Γυναίκα / 52 / Παντρεμένη
Ν. Καβάλας / Καβάλα
Θέματα: 142
Απαντήσεις: 5.733
'Aρεσαν+: 0%
Παράθεση:
Originally posted by Tsouknidompoumpoukaki
............Σελήνη θα βοηθούσε καλύτερα ο Διογένης Μάρτυρας και ο Σάββας ο καθαγιασμένος (μεγάλη η χάρη τους) ή να τάξω κάτι στον ΄Αγιο Φανούριο για πιο σίγουρα ?
μαλλον στον Αγιο Φανουριο.
εκει δεν ταζουν οι λεβεντοκορασιδες για να τους φανερωσει ο Αγιος τον Ιδανικο;
αν τωρα θες κατι πιο σιγουρο, ταξε καλυτερα στον Αρχαγγελο Μιχαηλ.
Αρχων των Αγγελων ειναι, κατι θα κανει περισσοτερο.
πηγαινε και σε καμμια μελωδια, πιες ενα υδυπνοο κοκκινο (του Χρονη για να του κανουμε και διαφημηση) οπως ηπια κι εγω χτες το βραδυ και ζαλιστηκα λιγακι, ειχα και τον Αλεξ να κολλαει το στομα του και το μικροφωνο στο αυτι μου ολη τη νυχτα "Παναθεμασαι, δεν με λυπασαι που καιγομαι και λειωνωωωω..." , εκοψα και το δαχτυλο μου απο την πιατελα με τον καπνιστο σολομο και το χαβιαρι που εσπασε πανω στο ποδι μου (τετοια προτιμηση, θαρεις και δεν υπηρχε η Μακεδονια ολοκληρη, επανω στο ποδι μου εσπασε...) κι ευτυχως δηλαδη, γιατι ενω εγω τον ετρωγα -τον σολομο εννοω- αυτος μου απηγγειλε στιχους απο τον Εθνικο μας Υμνο... τοσο ζωντανος ητανε!!!
κατα τα αλλα, συμφωνω με τον μαθηματικο βοτανολογο μας... ναι! μια ωραια παρεα ειμαστε...
τωρα, σάυτο που ρωταει η φιλη μας η Απαιτητικη.
ε, εε,... καλα, θα ξαναγραψω αργοτερα...
ειμαι και λιγο χθεσινη....
Η προδοσία μου αρχίζει και πάλι: "όλα πάνε καλά..."
Γυναίκα / 63 / Σε διάσταση
Γαλλία
Θέματα: 81
Απαντήσεις: 1.024
μαξενδα
όταν μεγαλώσεις κι άααααααλλο ... απλά θα είσαι εδώ που είμαι και θα καταλαβαίνεις πότε ο άλλος μιλάει πικρά και άσχημα και πότε κάνει ... χιούμορ, ξένη λέξη, ελληνιστί ... αστειεύεται. ΄Ισα ίσα που σ΄ αναγνωρίζω! ΄Ημουν κι εγώ ήμουν εκεί που είσαι! ΄Ασε που μικρή όλο γιατί και γιατί ρωτούσα και γω .. κι ακόμη ρωτάω, όταν δεν ξέρω, χωρίς να ντρέπομαι! Τσουτσουνιδομπουμπουκάκι ούσα ... έτσουξα! Δεν έκρινα τη μητρική σου γλώσσα, που λατρεύω και μιλάω αρκετά. Δεν κρίνω ίνα μη κριθώ και δεν συμβουλεύω, δεν είμαι εμπειρογνώμων κανενός θέματος! Απλά ακούω και κουβεντιάζω! Κι αν θέλουνε μ΄ακούνε ...
Ωρες-ώρες ... μαρέσω!
Ανδρας / 70 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 277
Απαντήσεις: 8.590
Παράθεση:
Originally posted by Tsouknidompoumpoukaki
,,, στρογγύλεψα κάτι παλιά γραμματόσημα και έβαλα από ένα ... στα επίμαχα σημεία ελπίζοντας ότι αυτό θα βοηθήσει να φαίνομαι πιο τετράγωνη
Μπορώ να πάρω τα γραμματόσημα μετά;
Είμαι συλλέκτης!

