Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή

Μυρτώ - (Expert) - Βιογραφικό

Σελίδα : 1

Μυρτώ

# 1 στις 29/9/2004
author
Γυναίκα / 49 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πετρούπολη
Θέματα: 972
Απαντήσεις: 16.744
'Aρεσαν+: 0%

Μυρτώ - (εχπερτ) - Βιογραφικό

Κάνω την αρχή καταθέτοντας το Βιογραφικό μου. Με την ευκαιρία θα ήθελα να σας καλωσορίσω στην καινούργια μας κατηγορία και να σας υπενθυμίσω για ακόμα μια φορά ότι το sxeseis.gr είναι πάντα στην διάθεση σας για τυχόν παρατηρήσεις , ερωτήματα ή εισηγήσεις για βελτίωση των υπηρεσιών μας! Η ιδέα της δημιουργίας αυτού του forum προέκυψε από τα προσωπικά μηνύματα που πολλές φορές λαμβάνω από όλους εσάς με κύριο θέμα προσωπικά ερωτήματα για τις σχέσεις σας.

Είμαι 32 χρονών και τα τελευταία 2 χρόνια εκτελώ χρέη της Υπεύθυνης Ύλης του sxeseis.gr γράφοντας παράλληλα και τα περισσότερα άρθρα που είναι δημοσιευμένα σε αυτό το χώρο και αφορούν τις ανθρώπινες σχέσεις. Αυτό ήταν αποτέλεσμα πολλών ωρών μελέτης αλλά για μένα η αυτογνωσία και οι πετυχημένες ανθρώπινες σχέσεις αποτελούν όχι μόνο χόμπυ αλλά στόχο και τρόπο ζωής.

Έχω τελειώσει Οικονομικά και έχω κάνει Μεταπτυχιακό στις Πολιτικές Επιστήμες. Από αυτό το μήνα παρακολουθώ μαθήματα που σύντομα θα μου δώσουν την δυνατότητα να γίνω Σύμβουλος Σχέσεων με...τη βούλα! Eργάζομαι στον κόσμο των επιχειρήσεων εδώ και δέκα χρόνια.
Σύντομα εκδίδεται και το πρώτο μου βιβλίο που αφορά τη σχέση μας με τον εαυτό μας αλλά και τις ανθρώπινες σχέσεις γενικότερα, βασισμένο στις δικές μου προσωπικές εμπειρίες και αναζητήσεις μέσα από την ζωή αλλά και μέσα από αυτό το χώρο.

Είμαι στην διάθεση όλων όσων θέλουν να θέσουν ερωτήματα σε όλες τις ενεργές κατηγορίες και εύχομαι από τη καρδιά μου και αυτό το forum να γίνει ακόμα ένας χώρος συζήτησης και ίσως και επίλυσης όποιων προβλημάτων σας βασανίζουν και σας απομακρύνουν από τις ευτυχισμένες σχέσεις σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας.
Φιλικά
Μυρτώ
Hereβs to the crazy ones. The rebels. The troublemakers. The ones who see things differently. While some may see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
Σελίδα : 1

Η απάντησή σας

Τίτλος :
(Προαιρετικά)
Μεταφορά σε εξέλιξη...
Παρακαλούμε περιμένετε
Επισύναψη αρχείου
1 συνημμένο αρχείο
Υπάρχουν τα παρακάτω προβλήματα:

Δεν έχετε επιλέξει την Kατηγορία του θέματος σας
Δεν έχετε συμπληρώσει τον Τίτλο του θέματος σας
Δεν έχετε συμπληρώσει το Κείμενο του θέματος σας
Η απάντηση σας έχει δημοσιευτεί!
Πιέστε [Εμφάνιση] για να μεταφερθείτε στην απάντησή σας, ή [Νέα Απάντηση] για να συνεχίσετε.
Το θέμα σας έχει αποσταλεί για έγκριση.
Θα δημοσιευτεί μόλις έγκριθεί από την ομάδα διαχείρησης του Sxeseis.gr.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα με την αποστολή του θέματος σας.
Παρακαλούμε δοκιμάστε πάλι. Σε περίπτωση που το πρόβλημα παραμένει παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υποστήριξη του Sxeseis.gr.
lastpost