Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Είναι η γυναίκα...

Σελίδα : 1

mixalis top

# 1 στις 19/10/2004
author
Ανδρας / 48 / Σε διάσταση
Ν. Φλώρινας / Φλώρινα
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 142
'Aρεσαν+: 0%

Είναι η γυναίκα...

Μια γυναικα μπορει να χαρισει τον κοσμο ολακαιρο σε εναν αντρα! μπορει να απογειωσει τις αισθησεις του οχι στον εβδομο αλλα στον δεκατοεβδομο ουρανο!Μπορει να μετατρεψει την γκριζα μελαγχολια ενος αντρα σε ουρανιο τοξο! και μετα εμεις οι αφελης λεμε.....αυτη η (χ) γυναικα μου χαρισε τα παντα! Σκ....α, τιποτα δεν χαρισε! δεν θεωρειται δωρο κατι που ως συνηθως ζητειται μετα πισω! Ειναι κατι σαν τραπεζα...καταθετει ολα της τα αισθηματα και συναισθηματα περιμενοντας να εισπραξει καποια μερα τους τοκους!
Ειναι η γυναικα κατι που πρεπει να αγαπω και να φροντιζω....οπως μου εμαθαν οι γονεις μου οτι πρεπει να αγαπω και να φροντιζω τον εαυτο μου!Ειναι η γυναικα ενα ακριβο κοσμημα,που θελει να το περιποιηθω για να γυαλιζει...που πρεπει να πληρωσω αδρα για να εχω!
Ειναι η γυναικα ενα σκυλι που δεν γαυβιζει(αρα δαγκωνει).Ειναι η γυναικα οτι πιο ομορφο υπαρχει.....που οταν χανεται επερχεται φυσιολογικα η μελαγχολια!Ειναι η γυναικα ομορφη σαν τον παραδεισο μα εχει ζωγραφια τατουαζ στο κορμι της τον πειρασμο της κολασης!
Ειναι η γυναικα η ιδια η ζωη...μα οταν την χανεις εισαι ενα νεκρο και αψυχο κορμι!
Ειναι η γυναικα ολα οσα χρειαζομαι!!!!ολα οσα θελω και ποθω!
Τελικα πρεπει να ειμαι πολυ μαζοχιστης!!!!
Τι αλλο μπορει να ειναι η γυναικα?

Ας απαντησουν με ειλικρινεια και ρεαλισμο και οι γυναικες!

(μονο μην βαρατε κοριτσια) Δεν εχω κατι προσωπικο με την καθε μια σας ξεχωριστα!

Ολα αυτα ειναι συμπερασματα και εμπειριες μεσα απο τις σχεσεις!
Ναι μια σχεση μπορει να περιεχει ολα αυτα που ειπα παραπανω...απ'την στιγμη που υπαρχει μεσα και η γυναικα!
Η εμπιστοσυνη ουτε χαριζεται, ουτε κερδιζεται... Η εμπιστοσυνη... Εμπνεεται!!!

# 2 στις 19/10/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Σου δίνω πισω
Σου δίνω πίσω
την αγάπη που μου χάρισες...

Δώσε μου πίσω
Δώσε μου πίσω
τη ζωή μου και ξοφλάμε...
(Συνειρμικά )
Μη τα μπλέκεις τόαο.
Η γυναίκα είναι αυτή που είναι.
Εσύ ποιος είσαι;

# 3 στις 19/10/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by mixalis top
Μπορει να μετατρεψει την γκριζα μελαγχολια ενος αντρα σε ουρανιο τοξο! και μετα εμεις οι αφελης λεμε.....αυτη η (χ) γυναικα μου χαρισε τα παντα! Σκ....α, τιποτα δεν χαρισε! δεν θεωρειται δωρο κατι που ως συνηθως ζητειται μετα πισω!

Αχ βρε Μιχαλη, ειχα προθεση να σου απαντησω με σκληρο τροπο, αλλα μετα ειδα το προφιλ σου, διαβασα πως εισαι μουσικος, τουτεστιν καλλιτεχνης, τουτεστιν ευαισθητη ψυχη και λεω , κατσε ν' αλλαξω υφος να μην το πληγωσω το παιδι..

Αλλα βρε καλο μου, σκεψου λιγακι. Η γυναικα ειναι γυναικα (οπως και ο αντρας ειναι αντρας) και οχι πατεριτσα, γιατι αν ηταν πατεριτσα θα την ονομαζαν πατεριτσα ή δακανικι (κανω και σπιριτ παναθεμα με!)

Αν εχεις γκριζα μελαγχολια μην περιμενεις απο κανεναν αλλο εκτος απο τον εαυτο σου να σου την μετατρεψει σε ουρανιο τοξο. Ακομα κι αν τα καταφερει θα ειναι παροδικο.