YES I DOES...
Το μόνο που ζητάω είναι να μην προκαλεί και υποτιμάει τη νοημοσύνη μου ο οποιοσδήποτε ανεγκέφαλος, αριβίστας, διψασμένος για εξουσία έναντι οποιουδήποτε τιμήματος, λαϊκιστής πολιτικός!
Θα συμμαχήσω και με το διάβολο, είχε πει κάποτε!
Θέλουμε γκούλαγκ με αιρ κοντίσιον!
# 44
στις 5/12/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
tsouknidobouboukaki να σου πώ κάτι?Πέρα απο το γεγονός που απο πιτσιρίκι έκανα πολλές ερωτήσεις και είχα γνώμη για όλα..κοινώς να μην στο πω στα ελληνικά και ακούγεται άσχημα ..ήμουν και είμαι μία υπέροχη cacacazzi..ή rompipalle!όπως προτιμας..χεχεχε..απλώς πολλές φορές λογικό είναι μέσα στο δίκτυο να μην καταλαβαίνεις πότε ο άλλος κάνει πλάκα και πότε όχι..
Post Scriptum-----όταν και ααααμα μεγαλώσω ελπίζω να φτάσω σε σημείο να καταλαβαίνω πότε κάποιος διαδικτυακά κάνει πλακα και πότε όχι(γιατί live δεν αντιμετωπίζω τέτοιου είδους προβλήματα!)
Γαλλία
Εεε ...
όταν μεγαλώσεις κι άλλο, θα καταλαβαίνεις και διαδικτυακά !!!!
Ωρες-ώρες ... μαρέσω!
Γαλλία
Φίλη μου απαιτητικη και απαιτητικη μου φίλη
Μήπως έπρεπε να πιάσεις το θέμα αλλοιώς ?
Μήπως από κει που έγραψες ... κάτι για ζωντανούς οργανισμούς ???
Ωρες-ώρες ... μαρέσω!
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 42
Απαντήσεις: 580
Εγω παλι γιατι το πιανω αλλιως το θεμα...???
Βρε παιδια...εμενα μια φορα το μεγαλυτερο ποσοστο αντρων που εχω γνωρισει εντος και εκτος διαδυκτιου, το ΠΡΩΤΟ που κανουν ειναι οι "απλωτες"....
Τωρα...οτι δεν ξερουν να κερδισουν γυναικα ισχυει...οτι δεν ξερουν να φλερταρουν ισχυει...αλλα το αλλο (μπαλαμουτι style)...εεε...του δινουν και καταλαβαινει!!!

Τωρα...σιγα να μην πιστεψουμε τον καθενα που με το που μας βλεπει πεφτει αναισθητος και μας ερωτευτηκε κλπ, κλπ, κλπ....υπαρχει καποιος που σιγουρα τα λεει αληθεια...αλλα οι περισσοτεροι....

Κουραγιο κοριτσια...σιγουρα οι ΑΝΤΡΕΣ υπαρχουν καπου γυρω μας...απλα η παραμενουν ΜΟΝΟ φιλοι μας....η (επειδη ειναι και ειδος υπο εξαφανιση) εχουν ηδη "καπαρωθει"...
Χαμογελάστε γιατί χανόμαστε...:)
Η ζωη ειναι ωραια...βαρεθηκα να μου λενε ομως οτι τα χει με αλλον!! :P
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828
Παράθεση:
Originally posted by selini
Παράθεση:
Originally posted by evans
....ισως βρεξει αλλα ποιος νοιαζεται για ομπρελα
ε, λοιπον ναι!!!
ποιος νοιαζεται για ομπρελα;
(μαλλον μονο ο ομπρελας)
αλλα το σακατεψαμε το θεμα μ'αυτα και μ'αυτα.
