Παράθεση:
Originally posted by all_for_love
Παράθεση:
Originally posted by argaard
Όταν δώσεις ειλικρίνεια θα εισπράξεις και ειλικρίνεια.
Αν ίσχυε αυτό, θα ήμασταν όλοι ευτυχισμένοι...
Είμαστε;
![]()
Παράθεση:
Originally posted by ILIOS
Λογια ψευτικα,κενα,αδεια!
Και κυριως στα φορουμ που ειναι γεματα εντυπωσιακα λογια γεματα φανφαρες και κορδολες!
Ομορφο περυτιλιγμα χωρις το περιεχομενο να ειναι εξισου αξιο!
Τα διαβαζεις και πιστευεις οτι οι αγγελοι τελικα δεν ειναι στο παραδεισο αλλα στη γη!
Παράθεση:
Originally posted by mia_akoma
Βεβαια, αν ερωτευτω τον observer (για παραδειγμα) απο τα γραφομενα του και μονο, και πιστεψω πως οι αγγελοι βρισκονται στη γη και συγκεκριμενα σε αυτο το φορουμ , οχι μονο θα φερθω με αφελεια, αλλα θα υποτιμησω και την αξια που εχει η αληθινη επαφη.
Μια ακομα (πολυ προσεκτικη)
Παράθεση:
Originally posted by elix_geo
Και επειδή τα εντυπωσιακά, όπως λες, λόγια, ίσον παχιά λόγια, ίσον ¨πολλά¨ λόγια, μήπως εννοείς αυτούς που έχουν γράψει πολλά σχόλια και άρθρα, ας πούμε πάνω από ,,, 218;
![]()
Παράθεση:
Originally posted by zoumeri
Παράθεση:
Τι πρέπει να κάνουμε μετά; Να του πετάξουμε τα φλυτζανάκια στο κεφάλι μαζί με το όμποε;
Δέκα λεπτά τώρα και προσπαθώ να σηκωθώ από το πάτωμα από τα γέλια!
Ε! όχι και το όμποε!
Πάλι καλά που δεν είπες και το κρασάτο χταπόδι!
Παράθεση:
Originally posted by elix_geo
Δέκα λεπτά τώρα και προσπαθώ να σηκωθώ από το πάτωμα από τα γέλια!
Ε! όχι και το όμποε!
Πάλι καλά που δεν είπες και το κρασάτο χταπόδι!
Παράθεση:
Δεν μπορώ να μη σου γράψω μοναδικέ μου Ήλιε και να προσθέσω ότι το "απλό" αυτό κείμενο που έγραψες άγγιξε ιδιαίτερα την ψυχή μου.....
Πιστεύω, ταυτόχρονα, πως έχει μεγάλο βάθος και υπόσταση από αρκετά κείμενα που έχω διαβάσει μέσα στο Foroum....
Θαρρώ, καλέ μου, πως ένας άνθρωπος παρουσιάζει διαφορετικό "εαυτό" από αυτόν που είναι στην πραγματικότητα είτε γιατί δεν τον γωρίζει αρκετά είτε γιατί δεν τον δέχεται όπως ακριβώς είναι...Και τότε εκεί είναι που αρχίζει το πρόβλημα......στην ερωτική σχέση, στη φιλία, στην οικογένεια...
Το μόνο που θα ήθελα να προσθέσω καλέ μου Ήλιε είναι πως δεν έχω πληγωθεί ιδιαίτερα από τους άλλους ανθρώπους, ίσως γιατί δεν ζητώ περισσότερα από αυτά που μπορούν να μου δώσουν...ούτε και περιμένω ταυτόχρονα......Μήπως θα έπρεπε να το εξετάσεις και από αυτή τη θέση?
Σου εύχομαι να βρεις μέσα από τις αναζητήσεις σου αυτό που ψάχνεις και να είναι αληθινό και πηγαίο όπως είσαι κι εσύ.........
Παράθεση:
Originally posted by TARATATAgr
Συγνώμη δεν κατάλαβα............
Ο άνθρωπος ζήτησε την συμβουλή μας ?
Ζήτησε την άποψη μας ?
Ζήτησε τον σχολιασμό μας?
Ζήτησε την βοήθεια μας?
Απλά είπε ότι είναι ένα ξέσπασμα ψυχής.
Και 'μεις τι κάναμε ?
Τον φλομώσαμε σε συμβουλές , λόγια συμπόνιας
και τελικά , τον φέραμε σε σημείο να απολογείται
ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΕ ???
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media