Ειναι σαν να εχεις ενα παλιοτραπεζο, χαλασμενο και φαγωμενο απο τους τερμιτες και συναντησεις μια γυναικα που θα ριξει επανω στο παλιοτραπεζο σου ενα ομορφο τραπεζομαντηλο.
Αν φυγει θα παρει το τραπεζομαντηλο της κι εσυ θα μεινεις να τραγουδας με την ομορφη φωνη σου "τα πηρες ολα κι εφυγεεεες" και λοιπα πονεμενα ασματα απο Καζαντζιδη και πανω
Αν απο την αλλη , φυγει και σου αφησει το τραπεζομαντηλο της (ισως γιατι εχει πολλα), καποια στιγμη θα σκονιστει ή θα λερωθει με σαλτσα ντοματας και κοκκινο κρασι, και θα χρειαστει να το πλυνεις. Τοτε, παλι το παλιοτραπεζο θα δεις μπροστα σου και η κατσταση θα ειναι χειροτερη γιατι ουτε τραγουδια δεν υπαρχουν για τετοιες περιπτωσεις!

Εχεις δικιο καλε μου Μιχαλη. Δεν θεωρειται δωρο κατι που ζητειται πισω.
Προσωπικα αν ειναι να δωσω κατι το δινω απο το περισσευμα μου και οχι απο το υστερημα και το ιδιο απαιτω κι απο τον αλλο ανθρωπο (αυτες οι απαιτησεις με φαγανε ομως- τελος παντων . παρασυρθηκα.)

και για να κλεισουμε μουσικως (μιας και εισαι μουσικος):

'Ελα να ανταλλάξουμε κορμί και μοναξιά.
Να σου δώσω απόγνωση, να μην είσαι ζώο,
να μου δώσεις δύναμη, να μην είμαι ράκος.
Να σου δώσω συντριβή, να μην είσαι μούτρο,
να μου δώσεις χόβολη, να μην ξεπαγιάσω.
Κι ύστερα να πέσω με κατάνυξη στα πόδια σου,
για να μάθεις πια να μην κλωτσάς."

το γνωριζεις? Ειναι του Ντινου Χριστιανοπουλου, σε μουσικη Μανου Χατζιδακι

mixalis top

# 4 στις 19/10/2004
author
Ν. Φλώρινας / Φλώρινα
αχ βρε καλη μου,το ηξερα πως καπως ετσι θα αντιδρουσε μια γυναικα...τουλαχιστον εσυ ησουν ευγενικη....
Ναι το γνωριζω....
εσυ ξερεις ενα αλλο καψουρικο που λεει:
εφυγες και σβυσανε τ'αστερια
χειμωνες γινανε τα καλοκαιρια
χαθηκες που πηγες δεν γνωριζω
σε θυμαμαι,δεν κοιμαμαι κ δακρυζω!

Αφιερωμενο στην φιλη μου την mia_akoma

# 5 στις 19/10/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
woman, I can hardly express
my inner feelings and thankfulness...

(John Lennon)

Αν αντικρυζεις τη γυναικα σαν πηγή ενέργειας, συναισθηματικής ασφάλειας και ηδονής, τότε παγιδεύεσαι στις προσμονές σου, αλυσοδένεσαι.

Δες τη γυναίκα σαν άνθρωπο. Ενα πλάσμα ευάλωτο και ευθραυστο όπως όλοι μας. Ενα κομμάτι αυτού του κόσμου στο οποίο μπορείς να καθρεφτίσεις όλη την ομορφιά σου και όλη την ασκήμια σου.

Γνωρισες μια γυναίκα και την πόθησες, και ενώθηκες μαζί της, ταξιδεψες μαζι της ενα ταξιδι , κι όταν αυτό τελείωσε, πληγώθηκες. Και πρέπει να φταίει εκείνη!

Ομως, αλλοιμονο... "αν νόμισες για λίγο πως σου ανήκει, ήτανε νύχτα και τώρα έιναι πρώί.." (Γιώργος Μαργαρίτης) - με έχει πιάσει το ποιητικό μου απόψε.

Ολες οι γυναίκες που "ειχα" (γελια) στη ζωή μου, με βοήθησαν να γνωρίσω ένα κομμάτι του εαυτού μου. Και τις ευγνωμονώ γι' αυτο. Γιατί τελικά πίσω από κάθε γυναίκα πάντα κρύβεται εκείνη...

Ξέρεις ποια...

Εκείνη (που) σε βάζει στην κούνια,
στα μάτια σαπούνια και γαλάκτωμα..
(Δεληβοριάς)

Το ξεσκίσαμε το ρεπερτόριο σήμερα...

Φιλακια,

Ταν

# 6 στις 19/10/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by mixalis top

εφυγες και σβυσανε τ'αστερια
χειμωνες γινανε τα καλοκαιρια
χαθηκες που πηγες δεν γνωριζω
σε θυμαμαι,δεν κοιμαμαι κ δακρυζω!

