Παράθεση:
Originally posted by TARATATAgr
ένας που να δίνει χωρίς να απαιτεί......... για να υπάρχει ισορροπία........
Υ.Γ
Σε παρακαλώ , ψάχνω χρόνια να αγοράσω μια ζυγαριά που να μετράει
- ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ- μήπως ξέρεις που μπορώ να βρω??
Γιατί θέλω να ξέρω , πόσα δίνω και πόσα παίρνω
![]()
Παράθεση:
Originally posted by APETITIKH
Και όταν το ένστικτο καλεί, οι δικαιολογίες του τύπου "δεν μπορώ να σου δώσω γιατί πρώτα θέλω να διασφαλιστώ για τη συνέχεια, και το τι θα γίνει, και πόσο θα με θες, κι αν θα με θες και αύριο και μεθαύριο" και άλλα τέτοια παλαβά, είναι εκ του πονηρού και καταργούν το βασικό ένστικτο, όσο καλά κι αν τα λεει και προσπαθεί να τα εκλογικεύσει ο ενίοτε κύριος ή κυρία.
Παράθεση:
Originally posted by fronimi
Παράθεση:
Originally posted by evans
Παράθεση:
οσο διαβαζω ..........
ΤΟ ΚΡΑΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ !!!!!!
Φρονιμη κι εσυ εδω;
Γιατι εισαι ξεκουμπωτη αγυαλιστη (.......Λοιπον 5 μερες στερηση κομμωτηριου
2 μερες στερηση Chat
και 2 μηνες χωρις Cosmopolitan!
ΥΓ ...λογω εορτων ολες οι ποινες χαριζονται!![]()
ξεκουμπωτη ? πααααλι ?
στερηση κομμωτηριου ? cosmopolitan ?
θα αντεξω
στερηση διημερη απο το τσατ ?
εεεεεε οχι εβανς διαμαρτυρομαι .
καλα που ερχονται οι γιορτες !
τα καλα κοριτσια πανε στον παραδεισο
τα κακα παντου .
τα φρονημα οπου θελουν
![]()
Παράθεση:
Παράθεση:
Originally posted by bianka
πιστευω οτι οι αντρες αν λαβουν τα σωστα μηνυματα λειτουργουν μια χαρα και ειναι υπεροχοι και καθολου αντιερωτικοι!
Μη θυματοποιείς, καλή μου, τον εαυτό σου, και μην κάνεις και τις άλλες γυναίκες να μπαίνουν σε τέτοια διαδικασία.
Ο ερωτικός άνθρωπος είναι ερωτικός ανεξαρτήτως μηνυμάτων και ακόμα κι αν υπάρχει μια... αντιερωτική που "του τη σπάει" έχει τον τρόπο να το γυρίσει υπέρ του - όταν μιλάμε για πραγματικούς άντρες βέβαια και όχι...
Τουλάχιστον αυτό μου έχει διδάξει η πείρα των πολλών πολλών ερωτικών μου χρόνων!
Με τιμή
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
οσο διαβαζω ..........
ΤΟ ΚΡΑΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ !!!!!!
Φρονιμη κι εσυ εδω;
Γιατι εισαι ξεκουμπωτη αγυαλιστη (.......Λοιπον 5 μερες στερηση κομμωτηριου
2 μερες στερηση Chat
και 2 μηνες χωρις Cosmopolitan!
ΥΓ ...λογω εορτων ολες οι ποινες χαριζονται!![]()
ξεκουμπωτη ? πααααλι ?
στερηση κομμωτηριου ? cosmopolitan ?
θα αντεξω
στερηση διημερη απο το τσατ ?
εεεεεε οχι εβανς διαμαρτυρομαι .
καλα που ερχονται οι γιορτες !
τα καλα κοριτσια πανε στον παραδεισο
τα κακα παντου .
τα φρονημα οπου θελουν
![]()
Βοηθηστε καλε την Φρονιμη να κουμπωθει ...αντε και εχει γινει ροζ το site!
fronimi κατσε φρονιμα ....ο ανδρικος πληθυσμος και το τηλεφωνικο κεντρο εχουν πιασει φωτια!
τι ; δεν εχουμε τηλεφωνικο κεντρο;
Ναι αν ειχαμε ομως;
και παψε να μας το παιζεις διπορτο και αποφασισε που θα πας!
Ζ Α Λ Ι Σ Τ Η Κ Α Μ Ε !!!!!![]()
Παράθεση:
(για μένα αυτό είναι αγάπη <<δίνω χωρίς να ζητώ >>
δίνω για να σε βλέπω χαρούμενη και ευτυχισμένη )
Υ.Γ
Μάλιστα κατάλαβα........... εταιρείες μαϊμούδες .
