Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Μήπως δε μας τα λέτε καλά;

Σελίδα : 1

APETITIKH

# 1 στις 4/12/2004
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαϊδάρι
Θέματα: 108
Απαντήσεις: 9.062
'Aρεσαν+: 0%

Μήπως δε μας τα λέτε καλά;

Ο ανήρ
του ανδρός
τω ανδρί
τον άνδρα
ω άνερ

Το θυμάστε το συγκεκριμένο ανώμαλο τριτόκλιτο ουσιαστικό; Κι αν δεν τον θυμάστε, ο Τζάρτζανος το λέει καθαρά: κάθε πτώση του εν λόγω ουσιαστικού -και άντρα μπορώ να πω- έχει και μια... παρέκλιση.

Το θέμα μου όμως δεν είναι αυτό...

Αυτό που με εντυπωσιάζει στο συγκεκριμένο ζώο -με την έννοια του ζωντανού οργανισμού- δεν είναι η μη ομαλή συμπεριφορά του - άρα και κλίση του. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί δεν μπορεί να καταλάβει -ο άντρας γενικώς- ότι μια γυναίκα θα θέλει να είναι μαζί του γιατί θα είναι σε θέση να αποδείξει -με λόγια και πράξεις- ότι είναι άξιος του έρωτά της. Τι εννοώ...

Έχω δει τόσους άντρες εδώ μέσα --αλλά και έξω από δω! - Θεός φυλάξοι-- που ενώ διατείνονται ότι πολύ τους αρέσεις και ότι πολύ σε θέλουνε και ότι δεν έχουν ξαναγνωρίσει κάποια σαν και σένα και ότι είναι μάλλον ερωτοχτυπημένοι μαζί σου και κάτι παθαίνουνε, δεν μπορούν να υποστηρίξουν τίποτα απ' όλα αυτά επί του πρακτέου...

Δεν μπορούν να σε φλερτάρουνε, δεν μπορούνε να σου μιλήσουνε, δεν ξέρουνε πώς να σ' αγγίξουνε, πότε να σ' αγγίξουνε, γιατί να σ' αγγίξουνε, πού να σ' αγγίξουνε, και γενικώς... δηλώνουν μια γενικότερη άγνοια. Και μη βιαστείτε να μου πείτε ότι "αν ο άλλος είναι τσιμπημένος κάτι παθαίνει", γιατί θα σας απαντήσω ακριβώς το αντίθετο: όταν ο άλλος είναι ερωτευμένος κάνει κάτι για να πάθεις εσύ!

Μήπως, λέω μήπως, ξέρει κανείς γιατί οι άντρες έχουν χάσει την ερωτική τους κουλτούρα και προτιμάνε να γράφουνε σε άγνωστες ιντερνικές υπάρξεις χωρίς καν να τις έχουνε δει, αλλά και όταν τις βλέπουνε, και κάτι τους κάνουνε τέλος πάντων, δεν της... πιάνουν "ούτε την χείραν"; Και έχω και έναν ακόμη λόγο για να το ρωτάω: Αφού ο άντρας ως γνωστόν είναι οπτικός και "αφικός" -από το αφή, δε μου 'ρχεται τώρα η λέξη- τύπος, πώς διάολο, βρε παιδί μου, να πιστέψω κι εγώ τον άντρα απέναντί μου ότι "κάτι έχει πάθει μαζί μου";

Μια απλή ερώτηση... τίθω και θα εκτιμούσα κάθε επεξηγηματική απάντηση.

Με τιμή

gugusic

# 2 στις 16/12/2004
author
Γυναίκα / 38 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 24

χαχα

andres.... den tha to po lathos tis fisis giati xoris aytous den tha ipirxame k emeis... tha to po omos oti einai apo ta liga plasmata pou eno somatika exelissonte pneymatika pali exelissonte alla aaaaaaaaaarrrrrgaaaaaaaaaaaaa..... tora giati na einai k anomalo to ousiastiko ayto isos kati faneroneii...
alla more as min eimaste k toso kakies... i monaxia einai diskoli kai xoris aytous den tha antexame... gi ayto as tous agapisoume etsi opos einai k gi ayto pou einai...
Κάθε μέρα μαθαίνω ν' απορρίπτω αυτά που πίστευα μέχρι χθες. <α ηρεφ="ηττπ://ωωω.μαπλεστορυμοβ.ψομ/ζονε/μαπλεστορυ/τοολσ/λ/426354/2" ταργετ="_βλανκ"><ιμγ σρψ="ηττπ://ωωω.μαπλεστορυμοβ.ψομ/ζονε/μαπλεστορυ/τοολσ/ι/426354/2.γιφ" βορδερ="0" ωιδτη="125" ηειγητ="125"></α>

# 3 στις 17/12/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

άντρες..

το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι γυναίκες είναι ότι θεωρούν τους άντρες φυσιολογικά όντα
(κι ο θεός έκανε λάθος που τις έβαλε να ζήσουν μαζί τους στο ίδιο οικοσύστημα..)ενώ είναι κάτι περίεργα πλάσματα που λένε αηδίες όταν ερωτεύονται.
αποθεώνουν δε την κoινοτοπiα και αντιμετωπίζουν το έτερο ήμισυ με μάτια ερμητικά κλειστά και χέρια δεμένα πισθάγκωνα..
ένας αχταρμάς συναισθημάτων..