συγνωμη ζητω απο την συγγραφεα του αρθρου.
α, ειπα ομπρελα και θυμηθηκα τους μεσιτες.
ανοιγω νεο θεμα για τους μεσιτες!
ας συνεχισουμε εκει την συζητηση...
Ας βγουμε στη βροχη να γιορτασουμε μια ακομα συμφιλιωση των δυο φυλων!
Δεν υπαρχουν μαχες και τα τραπεζακια διπλα στη θαλασσα στρογγυλα με τα κερια αναμενα.
Μεσιτες;
Ασε τους ποιος τους χρειαζετε τετοιες ωρες ;
Αλλα μιλανε για μας και δεν περιεχουν λεξεις ....
Αμαζονες που κουραστηκαν και θελουν να χαθουν σε μια αγκαλια ...
Πριγκιπες που πουλησανε το στεμα τους και παραδωθηκαν...
ΥΓ στις ΚΥΡΙΕΣ!
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Παράθεση:
Originally posted by fronimi
οσο διαβαζω τα σχετικα κειμενα για ερωτικες , φιλικες σχεσεις αναμεσα στις γυναικες και τους αντρες διακρινω μια εντονη πολεμικη διαθεση ( γιαυτο εχω το κρανος παντα κοντα μου )
δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα με κανεναν .
να μοιραστουμε στιγμες ψαχνουμε . αν ξερουμε τι θελουμε καποια στιγμη θα το βρουμε .
μην τα βαζουμε με τους αντρες αν εμεις δεν κανουμε τις σωστες επιλογες δεν φταινε οι αντρες .
αν εμες δεν ξερουμε τι θελουμε μην τους βαζουμε να μαντεψυν αυτοι για μας .
ας βρουμε πρωτα τον εαυτο μας και μετα θα βρεθει κι αυτος που θα ειναι ο συντροφος μας .
ζητω ταπεινα συγνωμη απο ολες τις γυναικες , αλλα ημαρτον πια δεν φταινε οι αντρες για οτι στραβο κανουμε εμεις .
και βεβαια δεν βγαζω την ουρα μου απεξω .
εχω λερωμενη την φωλια μου .
ΤΟ ΚΡΑΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ !!!!!!
Φρονιμη κι εσυ εδω;

Γιατι εισαι ξεκουμπωτη αγυαλιστη (τωρα το αξυριστη ....μαλλον δεν παιζει )
Οι αναρτησεις σου δεν ειναι σφυγμενες και το κρανος ...μαλλον με καμπανα μοιαζει ετσι οπως το φορας!
Λοιπον 5 μερες στερηση κομμωτηριου
2 μερες στερηση Chat
και 2 μηνες χωρις Cosmopolitan!

ΥΓ ...λογω εορτων ολες οι ποινες χαριζονται!

Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Παράθεση:
.....Ω γυναι , γινε!
Εξαιρετικό το λογοπαίγνιο, αγαπητέ, εξαιρετικό!
Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε με την κλητική του "άνερ" ή μήπως μπορώ να χρησιμοποιήσω την κλητική του πληθυντικού ως άλλος Δημοσθένης;
Δει δη... ανδρών, ω άνδρες Αθηναίοι!
Η ωρα της γραμματικης τελειωσε ....
Αν και καποιοι ουτε να αντιγραψουν δεν μπορουν...
Η γυνη
της γυναικος
Ναυσικααααα!
Μετά την μάχη η σιωπή
Εκείνη που έκανε κρότο , αν θυμάσαι
Σε απόσταση ενός φιλιού
Τα πτώματα των Αμαζόνων σου που μου 'στειλες
Μικρή θεά μου , εσύ ανέβηκες στο άρμα μου , νικήτρια
Δώρο μου λες λιαστό κρασί απ' το ηφαίστειο
Ηφαίστειο ήσουν εσύ και με παρέσυρε
Η λαβα αισθημάτων της ψυχής σου
Αυτό δεν είναι για θνητούς μου είπες
Φοβούνται να πεθάνουν και δεν θα πιουν
Στο όνομα της αγάπης στη σοφία σου
Μαζί κινήσαμε να ορίσουμε τα σύνορα της γης
Και πως την έννοια της αγάπης να αλλάξουμε.
