Παράθεση:
Originally posted by ILIOS
Και κυριως στα φορουμ που ειναι γεματα εντυπωσιακα λογια γεματα φανφαρες και κορδολες!
Ομορφο περυτιλιγμα χωρις το περιεχομενο να ειναι εξισου αξιο!
Τα διαβαζεις και πιστευεις οτι οι αγγελοι τελικα δεν ειναι στο παραδεισο αλλα στη γη!
Κι ομως το δυσκολο δεν ειναι να γραψεις ομορφα λογια,συγκινητικα,ρομαντικα αλλα να τα πιστευεις και πανω απολα να τα πρατεις!!!
Για να μην αναφερθω οταν εχεις συναντηθει με καποιο/α και μαλιστα αρκετες φορες και ξαφνικα,σα καλοκαιρινο μπουρινι,εξαφανιζεται μαζι με τα λογια αφοσιωσεις και αγαπης!
Παράθεση:
Γιατι να μην ειμαστε απλα οι ΕΑΥΤΟΙ ΜΑΣ και σε οποιον αρεσουμε,
Παράθεση:
Συμφωνώ μαζί σου.
Μήπως, όμως, και στην κοινωνική, ¨πραγματική¨ μας ζωή δεν συμβαίνει αυτό?
Δεν είναι έτσι οι άνθρωποι μόνο στο Ιντερνέτ. Είναι παντού ψεύτικοι και υποκριτές.
Παράθεση:
Ποτε δεν ημουν ιδιαιτερα καλος στα λογια και ποτε δε μπορεσα να γινω ποιητης ωστε να μιλησω στη καρδια των ανθρωπων!
Ενα ομως ειναι σιγουρο οτι,οτι κι αν ελεγα ηταν περα ως περα αληθινο και πραγματικο!
Κοντευω να κλεισω 2 χρονια στο ιντερνετ και παντα εχω αποριες και προβληματισμους πανω στις σχεσεις που στο δικο μου μυαλο ειναι πολυ απλα!
Πολλα γιατί που δεν εχουν απαντησεις!
Και κυριως,κατι που μισω ιδιατερα,ψεματα!
Λογια γεματα απο υποσχεσεις η απο αποψεις που στο πρωτο αερακι σκορπιζονται στο απειρο!
Ποτε δε καταλαβα γιατι να λεμε λογια τοσο ευκολα χωρις να τα εννοουμε!
Γιατι να μην ειμαστε απλα οι ΕΑΥΤΟΙ ΜΑΣ και σε οποιον αρεσουμε,γιατι μονο οταν ειμαστε οι εαυτοι μας θα βρουμε και καποιον που θα ταιριαξουμε στο περασμα του χρονου!
Πως να κρατησουμε καποιον/α αν αλλο εαυτο του δειχνουμε στη αρχη και αλλο στο περασμα του χρονου!;
Ο χρονος αλλωστε ειναι ο μεγαλυτερος κριτης ειτε μιλαμε για σχεση ειτε για φιλία!
Ποσες φορες διαβασα μηνυμα θα σου στειλω μηνυμα!
Ποσες φορες διαβασα Θα (ξανα) επικοινωνησουμε!
Λογια ψευτικα,κενα,αδεια!
Και κυριως στα φορουμ που ειναι γεματα εντυπωσιακα λογια γεματα φανφαρες και κορδολες!
Ομορφο περυτιλιγμα χωρις το περιεχομενο να ειναι εξισου αξιο!
Τα διαβαζεις και πιστευεις οτι οι αγγελοι τελικα δεν ειναι στο παραδεισο αλλα στη γη!
Κι ομως το δυσκολο δεν ειναι να γραψεις ομορφα λογια,συγκινητικα,ρομαντικα αλλα να τα πιστευεις και πανω απολα να τα πρατεις!!!
Για να μην αναφερθω οταν εχεις συναντηθει με καποιο/α και μαλιστα αρκετες φορες και ξαφνικα,σα καλοκαιρινο μπουρινι,εξαφανιζεται μαζι με τα λογια αφοσιωσεις και αγαπης!
Ποτε δε καταλαβα το γιατι!
Τοσο ψεμα,
τοση υποκρισια,
τοσο εντυπωσιασμο ανευ πραγματικης αξιας!
Γιατι να μη λεμε ναι μου αρεσεις η οχι δε μου αρεσεις!
Γιατι να μη λεμε ναι θα ξαναεπικοινωνησουμε η οχι δε θα ξαναεπικονωνησουμε!
Γιατι να ειμαστε αληθινοι χωρις λογια εντυπωσιασμου!
Γιατι να μη λεμε την ΑΛΗΘΕΙΑ !!!
Υ.Σ. Αυτο το κειμενο ειναι ενα ξεσπασμα ψυχης για μελη κυριως του σχεσεις που πιστεψα η μου ειπαν λογια ψευτικα!
Σας ευχαριστω παρα πολυ για το χρονο σας και που με διαβασατε!
Παράθεση:
Συγνωμη αλλα αυτο,περι γλωσσας του σωματος,δε το καταλαβα!
Πως γινεται μεσω ενος μηνυματος η ενος φορουμ;
Παράθεση:
Originally posted by argaard
Όταν δώσεις ειλικρίνεια θα εισπράξεις και ειλικρίνεια.
αυτό δεν ισχύει πάντα είσαι ..μην είσαι τόσο σίγουρος..
Παράθεση:
Ήλιε με την εμπειρία μου στο ίντερνετ έχω βγάλει ένα κανόνα.
Οι περιπτώσεις που αναφέρεις σαν δείγματα ανειλικρίνειας δεν μου φαίνονται επαρκείς απλά μάλλον εσύ περιμένεις πολλά από τους ανθρώπους και συγκεκριμένα από τους ανθρώπους στο ίντερνετ είτε εδώ είτε σε άλλους τόπους γνωριμιών. Ένα άλλο κομμάτι της εμπειρίας μου λέει μην περιμένεις ποτέ από κανέναν τίποτα κάνε τις κινήσεις σου για σένα και μόνο.
Όπως λέει και η επιλεκτική δεν μπορείς να περιμένεις τίποτα από ανθρώπους που κρύβονται μόνιμα πίσω από τον χαρακτήρα τους στο φόρουμ. Όταν γνωρίζω άτομα από το ίντερνετ και θέλω να προχωρήσω μαζί τους είτε φιλικά είτε ερωτικά απαιτώ να τα γνωρίσω και από κοντά αν δεν συντρέχει θέμα απόστασης η κάποιος άλλος σοβαρός λόγος και αρνηθούν μία συνάντηση τότε υποπτεύομαι πως κάτι δεν πάει καλά. Και είμαι εγώ αυτός που φεύγει.
Οπότε μην πιστεύεις πριν γνωρίσεις και μην εμπιστεύεσαι ανθρώπους που δεν είναι έτοιμοι να σε εμπιστευθούν. Επίσης εδώ μέσα πρέπει να ρισκάρεις και να μην φοβάσαι μόνο έτσι φέρνεις τις καταστάσεις με το μέρος σου.
Παράθεση:
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media