Ανδρας / 36 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 17
Απαντήσεις: 39
'Aρεσαν+: 0%
Μισησα Αυτην που Αγαπουσα!!!
Μπορει ο τιτλος να φαινεται υπερβολικος και οξυμορος.Μπορει εγω να ειμαι περιεργος και υπερβολικος. Μπορει να ειναι και τα δυο. Αλλα εγω ενα ξερω. ΤΗΝ ΜΙΣΩ. Οσο και αν ακουγεται σκληρο, και καθολου λογικο για ενα ατομο της ηλικιας μου(17) ειναι η πρωτη φορα που αισθανομαι πως μισω ενα ατομο,και οχι οποιοδηποτε ατομο αλλα την κοπελα που αγαπουσα. Αλλα για να μισησεις καποιον, πρεπει να υπαρχει και ενας σοβαρος λογος,και στην προκειμενη δεν υπαρχει μοναχα ενας αλλα δεκαδες λογοι. Σας παραθετω λοιπων καποιους εξ'αυτων.
Η εν λογω κοπελα τυγχανε να ειναι πριν την συναψη της σχεσης η "κολλητη" μου. Δηλαδη αυτη το νομιζε γιατι εγω της το ειχα ξεκαθαρισει ευθης εξ'αρχης πως δεν την βλεπω φιλικα. Εμπασει περιπτωση μετα απο ενα "ψησιμο" διαρκειας 2 χρονων εσυναφθη η πολυποθητη απο μερους μου τουλαχιστον σχεση...Και ιδου η αρχη των προβληματων. Την πρωτη εβδομαδα ολα εβαιναν καλως. Μετα το περας αυτης αρχισαν τα πρωτα νευρα. Εθετα την ερωτηση γιατι υπαρχουν τα νευρα,λαμβανα την απαντηση "ετσι" Το αντιπαρηλθα μια,δυο,τρεις. Αρχιζε και με "ετρωγε" τι στο καλο συμβαινει..Την πιανω και την ρωτω ευθεως...Τι συμβαινει?? Δεν απαντα παρα ρωτα.. Μ'αγαπας?? Φυσικα απαντω μιας και αυτο συνεβαινε Εσυ? Αποφευγει να απαντησει.."Πες μου ρε ματια μου τι γινεται" ξαναρωτω. Και να η πρωτη μαχαιρια. "Σκεφτομαι τον πρωην μου". Συγκρατω εαυτον μην αρχισω να ουρλιαζω και τις λεω:"Αν θεωρεις πως δεν μπορω να σε κανω ευτιχισμενη χωρισε με" Μιας και αυτο που ηθελα ηταν μονο να την βλεπω ευτιχισμενη..Διακοπτουμε την επαφη μας για δυο ημερες καθωτι της ειχα πει να σκεφτει τι αισθανεται για μενα και αφου το σκεφθει να μου το πει. Μου τηλεφωνα μετα απο δυο ημερες και μου λεει να παω σπιτι της για να μου πει την αποφαση της. Και εγω πηγαινω και την ρωτω τι αποφασισε τελικα. Και μου δινει την κατωθι απαντηση: "Οταν σε πηρα τηλεφωνο ημουν ετοιμη να το τελειωσω αλλα τωρα που σε ειδα δεν ξερω...Δεν θελω να σε χασω..δεν θελω αν τα χαλασουμε να μην μου ξαναμιλησεις.."Και μου παρεθεσε και τα οποια προβληματα ειχε με την συμπεριφορα μου ητοι ζηλεια κλπ...Εγω μην θελοντας να την χασω της ειπα ,και το αισθανομουν και αυτη την φορα, οτι ειμαι διατεθιμενος να κανω υποχωρησεις και να την βοηθησω να ξεπερασει τον πρωην (Μιλαμε για τετοια τρελα κουβαλαγα). Κλεινουμε μηνα..και αμεσως μετα ξεσπα μια διαμαχη μεταξυ του πατερα της και της μητερας της (Ομολογουμενως αγριος καβγας, Χωρισμενοι γονεις βλεπετε) που της ριχνει κατακορυφα την διαθεση. Λογικο και σεβαστο και κανω παλι υποχωρηση ο μα..