Παράθεση:
Originally posted by bianka
πιστευω οτι οι αντρες αν λαβουν τα σωστα μηνυματα λειτουργουν μια χαρα και ειναι υπεροχοι και καθολου αντιερωτικοι!
Παράθεση:
Originally posted by zoumeri
Μπήκε γκολ; Ακούω φωνές αντρικές να ουρλιάζουν![]()
Παράθεση:
Originally posted by argaard
...και εδώ θα μπορούσε να μας βοηθήσει ο elix_geo και να μας διαφωτίσει υπάρχουν τελικά και τετράγωνα σουρωτήρια η μόνο στρογγυλά;![]()
Παράθεση:
Originally posted by elix_geo
Παράθεση:
...και εδώ θα μπορούσε να μας βοηθήσει ο elix_geo και να μας διαφωτίσει υπάρχουν τελικά και τετράγωνα σουρωτήρια η μόνο στρογγυλά;![]()
Από όπου περνάνε οι τετράγωνες γυναίκες με την τετράγωνη λογική, με τους τετράγωνους προβληματισμούς, με τα τετράγωνα συναισθήματα, αυτές που θέλουν να τετραγωνίσουν τον κύκλο των αισθημάτων σου και δεν μπορούν - και εξοργίζονται με αυτό -, που σου ζητούν τετράγωνα μακαρόνια με οχτώ τετράγωνες τρύπες και αφού εσύ δεν μπορείς να τα βρεις σου λένε: κάποιος άλλος θα τα βρει για μένα.
Παράθεση:
Originally posted by lianna
Και κανεις πολυ καλα ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ μου και ψαχνεις και ψαχνεσαι και απαιτεις!!!!!!
Παράθεση:
πιστευω οτι οι αντρες αν λαβουν τα σωστα μηνυματα λειτουργουν μια χαρα και ειναι υπεροχοι και καθολου αντιερωτικοι!
Παράθεση:
Παράθεση:
Originally posted by APETITIKH
Παράθεση:
Originally posted by PROBLEM
Παχιά λόγια πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν και είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός σημασία έχει πόσο καλό σουρωτήρι χρησιμοποιείς και εδώ θα μπορούσε να μας βοηθήσει ο elix_geo και να μας διαφωτίσει υπάρχουν τελικά και τετράγωνα σουρωτήρια η μόνο στρογγυλά;![]()
Πόσο εύκολα αποποιείστε των ευθυνών σας. Πάντα φταίει η... άλλη και ποτέ εσείς.
Και το χειρότερο είναι ότι το βήμα σάς το έδωσε πάλι γυναίκα...
Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία. Μην αφήνετε κανέναν να σας καθοδηγεί, αγαπητοί, πολύ δε περισσότερο αν το βήμα που σας δίνεται σας εξυπηρετεί για να καθησυχάσετε την αμαυρωμένη συνείδησή σας.
Με τιμή
Παράθεση:
Originally posted by evans
Παράθεση:
Εκ μερους των Ανδρων ενα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Παράθεση:
Παράθεση:
Θα πω τα ίδια... Πόσο εύκολα σας καθησυχάζει μια μαμαδίστικη γυναικεία φιγούρα που σας λέει: "Δεν πειράζει, αγόρι μου, οι σωστές γυναίκες πρέπει να δέχονται τον άντρα όπως είναι, κι αν κάνεις και καμιά... λαδιά, ε, δεν πειράζει, άντρας είσαι".
Γιατί οι μαμάδες, δυστυχώς, δεν έμαθαν στ' αγοράκια τους ότι τις λαδιές μας τις καθαρίζουμε μόνοι μας και πετάμε από πάνω μας τις προκαταλήψεις του τύπου: "της άξιζε", "αυτή το προκάλεσε" και άλλα τέτοια αηδιαστικά.
Επιμένω: Ο καθένας πρέπει να πάρει το μερίδιο της ευθύνης του και μετά να καλυτερέψει.
Με τιμή
Η μητερα μου εφευγε νωρις για την δουλεια της και ο πατερας μου επισης ....μου εμαθαν να εκτιμω και τους δυο .
