Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Μήπως δε μας τα λέτε καλά;

Επιλέξτε σελίδα: (1-6)
Σελίδες 123456

APETITIKH

# 1 στις 4/12/2004
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαϊδάρι
Θέματα: 108
Απαντήσεις: 9.062
'Aρεσαν+: 0%

Μήπως δε μας τα λέτε καλά;

Ο ανήρ
του ανδρός
τω ανδρί
τον άνδρα
ω άνερ

Το θυμάστε το συγκεκριμένο ανώμαλο τριτόκλιτο ουσιαστικό; Κι αν δεν τον θυμάστε, ο Τζάρτζανος το λέει καθαρά: κάθε πτώση του εν λόγω ουσιαστικού -και άντρα μπορώ να πω- έχει και μια... παρέκλιση.

Το θέμα μου όμως δεν είναι αυτό...

Αυτό που με εντυπωσιάζει στο συγκεκριμένο ζώο -με την έννοια του ζωντανού οργανισμού- δεν είναι η μη ομαλή συμπεριφορά του - άρα και κλίση του. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί δεν μπορεί να καταλάβει -ο άντρας γενικώς- ότι μια γυναίκα θα θέλει να είναι μαζί του γιατί θα είναι σε θέση να αποδείξει -με λόγια και πράξεις- ότι είναι άξιος του έρωτά της. Τι εννοώ...

Έχω δει τόσους άντρες εδώ μέσα --αλλά και έξω από δω! - Θεός φυλάξοι-- που ενώ διατείνονται ότι πολύ τους αρέσεις και ότι πολύ σε θέλουνε και ότι δεν έχουν ξαναγνωρίσει κάποια σαν και σένα και ότι είναι μάλλον ερωτοχτυπημένοι μαζί σου και κάτι παθαίνουνε, δεν μπορούν να υποστηρίξουν τίποτα απ' όλα αυτά επί του πρακτέου...

Δεν μπορούν να σε φλερτάρουνε, δεν μπορούνε να σου μιλήσουνε, δεν ξέρουνε πώς να σ' αγγίξουνε, πότε να σ' αγγίξουνε, γιατί να σ' αγγίξουνε, πού να σ' αγγίξουνε, και γενικώς... δηλώνουν μια γενικότερη άγνοια. Και μη βιαστείτε να μου πείτε ότι "αν ο άλλος είναι τσιμπημένος κάτι παθαίνει", γιατί θα σας απαντήσω ακριβώς το αντίθετο: όταν ο άλλος είναι ερωτευμένος κάνει κάτι για να πάθεις εσύ!

Μήπως, λέω μήπως, ξέρει κανείς γιατί οι άντρες έχουν χάσει την ερωτική τους κουλτούρα και προτιμάνε να γράφουνε σε άγνωστες ιντερνικές υπάρξεις χωρίς καν να τις έχουνε δει, αλλά και όταν τις βλέπουνε, και κάτι τους κάνουνε τέλος πάντων, δεν της... πιάνουν "ούτε την χείραν"; Και έχω και έναν ακόμη λόγο για να το ρωτάω: Αφού ο άντρας ως γνωστόν είναι οπτικός και "αφικός" -από το αφή, δε μου 'ρχεται τώρα η λέξη- τύπος, πώς διάολο, βρε παιδί μου, να πιστέψω κι εγώ τον άντρα απέναντί μου ότι "κάτι έχει πάθει μαζί μου";

Μια απλή ερώτηση... τίθω και θα εκτιμούσα κάθε επεξηγηματική απάντηση.

Με τιμή

elix_geo

# 2 στις 4/12/2004
author
Ανδρας / 70 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 277
Απαντήσεις: 8.590
'Aρεσαν+: 0%

Τίθω, τίθεις, τίθει...

...Τίθω λοιπόν και εγώ μια απάντηση -υποτίθοντας ότι εκφράζω τη γνώμη των περισσοτέρων ανδρών εδώ μέσα -, ως τριτόκλιτο ουσιαστικό.
Η αλήθεια είναι πως κουράστηκα πολύ να σε πείσω ότι είμαι ΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ στη ζωή σου, οπτικώς και αφικώς και παντοιοτροπικώς - ίδε Τροπικός του Αιγόκερω, by Henry Miller, άνδρας παντός τρόπου και καιρού -.
Αλλά αρκεί που το παραδέχεσαι!