κας και της συμπαραστεκομαι οσο μπορω..Η διαμαχη αυτη εληξε προ ολιγων ημερων και ως ειναι φυσικο η διαθεση και των δυο ανεβηκε. Ευσεβεις ποθοι. Παλι ειχε νευρα και παλι κανω υποχωρηση ο ηλιθιος. (Να σημειωσω πως δεν ειχα ακομη ολοκληρωσει με την εν λογω) Και ερχεται η χθεσινη ημερα οπου εγινε το μεγαλο ΜΠΑΜ! Την παιρνω τηλεφωνο και πως το εφερα απο δω πως απο κει παλι για τον πρωην το πηγα ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΑ??? "Τον εχεις ξεπερασει?" ρωταω "Οχι" η απαντηση.. Εγινα κομματια..αλλα συγκρατιεμε και θετω αλλη ερωτηση "Εισαι ευτιχισμενη μαζι μου γιατι αν δεν εισαι σηκω και φυγε και γυρνα σε αυτον" Και τοτε αρχισε την ιστορια για εκεινον πως της συμπεριφερθηκε ποσο τη πληγωσε οταν ηθελε να επιστρεψει και εκεινος ειπε οχι... Και μου λεει σε μια στιγμη. "Ξερεις ποιος ειναι ο κυριοτερος λογος που δεν τον εχω ξεπερασει"... "Ηταν ο πρωτος που ολοκληρωσα" Θεε μου... εγω το πηγαινα σιγα σιγα για να μην τρομαξει για να μην πονεσει γιατι δεν την ειχα για το πη...μα την αγαπουσα..και αυτη με ειχε αφησει σε αγνοια.. Αυτη ηταν η σταγονα που ξεχηλησε το ποτηρι.. Τοσες υποχωρησεις απο μερους μου τοση συμπαρασταση οταν με χρειαζοταν και πιο το αποτελεσμα ,Τιποτα απλα με κοροιδευε..Ηρθε η στιγμη λοιπων να την κανω να πονεσει..Και τι θα κανω?? Θα ολοκληρωσω μαζι της, και μετα θα την χωρισω. Να δει την γλυκα..Να πονεσει οσο πονεσα να καταλαβει τι εστι κοροιδια και υστερα να καταλαβει πως πρεπει να συμπεριφερομαστε με καλυτερο τροπο και να μην λεμε ψεμματα σε αυτους που τοσο μας εχουν σταθει.. Την Μισησα,και αυτο που ευχομαι ειναι να πονεσει παρα πολυ..να μην μπορεσει ποτε να βρει υσηχια να την τυραννανε οι τυψεις οτι με αφησε να φυγω ΝΑ ΣΙΧΑΘΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ της οπως σιχαθηκα τον δικο μου χθες...Αυτο της ευχομαι.
Η υπαρξη μας οριστηκε απο κατι αγνωστο.Αυτο που εξαρταται απο εμας ειναι το πως θα την διαμορφωσουμε
Γυναίκα / 45 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Πυλαία
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.580
Βρε Mike, πριν λίγες μέρες «ανέβασες» θέμα
«Έφυγε από τη ζωή μα την βλέπω στο πρόσωπο της άλλης.», σ 'αυτό αναφέρεις ότι συνέβη ένα ατύχημα που σε πόνεσε γιατί έχασες την κοπέλα που αγαπούσες πριν 1χρόνο δηλαδή στις 28/11/03 ένα χρόνο ακριβώς έκλεινε την ημέρα που έγραψες το άρθρο(δηλαδή στις 28/1104) και τη θυμάσαι ακόμα και δε μπορείς να ηρεμήσεις και να την ξεπεράσεις.
Έρχεσαι σήμερα, 01/12/04 αναφέρεις ότι πολιορκούσες αυτή την κοπέλα που μισείς τώρα όπως λες 2 χρόνια, δηλαδή πέρυσι ήσουν με μια κοπέλα που αγαπούσες τρελά και στην πήρε ο Θεός ενώ ταυτόχρονα «κυνηγούσες» και την μέχρι τότε κολλητή σου.
