Παράθεση:
Originally posted by alismoniti
Υπάρχει μία κατηγορία γυναικών , των οποίων ο αριθμός στις μέρες μας βαίνει , ευτυχώς , μειούμενος , που έχουν μεγαλώσει και γαλουχηθεί με συμβουλές και νουθεσίες τύπου " κοίτα να βρεις κάποιον να παντρευθείς , τώρα που είσαι μικρή και πριν σε πάρουν τα χρόνια " κλπ ,κλπ.
Ετσι λοιπόν , κάθε άντρα που γνωρίζουν και κάνουν μία σχέση , τον βλέπουν και σαν υποψήφιο γαμπρό .
Απ την άλλη επειδή ο άντρας έχει μεγαλώσε με τις εκ διαμέτρου αντίθετες συμβουλές και νουθεσίες τύπου " κοίτα μη σε τυλίξει καμιά καπάτσα , μικρός είσαι ακόμη " κλπ κλπ .,αντιδρά σε κάθε τι που καλώς ή κακώς νομίζει ότι θα του στερήσει την ελευθερία του.
Παράθεση:
Originally posted by MAYBE
Υπήρχε μια σχέση που ειχε καλό σεξ και επικοινωνία. Η κοπέλα αρχίζει να δένεται αυτός όμως δε θέλει δέσμευση. Λεει ότι θέλει να μείνουν μόνο φίλοι. Τι εννοεί?
Παράθεση:
Originally posted by smoox
Υπάρχει ένα βιβλίο το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα στις ΗΠΑ και έχει κάνει πάταγο. Πρόκειται για ένα βιβλίο λαϊκής ψυχολογίας, το οποίο υπεραπλουστεύει ανθρώπους και σχέσεις, πολύ απλοϊκό, «αμερικανιά» κλπ. ΑΛΛΑ περιέχει και αρκετή αλήθεια και νομίζω ότι μπορεί να σε βοηθήσει πάρα πολύ. Λέγεται «He's Just Not That Into You» και σε συμβουλεύω να διαβάσεις το πρώτο κεφάλαιο στο Amazon.com (διατίθεται δωρεάν). Δεν το παραθέτω στην απάντησή μου γιατί είναι μεγάλο κείμενο. Ακόμα και μόνο το πρώτο κεφάλαιο ή και οι κριτικές των ανθρώπων που το διάβασαν σε συνδυασμό με το ένστικτό σου – άλλωστε μόνο εσύ γνωρίζεις τις λεπτομέρειες της σχέσης αυτής - νομίζω ότι θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση και να πράξεις ανάλογα.
στα social media