Παροτι το πρωτο τους παιδι....δεν με καλομαθανε....
Το ξερο μου το κεφαλι εχτισε πανω στις βασεις που μου χαρισαν εκεινοι .....και ειμαι παντα ετοιμος να αναλαβω τις οποιες ευθυνες μου (ολες οχι μεριδιο )και οχι να φωναξω τη μαμα μου....
Τελος εμαθα να υποκλινομαι στο μεγαλειο μια Γυναικας και δεν φοβαμαι να το εκφρασω και να εκφραστω!
Παράθεση:
Παράθεση:
Originally posted by lianna
Και κανεις πολυ καλα ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ μου και ψαχνεις και ψαχνεσαι και απαιτεις!!!!!!
Ευχαριστώ για την ενθάρρυνση!
Με τιμή
Παράθεση:
Originally posted by Aheos37
Κυρίες μου ένα πράγμα θα σας πω μόνο.
Οσο τριτόκλιτα και παρικεκκλιμένα ζώα να είμαστε μόνο ένα πράγμα μετράει, ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ.
Παράθεση:
Originally posted by mia_akoma
Ανεβαινω ανεβαινω για να μη χρειαστει κανεις να σκυψει για να με φιλησει κι εγω να μη χρειαζεται να σηκωνομαι στις μυτες των δαχτυλων μου.
Παράθεση:
Originally posted by alismoniti
Παράθεση:
Originally posted by fronimi
οσο διαβαζω τα σχετικα κειμενα για ερωτικες , φιλικες σχεσεις αναμεσα στις γυναικες και τους αντρες διακρινω μια εντονη πολεμικη διαθεση ( γιαυτο εχω το κρανος παντα κοντα μου )
δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα με κανεναν .
Νάξερες πόσες φορές έχουμε έρθει σε πολεμική σύρραξη με τους άντρες του φόρουμ !!!
Αυτό δεν είναι παρά μια μικρή αψοιμαχία .. τόδο -δούτσικη. . . και διασκεδαστική
Μάθαμε να αποφεύγουμε τους σκοπέλους πια .!!!
Παράθεση:
Παράθεση:
Originally posted by fronimi
οσο διαβαζω τα σχετικα κειμενα για ερωτικες , φιλικες σχεσεις αναμεσα στις γυναικες και τους αντρες διακρινω μια εντονη πολεμικη διαθεση ( γιαυτο εχω το κρανος παντα κοντα μου )
δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα με κανεναν .
να μοιραστουμε στιγμες ψαχνουμε . αν ξερουμε τι θελουμε καποια στιγμη θα το βρουμε .
μην τα βαζουμε με τους αντρες αν εμεις δεν κανουμε τις σωστες επιλογες δεν φταινε οι αντρες .
αν εμες δεν ξερουμε τι θελουμε μην τους βαζουμε να μαντεψυν αυτοι για μας .
ας βρουμε πρωτα τον εαυτο μας και μετα θα βρεθει κι αυτος που θα ειναι ο συντροφος μας .
ζητω ταπεινα συγνωμη απο ολες τις γυναικες , αλλα ημαρτον πια δεν φταινε οι αντρες για οτι στραβο κανουμε εμεις .
και βεβαια δεν βγαζω την ουρα μου απεξω .
εχω λερωμενη την φωλια μου .
ΤΟ ΚΡΑΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ !!!!!!
Φρονιμη κι εσυ εδω;
Γιατι εισαι ξεκουμπωτη αγυαλιστη (τωρα το αξυριστη ....μαλλον δεν παιζει )
Οι αναρτησεις σου δεν ειναι σφυγμενες και το κρανος ...μαλλον με καμπανα μοιαζει ετσι οπως το φορας!
Λοιπον 5 μερες στερηση κομμωτηριου
2 μερες στερηση Chat
και 2 μηνες χωρις Cosmopolitan!
ΥΓ ...λογω εορτων ολες οι ποινες χαριζονται!![]()
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media