2/3/2004
author
Γυναίκα / 48 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηράκλειο
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 260

Θελει βουτια ο ερωτας...

Αυτός που είναι ερωτευμένος κατ'εμέ νιώθει και ελεύθερος...αυτός που μπορεί να αγαπά δεν θέλει να ζει ο άλλος κοντά του φυλακισμένος.
Θα συμφωνήσω με τη φίλη μου6..
Η ζωή αγαπά αυτούς που την περιμένουν στη γωνιά του δρόμου με ένα λουλούδι στο χέρι...μπορεί ο έρωτας πολλές φορές να σε κάνει να γονατίσεις,να συρθείς,να ματώσεις...ωραία ...δεν χάλασε και ο κόσμος!!Έτσι συμβαίνει με τους ανθρώπους...έχεις πάντα τον καιρό να σηκωθείς...τα αγάλματα μόνο δεν λυγάνε!
Αξίζει να ζούμε μέσα σε γυάλα από φόβο μην πληγωθούμε?Αξίζει να βάζουμε αμπάρες στην ψυχή μας από φόβο μη μπει κανένας και μας ληστέψει?
Ζήσε τη ζωή ελεύθερα αγαπώντας ...ελεύθερα τον άλλο και ψάχνοντας μέσα του και μέσα σου κάθε φορά να βρεις τα διαμάντια εκείνα που δεν θα τα άλλαζες με όλα τα χρυσάφια της γης!!
ΟΙ ΤΟΛΜΗΡΟΙ ΟΜΩΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΑΙΔΙΑ..ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ ΑΚΟΜΑ?ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ...ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ...
Δεν μπορώ μιζέριες και καλούπια...δεν μπορώ τους ανθρώπους που είναι ατσαλάκωτοι..τους βαρέθηκα...μπούχτισε η ψυχή μου από δαύτους.Αγάπησα στη ζωή μου και πληγώθηκα πολλές φορές..όμως θα συνεχίσω να το φωνάζωωωωωωωωωωω...μόνο αν αγαπάς και είσαι ερωτευμένος ζεις πραγματικά...νιώθεις απέραντος και δυνατός,νιώθεις σημαντικός και με σκοπό ύπαρξης..νιώθεις ένας μικρός θεός!!
Όταν η δημιουργία και η επιθυμία γίνονται πραγματικότητα...Όταν η πραγματικότητα είναι πιο δυνατή από τα όνειρα...Όταν τα όνειρα,η ομορφιά,η φαντασία, η αγάπη και η φιλία ενσαρκώνονται...Όταν τα πιο μοναδικά των "πεταγμάτων" υπονοούν τα πιο μοναδικά των αισθημάτων...!!

morelli

# 20 στις 2/3/2004
author
Ανδρας / 63 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 53
Απαντήσεις: 1.685
Υπαρχει αραγε μεγαλυτερη ελευθερια ,απο τον ερωτα;

Είναι καλύτερα να αγωνίζεσαι μάταια, παρά να ζείς μάταια.
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.