Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ερωτικές σχέσεις - Διαφορά ηλικίας (γυναίκα με νεότερο άνδρα)- ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ

Σελίδα : 1

broxi

# 1 στις 2/11/2004
author
Γυναίκα / 45 / Διαζευγμένη
Ν. Αιτωλοακαρνανίας / Αγρίνιο
Θέματα: 19
Απαντήσεις: 520
'Aρεσαν+: 0%

Ερωτικές σχέσεις - διαφορά ηλικίας (γυναίκα με νεότερο άνδρα)- απαντηθηκε

Διάβασα τα σχετικά θέματα που έχουν τεθεί κατα καιρούς και θεωρώ πως μια καλύτερη απάντηση θα την λάμβανα απο τους ειδικούς του sxeseis.gr, άλλωστε γιατι τους κάλεσαν τα παιδία;;;
Λοιπόν, μια σχέση με μικρότερο τον "άντρα" κατα 6 χρόνια μπορεί να σταθεί πέρα απο την όποια έλξη;; είτε αυτή είναι σεξουαλική, πνευματική κτλ;;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον καλό άνθρωπο μου απαντήσει!!
Σημασία δεν έχει να βρείς έναν άνθρωπο να περασεις τη ζωή σου μαζί του...αλλά κάποιον που να μην μπορείς να ζήσεις μακριά του...

Μυρτώ

# 2 στις 7/11/2004
author
Γυναίκα / 49 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πετρούπολη
Θέματα: 972
Απαντήσεις: 16.744
'Aρεσαν+: 0%
Αγαπητή broxi ,

Το αν τα έξι χρόνια είναι πολλά ή λίγα σαν διαφορά ηλικίας κατά τη γνώμη μου έχει να κάνει περισσότερο με την φάση που βρίσκεται το κάθε μέλος στη σχέση , παρά τα χρόνια αυτά καθ αυτά. Τι εννοώ ; Ας πάρουμε μια γυναίκα 30 ετών , οικονομικά ανεξάρτητη και αυτοσυντηρούμενη που έχει σχέση με έναν άνδρα 24 που σπουδάζει ή που είναι φαντάρος και ας τη συγκρίνουμε μια γυναίκα 36 ετών με τα ίδια χαρακτηριστικά με ένα άνδρα 30 ετών που έχει πανομοιότυπες ευθύνες , που εργάζεται και που είναι οικονομικά ανεξάρτητος.

Στην πρώτη περίπτωση , η διαφορά ηλικίας είναι πιο έντονη γιατί και η φάση της ζωής των δύο ατόμων βρίσκεται σε διαφορετικά σημεία. Ένας φοιτητής θέλει να βγαίνει , δεν χρειάζεται να ξυπνήσει νωρίς το πρωί , πιθανό να μην είναι οικονομικά ανεξάρτητος , είναι πιο ανέμελος και λειτουργεί αυθόρμητα και χωρίς πρόγραμμα. Μια εργαζόμενη γυναίκα , που γυρίζει κουρασμένη από τη δουλειά , πρέπει να ξυπνήσει νωρίς το πρωί , να συντηρήσει ένα σπίτι και να πληρώσει τους λογαριασμούς , ίσως να μην μπορέσει να συντονιστεί με τους ρυθμούς ενός νεότερου άντρα στη φάση που περιγράψαμε.

Στη δεύτερη περίπτωση , δεν υπάρχει κενό ηλικίας , μιας και οι φάσεις της ζωή τους είναι οι ίδιες. Μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες , τα ίδια ενδιαφέροντα και έχουν παρόμοιους ρυθμούς ζωής. Στη περίπτωση αυτή η διαφορά ηλικίας κατά τη γνώμη μου είναι μόνο ένα στερεότυπο που υπάρχει στο μυαλό μας και τίποτα παραπάνω.

Να θεωρήσουμε σαν δεδομένο ότι ένα ζευγάρι της δεύτερης περίπτωσης , έχει και σεξουαλική αλλά και πνευματική έλξη ; Εάν ναι , τότε ποιος ο λόγος το ζευγάρι αυτό να μην έχει μέλλον ; Μια όμορφη σχέση βασίζεται πάνω στην επικοινωνία , την σωματική και την πνευματική έλξη , την αγάπη κλπ. Εάν υπάρχουν όλα αυτά , πιστέυεις ότι έξι χρόνια διαφοράς μπορούν να είναι λόγος διάλυσης της σχέσης αυτής ;

Να θεωρήσουμε ότι το ζευγάρι της πρώτης περίπτωσης έχει και σεξουαλική αλλά και πνευματική έλξη ; Ίσως εδώ τα πράγματα να μην είναι τόσο απλά για την ύπαρξη μέλλοντος. Για να υπάρξει μέλλον , πρέπει κάποιος από τους δύο ή στη καλύτερη περίπτωση και οι δύο να κάνουν κάποιες θυσίες για να προσαρμόσουν της ζωή τους σε κάποια κοινά 'καλούπια' που θα τους κάνουν να ζουν αρμονικά και ευτυχισμένα μέσα στη σχέση χωρίς να τους κάνουν να πιστεύουν ότι στερούνται , ότι είναι περιορισμένοι ή ότι εξαναγκάζονται να λειτουργήσουν σε καταστάσεις που δεν τους εκφράζουν.

Το κάθε πράγμα παίρνει τις διαστάσεις που εμείς οι ίδιοι του δίνουμε. Εάν η διαφορά αυτή δεν σημαίνει κάτι για τα δύο άτομα στη σχέση , τότε δεν πιστεύω ότι μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα για την ύπαρξη της σχέσης στο μέλλον.

Εάν σαν ενήλικες , μάθουμε να σκεφτόμαστε ενήλικα , εάν αναλαμβάνουμε τις ευθύνες των πράξεων μας και των επιλογών μας , τότε δύσκολα θα μετανιώσουμε ή θα κάνουμε λάθη.
Σήμερα , βασιζόμενη στην ερώτηση σου δημοσίευσα και ένα σχετικό άρθρο περί των σχέσεων μιας γυναίκας με ένα νεότερο άντρα , ίσως να βοηθήσει.

Φιλικά
Μυρτώ
Hereβs to the crazy ones. The rebels. The troublemakers. The ones who see things differently. While some may see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε