Ανδρας / 51 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 114
Απαντήσεις: 313
'Aρεσαν+: 0%
Ευχες!
θελω να ευχηθω μεσα απο την καρδια μου σε ολους-εχθρους και φιλους-η ανασταση του Χριστου να φερει στον καθενα ξεχωριστα τη δικη του προσωπικη ανασταση!
χρονια πολλα και του χρονου να κανονισουμε να τον σουβλισουμε τον οβελια ομαδικα!(αν και με το ρυθμο που παει το σαιτ θα χρειαστουμε μαλον ολοκληρη στανη απο οβελιες!)
Το μέλος
bilacos έχει επισυνάψει το αρχείο:
animatedeasterbunny.gif (22.54KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 728 φορές
περιπλανωμενος στην αιωνιοτητα...
Γυναίκα / 55 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ταύρος
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 8
Καλό πάσχα!
Μιμούμενη το παράδειγμα του "bilacos" θα ήθελα να στείλω σε όλους και τις δικές μου ευχές.
Καλό Πάσχα σε όλα τα μέλη και εύχομαι η Ανάσταση του Χριστού να χαρίσει στον καθένα μας ευτυχία προσωπική & οικογενειακή, εσωτερική γαλήνη & ηρεμία.
Υγεία & ειρήνη σε όλο τον κόσμο.
Να είστε όλοι καλά!
# 3
στις 27/4/2003
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Μια κουβέντα για τους ανθρώπους αυτού του site και όχι μόνο, που δεν μιλούν και είναι μόνοι, θέλω και' γω να πω...
Υπάρχουν άνθρωποι κι' εδώ και παντού που ξέρουν το "χρώμα" της μοναξιάς πως είναι....
Έστω η σκέψη μας ας ενωθεί τούτες τις μέρες κι ας θυμηθούμε πως δεν γεννηθήκαμε μόνοι....και πως αν ζούμε μόνοι, η ζωή όλους μας βλέπει και
μας χρωστά την ανθρωπιά που κάπου βάλτωσε..
Ας ελπίσουμε στον άνθρωπο που σταυρώνεται και ανασταίνεται κάθε μέρα και γίνεται δόξα του σύμπαντος...
Ελπίδα για όλους μας...
Το μέλος έχει επισυνάψει το αρχείο:
s_paraswans.jpg (16.7KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 657 φορές
Γυναίκα / 51 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πετρούπολη
Θέματα: 972
Απαντήσεις: 16.744
Xρόνια Πολλά!!!
Σε όλους σας από τον Αλέξανδρο και εμένα!!!
Σας ευχόμαστε κάθε προσωπική ευτυχία....και ανάσταση όλων των ελπίδων και προσδοκιών σας!!!!!
Με όλη μας την αγάπη
Αλέξανδρος - Μυρτώ
www.sxeseis.gr
Hereβs to the crazy ones. The rebels. The troublemakers. The ones who see things differently. While some may see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
Ανδρας / 56 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 113
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ.ΕΥΧΗ ΜΟΥ ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΟΛΩΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΛΑ " ΓΑΥΡΑΚΙΑ ")!!!
στα social media