Παράθεση:
Originally posted by mia_akoma
Παράθεση:
Originally posted by -blond-amazona-
Οι περισσοτερες δυστυχως δεν ευχαριστιουνται τον ερωτα.
...αλλα μπορουμε καλλιστα να σας πεισουμε για το αντιθετο!!
(τωρα ο καθε ανηρ που σεβεται τον εαυτο του θα ισχυριστει πως το καταλαβαινει και λοιπα... αμ δε!)
Παράθεση:
Originally posted by sentinel
Ίσως γιατί έχετε την ψευδαίσθηση πως μας ενδιαφέρει....![]()
Παράθεση:
το να έχετε τυλιγμένο επάνω στο κορμί σας ένα κομάτι νάυλον κλπ..
Παράθεση:
Α, δε μπορώ. Θέλω συμπαράσταση από τους άντρες. Βοήθεια παιδιά!
Παράθεση:
Originally posted by observer1
Προσωπικά όσες φορές προσπάθησα να είμαι "εγκεφαλικός" σαν αυτοικανοποίηση μου φάνηκε.
Παράθεση:
Originally posted by mia_akoma
Παράθεση:
το να έχετε τυλιγμένο επάνω στο κορμί σας ένα κομάτι νάυλον κλπ..
sentinel, γουατ ντου γιου μιν?
Παράθεση:
Originally posted by observer1
Παράθεση:
Α, δε μπορώ. Θέλω συμπαράσταση από τους άντρες. Βοήθεια παιδιά!
Δεν ξέρω αν θα βοηθήσω αλλά αυτό που με απασχολεί τον τελευταίο καιρό, είναι το γιατί μας έχουν πρήξει τα μπιριπιπ πως είναι εγκεφαλικές στο σεξ.
Είναι προτέρημα;
Δηλαδή, τι;
Για σεξ μιλάμε όχι για εξίσωση made by Einstein.
Επειδή κάποιες θα πουν: "μα εσείς το κάνετε σαν τα ζώα", θα προαπαντήσω : "τότε γιατί λέτε πως θέλετε έναν ταύρο ή έναν τίγρη (εγώ είμαι Λέων) στο κρεβάτι σας;Εεεε;
Γιατί δεν λέτε θέλω τον deep blue;".
..το φελέκι μου.
Οχι δηλαδή πως μας ενδιαφέρει, απλά κουβέντα να γίνεται.
Προσωπικά όσες φορές προσπάθησα να είμαι "εγκεφαλικός" σαν αυτοικανοποίηση μου φάνηκε.
Οσες φορές ήμουν ζώο καλά ήτανε.
Οσες φορές ήμουν αδιάφορος π.χ. την κρίσιμη ώρα σκεφτόμουν πόσο ωραίο στάδιο είναι το νέο Καραισκάκη άκουγα κάτι μακρινά: "Πιο γρήγορα..." Και σκεφτόμουν: "Ε, όχι και πιο γρήγορα μέσα σε 10 μήνες φτιάξαμε γηπεδάρα, πόσο πιο γρήγορα πια;"
Σε άλλη περίπτωση: "Πιο δυνατά", σκεφτόμουν: "Ε, όχι και δυνατά, μπάλλα είναι ρε παιδιά μην του κόψουμε την καριέρα του ΜΑΓΟΥ"
σεαυτές τις περιπτώσεις στο τέλος άκουσα κραυγές (κάτι σαν φρενάρισμα στην Αττική οδό) του στυλ: "Ναιιαιαι κ.λπ." και σκεφτόμουν: "Παιχτάρα ο Τζιο, πάντα την τελείωνε τη Ρεάλ".
Και συμπεραίνω πως είμαστε γιαυτές απλά ζωντανά vibrators.
Ακου εγκεφαλικό σεξ, χμφφφ.
Ενα άλλο θέμα που μου τη σπάει είναι πως σε ένα θέμα που (υποτίθεται) απευθύνεται σε άντρες είναι γεμάτο απαντήσεις γυναικών, κι έχουν το θράσσος κι απορούν: " Μα γιατί δεν απαντούν;"
Μα ωραίες μου ο άλλος για να αποφύγει τη γυναικομουρμούρα μέχρι και στο ιντερνετ κατέφυγε και εκεί σε ένα αντρικό (υποτίθεται) θέμα βλέπει γυναίκες να του επιτίθονται πριν καν απαντήσει.
....το φελέκι μου.
Που θα σταματήσουν πια; Η άλλη τις προάλλες φόρεσε και το καινούργιο μου μποξεράκι. Κι απορούμε μετά γιατί ο Μπέκαμ φοράει τα στριγκ της Βικτόριας.
Σταματάω εδώ γιατί "φορτώνω".
Υ.Γ. Πλάκα έχει να αρχίσουν και να ρεύονται.
