Παράθεση:
Originally posted by aegean_sea
Το ιδιο ισχυει βεβαιως και με τις παντρεμμενες κυριες ....κυρια μου!!!
Αντιρρηση?
Οσο για το ολο σκηνικο που στηνεται....οι παλιοι εμποροι ελεγαν "εγω στραβωνω και πουλαω κι εσυ βλεπε κι ....αγοραζε"!!!
Σε επιασε μηπως κανεις παντρεμμενος με το ζορι να κανεις σχεση μαζι του?
Η ησουνα τοσο αθωο και αβγαλτο που τον εμπιστευτηκες οτι δεν παει καλα ο γαμος του και θα χωρισει?Για να ξεκινησεις ενα δεσμο και να επενδυσεις ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ (και οχι απλα για πηδημα) περιμενεις ψαχνεις μαθαινεις ψυχολογεις!
Δε μασαμε μικρη!
Συνειδητα εκανες οτι εκανες και ηξερες οτι ειναι παντρεμμενος!
Γουσταρηζες τη φαση!!!
Και καπου μεσα σου την εβρισκες κιολας που θα αφηνε τη γυναικα του για παρτη σου!
Το οτι εσυ ισως θα ησουν η αφορμη να χαλασει το σπιτι του το σκεφτηκες?
Αστα λοιπον και μη τα σκαλιζεις γιατι βρωμανε!!!
Κι οποιος δεν γουσταρει...σφυριες δεν γυριζει στα τσιγγαναρια λενε στο χωριο μου!(Μιας και καπου εδω συζηταμε και για παροιμιες)
Παράθεση:
Originally posted by kokkino_feggari
.........Ειδικά όσοι παρουσιάζεστε ως μπερδεμένοι και με σχέση απροσδιόριστη και ταχατες και δήθεν με προβλήματα στο γάμο σας, όσο για να τσιμπήσει το ψαράκι, και μετά αφού γίνει το συναισθηματικό δέσιμο, ε, δεν είπαμε οτι υπάρχει και σοβαρό πρόβλημα, και εγώ σε θέλω στη ζωή μου, και δε θέλω να σε χάσω, αλλά και για χωρισμό τσιμουδιά...
............
Παράθεση:
Απευθύνομαι σε όλους τους παντρεμένους του σαιτ και τους ρωτώ ευθέως. Γιατί δεν έχετε τη δύναμη να χωρίσετε και μετά να αναζητήσετε ερωτικό σύντροφο;
Παράθεση:
Ειδικά όσοι παρουσιάζεστε ως μπερδεμένοι και με σχέση απροσδιόριστη και ταχατες και δήθεν με προβλήματα στο γάμο σας, όσο για να τσιμπήσει το ψαράκι, και μετά αφού γίνει το συναισθηματικό δέσιμο, ε, δεν είπαμε οτι υπάρχει και σοβαρό πρόβλημα, και εγώ σε θέλω στη ζωή μου, και δε θέλω να σε χάσω, αλλά και για χωρισμό τσιμουδιά...
Παράθεση:
Γιατί εσεις οι άντρες είστε τόσο δειλοί;
Παράθεση:
Ισως να είμαι λίγο καυστική, αλλά τα έχω πάρει λίγο στο κρανίο με αυτά που βλέπω και που ακουω.
Παράθεση:
Δεν είναι καλύτερα να ξεκαθαρίζετε τα πράγματα με τη γυναίκα σας και μετά να ψάχνεστε; Υπαρχουν άλλες γυναίκες που πληγώνονται με τη στάση σας και εγκλοβίζονται σε αδιέξοδες σχέσεις.
Γιατί;
Θέλω να μου απαντήσετε.
Παράθεση:
Originally posted by sentinel
Παράθεση:
Απευθύνομαι σε όλους τους παντρεμένους του σαιτ και τους ρωτώ ευθέως. Γιατί δεν έχετε τη δύναμη να χωρίσετε και μετά να αναζητήσετε ερωτικό σύντροφο;
ΕΣΥ, γιατί δεν έχεις τη δύναμη να περιμένεις να χωρίσει κάποιος και μετά να κάνεις κάτι μαζί του?
Παράθεση:
Ειδικά όσοι παρουσιάζεστε ως μπερδεμένοι και με σχέση απροσδιόριστη και ταχατες και δήθεν με προβλήματα στο γάμο σας, όσο για να τσιμπήσει το ψαράκι, και μετά αφού γίνει το συναισθηματικό δέσιμο, ε, δεν είπαμε οτι υπάρχει και σοβαρό πρόβλημα, και εγώ σε θέλω στη ζωή μου, και δε θέλω να σε χάσω, αλλά και για χωρισμό τσιμουδιά...
Εσύ πάλι, γιατί τσιμπάς? Και κυρίως: τσίμπησες (δείχνοντας ανωριμότητα) ή μήπως ήταν συνειδητή επιλογή (γνωρίζοντας πως ίσως να σου λέει ψέματα)?
Παράθεση:
Γιατί εσεις οι άντρες είστε τόσο δειλοί;
Είμαστε? Εσύ, κορίτσι 22 χρόνων σαν τα κρύα τα νερά, τι δουλειά έχεις με παντρεμένο? Δεν σου κάνει ένα παλικάρι της ηλικίας σου? Ποιο ήταν το κίνητρό σου για να κάνεις έστω και τη γνωριμία? Η ηλικία του? Η οικονομική του άνεση? Το αυτοκίνητό του? Η σχέση χωρίς εκρήξεις και σκαμπανεβάσματα που μπορούσε να σου προσφέρει?
Παράθεση:
Ισως να είμαι λίγο καυστική, αλλά τα έχω πάρει λίγο στο κρανίο με αυτά που βλέπω και που ακουω.
Λίγο? Μάλλον πολύ. Όμως δεν μασάμε.
Παράθεση:
Δεν είναι καλύτερα να ξεκαθαρίζετε τα πράγματα με τη γυναίκα σας και μετά να ψάχνεστε; Υπαρχουν άλλες γυναίκες που πληγώνονται με τη στάση σας και εγκλοβίζονται σε αδιέξοδες σχέσεις.
Γιατί;
Θέλω να μου απαντήσετε.
Γιατί, πολύ απλά, υπάρχουν γυναίκες που φτιάχνονται με τη σκέψη πως είναι με έναν παντρεμένο. Δίνουμε και παίρνουμε. Ασφαλής σχέση, χωρίς σκαμπανεβάσματα και εκρήξεις. Αυτό θέλουν, αυτό παίρνουν.
Και ακολουθώντας το παράδειγμα του Aegean, δύο παροιμίες από εμένα:
- Όποιος νύχτα περπατεί, λάσπες και σκατά πατεί.
- Όποιος πηδάει πολλά παλούκια, κάπου του μπαίνουνε στον...
Παράθεση:
Σας ευχαριστώ όλους για τα χάδια, τα χαστούκια, τα μπατσάκια και τα φάσκελα
Τα έχω όλα ανάγκη.
Παράθεση:
Originally posted by makedonas9
ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ 6 ΧΡΟΝΙΑ.ΠΕΡΝΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΛΑΣΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΝΟ????
ΛΥΠΑΜΕ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΗΣ "ΑΝΩΝΥΜΟΤΗΤΑΣ"ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ,ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ,ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΔΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΤΟΜΟ.
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ!!!
ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.
στα social media