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 1.283
Γιατί λοιπόν οι άνδρες δεν δείχνουν με χειρονομίες και γενικά με την γλώσσα του σώματος ότι θέλουν να προσεγγίσουν ένα θηλυκό;
Έχοντας μία μανία να απαντάω μέσω ερωτήσεων με σκοπό να κατακτήσω και εγώ την γνώση που ίσως μου λείπει αρχίζω τις ερωτήσεις μου.
Ερώτηση 1:
Στην εποχή μας σε ποιους άνδρες θα επέτρεπε μια γυναίκα να χρησιμοποιήσουν την γλώσσα του σώματος για να της πουν «ενδιαφέρομαι ρε κοπελιά για πάρτη σου».
Η ερώτηση φυσικά είναι ρητορική γιατί η απάντηση είναι γνωστη... μία γυναίκα όντας απαιτητική δεν θα άφηνε όποιον και όποιον να την προσεγγίσει γλωσσοσωματικά
(εννοώ με την γλώσσα του σώματος και όχι οτιδήποτε άλλο πονηρό έβαλε το μυαλό σας) αλλά θα έπρεπε αυτός να είναι της αρεσκείας της
(και αυτό πάλι υπό προϋποθέσεις γιατί τους αρέσει και να παιδεύουν(όχι από το εκπαιδεύουν αλλά από το torture) ) γιατί αλλιώς στην εποχή μας που τα θηλυκά έχουν αγριέψει και δεν φέρονται σαν πολιτισμένα θηράματα αν δεν αρέσεις στο θήραμα και δοκιμάσεις να πιάσεις χεράκι το πιθανότερο είναι να σε πάρει ο διάολος αν δεν φτάσουμε σε ποιο προχωρημένα κόλπα όπως η καινούρια τσίχλα που λέγετε «σεξουαλική παρενόχληση»...
Από εδώ και πέρα το θέμα διακλαδίζεται σε ένα αδιέξοδο(1) και σε μία ερώτηση αυτογνωσίας(2)...
(1) Έστω ότι ο κυνηγός δεν έχει ασφάλεια ζωής και έτσι που έχουν καταντήσει και τα ταμεία ζήτω που καήκαμε οπότε απέναντι στα αγριεμένα θηράματα αρχίζει να πάει με περισσότερη προφύλαξη και διπλωματία και περιμένει να καταλάβει αν αρέσει στο θήραμα το θήραμα προσπαθεί να καταλάβει αν αρέσει στο κυνηγό και φτάνουμε στο γνωστό πρόβλημα του deadlock που ούτε με Round robin δε λύνετε... είναι πολύ συχνό φαινόμενο στην εποχή μας χώνονται κυνηγός και θήραμα στο γαϊτανάκι και αρχίζουν ατελείωτους κύκλους με την μορφή καφέδων αναγνωριστικών που δεν καταλήγουν πουθενά σε αναλύσεις με φίλους που δεν μπορούν να δώσουν λύση και αναζήτησης απάντησης σε φόρα, chat rooms, μάγισσες, καφετζούδες και χαρτορίχτρες.
(2) Βέβαια υπάρχουν και οι ριψοκίνδυνοι και τζογαδόροι όπου θα πουν καλή η τσούπρα και θα τραγουδήσουν και από μέσα τους «τσιαν είσαι τσιαν ζεν είσαι του δήμαρχου παιδί εγώ θα σε φιλήσω και ας πάω φυλακή» και θα δείξουν ότι είναι να δείξουν χωρίς να λογαριάσουν τις συνέπειες αλλά αυτοί ανήκουν στην συνομοταξία των απαιτητικών κυνηγών γιατί δεν θα ρισκάρεις και το τομάρι σου για να χτυπήσεις μια απλή μπεκάτσα...
