Παράθεση:
Να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις εσύ να κάνεις. Να είσαι πάντα εντελώς ο εαυτός σου. Αν δεν ταυτιζόμαστε, έτσι κι αλλιώς, η ζωή θα μας χωρίσει... Ας είμαστε τίμιοι μέχρι τότε... κυρίως απέναντι στον εαυτό μας. Είναι ο δρόμος για την κοινή μας ευτυχία...
..by Krikos
Παράθεση:
Τον άνθρωπο που θα ερωτευτείς, να τον γνωρίσεις καλά, να μάθεις τις αδυναμίες του, να του ανοίγεις το δρόμο για την προσωπική του βελτίωση. Ετσι θα τον αγαπήσεις, θα του είσαι πολύτιμη και θα σε αγαπήσει και εκείνος και θα είναι ο τελειος ο πρίγκιπάς σου.
...by (δεν θυμαμαι απο ποιον)
Παράθεση:
Originally posted by bianka
εχετε προσπαθησει να κατανοησετε πως θελει ο συντροφος σας να αγαπιεται η προσπαθειτε να τον αγαπατε με τον τροπο που θελετε να αγαπουν εσας?μηπως το κλειδι ειναι εκει?σας παρακαλω παρτε ενα λεπτακι πριν απαντησετε.με ενδιαφερει πολυ η αποψη σας!!
Παράθεση:
Originally posted by zoumeri
Παράθεση:
εχετε προσπαθησει να κατανοησετε πως θελει ο συντροφος σας να αγαπιεται η προσπαθειτε να τον αγαπατε με τον τροπο που θελετε να αγαπουν εσας?μηπως το κλειδι ειναι εκει?σας παρακαλω παρτε ενα λεπτακι πριν απαντησετε.με ενδιαφερει πολυ η αποψη σας!!
"Αντρες απ΄ τον Άρη, Γυναίκες απ΄την Αφροδίτη" JOHN GRAY
Μάλλον δεν το διάβασαν πολλοί
Νομίζουμε ότι δίνουμε πολλά , ενώ δεν δίνουμε αυτά που ο άλλος εκλαμβάνει σαν ένδειξη αγάπης.
Πχ η γυναίκα θέλει να την ακούς όταν έχει πρόβλημα , να ενδιαφέρεσαι γι αυτήν.
Ο άντρας το αντίθετο δεν θέλει να τον ενοχλείς όταν έχει προβλημα.
Η γυναίκα όμως που τον αγαπά, τον ενοχλεί συνεχώς με ερωτήσεις ή και με συμβουλές, επειδή νομίζει ότι έτσι του δείχνει το ενδιαφέρον και την αγάπη της. Εκείνος εκνευρίζεται.
Εκείνος πάλι όταν την βλέπει προβληματισμένη δεν της μιλάει καθόλου γιατί νομίζει ότι έτσι της δείχνει την κατανόηση και την συμπαράστασή του. Εκείνη νιώθει παραμελημένη.
Ένας φαύλος κύκλος όπου ο καθένας αγαπά με λάθος τρόπο.
Παράθεση:
Originally posted by Majenda
ο καθένας εκφράζει την αγάπη του με το δικό του ξεχωριστό τρόπο..κάποιοι θέλουν λουλούδια,λόγια γλυκά και αρώματα..κάποιοι άλλοι θέλουν πράξεις..με το σύντροφό μου πάντοτε παρεξηγήσεις πάνω στο θέμα..δεν μου έλεγε ποτέ σ'αγαπώ..στα τρία χρόνια..δυό φορές ίσως?..ποτέ δεν τον κατάλαβα..εγώ τότε ήθελα λόγια..αυτός μου έδειχνε με τις πράξεις..αλλα πόσο επιφανειακή ήμουνα..ίσως κατάλαβα πραγματικά πόσο πολύ με αγαπάει όταν χωρίσαμε..το είδα στα μάτια του..και φοβήθηκα..και συχάθηκα τον εαυτό μου που στάθηκα..τόσο μα τόσο στην επιφάνεια..
Παράθεση:
Originally posted by tassa
Με λιγα λογια,αγαπαμε καποιον,ουτε με τον τροπο που θελει,ουτε με τον τροπο,που θελουμε εμεις να μας αγαπαει.Αγαπαμε καποιον,οπως θελουμε εμεις να τον αγαπαμε.Δεν ξερω άν εγινα κατανοητη.................
Παράθεση:
Originally posted by astathmitos
READ THE MANUAL FIRST!!! Κάτι σαν αγάπη με οδηγίες χρήσεως δηλαδή; Αγάπη με την βοήθεια πυξίδας;
O τρόπος που εκφράζει ο καθένας από εμάς την αγάπη προς τον-την σύντροφο είναι μοναδικός και η έννοια της ''χημείας'' που όλοι αρεσκόμαστε να ξεστομίζουμε είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το μοναδικό αυτό συναίσθημα.