Υ.Γ. Αντε γιατί θα
Παράθεση:
Originally posted by evans
Mα γι αυτο φιλε μου ζητησα την απαντηση ως προς την ισοτητα.....
Ξερεις οι γυναικες , φορες , αγνοουν τις πληρωμες σε ξενοδοχεια ..εκδρομες ...διασκεδασεις....πιστωτικες.....λογαριασμους κινητων....επιταγων για δικη τους χρηση......συντηρηση αυτοκινητου...ασφαλιστηρια συμβολαια....και θυμουνται οτι σε ταιζουν μια και τακτικοτερα (σε σχεση με εμας .... ) ψωνιζουν για ....φαγητο.....
Χμ....Τελικα οπως μας βολευει....η ανιδιοτελεια της ιδιοτελειας!
Δεν ειμαι υπερ των κοσμηματων...θελω την γυναικα να λαμπει απο μονη της....αλλα μου ελεγε ενας φιλος τα Χριστουγεννα....ευκαταστατο οικονομικα ζευγαρι....
Σκεπτοταν λοιπον τι δωρο θα της κανει....
Το 1997 της πηρα ενα δαχτυλιδι μονοπετρο....εκεινη πιντζαμες!
Το 1998 της πηρα ενα σετακι σκουλαρικια με κολιε.....εκεινη παντοφλες!
Το 1999 της πηρα μια γουνα ....εκεινη σοβρακα!
Το 2000 πηγαμε Βιεννη της εκανα εκπληξη με τα εισιτηρια ...εκεινη ...μαζεψε τις βαλιτσες!
Το 2001 της πηρα ενα φορητο υπολογιστη.... εκεινη κασκολ!
Το 2002 της πηρα εγχρωμο κινητο τηλεφωνο ...εκεινη καλτσες!
Η ιστορια ειναι αληθινη....δεν θυμαμαι τι της πηρε το 2003 , αυτο που ξερω ειναι οτι εχω να τον δω καιρο και απ' οτι ξερω του τα εχει παρει ολα....μιας και χωρισαν...
Τα δωρα δεν εχουν σημασια και συμφωνω η κινηση μετραει ....
Μια κινηση ομως που σε κανει να αναρωτιεσαι στην προκειμενη περιπτωση....
ΥΓ ο φιλος μου παρεμεινε GENTLEMAN.....
Παράθεση:
Παράθεση:
Originally posted by evans
Mα γι αυτο φιλε μου ζητησα την απαντηση ως προς την ισοτητα.....
Ξερεις οι γυναικες , φορες , αγνοουν τις πληρωμες σε ξενοδοχεια ..εκδρομες ...διασκεδασεις....πιστωτικες.....λογαριασμους κινητων....επιταγων για δικη τους χρηση......συντηρηση αυτοκινητου...ασφαλιστηρια συμβολαια....και θυμουνται οτι σε ταιζουν μια και τακτικοτερα (σε σχεση με εμας .... ) ψωνιζουν για ....φαγητο.....
Χμ....Τελικα οπως μας βολευει....η ανιδιοτελεια της ιδιοτελειας!
Δεν ειμαι υπερ των κοσμηματων...θελω την γυναικα να λαμπει απο μονη της....αλλα μου ελεγε ενας φιλος τα Χριστουγεννα....ευκαταστατο οικονομικα ζευγαρι....
Σκεπτοταν λοιπον τι δωρο θα της κανει....
Το 1997 της πηρα ενα δαχτυλιδι μονοπετρο....εκεινη πιντζαμες!
Το 1998 της πηρα ενα σετακι σκουλαρικια με κολιε.....εκεινη παντοφλες!
Το 1999 της πηρα μια γουνα ....εκεινη σοβρακα!
Το 2000 πηγαμε Βιεννη της εκανα εκπληξη με τα εισιτηρια ...εκεινη ...μαζεψε τις βαλιτσες!
Το 2001 της πηρα ενα φορητο υπολογιστη.... εκεινη κασκολ!
Το 2002 της πηρα εγχρωμο κινητο τηλεφωνο ...εκεινη καλτσες!
Η ιστορια ειναι αληθινη....δεν θυμαμαι τι της πηρε το 2003 , αυτο που ξερω ειναι οτι εχω να τον δω καιρο και απ' οτι ξερω του τα εχει παρει ολα....μιας και χωρισαν...
Τα δωρα δεν εχουν σημασια και συμφωνω η κινηση μετραει ....
Μια κινηση ομως που σε κανει να αναρωτιεσαι στην προκειμενη περιπτωση....
ΥΓ ο φιλος μου παρεμεινε GENTLEMAN.....
Τελικά, ίσως η απάντηση να είναι ΝΑΙ, θα ήθελα να είμαι γυναίκα...![]()
στα social media