(προσωπικά στην ζωή μου μέχρι τώρα μόνο μία γυναίκα έχει περάσει που σύμφωνα με τα στάνταρντς μου άξιζε να τα παίξω όλα για όλα και το έκανα φυσικά και πέτυχα αλλά δεν θα το ξανάκανα εύκολα εκτός αν ξαναεμφανιζόταν θήραμα αναλογών προσόντων)
οπότε η ερώτηση αυτογνωσίας είναι η εξής: εσείς τα θηράματα πιστεύετε πως έχετε αυτό το κάτι που θα κάνει τον κυνηγό που βάλατε στο μάτι να τα παίξει όλα για όλα για να σας πλησιάσει με τον τρόπο που θέλετε; (έχει γίνει και η προσέγγιση μία ρωσική ρουλέτα)
Επίσης κλείνοντας δεν θα παραλείψω να κάνω ένα σχόλιο για τα γραμματόσημα που ως γνωστών για να κολλήσουν καταλύτης για την ενεργοποίηση της κόλας είναι το σάλιο... τώρα αν αυτό προέλθει από φτύσιμο η από γλείψιμο το ίδιο αποτέλεσμα θα έχει (φτάνει να έχεις καλό σημάδι στη δεύτερη περίπτωση

). Όπως λοιπόν ανέφερε και ο elix_geo με τους συλλογισμούς του από τότε που οι γυναίκες αποφασίσανε να γίνουν τετράγωνες όπως τα γραμματόσημα κληρονομήσαν και το φτύσιμο σαν τρόπο κολλήματος
(παλιά που υπήρχαν μόνο γυναίκες με καμπύλες ήθελαν μόνο γλείψιμο) εγώ πάντως προτιμώ γυναίκες με καμπύλες και ευτυχώς δεν έχουν χαθεί όλες
(τις ψάχνεις βέβαια με μεγεθυντικό φακό) ακόμα ειδικά αν τροποποιήσουμε λίγο τους τύπους για την ηλικία που ανέφερε το τσουκνιδομπουμπούκιο.
There is no justice, it's just me
Ανδρας / 54 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Κουφάλια
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 1.851
Originally posted by APETITIKH
... για να το ρωτάω: Αφού ο άντρας ως γνωστόν είναι οπτικός και "αφικός" -από το αφή, δε μου 'ρχεται τώρα η λέξη- τύπος, πώς διάολο, βρε παιδί μου, να πιστέψω κι εγώ τον άντρα απέναντί μου ότι "κάτι έχει πάθει μαζί μου";
Μια απλή ερώτηση... τίθω και θα εκτιμούσα κάθε επεξηγηματική απάντηση.
Με τιμή Εφόσον έχεις κάνει τόσο λεπτομερή ανάλυση επί του θέματος, εφόσον έχεις δώσει ατράνταχτα επιχειρήματα επί της απόψεως σου, η ερώτηση σου μόνο συνενετική - καταφατική απάντηση θα μπορούσε να έχει.
ΝΑΙ εφόσον ο Άντρας δεν μπορεί να σου δίξει με την γλώσσα του σώματος "ότι κάτι έχει πάθει μαζί σου", πολύ απλά σημαίνει ότι "τίποτα δεν έχει πάθει μαζί σου".
Σημαίνει ότι δεν τον γεμίζεις, ότι δεν μπορείς να τον ανυψώσεις, δεν είσαι τίποτα ιδιαίτερο για αυτόν.
Απλά πράγματα.
Μην παραμυθιάζεσαι με λόγια, ζήσε το όνειρο με έργα.
Απόστολος.
Εν οιδα οτι ουδεν οιδα
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαϊδάρι
Θέματα: 108
Απαντήσεις: 9.062
Ερώτηση 1:
Στην εποχή μας σε ποιους άνδρες θα επέτρεπε μια γυναίκα να χρησιμοποιήσουν την γλώσσα του σώματος για να της πουν «ενδιαφέρομαι ρε κοπελιά για πάρτη σου».