Προσπαθούμε να καταννοήσουμε τι προσδοκά ο-η σύντροφος από εμάς, επιδιώκουμε να βρεθούμε έστω και για λίγο στη θέση του, ούτως ώστε να συμβιβαζόμαστε στα ''δύσκολα'', να μπορούμε να βρίσκουμε δικαιολογίες προς χάριν της σχέσης μας...........Κανείς όμως δεν μπορεί και δεν πρέπει να μας προδιαγράφει το πως θ'αγαπάμε. Η αγάπη είναι σαν το DNA. Μοναδική.....αυθόρμητη ίσως. Οποιαδήποτε προσπάθεια επήρρειάς της, την νοθεύει και την μεταλλάσει σε ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.
Παράθεση:
Originally posted by Gianini
Παράθεση:
Τον άνθρωπο που θα ερωτευτείς, να τον γνωρίσεις καλά, να μάθεις τις αδυναμίες του, να του ανοίγεις το δρόμο για την προσωπική του βελτίωση. Ετσι θα τον αγαπήσεις, θα του είσαι πολύτιμη και θα σε αγαπήσει και εκείνος και θα είναι ο τελειος ο πρίγκιπάς σου.
...by (δεν θυμαμαι απο ποιον)
αυτο ακριβως εννοουσα.να τον γνωρισεις καλα ωστε να καταλαβεις το δικο του τροπο που εκφραζει την αγαπη του.και φυσικα οι οδηγιες χρησεως ειναι περιττες!
καλο μηνα και σε σενα!
Παράθεση:
Originally posted by evans
"The greatest thing
You'll ever learn
Is just to love and
Be loved in return...."
Χμ...στην αγαπη , στον ερωτα , στο μεγιστο νιωσμα δυο ανθρωπων δεν εχουν θεση κλειδια και κλειδαραδες .
Εκφραση χρειαζεται του εαυτου μας περα απο δηθεν , γιατι και πρεπει.
Να αγαπας και να ξερεις να δεχεσαι την αγαπη .....
Το νεογεννητο μωρο δεν ξερει απο κλειδια , κουμπια , manuals ουτε κανεις του εδειξε τον τροπο να βρισκει το στηθος της μητερας του....καπως ετσι !
Τυφλοι στο μονοπατι που χαραζουν "δεσμιοι " μα και "δεσμοφυλακες"
Οταν αγαπας!
ΥΓ κλειδαρας 6777777777 για οσους τον χρειαστουν...
Παράθεση:
Παράθεση:
Originally posted by evans
"The greatest thing
You'll ever learn
Is just to love and
Be loved in return...."
.........
ΥΓ κλειδαρας 6777777777 για οσους τον χρειαστουν...
συμφωνω απολυτα.δεν χρειαζεται να απαρνηθουμε τον εαυτο μας.μηπως ομως δε κατανοησαμε το τροπο που ο συντροφος μας εννοει τι σημαινει το να σε αγαπουν?γιατι η αγαπη ειναι μια, απλα πιστευω οτι εχει διαφορετικους τροπους να εκφραζεται.κι ετσι ενω αγαπαμε, δε μπορουμε να κατανοησουμε οτι και ο απεναντι μας αγαπα,αλλα με το δικο του μοναδικο τροπο που τυγχανει να μην ειναι και ο δικος μας τροπος!!
Παράθεση:
Originally posted by Tsouknidompoumpoukaki
ερωτεύομαι! Ο έρωτας είναι τυφλός κι εγώ θεόστραβη. Δεν ξέρω που πατάω, τι κάνω, που βρίσκομαι ! Αν όμως φτάσω ν΄αγαπήσω ... σέβομαι! Σέβομαι τις παραξενιές, τις προτιμήσεις τα γούστα! Μοιράζομαι και νοιάζομαι!
Εντάξει, ωχ! Οκ... και καμιά φορά, γκρινιάζω! Είμαι ΓΥΝΑΙΚΑ! Οι γυναίκες γκρινιάζουν. ΄Ετσι λέει η συνταγή ΣΑΣ βρε αγόρια! Τί διάολο γυναίκα είμαι αν δεν γκρινιάζω;
Υ.Γ. Δεν πιστεύω να πρέπει να σας κάνω το ίδιο μάθημα περί αγάπης, που έκανα στο γιο μου, όταν δεν τον άφηνα να ξενυχτήσει στα 14 του! Γιοκ ξενύχτι άρα γιοκ κι αγάπη! Σόρρυ που παρασύρθηκα! Αλλά τελευταία είναι πολύ της μόδας και κυκλοφορεί ασύστολα το ότι ... Οι άντρες είναι μεγάλα παιδιά ! Γι΄αυτό μπέρδεψα εδώ και το ... γιο μου !
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media