Ε! εντάξει, είμαι και λίγο τριτόκλιτος αλλά τι να κάνω, εγώ φταίω;
Είναι εκείνη η μικρά στο φούρνο απέναντι που με γλυκοκοιτάζει και μου δίνει πάντα φρέσκο ψωμί, είναι και η γραμματέας στο γραφείο που μου λέει καθε μέρα: Μα τι ωραία που τα λέτε Κύριε Διευθυντά και δος του και σκύβει...
αλλά μη φοβάσαι, την πρώτη κλίση την έχω πάντα για σένα!

Και πολύ μου άρεσε που είπες ότι είμαι το συγκεκριμένο ζώο στη ζωή σου, νόμιζα ότι ήταν το σκυλάκι σου, που είχε την πρώτη θέση!
Ουφ, ανακουφίστηκα και χωρίς να πάω στο πλησιέστερο δέντρο!

Συμωνώ επίσης σ΄αυτό που είπες, ότι
οι άλλοι άντρες δεν μπορούν να σε φλερτάρουνε, δεν μπορούνε να σου μιλήσουνε, δεν ξέρουνε πώς να σ' αγγίξουνε, πότε να σ' αγγίξουνε, γιατί να σ' αγγίξουνε, πού να σ' αγγίξουνε, και γενικώς... δηλώνουν μια γενικότερη άγνοια.
Αυτά, εγώ μόνο μπορώ να τα κάνω και μάλιστα πολλάκις -σε σένα βέβαια - .

Και τώρα έρχεται η δύσκολη απάντηση σε μια δύσκολη ερώτηση!
...πώς διάολο, βρε παιδί μου, να πιστέψω κι εγώ τον άντρα απέναντί μου ότι "κάτι έχει πάθει μαζί μου";

Φυσικά να μην πιστέψεις ΚΑΝΕΝΑ!
Πόσες φορές σου έχω πει να μη μπαίνεις στο δίκτυο και να ακούς τον καθένα να σου λέει παχιά λογια και να σου κλείνει date και συ να πηγαίνεις στα σκοτεινά μπαράκια και να σε φλερτάρει και να σου τάζει διάφορα;
Και ευτυχώς που όταν μου ζήτησες να πας να μάθεις όμποε σου είπα όχι, αλλοιώς που ξέρει κανείς που θα ήσουνα, ποιανού ιδανική γυναίκα!

Τώρα όμως θέλω και εγώ ...να τίθω ένα ερώτημα:
Μήπως επί τέλους πήρες σύρμα για τις κατσαρόλες να τις τρίψεις και να μαγειρέψεις και καμιά φορά μακαρόνια με δύο τρύπες με κιμά;
Αντε γιατί πολύ στο δίκτυο γυρνάς!
YES I DOES... Το μόνο που ζητάω είναι να μην προκαλεί και υποτιμάει τη νοημοσύνη μου ο οποιοσδήποτε ανεγκέφαλος, αριβίστας, διψασμένος για εξουσία έναντι οποιουδήποτε τιμήματος, λαϊκιστής πολιτικός! Θα συμμαχήσω και με το διάβολο, είχε πει κάποτε! Θέλουμε γκούλαγκ με αιρ κοντίσιον!

# 3 στις 4/12/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Δέν μπορούνε..?δεν αγγίζουν?..δεν φλερτάρουν???...μα ποιός?..πότε και γιατί?..γιατί μου ακούγονται εξωπραγματικά αυτά που γράφεις?Μήπως έτυχε να γνωρίσεις τα λάθος αρσενικά?Μήπως τα αρσενικά που γνώρισες δεν ήταν κάν αρσενικά?..Ίσως έτυχε..ίσως έπεσες στα λάθος άτομα αλλα αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι βράζουνε στο ίδιο καζάνι..

APETITIKH

# 4 στις 4/12/2004
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαϊδάρι
Θέματα: 108
Απαντήσεις: 9.062
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by Majenda
ίσως έπεσες στα λάθος άτομα αλλα αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι βράζουνε στο ίδιο καζάνι..Η άποψη αυτή -για να μην πω εμπειρία- δεν είναι μόνο δική μου. Όλες οι γυναίκες που γνωρίζω έχουν το ίδιο πρόβλημα. Κι αν δε βράζουν όλοι οι άντρες στο ιδιο καζάνι, τουλάχιστον σιγοψήνονται οι περισσότεροι.

Μήπως είσαι ολιγαρκής ή μήπως εγώ είμαι πολύ απαιτητική;
Κι αν ισχύει το δεύτερο, θα ήθελα πολύ να ξέρω σε ποιο σημείο/α ακριβώς γνώρισες εσύ άντρες με ερωτική κουλτούρα.

