Παράθεση:
Originally posted by SETH_7
Δεν ξερω αν πιστευει καποιος σε 'σημαδια' που προμηνυουν κατι ...εγω παντως δεν πιστευα μεχρι πριν 5 μερες.
Η ιστορια εχει ως εξης:Ειμαι παντρεμενος και ειχα μια σχεση με μια κοπελλα την οποια αγαπουσα και αγαπω ακομα..Αυτη ηταν με καποιον και τιποτα περισσοτερο..Ενω ολα ηταν καλα μεσα σε μια εβδομαδα εγιναν σημεια και τερατα...Ξαφνικα Δευτέρα χτυπαει ο φιλος της το χερι του,το σπαει και τον διωχνουν Τριτη απο την δουλεια του,Τεταρτη αρρωσταινει και μπαινει στο νοσοκομειο οπου θα κατσει 20 μερες τουλαχιστον,Πεμπτη διωχνουν ξαφνικα την κοπελλα απο την δουλεια της και Παρασκευη γυρναω σπιτι και μου δειχνει η γυναικα μου τις 2 φωτογραφιες του γαμου μας να εχουν γινει κομματια τα τζαμια τους ενω ηταν μεσα σε βιτρινα...
Σαββατο πρωι μου ζητησε η κοπελλα να παψουμε να επικοινωνουμε γιατι πιστευει οτι ολα αυτα συμβαινουν για να αρχισει να λειτουργει η συνειδηση μας και να δουμε οτι δεν μπορουμε να εχουμε μελλον...Ειχαμε 4 μηνες σχεση και ηταν ολα τοσο εντονα,τοσο παθιασμενα τοσο ανεξελεγκτα που απορουσαμε και οι 2 με την ενεργητικοτητα μας την διαθεση μας και με ολα αυτα τα συναισθηματα που μας εκαναν την μια στιγμη δυνατους και την αλλη κουρελια...
Τωρα εμεινα εγω κουρελι με ερωτηματικα και εκεινη το πιθανοτερο το ιδιο χωρις ισως ερωτηματικα γιατι εκεινη προτεινε την διακοπη 'μαχαιρι'...εγω δεν την αντεχω και απορω πως το κανει αλλα πρεπει να σεβαστω την επιθυμια της γιατι την αγαπω και δεν θελω να την κανω να νοιωσει πιο ασχημα...
Και τωρα ακουω οτι θελετε να πειτε....αφου ειστε οι πρωτοι που τα μαθαινετε...βλεπετε δεν μπορουσα να μιλησω σε κανεναν..Το χειροτερο ειναι αυτο...
Παράθεση:
Originally posted by SETH_7
εχεις δικιο Lena...προσπαθω πολυ ..παρα πολυ...Αλλα ειναι πολυ παραξενο να εισαι Πεμπτη βραδυ με καποιον μαζι που κλαιει με λυγμους γιατι θα πρεπει να σε αφησει ..που σου λεει 'σε αγαπω' και τρεμει η φωνη του...Και ξαφνικα την επομενη μερα στραβωνει κατι ακομα και σου ζηταει να σταματησουν ολα ''μαχαιρι'' γιατι (δικαιολογημενα) φοβηθηκε και εκεινη με ολα αυτα που γινανε και ...Φοβαται μην το κακο που συμβαινει γυρω...'αρπαξει' εμενα ..γιατι για εκεινη δεν την ενοιαζε λεει ....την εδιωξαν απο την δουλεια και σκεφτοτανε μηπως αυτος που μας ειδε μαζι..αναγνωριζε εμενα και μου εκανε κακο στο σπιτι ή στην δικη μου δουλεια....
Οποτε την αφηνα στο σπιτι της ..ετρεχαν τα ματια της ασταματητα ολους αυτους τους μηνες....με ταραζε και με ταραζει μονο η σκεψη οτι μπορει να υποφερει και εγω ειμαι 'ανικανος' πλεον να κανω κατι...Ξερω οτι εχει τον φιλο της βεβαια...αλλα τι θα μπορουσε να πει για ολα αυτα....Τιποτα ασφαλως...θα πρεπει να κρυβεται και απο εκει οπως και εγω απο την οικογενεια μου...
Κανεις δεν μας εφταιξε...κανεναν δεν πειραξαμε ή πονεσαμε αλλα και κανενας τωρα δεν μπορει να μας σταθει ή να μας καταλαβει....
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media