Παράθεση:
Originally posted by Majenda
ίσως έπεσες στα λάθος άτομα αλλα αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι βράζουνε στο ίδιο καζάνι..![]()
Παράθεση:
Originally posted by elix_geo
Φυσικά να μην πιστέψεις ΚΑΝΕΝΑ!
Πόσες φορές σου έχω πει να μη μπαίνεις στο δίκτυο και να ακούς τον καθένα να σου λέει παχιά λογια και να σου κλείνει date και συ να πηγαίνεις στα σκοτεινά μπαράκια και να σε φλερτάρει και να σου τάζει διάφορα;
Παράθεση:
Originally posted by evans
Ανδρες υπαρχουν ....Γυναικες μεινανε λιγες για αυτους.....
Παράθεση:
Originally posted by APETITIKH
ΥΓ2. Θέλω έναν ποιητή που να ξέρει να αναλύει σωστά τα ποιήματα τα δικά του και των άλλων και, κυρίως, να μη φοβάται να τα παρουσιάσει. Τι χειρότερο μπορεί να πάθει απ' αυτό που ήδη βιώνει ως φοβισμένο αρσενικό;
Με τιμή
Παράθεση:
Originally posted by Tsouknidompoumpoukaki
... Τα γραμματόσημα είναι τετράγωνα! Οι γυναίκες έχουν καμπύλες!
Παράθεση:
Originally posted by Tsouknidompoumpoukaki
Ξέρεις κι εγώ όταν ήμουν 24 και 25 και 26 και 27 και 28 και βάλε ... μετά μεγάλωσα βλέπεις, δεν είχα κανένα πρόβλημα με τους άντρες! Ούτε και μετά είχα. ΄Οχι γιατί τους κατάλαβα. Απλώς τους αγάπησα σαν ζώντα όντα και τους χάρισα, και δίκαια έπραξα, ένα κομμάτι κατανόησης.
Στα 24 κορίτσι, όλα είναι αλλοιώς.
Στα 44 κορίτσι, όλα πάλι αλλοιώς είναι!
Εγώ και η ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ, είμαστε θέλοντας και μη, πιο απαιτητικές! Εγώ και η ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ έχουμε μια άλλη ηλικία από τη δική σου χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι έχουμε διαφορετική ιδέα, γνώμη, άποψη για τον έρωτα! Μια κι αυτός είναι το πιο ομαλό ουσιαστικό του κόσμου όλου! ΄Εχει πάντα την ίδια κλίση, θέση και τάση για όλες τις ερωτεύσιμες ηλικίες, ευτυχώς. ΄Ασε που ο έρωτας είναι το πρώτο ομαλό σταθερό ζητούμενο επί του θέματος που ετίθη!
Παράθεση:
Originally posted by aegean_sea
Προττττιμω ννννα μμμη μμμμιλαω!!!
Οσσσο γγγια το ..χουχουχουφτωμα μμμια φφφορα εφφφαγα μμμια χαχαχαστουκα και ...ξεκομπλαρα αστραπιαια (και μου περασε και το κεκεδισμα) αλλα μου εμεινε το "μηηη!!!Τζιζζζ!!"
![]()
Παράθεση:
Σε περίπτωση που ένας άντρας κάνει άσχημη φιγούρα κατα τη διάρκεια της πρώτης ερωτής επαφής θα ξυνίσω και θα ξενερώσω..άν πραγματικά με ενδιαφέρει θα φροντίσω να του "μάθω" τί μου αρέσει και τί όχι..πώς να με αγγίζει και πώς όχι..αλλωστε και αυτό είναι ένα πανέμορφο παιχνίδι για μένα...να παίζω το ρόλο της ¨"δασκαλίτσας!"χεχεχε..έχει και αυτό την ομορφιά του καλή μου απαιτητική..
Παράθεση:
Σε περίπτωση που ένας άντρας κάνει άσχημη φιγούρα κατα τη διάρκεια της πρώτης ερωτής επαφής θα ξυνίσω και θα ξενερώσω..άν πραγματικά με ενδιαφέρει θα φροντίσω να του "μάθω" τί μου αρέσει και τί όχι..πώς να με αγγίζει και πώς όχι..αλλωστε και αυτό είναι ένα πανέμορφο παιχνίδι για μένα...να παίζω το ρόλο της ¨"δασκαλίτσας!"χεχεχε..έχει και αυτό την ομορφιά του καλή μου απαιτητική..
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media