Στην εποχή μας μια γυναίκα θα επέτρεπε σε έναν άντρα να χρησιμοποιήσει τη γλώσσα του σώματος:
- Αν ήξερε να τη χρησιμοποιεί σωστά.
- Αν ήταν πραγματικά γυναίκα.
Όσο για την "μπεκάτσα" που ο κυνηγός δεν ασχολείται μαζί της:
- Δεν έχω καμία σχέση με μπεκάτσες (αξίζω κατιτί παραπάνω - και το τοποθετώ έτσι για να μη νομίζετε ότι περιαυτολογώ).
- Αλλά, αν ήμουνα μπεκάτσα και ο κυνηγός ήθελε να με κυνηγήσει, θα σήμαινε ότι του αρέσουν οι μπεκάτσες, οπότε πάλι δεν είχε δικαιολογία να μη χρησιμοποιήσει το όπλο του.
- Οι μπεκάτσες σε κάποιους αρέσουν. Περί ορέξεως...
Με τιμή
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Παράθεση:
Originally posted by PROBLEM
ΝΑΙ εφόσον ο Άντρας δεν μπορεί να σου δίξει με την γλώσσα του σώματος "ότι κάτι έχει πάθει μαζί σου", πολύ απλά σημαίνει ότι "τίποτα δεν έχει πάθει μαζί σου".
Σημαίνει ότι δεν τον γεμίζεις, ότι δεν μπορείς να τον ανυψώσεις, δεν είσαι τίποτα ιδιαίτερο για αυτόν.
Απλά πράγματα.
Ατράνταχτο το επιχείρημα! Και απλούστατο...
Κι εγώ το ίδιο χρησιμοποιώ απέναντι σε κείνους που λένε ότι κάτι έχουν πάθει κτλ. - για να μην τα ξαναλέω...
Απλούστατο επίσης.
Είδατε όμως που ήρθατε στα λόγια μου; Γιατί ψεύδεται τότε ο άντρας, αγαπητέ; Γιατί δεν μπορεί να ξεχωρίσει πότε είναι πράγματι ερωτευμένος - για να μην πω κάτι άλλο που ήδη το έχετε υποθέσει. Και γιατί δεν μπορεί να το αναγνωρίσει; Γιατί δεν έχει συναισθηματική ευφυϊα.
Απλούστατο!
Άρα, μετά απ' αυτό παύω να ελπίζω.
Απλούστατο!
Με τιμή
Ανδρας / 60 / Ελεύθερος
Ν. Αχαϊας / Αιγιο
Θέματα: 34
Απαντήσεις: 543
Και εγώ που πίστευα ότι η ΕΛΠΙΔΑ πεθαίνει τελευταία..............
Τσοπανάκος ήμουναβββπροβατάκια φύλαγα.
( Έψαξα γη και ουρανόμια περπατώ και μια πετώ στων δύο κόσμων το κενό
να βρω την χαραμάδα )
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Παράθεση:
Originally posted by TARATATAgr
Και εγώ που πίστευα ότι η ΕΛΠΙΔΑ πεθαίνει τελευταία..............
Tελευταία πεθαίνει, αλλά πεθαίνει και αυτή!
Με τιμή
Ανδρας / 70 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 277
Απαντήσεις: 8.590
Παράθεση:
Απλά πράγματα.
Φίλε Απόστολε κρίνοντας και από το αβατάρ σου - με τα γυαλάκια και τη φαλακρίτσα - και από τα λεγόμενά σου, θάλεγα ότι είσαι σοφός.
Πάντα να νουθετείς τις φίλες εδώ στο site όταν χάνουν το δρόμο τους και δεν μπορούν να αποφασίσουν.
Σε προτείνω για σύμβουλο σχέσεων του sxeseis.

YES I DOES...
Το μόνο που ζητάω είναι να μην προκαλεί και υποτιμάει τη νοημοσύνη μου ο οποιοσδήποτε ανεγκέφαλος, αριβίστας, διψασμένος για εξουσία έναντι οποιουδήποτε τιμήματος, λαϊκιστής πολιτικός!
Θα συμμαχήσω και με το διάβολο, είχε πει κάποτε!
Θέλουμε γκούλαγκ με αιρ κοντίσιον!
Γυναίκα / 70 / Ελεύθερη
Θέματα: 10
Απαντήσεις: 3.055
tsoyknidompoumpoukaki μου
τι ομορφα τα λες?αλλα
ΠΟΙΟΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ(ΓΥΝΑΙΚΑ)θαμπενε στην σπηλια μιας αρκουδας και θα προσπαθουσε να τη βγαλει εξω με το ζορι?
Μαλλον θα την παρεσυρεμε κολπο αφηνοντας ψωμακι στην εισοδο της σπηλιας.Αν αυτο δεν αρκουσε θα εβαζε και μελι πανω στο ψωμι.
οταν εκεινη θα μυριζε το μελι το ενστικτο θα την εκανε να ακολουθησει τη μυρωδια και ετσι θα εβγαινε απο τη σπηλια.
Ετσι θα παει οπουδηποτε θελουμε αρκει να εχουμε αφησει πισω μας ψωμι με μελι .
Αν,λεω αν,η <αρκουδα>ειναι ο ανηρ,το ψωμι ειναι η ευκαιρια να κανει κατι και το μελι η αναγνωριση που θα κερδισει κανοντας το.Οι ανδρες οπως και οι αρκουδες αναζητουν το μελι.Οταν οσμιζονται αποδοχη και εκτιμηση ,παρακινουνται ναφησουν τη σπηλια τους.
Και δω τους δοθηκε πολυ ψωμι με μελι .Να φιλισοφησουν ,να μας τα πουν ποιητικα,να προσπαθησουν να βγουν λαδι ευπρεπως και ευγενικα
Ω ΑΝΔΡΕΣ μην με πυροβολησετε ολοι μαζι δεν ειναι απολυτα δικη μου η διαπιστωση,εγω απλα ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ
Αλλα αυτο ειναι μια μικρη πικρη αληθεια

Και κανεις πολυ καλα ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ μου και ψαχνεις και ψαχνεσαι και απαιτεις!!!!!!
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 1.283
Παράθεση:
Originally posted by APETITIKH
Παράθεση:
Απλά πράγματα.
Ατράνταχτο το επιχείρημα! Και απλούστατο...
Κι εγώ το ίδιο χρησιμοποιώ απέναντι σε κείνους που λένε ότι κάτι έχουν πάθει κτλ. - για να μην τα ξαναλέω...
Απλούστατο επίσης.
Είδατε όμως που ήρθατε στα λόγια μου; Γιατί ψεύδεται τότε ο άντρας, αγαπητέ; Γιατί δεν μπορεί να ξεχωρίσει πότε είναι πράγματι ερωτευμένος - για να μην πω κάτι άλλο που ήδη το έχετε υποθέσει. Και γιατί δεν μπορεί να το αναγνωρίσει; Γιατί δεν έχει συναισθηματική ευφυϊα.
Απλούστατο!
Άρα, μετά απ' αυτό παύω να ελπίζω.
Απλούστατο!
Με τιμή
Καλή μου απαιτητική τα μεγάλα και παχιά λόγια είναι προνόμιο και των ανδρών και τον γυναικών δεν έχουμε την αποκλειστικότητα (τρανταχτό παράδειγμα το ξέσπασμα του ήλιου στο «ας είμαστε αληθινοί επιτέλους»)
Παχιά λόγια πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν και είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός σημασία έχει πόσο καλό σουρωτήρι χρησιμοποιείς και εδώ θα μπορούσε να μας βοηθήσει ο elix_geo και να μας διαφωτίσει υπάρχουν τελικά και τετράγωνα σουρωτήρια η μόνο στρογγυλά;
There is no justice, it's just me
στα social media