Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή

Σοφία Διγενή - (Ειδικός) - Βιογραφικό

Σελίδα : 1

Μυρτώ

# 1 στις 30/9/2004
author
Γυναίκα / 49 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πετρούπολη
Θέματα: 972
Απαντήσεις: 16.744
'Aρεσαν+: 0%

Σοφία Διγενή - (Ειδικός) - Βιογραφικό

Ονομάζομαι Σοφία Διγενή - Κολιοτάση. Γεννήθηκα στις 11 Μαΐου του 1960 στην Αθήνα Είμαι παντρεμένη και μητέρα ενός αγοριού.
Τελείωσα το Λύκειο το 1978. Φοίτησα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο από την περίοδο 1979 - 1981 στο τμήμα Κοινωνιολογίας, χωρίς να τελειοποιήσω τις σπουδές μου διότι με απορρόφησε το μεγάλο μου όνειρο, η δημοσιογραφία.
Σπούδασα στο «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ» και ειδικεύτηκα στην σύνταξη και την επιμέλεια της ύλης. Παρακολούθησα ειδικές σπουδές στο Ινστιτούτο WINSDOM πάνω σε θέματα ατομικής ψυχολογίας, οικογενειακών σχέσεων και της φυσιογνωμικής.
Γνωρίζω χειρισμό Η/Υ και καλά Αγγλικά.

Άρχισα να εργάζομαι σαν δόκιμος δημοσιογράφος το 1980 στο περιοδικό «ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΠΟΡ ΚΑΙ ΠΙΣΙΝΑ».
Το 1981 ανέλαβα την Επιμέλεια Ύλης και τις διορθώσεις του περιοδικού «ΕΡΓΑΤΙΚΗ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ» και της εφημερίδας «ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΩΤΩΝ».
Το 1982 έγινα αρχισυντάκτης στο διεθνές περιοδικό μόδας «SALOON».
Το 1983 έγινα εκδότρια μιας συνδρομητικής εφημερίδας με τίτλο «ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ» την οποία κυκλοφορούσα έως το 1988.
Όλα αυτά τα χρόνια συνεργάστηκα με ημερήσιες εφημερίδες όπως «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», και «ΒΡΑΔΙΝΗ» καθώς και με περιοδικά όπως το «ΠΑΝΘΕΟΝ» και το «ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ» σαν εσωτερική και εξωτερική συντάκτρια άρθρων, επιφυλλίδων και ρεπορτάζ.
Ασχολήθηκα με την οργάνωση διαφημιστικής παραγωγής, την παραγωγή διαφήμισης στην εταιρεία «ΝΤΟΥΒΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ» από το 1989 έως το 1990.
Το 1991 εργάστηκα στην εκδοτική εταιρεία «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ GNL» σαν ιστοριογράφος και στα Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών της «ΙNTERLIGOUA» ως υπεύθυνη επικοινωνίας.
Το 1992 εργάστηκα στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων της «SLIM INTERNATIONAL» ενώ παράλληλα ανέλαβα την παραγωγή, την επιμέλεια και την παρουσίαση δύο τηλεοπτικών εκπομπών με τίτλους: «ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΗΜΕΡΑ» και «ΡΙΖΕΣ & ΘΥΜΗΣΕΣ» στον τηλεοπτικό σταθμό HIGH.
Από το 1993 έως το 1995 είχα το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας παιδικών ενδυμάτων MATOU.
To 1996 μεταπήδησα στην εταιρεία παιδικών ενδυμάτων Ι. ΝΑΖΟΣ ΑΒΕΕ με τις ίδιες αρμοδιότητες.
Το 1997 συνεργάστηκα με την διαφημιστική εταιρεία "ΕΡΜΗΣ" στην επιμέλεια εκδόσεων, στην παραγωγή διαφημιστικών προγραμμάτων για εταιρείες παιδικών υποδημάτων και ενδυμάτων και την παραγωγή διαφήμισης για οδηγούς αγοράς. Δημιούργησα παράλληλα την ομάδα παιδιών με ταλέντα "LA VIE" τα οποία συμμετείχαν σε φωτογραφήσεις και διαφημιστικά σποτ.
Το 1998 ανέλαβα το τμήμα επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του παραρτήματος της EXPRESS SERVICE στην Λ. Καβάλας. Την συνέχεια αυτής της συνεργασίας ανέκοψε ένα βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη η μητέρα μου και το οποίο με ανάγκασε να σταματήσω για λίγο να εργάζομαι.
Προς το τέλος του ίδιου χρόνου ανέλαβα τις Δημόσιες Σχέσεις και την Παραγωγή διαφήμισης για το περιοδικό «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ» καθώς και την θέση της επιμελήτριας της ύλης ενός πολιτιστικού περιοδικού με τον τίτλο «ΔΕΛΦΟΙ» το οποίο όμως έκλεισε αμέσως μετά το θάνατο του εκδότη του.
Από το 1999 έως τον Φεβρουάριο του 2000 ανέλαβα τις Δημόσιες Σχέσεις του γραφείου της Συμβούλου Κοινωνικών Υποθέσεων και Μεταφυσικών Ερευνών κας ΛΟΥΠΕΣΚΟΥ και βοήθησα στην παραγωγή και την επιμέλεια των βιβλίων της. Παράλληλα παρακολούθησα ειδικά σεμινάρια Ονειροανάλυσης.

Από τον Μάρτιο του 2000 έως και τον Ιούλιο του 2003 είχα την ευθύνη του γραφείου τύπου και της μηνιαίας εφημερίδας «ΟΙΚΟΝΕΑ & ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ» καθώς και τις Δημόσιες Σχέσεις του ΠΑ.Κ.Ο.Ε. (Πανελλήνιο Κέντρο Οικολογικών Ερευνών). Από τον πρώτο χρόνο της συνεργασίας μου με τον φορέα ανέλαβα την Γενική Γραμματεία του, ασχολούμενη με κάθε δραστηριότητα που αναπτύσσει όπως: σεμινάρια, προγράμματα οικολογικής ευαισθητοποίησης, ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του καταστήματος βιολογικών προϊόντων που έχει, πωλήσεις λιανικής και χονδρικής, την οργάνωση και την δημοσιογραφική επιμέλεια τηλεοπτικών εκπομπών καθώς και την παραγωγή διαφήμισης στο χρόνο των εκπομπών στους σταθμούς SEVEN, EXTRA και POLIS και την σύνταξη και την επιμέλεια του εβδομαδιαίου ένθετου στην εφημερίδα " ΧΩΡΑ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ" καθώς και τον συντονισμό της οργάνωσης και παραγωγής της τηλεοπτικής εκπομπής με τίτλο: "ΣΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ" στο κανάλι 10.
Συμμετείχα επίσης στο ψηφοδέλτιο του υποψηφίου δημάρχου Χαλανδρίου Γιώργου Καλλιάνη ως δημοτική σύμβουλος στις εκλογές του 2002.
2004 εργάζομαι ως τηλεφωνήτρια στην εταιρεία Telemarketing με ημιαπασχόληση και συνεργάζομαι με το περιοδικό ΟΜΟΡΦΙΑ των εκδόσεων ΟΝΕ καθώς και με τις εκδόσεις Βογιατζή ως επιμελήτρια.
Σημειώνω κάποια πράγματα που θεωρώ σημαντικά για μένα:
Γεννήθηκα κάτω από τον αστερισμό του ΤΑΥΡΟΥ και ως εκ τούτου είμαι φιλεργατική, οργώνω στην κυριολεξία τα πεδία και τα «χωράφια» που μου αναθέτουν.
Δεν καπνίζω.
Οι σχέσεις μου με τους άλλους είναι σχεδόν πάντα αρμονικές, γιατί είμαι της αρχής ότι δεν κάνω στους άλλους αυτό που δεν θα ήθελα να κάνουν σε μένα.
Πιστεύω στην δύναμη του Θεού και σ’ αυτήν προσεύχομαι.
Τιμώ την οικογένεια που δημιούργησα, όπως την οικογένεια που μου προσέφερε Ο Δημιουργός μας και για κανένα λόγο δεν θα διαταράξω ποτέ την γαλήνη και την αγάπη που υπάρχει μέσα σε αυτήν.
Θεωρώ τον χώρο της εργασίας μου δεύτερό μου σπίτι και δείχνω τον ίδιο σεβασμό.
Δεν βλαστημώ ποτέ.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 57 71 360 - 210 5742 492 - 6946302854
Hereβs to the crazy ones. The rebels. The troublemakers. The ones who see things differently. While some may see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
Σελίδα : 1

Η απάντησή σας

Τίτλος :
(Προαιρετικά)
Μεταφορά σε εξέλιξη...
Παρακαλούμε περιμένετε
Επισύναψη αρχείου
1 συνημμένο αρχείο
Υπάρχουν τα παρακάτω προβλήματα:

Δεν έχετε επιλέξει την Kατηγορία του θέματος σας
Δεν έχετε συμπληρώσει τον Τίτλο του θέματος σας
Δεν έχετε συμπληρώσει το Κείμενο του θέματος σας
Η απάντηση σας έχει δημοσιευτεί!
Πιέστε [Εμφάνιση] για να μεταφερθείτε στην απάντησή σας, ή [Νέα Απάντηση] για να συνεχίσετε.
Το θέμα σας έχει αποσταλεί για έγκριση.
Θα δημοσιευτεί μόλις έγκριθεί από την ομάδα διαχείρησης του Sxeseis.gr.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα με την αποστολή του θέματος σας.
Παρακαλούμε δοκιμάστε πάλι. Σε περίπτωση που το πρόβλημα παραμένει παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υποστήριξη του Sxeseis.gr.
lastpost