Παράθεση:
Originally posted by Mike16
Η εν λογω κοπελα τυγχανε να ειναι πριν την συναψη της σχεσης η "κολλητη" μου. Δηλαδη αυτη το νομιζε γιατι εγω της το ειχα ξεκαθαρισει ευθης εξ'αρχης πως δεν την βλεπω φιλικα. Εμπασει περιπτωση μετα απο ενα "ψησιμο" διαρκειας 2 χρονων εσυναφθη η πολυποθητη απο μερους μου τουλαχιστον σχεση...Και ιδου η αρχη των προβληματων.
Μας δουλεύεις ή μου φαίνεται?
Στην αρχή μας αγνοούν, μετά μας γελοιοποιούν, στη συνέχεια μας πολεμούν και στο τέλος... Νικάμε...
Ακους?
...Στο τελος νικαμε...
Γυναίκα / 49 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Νίκαια
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 110
Είσαι πολύ μικρός ακόμα για να νιώσεις τί σημαίνει μίσος και στη ζωή σου θα συναντήσεις πολλές λακούβες. Μην κρίνεις τα αισθήματα των άλλων, δείξε κατανόηση ακόμα κι αν σε έχουν πληγώσει.
Δεν με χωράει ο τόπος
# 4
στις 2/12/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Παράθεση:
Ηρθε η στιγμη λοιπων να την κανω να πονεσει..Και τι θα κανω?? Θα ολοκληρωσω μαζι της, και μετα θα την χωρισω. Να δει την γλυκα..Να πονεσει οσο πονεσα να καταλαβει τι εστι κοροιδια και υστερα να καταλαβει πως πρεπει να συμπεριφερομαστε με καλυτερο τροπο και να μην λεμε ψεμματα σε αυτους που τοσο μας εχουν σταθει.. Την Μισησα,και αυτο που ευχομαι ειναι να πονεσει παρα πολυ..να μην μπορεσει ποτε να βρει υσηχια να την τυραννανε οι τυψεις οτι με αφησε να φυγω ΝΑ ΣΙΧΑΘΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ της οπως σιχαθηκα τον δικο μου χθες...Αυτο της ευχομαι.
Εύγε παιδί μου!!! Ο καλύτερος τρόπος για να πάει ο κόσμος μπροστά!
Δεν αντιλέγω... ΟΚ, μπορεί να μη σου φέρθηκε καλά και να σε πλήγωσε. Στα αισθήματά μας δεν μπορούμε να βάλουμε όρια.. Αν την μισείς, οκ...
Φαντάσου, όμως, το μίσος σαν ένα κομμάτι γλυκό που μάλλον ήταν χαλασμένο και σε πείραξε στο στομάχι.. Αυτό που χρειάζεσαι μικρέ μου φίλε είναι να το αποβάλλεις από τον οργανισμό σου - όχι να ταϊσεις ό,τι περίσσεψε από το κομμάτι αυτό στην κοπέλα!
Δεν πρόκειται να νιώσεις καλύτερα έτσι, πίστεψέ με.. Το "δηλητήριο" είναι μέσα σε σένα και αυτό που έχει σημασία είναι να μην το αφομοιώσει ο οργανισμός σου!!!
Εκτός από τα παραπάνω, όμως...
Ναι! 'Εχω κι εγώ την απορία της Angela_...
Μήπως μας δουλεύεις λιγάκι ή απλά δεν ξέρεις τι θέλεις;

Ανδρας / 36 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 17
Απαντήσεις: 39
Το οτι δεν ξερω τι θελω ειναι γνωστο...Με την κοπελα που πεθανε ειχα σχεση και Ναι ταυτοχρονα κυνηγουσα και την κολλητη μου .15 χρονων ημουνα τι περιμενατε να εχω ωριμοτητα??? Εδω τωρα δεν εχω...απλα ηθελα μια επιβαιβεωση οτι "αρεσω".. Οταν εφυγε η Μαριλλενα απο την ζωη μονο η αλλη μου ειχε μεινει και απο εκει γαντζωθηκα...Το οτι επαιζα σε διπλο ταμπλο δεν σημαινε οτι δεν αγαπουσα την Μαριλλενα ουτε επροκοιτο να εκανα κατι με την τοτε κολλητη μου οπως ειπα ηθελα απλα μια επιβεβαιωση..