Αφιερωμενο στην φιλη μου την mia_akoma

ευχαριστω για την αφιερωση!

# 7 στις 19/10/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Τι άλλο μπορεί να είναι η γυναίκα?

Όχι τι άλλο !
Η γυναίκα είναι ''όλα'' η και ''τίποτα'' ,

Αλλά πάνω από όλα είναι ,
αυτό που έχεις μες στο μυαλό σου και με τη φαντασία σου το βλέπεις σε κάθε γυναίκα ... όμως ,
η φαντασία η πραγματική είναι μόνο σε μια , και αν δεν μπορέσεις να κατέβεις από αυτή και να δεις την ''πραγματικότητα'' της , θα μείνεις μια ζωή να αναρωτιέσαι , και να αισθάνεσαι ότι κάτι σου λείπει !

Όλα είναι πολύ απλά , εμείς τα κάνουνε δύσκολα ... αρκεί να μπορούμε ... να δούμε .

argaard

# 8 στις 19/10/2004
author
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 1.283
Τι είναι η γυναίκα για μένα. Προσέγγισή 1 με μαθηματική λογική.

1. Ο έρωτας είναι η πηγή της ζωής μου, η ενέργεια μου, ο λόγος για να χαμογελάω για να δημιουργώ και για να ξυπνάω κάθε πρωί.

2. δεδομένου ότι είμαι straight το αντικείμενο του έρωτα μου είναι πάντα μια γυναίκα

από τις σχέσεις 1 και 2 προκύπτει πως η γυναίκα μπορεί να αλλάξει την ζωή και την διάθεση μου να την πάει στην κορυφή και να την μηδενίσει. Ναι το γνωρίζω πως είναι επικίνδυνο αλλά ο έρωτας είναι ο μόνος θεός που πιστεύω γιατί είναι ο μόνος που πραγματικά μπορεί να επέμβει στην ζωή μου και να την αλλάξει όλοι οι άλλοι θεοί είναι μούφες.
There is no justice, it's just me

# 9 στις 19/10/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Αχ βρε Μιχάλη....

Και εμείς το ίδιο δεν είμαστε? Η μόνη μας διαφορά είναι πως θέλουμε να προστατέψουμε τα παιδιά που έχουμε, ενώ εκείνες θέλουν να προστατέψουν, εκ των προτέρων, και τα παιδιά που θα αποκτήσουν.

naughty_girl

# 10 στις 20/10/2004
author
Γυναίκα / 49 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 16
Απαντήσεις: 434

Μια γυναίκα

Ας απαντησουν με ειλικρινεια και ρεαλισμο και οι γυναικες!

Αυτό θα προσπαθήσω να κάνω κι εγώ δανειζόμενη τους στίχους ενός τραγουδιού που έχει τραγουδήσει ο Βλάσσης Μπονάτσος ...
Είναι σαν να λες σ έναν τυφλό
ότι δε βλέπει
σ έναν που λέει ψέμματα
ότι τον λένε ψεύτη
Είναι σαν να λες σ ένα παιδί
πως παιδιαρίζει
σ έναν αλήτη της ζωής
πως δω κι εκεί γυρίζει

Κι είναι το ίδιο σα να μού λες
πως οι γυναίκες καταστροφές
κρύβουν στο αίμα τους
Μιά γυναίκα τη ζωή μου πάντα
την κανόνιζε
Μιά γυναίκα στη ζωή μου πάντα
έμπαινε κι αλλώνιζε
Μιά γυναίκα ...
(μονο μην βαρατε κοριτσια)
Πολύ φοβάμαι όμως τώρα φίλε μου mixalis top ότι τώρα θα αφήσουν εσένα και θα πιάσουν εμένα στο ξύλο!!! χαχαχαχαχαχα

# 11 στις 20/10/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Αντιμετωπιζεις τη γυναικα σαν ένα κομματι κρεας;;;
Γιατι φιλε μου;;;
Σε σκεφτεσαι,ρε μεγαλε, στο κρεβατι με μια μεριδα κωλο;;;
Όχι κυριε τετοιε μου… όλα πρεπει να τα εχει…και χερια ..και ποδια..και μυαλο.