Περιμένω εναγωνίως...

Με τιμή

evans

# 5 στις 5/12/2004
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828
'Aρεσαν+: 0%
Κοιτα να δεις συμπτωση!

Τα ιδια μου λενε και φιλοι μου ανδρες για το πως κλινεται το ουσιαστικο και ζωο .... με την έννοια του ζωντανού οργανισμού....

Ουτε συνεννοημενοι να εισασταν!

Ειναι ωραιο να ζητας το καλυτερο για σενα , ειναι ομορφο να τα θελεις ολα και οχι τα μισα η τα λιγα ...και συνεχισε να εισαι ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ.

Την απαντηση πολυ σωστα στην εδωσε , και την ευχαριστω γιατι με εκφραζει (αν και δεν θα ηθελα να κρυβομαι (κρυβομαστε ) πισω απο φουστες ) η Majenda .
Ανδρες υπαρχουν ....Γυναικες μεινανε λιγες για αυτους.....

APETITIKH

# 6 στις 5/12/2004
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαϊδάρι
Θέματα: 108
Απαντήσεις: 9.062
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by elix_geo
Φυσικά να μην πιστέψεις ΚΑΝΕΝΑ!
Πόσες φορές σου έχω πει να μη μπαίνεις στο δίκτυο και να ακούς τον καθένα να σου λέει παχιά λογια και να σου κλείνει date και συ να πηγαίνεις στα σκοτεινά μπαράκια και να σε φλερτάρει και να σου τάζει διάφορα;Αυτό λοιπόν είναι το θέμα της ημέρας και του συγκεκριμένου ζητήματος που έθεσα - αόριστος του τίθω, για να μη νομίζεις ότι ότι χρησιμοποίησα λάθος το ρήμα... Ότι ο ανήρ -και του ανδρός μαζί- δε λέει ποτέ την αλήθεια, δεν εξωτερικεύει αυτά -τα πραγματικά- που έχει στην καρδούλα του, στην ψυχούλα του, στο μυαλουδάκι του και... κάπου αλλού, γιατί φοβάται. Και ξέρεις γιατί φοβάται; Θα σου το πω με ένα ποίημα του Βάρναλη - άντρας ήταν κι αυτός, κάτι ήξερε...

Λέει λοιπόν ο ποιητής:
Πού να σε κρύψω γιόκα μου
να μη σε φτάνουν οι κακοί;
Σε ποιο νησί του ωκεανού;
Σε ποια κορφή ερημική;

Για να θέλει λοιπόν ο ποιητής -και ο πατέρας μαζί- να κρύψει τον ίδιο του το γιο, φαντάσου για τι επρόκειτο. Δεν μπορεί, ένα κουσούρι, μια ασχήμια, ένα σπυράκι, το είχε το παιδί. Τα 'κουσε λοιπόν το ποίημα από τον πατέρα, κι άντε να βγει προς τα έξω ο μικρός - και μετά ο άντρας.

Γι' αυτό σας λέω, οι μπαμπάδες λένε και καμιά βλακεία μερικές φορές... Δεν τα παίρνουμε όμως εμείς -εσείς οι άντρες, δηλαδή- τοις μετρητοίς!

ΥΓ1. Εννοείται ότι το έξοχο αυτό ποίημα δεν έχει καμία σχέση με τον τρόπο που το χρησιμοποίησα και εννοείται ότι ο ποιητής εκφράζει την προστατευτικότητα που νιώθουμε απέναντι στα παιδιά.

ΥΓ2. Θέλω έναν ποιητή που να ξέρει να αναλύει σωστά τα ποιήματα τα δικά του και των άλλων και, κυρίως, να μη φοβάται να τα παρουσιάσει. Τι χειρότερο μπορεί να πάθει απ' αυτό που ήδη βιώνει ως φοβισμένο αρσενικό;

Με τιμή

APETITIKH

# 7 στις 5/12/2004
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαϊδάρι
Θέματα: 108
Απαντήσεις: 9.062
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by evans
Ανδρες υπαρχουν ....Γυναικες μεινανε λιγες για αυτους.....Μπορείτε να μου στείλετε ονόματα και διευθύνσεις και ό,τι άλλο τέλος πάντων μπορεί να με διευκολύνει;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Με τιμή

# 8 στις 5/12/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Μήπως είσαι ολιγαρκής ή μήπως εγώ είμαι πολύ απαιτητική;
Κι αν ισχύει το δεύτερο, θα ήθελα πολύ να ξέρω σε ποιο σημείο/α ακριβώς γνώρισες εσύ άντρες με ερωτική κουλτούρα.

Περιμένω εναγωνίως...

Με τιμήΤώρα..τί να πώ..εχμμμ..οκ..ξεκινάω...ολιγαρκής δεν είμαι..αυτό δεν σημαίνει οτι σε περίπτωση που ένας άντρας κάνει άσχημη φιγούρα κατα τη διάρκεια της πρώτης ερωτής επαφής θα ξυνίσω και θα ξενερώσω..άν πραγματικά με ενδιαφέρει θα φροντίσω να του "μάθω" τί μου αρέσει και τί όχι..πώς να με αγγίζει και πώς όχι..αλλωστε και αυτό είναι ένα πανέμορφο παιχνίδι για μένα...να παίζω το ρόλο της ¨"δασκαλίτσας!" χεχεχε..έχει και αυτό την ομορφιά του καλή μου απαιτητική..

Όσον αφορά τη δεύτερη ερώτηση..κατα πόσο έχω γνωρίσει άντρες με ερωτική κουλτούρα..σου λέω πως ακόμα είμαι 24 χρονών και έχω ακόμα να μάθω πολλά γι'αυτά τα υπέροχα αρσενικά που τόσο "θάβουμε" πολλές φορές..μα που τόσο αγαπάμε..

elix_geo

# 9 στις 5/12/2004
author
Ανδρας / 70 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 277
Απαντήσεις: 8.590
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by APETITIKH
ΥΓ2. Θέλω έναν ποιητή που να ξέρει να αναλύει σωστά τα ποιήματα τα δικά του και των άλλων και, κυρίως, να μη φοβάται να τα παρουσιάσει. Τι χειρότερο μπορεί να πάθει απ' αυτό που ήδη βιώνει ως φοβισμένο αρσενικό;

Με τιμή


Απαιτητική ούσα και ευαισθητοποιημένη ποιητικώς, θα έλεγα, - δεν θυμάμαι να έχουν ξαναγραφεί στίχοι του Βάρναλη εδώ μέσα-, υποθέτω ότι, ζητώντας ένα ποιητή:

1. Δεν θα αρκείσαι σε απλές νουθεσίες τύπου: Να είσαι απαιτητική, να είσαι ο εαυτός σου, να μη μιλάς εξωπραγματικά και άλλα παρόμοια. Δεν έχεις χρείαν προτροπών, άλλων τινών έχεις.
2. Ζητώντας ποιήματα συνοδευόμενα μάλιστα με αναλύσεις, φυσικά και δεν εννοείς τα ποιήματα με την στενή τους έννοια.
Από αυτά νομίζω αρκετοί εδώ μέσα, δεινοί χειριστές του λόγου του ποιητικού και πολύ συχνά γράφοντες με ωραία ευανάγνωστα γράμματα, έστω κάθε φορά λίγα, μα μεστά λεπτών νοημάτων και ενίοτε δυσνόητων εννοιών, επιγραμματικά δοσμένων, θα μπορούσαν να σου προσφέρουν.
Ακόμα και εγώ, στην επόμενη λογοτεχνική βραδιά του sxeseis, σκοπεύω να παρουσιάσω, δειλά - δειλά βέβαια - πώς να συναγωνιστώ τους ανωτέρω αναφερομένους-, κάποια ποιήματα μετ΄αναλύσεων.

Εσύ άλλον ποιητή και άλλα ποιήματα, κατά την ταπεινή μου γνώμη, ζητάς.
Ζητάς τον ποιητή που να έχει ποιήσει -και να είναι και έτοιμος να ποιήσει επίσης- στη ζωή του πράγματα που θα σου ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σου.
Και ίσως κάποτε να βρεθεί και αυτός που θα σου αποδείξει- και χωρίς πολλές πολλές αναλύσεις, θα έλεγα- πως λίγες ήταν οι απαιτήσεις σου!

Ποιητές υπό την ευρείαν έννοιαν, λοιπόν του sxeseis, ιδού η πρόκληση!
Τα ποιήματά σας επ΄ώμου και στην κονίστρα!!
YES I DOES... Το μόνο που ζητάω είναι να μην προκαλεί και υποτιμάει τη νοημοσύνη μου ο οποιοσδήποτε ανεγκέφαλος, αριβίστας, διψασμένος για εξουσία έναντι οποιουδήποτε τιμήματος, λαϊκιστής πολιτικός! Θα συμμαχήσω και με το διάβολο, είχε πει κάποτε! Θέλουμε γκούλαγκ με αιρ κοντίσιον!

# 10 στις 5/12/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Ττττιιιι νννα κακακανουμε Αππππαιτττιτικη μμμου ....
Αφφφου οοσες εεχω γννννωρισει απππππο δω εινννναι Θθθθθεες και κοκοκομπλαρω και τα χχχανω και κεκεκεδιζω!!!
Προττττιμω ννννα μμμη μμμμιλαω!!!
Οσσσο γγγια το ..χουχουχουφτωμα μμμια φφφορα εφφφαγα μμμια χαχαχαστουκα και ...ξεκομπλαρα αστραπιαια (και μου περασε και το κεκεδισμα) αλλα μου εμεινε το "μηηη!!!Τζιζζζ!!"

Tsouknidompoumpoukaki

# 11 στις 5/12/2004
author
Γυναίκα / 63 / Σε διάσταση
Γαλλία
Θέματα: 81
Απαντήσεις: 1.024
'Aρεσαν+: 0%

Ετίθην, αντιτίθην, επιτίθην, εξετίθην ...

Ετίθη το θέμα επί τάπητος! Σωστά και όμορφα από την ΑΠΑΙΤΙΚΗ φίλη. Εκτίθω και παρατίθω εδώ και τη δική μου απάντηση. Υποτίθω ότι κάποιοι θα τη διαβάσουν ενώ τρία άτομα έχουν ήδη αντιτιθεί επί του θέματος που ετίθη.

Διαβάζοντας τις, άνωθεν της δικής μου, τιθείσες απαντήσεις λοιπόν, εξεπλάγην καθ΄ότι το δίλημμα της ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗΣ που δεν την βρίσκω καθόλου απαιτητική, ίσα ίσα και χωρίς να είμαι απαιτητική και επειδή πλειστάκις με έχει απασχολήσει το θέμα, τίθω ... κατ΄αρχήν τις κάτωθι διαπιστώσεις.
1. Απαντήσεις 3.
2. Απαντήσεις αρρένων 2
3. Απαντήσεις θηλέων 1

Αντιπαρέρχομαι προς το παρόν τις απαντήσεις των αρρένων, θα αντιτιθώ εις ταύτας εις το εγγύς κοντικό μέλλον και λίγο αργότερα και αντιτίθεμαι στην απάντηση της Majenda, καθ΄ότι μία και γυναικεία, επί του παρόντος ...

Καλά κορίτσι μου, σοβαρολογείς ότι στα 24 σου θα είχες πρόβλημα με τους άντρες ? ΄Ημουν σίγουρη και πριν και μετά! Πριν πάω στο προφίλ σου. Μετά ... πήγα απλώς για επιστημονικούς λόγους. Από το μέγεθος της απάντησης, το λόγο, τη δομή και ιδιαίτερα το ύφος της, αυτοφυές ήταν το συμπέρασμα ότι είσαι 24.

Ξέρεις κι εγώ όταν ήμουν 24 και 25 και 26 και 27 και 28 και βάλε ... μετά μεγάλωσα βλέπεις, δεν είχα κανένα πρόβλημα με τους άντρες! Ούτε και μετά είχα. ΄Οχι γιατί τους κατάλαβα. Απλώς τους αγάπησα σαν ζώντα όντα και τους χάρισα, και δίκαια έπραξα, ένα κομμάτι κατανόησης.

Και ναι μεν τους κατανοώ αλλά έλα που δεν τους καταλαβαίνω. Σιγά! Επειδή λένε εκείνοι ότι δεν καταλαβαίνουν τις γυναίκες, εγώ δεν μπορώ να πως ότι δεν καταλαβαίνω τους άντρες ?

Στα 24 κορίτσι, όλα είναι αλλοιώς.

Στα 44 κορίτσι, όλα πάλι αλλοιώς είναι! ΄Εστω κι αν πρόκειται για το ίδιο τριτόκλητο ανώμαλο ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ! Ο ανήρ, κλπ. κλπ.
΄Εστω κι αν πρόκεται για το πιο ομαλό ουσιαστικό του κόσμου!

Εγώ και η ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ, είμαστε θέλοντας και μη, πιο απαιτητικές! Εγώ και η ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ έχουμε μια άλλη ηλικία από τη δική σου χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι έχουμε διαφορετική ιδέα, γνώμη, άποψη για τον έρωτα! Μια κι αυτός είναι το πιο ομαλό ουσιαστικό του κόσμου όλου! ΄Εχει πάντα την ίδια κλίση, θέση και τάση για όλες τις ερωτεύσιμες ηλικίες, ευτυχώς. ΄Ασε που ο έρωτας είναι το πρώτο ομαλό σταθερό ζητούμενο επί του θέματος που ετίθη!

Το δεύτερο σταθερό ζητούμενο είναι γιατί οι άντρες ΠΙΑ δεν κάνουν τίποτα! Δεν φλερτάρουν, δεν εξωτερικεύονται, δεν εκδηλώνονται, δεν παλαβώνουν, δεν
ερωτεύονται!
Αυτό ρώτησε η ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ.
Αυτό κατάλαβα εγώ. Αυτό ρωτάω κι εγώ. Δεν μπορώ να απαντήσω. Δεν είμαι άντρας! Είμαι θηλυκό!
Τί κάνετε βρε?

Εκτός κι αν όλοι (και υπερτερούν προς το παρόν οι άνωθεν δύο αιωρούμενες και λίαν φλου απαντήσεις αρρένων) εκτός κι αν λέω ... είναι γιατί όλοι ψάχνουν 24χρονα κορίτσια!
Εκτός κι αν όλοι, έχουν αρπαχτεί από το τελευταίο στην πιάτσα, αρσενικό ρητό
"Η γυναίκα πρέπει να έχει τη μισή ηλικία του άντρα + 7" !
ή ακόμα ...
"Οι γυναίκες είναι σαν τα γραμματόσημα! ΄Οσο τις φτύνεις, τόσο κολλάνε" !

Κάτι τέτοια ρητά αναγκάζουν τις γυναίκες να λένε

"Ο άντρας πρέπει να έχει τη μισή ηλικία της γυναίκας + 10 και + 3" !!!
(Αυτό βοηθάει επίσης τις γυναίκες να βλέπουν τους άντρες σαν μεγάλα παιδιά !!!)

ή

Από πότε έχεις να δεις γυναίκα φίλε? Τα γραμματόσημα είναι τετράγωνα! Οι γυναίκες έχουν καμπύλες! Οι ανάγωγοι φτύνουν! Η παλιά καλή σχολή έλεγε ... τα γραμματόσημα όσο τα γλύφεις, τόσο καλύτερα κολλάνε!

Πω πω !!! Τι γράφω!
Και εξετίθην !!!!!!!!

και κοκκίνησα κιόλας !
Ωρες-ώρες ... μαρέσω!

Tsouknidompoumpoukaki

# 12 στις 5/12/2004
author
Γυναίκα / 63 / Σε διάσταση
Γαλλία
Θέματα: 81
Απαντήσεις: 1.024
'Aρεσαν+: 0%

Για να προλάβω ...

Εν τω μεταξύ και ενώ ... εξίτιθα τις απόψεις μου ...
παρατίθησαν και παρατηρήθησαν ...
χουφτώματα και ξεχουφτώματα!

Μ΄αρέσει που βιάστηκα να κοκκινίσω !!!


Ωρες-ώρες ... μαρέσω!

# 13 στις 5/12/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Ρε αγορια μη μασατε ρε!!!
Τετοια αρθρα ειναι μερος οργανωμενου σχεδιου!!!
Επειδη τωρα τελευταια λογω του αυξημενου αριθμου χυλοπητων και γενικων....κλασιματων που εισπρατταμε εχουμε γινει ΠΟΛΥ προσεκτικοι και αυτο εχει σαν αποτελεσμα να μη δινουμε στις γυναικες ευκαιριες για....εκτονωση και εχει πεσει κατακορυφα η ...αυτοπεποιθηση τους (αμα εγραφες 10 χυλοπιτες και 15 ονοματακια την εβδομαδα στην ατζεντα σου και τωρα μολις και μετα βιας 3-4 ...πεφτεις ψυχολογικα..)τι σκαρφιστηκαν οι ...πανουργες!!!
Να τους την πουμε οτι ΔΕΝ...γενικως,(δεν φλερταρουν, δεν ξερουν πως τι και που και αλλα ...) και ετσι αφου θιγει ο αντρικος τους εγωισμος θα προσπαθησουν να μας αποδειξουν οτι ακομα υπαρχουν αντρες που και θελουν και ξερουν και μπορουν και θα ξαναβγουν στο κυνηγι ...οποτε "καλως τα φρεσκα"!!!
Αντε να ξαναζησουν παλι στιγμες ...μεγαλειου!!!
(Πωπω!!!τι συλλογισμος ηταν αυτος!!!!Δημιουργησα παλι ο τρισυποστατος!!!!)

elix_geo

# 14 στις 5/12/2004
author
Ανδρας / 70 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 277
Απαντήσεις: 8.590
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by Tsouknidompoumpoukaki

... Τα γραμματόσημα είναι τετράγωνα! Οι γυναίκες έχουν καμπύλες!Τσουκνιδομπουμπουκάκι και δη κατακόκκινο,
Είσαι πολύ πίσω!

Δεν έχεις μάθει ότι μετά τα τετράγωνα φλυτζάνια του καφέ και τον ειδικό καφέ γιαυτά, κυκλοφόρησαν και τετράγωνες γυναίκες;
Και γραμματόσημα με καμπύλες;
Οπότε:
Καμπύλα γραμματόσημα ή τετράγωνες γυναίκες;
Ιδού το ερώτημα που τίθω!
Και καλώ σε δημοσκόπηση.
YES I DOES... Το μόνο που ζητάω είναι να μην προκαλεί και υποτιμάει τη νοημοσύνη μου ο οποιοσδήποτε ανεγκέφαλος, αριβίστας, διψασμένος για εξουσία έναντι οποιουδήποτε τιμήματος, λαϊκιστής πολιτικός! Θα συμμαχήσω και με το διάβολο, είχε πει κάποτε! Θέλουμε γκούλαγκ με αιρ κοντίσιον!

# 15 στις 5/12/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by Tsouknidompoumpoukaki
Ξέρεις κι εγώ όταν ήμουν 24 και 25 και 26 και 27 και 28 και βάλε ... μετά μεγάλωσα βλέπεις, δεν είχα κανένα πρόβλημα με τους άντρες! Ούτε και μετά είχα. ΄Οχι γιατί τους κατάλαβα. Απλώς τους αγάπησα σαν ζώντα όντα και τους χάρισα, και δίκαια έπραξα, ένα κομμάτι κατανόησης.
Στα 24 κορίτσι, όλα είναι αλλοιώς.

Στα 44 κορίτσι, όλα πάλι αλλοιώς είναι!

Εγώ και η ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ, είμαστε θέλοντας και μη, πιο απαιτητικές! Εγώ και η ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ έχουμε μια άλλη ηλικία από τη δική σου χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι έχουμε διαφορετική ιδέα, γνώμη, άποψη για τον έρωτα! Μια κι αυτός είναι το πιο ομαλό ουσιαστικό του κόσμου όλου! ΄Εχει πάντα την ίδια κλίση, θέση και τάση για όλες τις ερωτεύσιμες ηλικίες, ευτυχώς. ΄Ασε που ο έρωτας είναι το πρώτο ομαλό σταθερό ζητούμενο επί του θέματος που ετίθη!


Eχμμμ....ναι βέβαια..20 χρόνια διαφορα...είναι λογικό πως είναι "αλλιώς¨ ..και ούτε πιστεύω πώς γνωρίζω τα πάντα..αν και γυναίκα..ή "κορίτσι" όπως λές εσύ..ήθελα να εκφράσω την άποψη μου πάνω στο θέμα γιατί απο μικρή έτσι ήμουνα..βομβαρδιζα τους "μεγάλους" με ερωτήσεις και έλεγα πάντοτε αυτό που σκεφτόμουνα..

# 16 στις 5/12/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
..Και όσον αφορά ..το μέγεθος,δομές και σχετικά..όταν γράφω..γράφω όχι σύμφωνα με κανόνες..αλλα γράφω ότι σκέφτομαι και ότι θα έλεγα και προφορικά..και ούτως ή αλλως είμαι αντίθετη με τα πολλά λόγια..αν έχω να πώ πέντε πράγματα ,λέω αυτά τα πέντε πράγματα και basta..

APETITIKH

# 17 στις 5/12/2004
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαϊδάρι
Θέματα: 108
Απαντήσεις: 9.062
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by aegean_sea
Προττττιμω ννννα μμμη μμμμιλαω!!!
Οσσσο γγγια το ..χουχουχουφτωμα μμμια φφφορα εφφφαγα μμμια χαχαχαστουκα και ...ξεκομπλαρα αστραπιαια (και μου περασε και το κεκεδισμα) αλλα μου εμεινε το "μηηη!!!Τζιζζζ!!"Eίδες που συμφωνούμε; Έπαψες να μιλάς και προτίμησες να μείνεις στο "μη τζιζ". Πώς αποδεικνύεται λοιπόν, αγαπητέ, ότι είστε άντρας κυνηγός και δεν εγκαταλείπετε το δάσος, ακόμα κι αν ο λύκος είναι εδώ;

Διότι, αν ο άντρας κυνηγάει όταν δεν υπάρχουν λύκοι -βλέπε αντιστάσεις- ή δεν είναι τόσο όσο λέει τσιμπημένος ή... - το άλλο δεν το λέω γιατί στο τέλος θα με πυροβολήσετε!

Με τιμή

APETITIKH

# 18 στις 5/12/2004
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαϊδάρι
Θέματα: 108
Απαντήσεις: 9.062
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by Majenda
Σε περίπτωση που ένας άντρας κάνει άσχημη φιγούρα κατα τη διάρκεια της πρώτης ερωτής επαφής θα ξυνίσω και θα ξενερώσω..άν πραγματικά με ενδιαφέρει θα φροντίσω να του "μάθω" τί μου αρέσει και τί όχι..πώς να με αγγίζει και πώς όχι..αλλωστε και αυτό είναι ένα πανέμορφο παιχνίδι για μένα...να παίζω το ρόλο της ¨"δασκαλίτσας!" χεχεχε..έχει και αυτό την ομορφιά του καλή μου απαιτητική..Αγαπητή,
Αυτό που ισχυρίζομαι είναι ότι δεν προλαβαίνεις να του υποδείξεις τι σου αρέσει και τι όχι γιατί στο μεταξύ έχει γίνει λαγός - για να συνδέσω την απάντηση που έδωσα και στον κ. sea.

Όσο για το ρόλο της δασκάλας, λυπάμαι, αλλά δε θα πάρω. Προτιμώ τους άντρες δασκάλους, για να με μάθουν περισσότερα, γιατί μου αρέσει να τους ακούω και να τους θαυμάζω και γιατί, άμα ξέρουν περισσότερα και τους θαυμάζω, τους επιθυμώ.

Το πρώτο στοιχείο της επιθυμίας είναι ο θαυμασμός, σε διαφορετικό επίπεδο για τον καθένα, μόνο που εγώ θέλω να υπάρχουν επίπεδα θαυμασμού σε όλο το φάσμα της προσωπικότητας και της συμπεριφοράς ενός άντρα.
Αυτά!

Με τιμή και πάλι

# 19 στις 5/12/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Διότι, αν ο άντρας κυνηγάει όταν δεν υπάρχουν λύκοι -βλέπε αντιστάσεις- ή δεν είναι τόσο όσο λέει τσιμπημένος ή... - το άλλο δεν το λέω γιατί στο τέλος θα με πυροβολήσετε!

Με τιμήΠες το και το αλλο!!!
Τι φοβασαι?
Αφου μαλλον εννοεις οτι...ΔΕΝ...με τι θα σε...πυροβολησουμε??
Δεν κινδυνευεις!!!!

APETITIKH

# 20 στις 5/12/2004
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαϊδάρι
Θέματα: 108
Απαντήσεις: 9.062
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by Majenda
Σε περίπτωση που ένας άντρας κάνει άσχημη φιγούρα κατα τη διάρκεια της πρώτης ερωτής επαφής θα ξυνίσω και θα ξενερώσω..άν πραγματικά με ενδιαφέρει θα φροντίσω να του "μάθω" τί μου αρέσει και τί όχι..πώς να με αγγίζει και πώς όχι..αλλωστε και αυτό είναι ένα πανέμορφο παιχνίδι για μένα...να παίζω το ρόλο της ¨"δασκαλίτσας!" χεχεχε..έχει και αυτό την ομορφιά του καλή μου απαιτητική..Αγαπητή,
Αυτό που ισχυρίζομαι είναι ότι δεν προλαβαίνεις να του υποδείξεις τι σου αρέσει και τι όχι γιατί στο μεταξύ έχει γίνει λαγός - για να συνδέσω την απάντηση που έδωσα και στον κ. sea.

Όσο για το ρόλο της δασκάλας, λυπάμαι, αλλά δε θα πάρω. Προτιμώ τους άντρες δασκάλους, για να με μάθουν περισσότερα, γιατί μου αρέσει να τους ακούω και να τους θαυμάζω και γιατί, άμα ξέρουν περισσότερα και τους θαυμάζω, τους επιθυμώ.

Το πρώτο στοιχείο της επιθυμίας είναι ο θαυμασμός, σε διαφορετικό επίπεδο για τον καθένα, μόνο που εγώ θέλω να υπάρχουν επίπεδα θαυμασμού σε όλο το φάσμα της προσωπικότητας και της συμπεριφοράς ενός άντρα.
Αυτά!

Με τιμή και πάλι
Επιλέξτε σελίδα: (1-6)
Σελίδες 123456
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.