μα τι περίμενες και συ από ζώα (με την έννοια του ζωντανού οργανισμού, πάντα) που ενώ ο θεός τα προίκισε με μια σπάνια ανατομική ευθυβολία, ωιμέ, αυτά δεν πετυχαίνουν την τρύπα της λεκάνης και κατουράνε απ έξω;;;;( κι όση προπόνηση κι αν κάνουν, στα ίδια χάλια παραμένουν..)

όχι πες μου..
περίμενες τίποτα καλύτερο;;

APETITIKH

# 4 στις 17/12/2004
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη

Παράθεση:
Originally posted by gugusic
andres.... den tha to po lathos tis fisis giati xoris aytous den tha ipirxame k emeis... tha to po omos oti einai apo ta liga plasmata pou eno somatika exelissonte pneymatika pali exelissonte alla aaaaaaaaaarrrrrgaaaaaaaaaaaaa..... tora giati na einai k anomalo to ousiastiko ayto isos kati faneroneii...
alla more as min eimaste k toso kakies... i monaxia einai diskoli kai xoris aytous den tha antexame... gi ayto as tous agapisoume etsi opos einai k gi ayto pou einai...

Ευχαριστώ για την έστω και καθυστερημένη απάντησή σας.

Με τιμή

APETITIKH

# 5 στις 17/12/2004
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη

Παράθεση:
Originally posted by oluja
το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι γυναίκες είναι ότι θεωρούν τους άντρες φυσιολογικά όντα
(κι ο θεός έκανε λάθος που τις έβαλε να ζήσουν μαζί τους στο ίδιο οικοσύστημα..)ενώ είναι κάτι περίεργα πλάσματα που λένε αηδίες όταν ερωτεύονται.
αποθεώνουν δε την κoινοτοπiα και αντιμετωπίζουν το έτερο ήμισυ με μάτια ερμητικά κλειστά και χέρια δεμένα πισθάγκωνα..
ένας αχταρμάς συναισθημάτων..

μα τι περίμενες και συ από ζώα (με την έννοια του ζωντανού οργανισμού, πάντα) που ενώ ο θεός τα προίκισε με μια σπάνια ανατομική ευθυβολία, ωιμέ, αυτά δεν πετυχαίνουν την τρύπα της λεκάνης και κατουράνε απ έξω;;;;( κι όση προπόνηση κι αν κάνουν, στα ίδια χάλια παραμένουν..)

όχι πες μου..
περίμενες τίποτα καλύτερο;;

Ευχαριστώ και σένα για την απάντησή σου, αλλά το θέμα αυτό νομίζω το έχουμε εξαντλήσει.

Πάντως, περιμένω κάτι καλύτερο... Τώρα, αν είναι να 'ρθει δε να 'ρθει, αλλιώς... σκασίλα μου!

Με τιμή

observer1

# 6 στις 17/12/2004
author
Ανδρας / 52 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Καλλιθέα
Θέματα: 74
Απαντήσεις: 3.742
Αγαπητή κυρία.
Μας δίνετε το αποτέλεσμα αλλά υποκειμενικά την αιτία και τους λόγους.
Ψάξτε το καλύτερα και μην προσφεύγετε στην εύκολη λύση της απόδοσης ευθυνών σε φταίχτες.
Πολλές φορές ο εγωισμός ( και ειδικά ο πληγωμένος) μας οδηγεί σε βεβιασμενα και άδικα συμπεράσματα.
Αρκετά με τα "τσουβαλιάσματα".
Βαρέθηκα να ακούω κατηγορίες εναντίον του φύλλου μου γιατί της μιας της έσκασε το λάστιχο, της άλλης της "έκατσε" η μανέστρα κ.λπ.
Μην γενικεύετε γιατί αδικείτε.
Πως θα σας ακουγόταν αν κάποιος δυσαρεστημένος έλεγε πως "όλες οι γυναίκες..." κ.λπ.;
Δεν θα σας αφορούσε προσωπικά;
Υ.Γ. Θεωρείτε πως επειδή εσείς ατυχήσατε αυτό είναι απόλυτος κανόνας κι αφορά όλους τους άντρες;
Πάλι καλά που υπάρχουν αυτές οι εκπομπές μαγειρικής και παίρνουμε καμιά ιδέα για κανένα νέο τατουάζ.

APETITIKH

# 7 στις 17/12/2004
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη

Παράθεση:
Originally posted by observer1
Υ.Γ. Θεωρείτε πως επειδή εσείς ατυχήσατε αυτό είναι απόλυτος κανόνας κι αφορά όλους τους άντρες;

Αγαπητέ μου, δείξτε λίγη κατανόηση. Μια ατυχήσασα είμαι. Πώς περιμένατε να αντιδράσω;

Σοβαρά τώρα...
Δεν υπάρχει καμιά διάθεση να γενικεύσω, γιατί δεν υπάρχουν κανόνες. Και, στ' αλήθεια, δεν είμαι καθόλου ατυχήσασα. Ίσα ίσα...

Όμως, όπως είπα και στις προηγούμενες κυρίες, το θέμα αυτό έχει "παίξει" τις προηγούμενες μέρες και δεν ξέρω πώς βγήκε ξανά στην επιφάνεια χωρίς τις προηγούμενες απαντήσεις. Δεν είναι καινούριο.
Ωστόσο, ευχαριστώ, έτσι κι αλλιώς.

Με τιμή
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost