Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Μήπως δε μας τα λέτε καλά;

Επιλέξτε σελίδα: (1-6)
Σελίδες 123456

selini

# 21 στις 5/12/2004
author
Γυναίκα / 52 / Παντρεμένη
Ν. Καβάλας / Καβάλα
Θέματα: 142
Απαντήσεις: 5.733
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by Tsouknidompoumpoukaki
Ετίθη ......... Εκτίθω και ......... αντιτιθεί .........που ετίθη
Διαβάζοντας τις, άνωθεν της δικής μου, τιθείσες ........
....Πω πω !!! Τι γράφω!
Και εξετίθην !!!!!!!!

Η προδοσία μου αρχίζει και πάλι: "όλα πάνε καλά..."

selini

# 22 στις 5/12/2004
author
Ν. Καβάλας / Καβάλα

Παράθεση:
Ετίθη ......... Εκτίθω και ......... αντιτιθεί .........που ετίθη
Διαβάζοντας τις, άνωθεν της δικής μου, τιθείσες ........
....Πω πω !!! Τι γράφω!
Και εξετίθην !!!!!!!!

TARATATAgr

# 23 στις 5/12/2004
author
Ανδρας / 60 / Ελεύθερος
Ν. Αχαϊας / Αιγιο
Θέματα: 34
Απαντήσεις: 543
Ποτέ δεν ήμουν καλός στα αρχαία ,την έκθεση και την ποίηση.
Αλλά όταν ερωτευόμουν μια γυναίκα - μια γυναίκα , που ήξερε
να είναι γυναίκα και σεβόταν τον εαυτό της και το σώμα της -θα με ζήλευε και ο πιο ερωτιάρης ποιητής και συγγραφέας
Οι άντρες - Άντρες με Α κεφαλαίο - και να μιλήσουν ξέρουν και να φλερτάρουν ξέρουν και ποτέ να σε αγγίξουν και που να σε αγγίξουν ξέρουν.
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΘΟ.............ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ.................ΤΟΝ ΕΡΩΤΙΣΜΟ.
ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ?????
Υ.Γ
ΣΥΓΓΝΩΜΗ !!!! Επειδή δεν ήμουν καλός στα ΓΡΑΜΜΑΤΑ και μπορεί να μην κατάλαβα και πολύ καλά το κείμενο που διάβασα . Το ΖΩΟ που κολλάει ?
Εμένα με είχε πει ζώο μια κοπέλα που είχαμε δεσμό ,όταν πήγαμε στο δωμάτιο
και έβγαλα το εσώρουχο μου για να ...........................κοιμηθούμε :
<< αμάν................ τι ζωοοοο είσαι εσύ ρε παιδάκι μου ? >>
Και πάλι με το συμπάθιο , αν δεν κατάλαβα καλά .
Τσοπανάκος ήμουναβββπροβατάκια φύλαγα. ( Έψαξα γη και ουρανόμια περπατώ και μια πετώ στων δύο κόσμων το κενό να βρω την χαραμάδα )

evans

# 24 στις 5/12/2004
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828

Παράθεση:
Originally posted by APETITIKH

Παράθεση:
Originally posted by evans
Ανδρες υπαρχουν ....Γυναικες μεινανε λιγες για αυτους.....

Μπορείτε να μου στείλετε ονόματα και διευθύνσεις και ό,τι άλλο τέλος πάντων μπορεί να με διευκολύνει;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Με τιμή

Λυπαμαι αλλα ειμαι ο τελευταιος που θα σας εκανε την χαρη να σας υποδειξει ονοματα , διεθυνσεις , τροπους ....
Οχι γιατι δεν θελω να σας βοηθησω , πως αλλωστε αφου ειναι κατι που με τα ατομικα και υποκειμενικα μας προτυπα εχει να κανει .
Συνεχιζεις την εξερευνηση (κατι σαν το φως στο βαθος του τουνελ , σαν το αστερι που οδηγησε καποιους πριν 1968-2004 χρονια (μερες που ειναι... ) ) στην αναζητηση του ιδανικου ....
Μου επιτρεπετε να νομιζω πως δεν ηρθατε στην συντροφια μας ...για να μας διδαξετε ....τα τριτοκλιτα ουσιαστικα ...μια και η εμφανιση σας κανει το Forum να ανεβαζει ακροαματικοτητες που δινουν και τα αναλογα bonus .......

Τελος να θυμηθω και εγω λιγο τα τριτοκλιτα ουσιαστικα ζωα....(να μην το αιτιολογισω ξανα ...ακολουθω την δικη σας διευκρινιση ).....

η γυνη - οι γυναικες
της γυναικος - των γυναικων
τη γυναικι - ταις γυναιξι
την γυναικα - τας γυναικας
ω γυναι - ω γυναικες

.....Ω γυναι , γινε!
ΥΓ οπως θα προσεξες σε αντιθεση με εσας εβαλα και πληθυντικο αριθμο γιατι πιστευω οτι υπαρχουν Γυναικες!

selini

# 25 στις 5/12/2004
author
Ν. Καβάλας / Καβάλα

Παράθεση:
Originally posted by TARATATAgr
Ποτέ δεν ήμουν καλός στα αρχαία ,την έκθεση και την ποίηση.
Αλλά όταν ερωτευόμουν μια γυναίκα - μια γυναίκα , που ήξερε
να είναι γυναίκα και σεβόταν τον εαυτό της και το σώμα της -θα με ζήλευε και ο πιο ερωτιάρης ποιητής και συγγραφέας
Οι άντρες - Άντρες με Α κεφαλαίο - και να μιλήσουν ξέρουν και να φλερτάρουν ξέρουν και ποτέ να σε αγγίξουν και που να σε αγγίξουν ξέρουν.
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΘΟ.............ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ.................ΤΟΝ ΕΡΩΤΙΣΜΟ.
ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ?????
.

κι εγω συμφωνω με σενα φιλε Ταρατατα.
συμφωνω οτι οι αντρες και να μιλανε πολυ ωραια ξερουν και να φλερταρουν υπεροχα ξερουν και ολα τα κανουν τελος παντων.

και δεν τα κανουν μονο σε εμενα επειδη ειμαι παρα πολυ ομορφη αλλά και οι φιλες μου που δεν ειναι τοσο ομορφες οσο εγω, εχουν κι αυτες την ιδια αποψη!!!

εκτος αν μιλαμε για παιδια 17 χρονων που ειναι λογικο προς το παρον να κομπλαρουν λιγο και που κι αυτοι με τον καιρο και μεγαλωνοντας θα αντιδρουν δυναμικα και φυσιολογικα...

φιλη θεματοθετρια, μηπως κινεισαι σε λαθος τοπους;;;

(ειπα λιγο να ελαφρυνω το κλιμα, υποψιαζομαι οτι θα το γυρισει σε βροχη...)

selini

# 26 στις 5/12/2004
author
Ν. Καβάλας / Καβάλα

Παράθεση:
[quote.....Ω γυναι , γινε!

καλε μου Εβανς, εσυ πώς τον βλεπεις τον καιρο;
λες να χαλασει πιο πολυ;
και προγραμματιζω μια υπεροχη εκδρομη αυριο Κυριακη 5 Δεκεμβριου, Διογενους μαρτυρος και Σαββα Ηγιασμενου.

evans

# 27 στις 5/12/2004
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828

Παράθεση:
Originally posted by selini

Παράθεση:
[quote.....Ω γυναι , γινε!

καλε μου Εβανς, εσυ πώς τον βλεπεις τον καιρο;
λες να χαλασει πιο πολυ;
και προγραμματιζω μια υπεροχη εκδρομη αυριο Κυριακη 5 Δεκεμβριου, Διογενους μαρτυρος και Σαββα Ηγιασμενου.

....κι αν χιονιζει και αν βρεχει τ' αγριολουλουδο αντεχει....
Μα αμαρτωλη μου Εκατη που θα θα πας τετοια μεγαλη εορτη;
....ισως βρεξει αλλα ποιος νοιαζεται για ομπρελα

selini

# 28 στις 5/12/2004
author
Ν. Καβάλας / Καβάλα

Παράθεση:

....ισως βρεξει αλλα ποιος νοιαζεται για ομπρελα

ε, λοιπον ναι!!!
ποιος νοιαζεται για ομπρελα;
(μαλλον μονο ο ομπρελας)

αλλα το σακατεψαμε το θεμα μ'αυτα και μ'αυτα.
συγνωμη ζητω απο την συγγραφεα του αρθρου.

α, ειπα ομπρελα και θυμηθηκα τους μεσιτες.
ανοιγω νεο θεμα για τους μεσιτες!
ας συνεχισουμε εκει την συζητηση...

# 29 στις 5/12/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

τιθω απαντηση

οσο διαβαζω τα σχετικα κειμενα για ερωτικες , φιλικες σχεσεις αναμεσα στις γυναικες και τους αντρες διακρινω μια εντονη πολεμικη διαθεση ( γιαυτο εχω το κρανος παντα κοντα μου )
δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα με κανεναν .
να μοιραστουμε στιγμες ψαχνουμε . αν ξερουμε τι θελουμε καποια στιγμη θα το βρουμε .
μην τα βαζουμε με τους αντρες αν εμεις δεν κανουμε τις σωστες επιλογες δεν φταινε οι αντρες .
αν εμες δεν ξερουμε τι θελουμε μην τους βαζουμε να μαντεψυν αυτοι για μας .
ας βρουμε πρωτα τον εαυτο μας και μετα θα βρεθει κι αυτος που θα ειναι ο συντροφος μας .
ζητω ταπεινα συγνωμη απο ολες τις γυναικες , αλλα ημαρτον πια δεν φταινε οι αντρες για οτι στραβο κανουμε εμεις .

και βεβαια δεν βγαζω την ουρα μου απεξω .
εχω λερωμενη την φωλια μου .

ΤΟ ΚΡΑΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ !!!!!!

# 30 στις 5/12/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Οι άντρες πρώτα κάνουν σεξ και μετά (αν όλα πάνε καλά) ερωτεύονται.

Ετσι μου έχουν πει οι αρσενικοί μου φίλοι.
Μπήκε γκολ; Ακούω φωνές αντρικές να ουρλιάζουν

APETITIKH

# 31 στις 5/12/2004
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαϊδάρι
Θέματα: 108
Απαντήσεις: 9.062

Παράθεση:
Καλά κορίτσι μου, σοβαρολογείς ότι στα 24 σου θα είχες πρόβλημα με τους άντρες ?

Αν και με κάλυψες πλήρως, αγαπητή φίλη, θα ήθελα να σε κάνω φίλη μου, είσαι έξυπνη και μου αρέσει πολύ ο ζεστός τρόπος που γράφεις-, εγώ ήμουν απαιτητική και στα 24 μου και τώρα και νομίζω ότι καθόλου δεν απασχολεί τους άντρες η ηλικία του γιατί ποτέ δε μου το έχουν ...τίσει! (Αυτός δεν είναι ο Παρακείμενος!!!
Φταίει το... ύφασμα νομίζω τελικά και όχι η ηλικία.

ΥΓ. Αλήθεια, τι γνώμη έχετε για το "ύφασμα", αυτό που χαρακτηρίζει τους άλλους, που ό,τι κι αν κάνουν είναι αγαπητοί ή δεν είναι, είναι ερωτεύσιμοι ή δεν είναι, είναι επιθυμητοί ή δεν είναι, χωρίς να κάνουν καμιά προσπάθεια;

# 32 στις 5/12/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by fronimi
οσο διαβαζω τα σχετικα κειμενα για ερωτικες , φιλικες σχεσεις αναμεσα στις γυναικες και τους αντρες διακρινω μια εντονη πολεμικη διαθεση ( γιαυτο εχω το κρανος παντα κοντα μου )
δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα με κανεναν .

Νάξερες πόσες φορές έχουμε έρθει σε πολεμική σύρραξη με τους άντρες του φόρουμ !!!

Αυτό δεν είναι παρά μια μικρή αψοιμαχία .. τόδο -δούτσικη . . . και διασκεδαστική
Μάθαμε να αποφεύγουμε τους σκοπέλους πια .!!!

APETITIKH

# 33 στις 5/12/2004
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη

Παράθεση:
Originally posted by aegean_sea
Επειδη τωρα τελευταια λογω του αυξημενου αριθμου χυλοπητων και γενικων....κλασιματων που εισπρατταμε εχουμε γινει ΠΟΛΥ προσεκτικοι και αυτο εχει σαν αποτελεσμα να μη δινουμε στις γυναικες ευκαιριες για....εκτονωση και εχει πεσει κατακορυφα η ...αυτοπεποιθηση τους (αμα εγραφες 10 χυλοπιτες και 15 ονοματακια την εβδομαδα στην ατζεντα σου και τωρα μολις και μετα βιας 3-4 ...πεφτεις ψυχολογικα..)τι σκαρφιστηκαν οι ...πανουργες!!!

Πώς μαγειρεύεται το συγκεκριμένο έδεσμα; Δεν έχω ιδέα από χυλόπιτες ούτε και μ' αρέσει η μαγειρική γενικώς.
Οπότε;

Με τιμή

Tsouknidompoumpoukaki

# 34 στις 5/12/2004
author
Γυναίκα / 63 / Σε διάσταση
Γαλλία
Θέματα: 81
Απαντήσεις: 1.024

Απαιτητικη τί την ήθελες τη γραμματική?

Ρήματα και τα τριτόκλητα ανώμαλα ουσιαστικά?
Ο Evans σε αντιγράφει και κλίνει και γράφει .... η γυνή .... της γυνής !
Η selini ψάχνει ΕΔΩ ΜΕΣΑ το δελτίο ... της ΕΜΥ, για να πάει εκδρομή!

Τί να το κάνεις το δελτίο βρε κορίτσι ? Τα μποφώρ μετράνε! Τα έχει ο ανήρ? Πας ... μετά του ανδρός! Δεν τα έχει τω ανδρί? Ψάχνεις τον άνδρα τον επόμενο ! Ω άνδρα μοι ένεπε ... και πού είσαι ? Δεν τον βρίσκεις ? Οι άνδρες πολλοί. Των ανδρών ... τα μπορώρ! Τοις ανδράσι ... παίζει. Παίζεις με τους άνδρες που ξέρουν να ... παίζουν! Αν δεν σε παίζουν, δεν τους παίζεις κι εσύ! Ω ... ΄ Ανδρες Αθηναίοι, Λακεδαιμόνιοι, Μακεδόνες, Πλαταιείς ...
Η majenda μεγάλωσε ξαφνικά και μιλάει και ιταλικά!
Ο aegean sea, δεν μπορώ να πω, ΑΨΟΓΟΣ! Φιλιά

Κι εγώ βαρέθηκα ... τις κόντρες. Πάω καμιά βόλτα. Αύριο θα σου πω πάλι ... για τους άντρες που θα συναντήσω σήμερα!

Σελήνη θα βοηθούσε καλύτερα ο Διογένης Μάρτυρας και ο Σάββας ο καθαγιασμένος (μεγάλη η χάρη τους) ή να τάξω κάτι στον ΄Αγιο Φανούριο για πιο σίγουρα ?

Ωρες-ώρες ... μαρέσω!

APETITIKH

# 35 στις 5/12/2004
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη

Παράθεση:
Originally posted by Majenda

Παράθεση:

Eχμμμ....ναι βέβαια..20 χρόνια διαφορα...είναι λογικό πως είναι "αλλιώς¨ ..και ούτε πιστεύω πώς γνωρίζω τα πάντα..αν και γυναίκα..ή "κορίτσι" όπως λές εσύ..ήθελα να εκφράσω την άποψη μου πάνω στο θέμα γιατί απο μικρή έτσι ήμουνα..βομβαρδιζα τους "μεγάλους" με ερωτήσεις και έλεγα πάντοτε αυτό που σκεφτόμουνα..

Μην απολογείσαι για τίποτα. Πορεύσου με τους άντρες όπως εσύ νομίζεις, όπως εσύ αισθάνεσαι. Δεν υπάρχουν σωστές ή λάθος συμπεριφορές... Υπάρχουν διαφορετικές συμπεριφορές και αυτό είναι το γοητευτικό.
Για φαντάσου όλοι να ταιριάζανε με όλους; Πώς θα ψάχναμε για το ένα και μοναδικό... έτερον;

Με τιμή

APETITIKH

# 36 στις 5/12/2004
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη

Παράθεση:

Παράθεση:
Originally posted by APETITIKH

Παράθεση:

.....Ω γυναι , γινε!

Εξαιρετικό το λογοπαίγνιο, αγαπητέ, εξαιρετικό!
Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε με την κλητική του "άνερ" ή μήπως μπορώ να χρησιμοποιήσω την κλητική του πληθυντικού ως άλλος Δημοσθένης;

Δει δη... ανδρών, ω άνδρες Αθηναίοι!

elix_geo

# 37 στις 5/12/2004
author
Ανδρας / 70 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 277
Απαντήσεις: 8.590

Παράθεση:
Ρήματα και τα τριτόκλητα ανώμαλα ουσιαστικά?
Ο Evans σε αντιγράφει και κλίνει και γράφει .... η γυνή .... της γυνής !
Η selini ψάχνει ΕΔΩ ΜΕΣΑ το δελτίο ... της ΕΜΥ, για να πάει εκδρομή!

Τί να το κάνεις το δελτίο βρε κορίτσι ? Τα μποφώρ μετράνε! Τα έχει ο ανήρ? Πας ... μετά του ανδρός! Δεν τα έχει τω ανδρί? Ψάχνεις τον άνδρα τον επόμενο ! Ω άνδρα μοι ένεπε ... και πού είσαι ? Δεν τον βρίσκεις ? Οι άνδρες πολλοί. Των ανδρών ... τα μπορώρ! Τοις ανδράσι ... παίζει. Παίζεις με τους άνδρες που ξέρουν να ... παίζουν! Αν δεν σε παίζουν, δεν τους παίζεις κι εσύ! Ω ... ΄ Ανδρες Αθηναίοι, Λακεδαιμόνιοι, Μακεδόνες, Πλαταιείς ...
Η majenda μεγάλωσε ξαφνικά και μιλάει και ιταλικά!
Ο aegean sea, δεν μπορώ να πω, ΑΨΟΓΟΣ! Φιλιά

Κι εγώ βαρέθηκα ... τις κόντρες. Πάω καμιά βόλτα. Αύριο θα σου πω πάλι ... για τους άντρες που θα συναντήσω σήμερα!

Σελήνη θα βοηθούσε καλύτερα ο Διογένης Μάρτυρας και ο Σάββας ο καθαγιασμένος (μεγάλη η χάρη τους) ή να τάξω κάτι στον ΄Αγιο Φανούριο για πιο σίγουρα ?

Πραγματικά είναι ένα άρθρο one size που ταιριάζει σε όλους και σε όλα
Αχ που είσαι Ηλιόπουλε να πεις ξανά:
Εχουμε μια ωραία ατμόσφαιρα εδώ
YES I DOES... Το μόνο που ζητάω είναι να μην προκαλεί και υποτιμάει τη νοημοσύνη μου ο οποιοσδήποτε ανεγκέφαλος, αριβίστας, διψασμένος για εξουσία έναντι οποιουδήποτε τιμήματος, λαϊκιστής πολιτικός! Θα συμμαχήσω και με το διάβολο, είχε πει κάποτε! Θέλουμε γκούλαγκ με αιρ κοντίσιον!