Να σου πω κι ένα μυστικουλι…
Οι αντρες , αγορι μου χρυσο, που υποτιμανε τις γυναικες και ταχα τις φτυνουν, είναι τα μεγαλυτερα θυματα.
Για να κανεις γουρουνισμους, φιλτατε, πρεπει να τις αγαπας πολύ και να ξερεις ότι οσο γατα κι αν περνας τον εαυτο σου, μια γυναικα μπορει να στην κατσει ευκολα και να σε κανει να τρεχεις…

Κι αν , παλικαρακι μου εξαλο, δεν υπηρχαν οι γυναικες , τσομπανος θα ησουνα, και συ και γω και θα βοσκαμε γιδια.
Μην το παρεις στραβα , αλλα εμπιστοσυνη σ έναν αντρα στον εαυτο του , μονο οι γυναικες μπορουν να φτιαξουν.

mixalis top

# 12 στις 20/10/2004
author
Ν. Φλώρινας / Φλώρινα
Φιλε μου oluja πες σου σε παρακαλω τι πινεις?Οχι τιποτα, αλλα να ξερω τι,για να προσεχω.να μην παθω ποτε τα ιδια και αρχισω μετα να καταλαβαινω οτι'να'ναι.Καλα βρε αθεοφοβε,ολα αυτα μονος σου τα καταλαβες για μενα?
Τι να σου πω?Βουλωμενο γραμμα διαβαζεις.Αετος εισαι!Μπραβο!Επεσες διανα!

# 13 στις 21/10/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ειναι η γυναικα για τον ανδρα, οτι και ο ανδρας για τη γυναικα:
Tο απαραιτητο, αλλο μισο για τη ζωη, τη δημιουργια, τον ερωτα, την αγαπη, για ολα.

(Στην ουσια), δεν υφισταται εναντιοτητα. Εχουμε αναγκη ο ενας τον αλλον. Ειμαστε, ομως, διαφορετικοι. Γι'αυτο δυσκολευομαστε, αλλα και γι'αυτο αλληλοσυμπληρωνομαστε.

Απλα.

koyrsaros

# 14 στις 21/10/2004
author
Ανδρας / 59 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Καλαμαριά
Θέματα: 226
Απαντήσεις: 1.831
Ο άντρας που αφήνεται να τον δαμάσει η αγάπη για το άγνωστο είναι σαν τον εξερευνητή που αψηφά τους κινδύνους. Το μόνο που ζητάει η ψυχή του είναι να ανακαλύψει τα μυστικά τοπία του άλλου, να περπατήσει τις πιο εσωτερικές του ατραπούς. Το προαιώνιο ένστικτο του κυνηγού τον ωθεί να τρέξει κατά πάνω στη λαφίνα που σκυμμένη στην πηγή δροσίζεται, όμως η παλαιά επιθυμία του να σκοτώσει, μεταμορφώνεται σε ορμή ν' αγαπήσει, ν' αγαπηθεί, να περιπτυχθεί. Η συνέχεια που επιδιώκει ο καθένας μας με τα αποτελέσματα που λίγο πολύ τα ξέρουμε, αφορούν μόνο προσωπικές μας επιλογές.

Ελευθερία είναι να πετάς ψηλά...

Antzela

# 15 στις 21/10/2004
author
Γυναίκα / 59 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Καλλιθέα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 71

Παράθεση:
Originally posted by koyrsaros
Ο άντρας που αφήνεται να τον δαμάσει η αγάπη για το άγνωστο είναι σαν τον εξερευνητή που αψηφά τους κινδύνους. Το μόνο που ζητάει η ψυχή του είναι να ανακαλύψει τα μυστικά τοπία του άλλου, να περπατήσει τις πιο εσωτερικές του ατραπούς. Το προαιώνιο ένστικτο του κυνηγού τον ωθεί να τρέξει κατά πάνω στη λαφίνα που σκυμμένη στην πηγή δροσίζεται, όμως η παλαιά επιθυμία του να σκοτώσει, μεταμορφώνεται σε ορμή ν' αγαπήσει, ν' αγαπηθεί, να περιπτυχθεί. Η συνέχεια που επιδιώκει ο καθένας μας με τα αποτελέσματα που λίγο πολύ τα ξέρουμε, αφορούν μόνο προσωπικές μας επιλογές.

Πολύ μου άρεσε αυτή η σκέψη σου Κουρσάρε!!!
You may say I'm a dreamer But I'm not the only one

-NEFELWMA-

# 16 στις 24/10/2004
author
Γυναίκα / 52 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αλιμος
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 90
Είναι η ανάγκη να καλύψει το κενό που έχει στο συναίσθημα, όπως και για την γυναίκα ο άντρας είναι η ανάγκη για να καλύψει το κενό που έχει στην λογική, μιας και όπως έχω ξαναπεί ότι ο άντρας λειτουργεί με την λογική και η γυναίκα με το συναίσθημα, έτσι με την ενωσή τους συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον, έρχεται κοινώς η ισορροπία. Είναι δηλαδή το άλλο μισό.
Θεέ μου, δώσε μου τη γαλήνη να δεχτώ αυτά που δεν μπορώ ν'αλλάξω, το κουράγιο ν'αλλάξω αυτά που μπορώ και τη σοφία να γνωρίζω την διαφορά...
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.