Η υπαρξη μας οριστηκε απο κατι αγνωστο.Αυτο που εξαρταται απο εμας ειναι το πως θα την διαμορφωσουμε
Γυναίκα / 48 / Παντρεμένη
Ν. Σάμου / Αγιος Κήρυκας
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 194
Η εκδίκηση δεν είναι η καλύτερη λύση. Το να πληγώσεις έναν άνθρωπο ακόμη κι αν σε πλήγωσε επίσης.
Δεν νομίζω ότι είναι μίσος αυτό που νιώθεις τώρα για την κοπέλα, απλά σε πείραξε πολύ η όλη κατάσταση, και προφανώς δεν έχεις και άδικο.
Το καλύτερο που έχεις, κατά τη γνώμη μου, να κάνεις είναι να φύγεις από τη σχέση και να κοιτάξεις μπροστά. Θα έρθουν πολύ περισσότερες κοπέλες στο μέλλον. Και όταν θα θυμάσαι την συγκεκριμένη περίπτωση θα θυμάσαι ότι εσύ ήσουν σωστός απέναντί της.
Η ζωή είναι ωραία, ας μην την κάνουμε δύσκολη!
Life is ours we live it our way...
# 7
στις 2/12/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Φίλε μου Mike, μια παροιμία λέει πως ο πεθαμένος δεν κλάνει. Αυτά τα "θέλω να μείνω μόνη μου για να σκεφτώ" και "έλα από το σπίτι μου για να σου πω τι αποφάσισα" είναι παπαριές και κουραφέξαλα.
Ούτε ο κόσμος χάθηκε που η κοπελίτσα είναι μπερδεμένη και δεν ξέρει τι θέλει, όπως και εσύ με βάση τα όσα διαβάζω, ούτε θα νοιώσεις καλύτερα με το να προσπαθήσεις να την πληγώσεις... μ'αυτόν τον τρόπο (!!!).
Θα μου πεις, δεν είναι 30 χρόνων, είναι μικρή και υπάρχει η πιθανότατα να μην έχει απενοχοποιήσει ακόμη τη σεξουαλική πράξη. Και πάλι όμως, επαναλαμβάνω, δεν πρόκειται να νοιώσεις καλύτερα.
Θέλεις πραγματικά να την πληγώσεις? Να εκδικηθείς? Κάνε ένα block στον αριθμό της, από το κινητό σου, μην δίνεις κανένα σημείο ζωής, συμπεριφέρσου σαν να μην υπάρχει και φλέρταρε. Και αν ακόμη δεν πληγωθεί, που, μεταξύ μας,
ΔΕΝ πιστεύω πως θα πληγωθεί, εσύ θα αισθάνεσαι πολύ καλύτερα.
Και χαμογέλα.
Ανδρας / 54 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Κουφάλια
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 1.851
.... Την Μισησα,και αυτο που ευχομαι ειναι να πονεσει παρα πολυ..να μην μπορεσει ποτε να βρει υσηχια να την τυραννανε οι τυψεις οτι με αφησε να φυγω ΝΑ ΣΙΧΑΘΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ της οπως σιχαθηκα τον δικο μου χθες...Αυτο της ευχομαι. Εγώ μαζί σου Μικέ.
Μπρός τον δρόμο που αποφάσισες να ακολουθήσεις. Δεν θα καθήσω να σου πώ τι είναι σωστό και τί όχι.
Δέν πρέπει οι μεγαλύτεροι να σου περάσουμε τα βιώματα μας και την ώρα που θα τα πούμε να αισθανθείς ότι τα βιώνεις και εσύ.
Όσες ιστορίες και να ακούσεις πρέπει ΕΣΥ να ζήσεις την δική σου.
Στο χέρι σου είναι όμως να νιώσεις έστω και λιγάκι τα αισθήματα που θα προκαλέσεις με τις πράξεις σου.
Εάν σου αρέσουν, προχώρα...
Εάν θέλεις να σου κάνουν αυτά, τα οποία κάνεις, προχώρα...
Εάν κάποιοι που σε πληγώνουν, πιστεύεις ότι πρέπει να πληρώσουν με το ίδιο νόμισμα, για να τους βοηθήσεις να δούν καλύτερα, προχώρα....
Εάν αισθάνεσαι υπέροχα όταν καταστρέφεις τα όνειρα των άλλων, προχώρα....
Προχώρα και εγώ μαζί σου....
Απόστολος.
Εν οιδα οτι ουδεν οιδα
στα social media