APETITIKH

# 38 στις 5/12/2004
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη

Παράθεση:

Παίζεις με τους άνδρες που ξέρουν να ... παίζουν!

Έχεις απόλυτο δίκιο. Τι μ' έπιασε και μένα να προσπαθώ να υποδείξω τις... αρμόζουσες συμπεριφορές; Όμως, το πρόβλημα παραμένει: Πού υπάρχουν άντρες που ξέρουν να... παίζουν; Διανοητικά, συναισθηματικά, σωματικά και άλλα τινά;

Διότι, άμα εσύ ξέρεις το παιχνίδι, δεν μπορείς στα ξαφνικά να τρέχεις ν' αγοράζεις το επιτραπέζιο απ' την αρχή για να απομνημονεύσει τους κανόνες ο αντίπαλος! Είναι κρίμα κι άδικο και είναι κι αμαρτία...

Νομίζω πως τελικά τη λαμπάδα θα την τάξω εγώ! (Για αμαρτίες και άλλα σχετικά).

Με τιμή

# 39 στις 5/12/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
ULTIMATUM

Οκ ρε παιδιά..οσον αφορά το γεγονός που μεγάλωσα ξαφνικά και άρχισα να μιλάω και ιταλικά όπως είπε το τσουκνιδομπουμπουκάκι ..τι να πώ..την επόμενη φορά που θα βάλετε θέμα στο φόρουμ και θα περιμένετε και απαντήσεις κάντε και μία μικρή διευκρίνιση..Απαντήσεις δεχόμαστε μόνο αν είσαι 30 και πάνω..να ξέρουμε δηλαδή..!και όσον αφορά τα ιταλικά(άσχετο που το έθεσες) τα μιλάω απο τότε που γεννήθηκα,γιατί είναι η γλώσσα της μάνας μου...Οκ άλλη φορά θα το βουλώνω,γιατί είμαι μικρή δεν ξέρω απο τέτοια..

Tsouknidompoumpoukaki

# 40 στις 5/12/2004
author
Γυναίκα / 63 / Σε διάσταση
Γαλλία
Θέματα: 81
Απαντήσεις: 1.024

Προς την α. Ε. Elix_geo

Αυτού Εξοχότητα (όχι Ανώνυμη Εταιρία)

Λόγω του σεβασμού και *μπιιιιπ ... που τρέφω προς την Α.Ε. σας, στρογγύλεψα κάτι παλιά γραμματόσημα και έβαλα από ένα ... στα επίμαχα σημεία ελπίζοντας ότι αυτό θα βοηθήσει να φαίνομαι πιο τετράγωνη ... και της μόδας! Καθ΄ότι από μόνη μου δεν κατάφερα να γίνω ακόμη τετράγωνη! Μόνο γυναίκα κατάφερα να είμαι. Τώρα αυτό με τα γραμματόσημα ... μάλλον τονίζει τις καμπύλες! Μήπως κατάλαβα λάθος?

Παρασκευή βράδυ! ΄Η είναι νωρίς ακόμη ... ή ... Ε, ρε γλέντια που έχουμε να κάνουμε σήμερα!

Σ΄ευχαριστώ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ για τη συμπάθεια που εξέφρασες προς το πρόσωπο του Τσουκνιδομπουμπουκακίου! Αλλά για να λέω και την αλήθεια ... στα 24 δεν ήμουν και τόσο απαιτητική! Εκλεκτική, ναι, ακόμα είμαι !!!

Λες τώρα... να φταίνε οι ρευματισμοί?

Ωρες-ώρες ... μαρέσω!
Επιλέξτε σελίδα: (1-6)
Σελίδες 123456
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.