Σαν αυτές που αλλάζουν κάθε μήνα έδρα και επωνυμία
Χωρίς χαραμάδα κάτω από την πόρτα (για να μην περνάει τίποτα)
Παίρνω την ζυγαριά και αν δεν είναι καλή τρέχα γύρευε
Παράθεση:
Originally posted by argaard
Παράθεση:
Από μικρό παιδί προσπαθώ και κάνω αναβαθμίσεις για να προσαρμόζομαι στις απαιτήσεις του αντίθετου φίλου γιατί μου αρέσουν οι άτιμες οι γυναίκες γαμώτο πως να το κάνουμε;
Νομίζω πως αυτό ακριβώς είναι το ζητούμενο, αγαπητέ. Η αναβάθμιση. Και εννοείται πως αφορά και τις δύο πλευρές. Εξάλλου, γι' αυτό δεν έχουμε έρθει εδώ; Να κοιτάμε ψηλά; - Η λέξη "άνθρωπος" προέρχεται από το "άνω θρώσκω", στοχεύω ψηλά, κοιτάζω ψηλά, θέλω να φτάσω ψηλά, να γίνω καλύτερος, ν' ακουμπήσω Το Θείον.
Και ξέρεις κάτι; Δε ζητάω τίποτα που δεν προσφέρω... Απλώς, κάποιον -σε επίπεδο ερωτικό-, κάποιους -σε επίπεδο φιλικό-, αναλόγων προσόντων. Γιατί αυτό που σε προάγει είναι το ίσο προς εσένα ή το καλύτερο από σένα.
Θέλω ανθρώπους γύρω μου ίσους με μένα για να μπορώ να επικοινωνήσω, ή καλύτερους από μένα, για να γίνω κι εγώ καλύτερη. Πού είναι η απαίτηση;
Με τιμή
Παράθεση:
Originally posted by SCORPI
Πολλοί ξέρουμε να μαγειρεύουμε, να σιδερώνουμε, να φλερτάρουμε, να αγγίζουμε, να ερωτεύωμαστε και δεν έχουμε χάσει την ερωτική μας κουλτούρα.
Είμαστε και ακουστικοί και αφικοί και οπτικοί.
Εσείς "ώ γυναίκες" αυτό το αντέχεται και αν ΝΑΙ για ΠΟΣΟ?
Παράθεση:
Παράθεση:
Originally posted by SCORPI
Πολλοί ξέρουμε να μαγειρεύουμε, να σιδερώνουμε, να φλερτάρουμε, να αγγίζουμε, να ερωτεύωμαστε και δεν έχουμε χάσει την ερωτική μας κουλτούρα.
Είμαστε και ακουστικοί και αφικοί και οπτικοί.
Εσείς "ώ γυναίκες" αυτό το αντέχεται και αν ΝΑΙ για ΠΟΣΟ?
Το αντρικό έλλειμμα δεν αφορά εσάς, αγαπητέ Σκορπιέ. Το έχουμε καταλάβει ότι είστε κύριος και τρυφερός και ικανός να προσφέρετε. Για τους υπόλοιπους μιλάμε...
Και ναι! Το αντέχουμε, το θέλουμε, το ψάχνουμε, το αναζητάμε! Με την προϋπόθεση, αυτός που είναι τόσο καλός όσο εσείς, να μας κάνει κλικ. Γιατί, μη μου πείτε ότι αν σας έφερναν εδώ την ιδανική γυναίκα (αυτή που θα μπορούσε να σας δώσει ό,τι έχετε ονειρευτεί) θα τη δεχόσαστε αν ήταν άσχημη (με την έννοια που δίνετε εσείς στην ομορφιά), κάποια που στη μορφή της, στο σχήμα της -το δεύτερο συνθετικό του άσχημος/η- υπήρχε το "α" το στερητικό, γιατί δε θα το πιστέψω...
Το πόσο όμως θα μέναμε με έναν άντρα που είχε τα προσόντα σας, δεν το ξέρουμε, γιατί κανείς δεν μπορεί να το ξέρει - και αυτό αφορά τα συμβόλαια που ανέφερα παραπάνω. Ούτε κι εσείς το ξέρετε, εξάλλου...
Με τιμή
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Θα πω τα ίδια... Πόσο εύκολα σας καθησυχάζει μια μαμαδίστικη γυναικεία φιγούρα που σας λέει: "Δεν πειράζει, αγόρι μου, οι σωστές γυναίκες πρέπει να δέχονται τον άντρα όπως είναι, κι αν κάνεις και καμιά... λαδιά, ε, δεν πειράζει, άντρας είσαι".
Γιατί οι μαμάδες, δυστυχώς, δεν έμαθαν στ' αγοράκια τους ότι τις λαδιές μας τις καθαρίζουμε μόνοι μας και πετάμε από πάνω μας τις προκαταλήψεις του τύπου: "της άξιζε", "αυτή το προκάλεσε" και άλλα τέτοια αηδιαστικά.
Επιμένω: Ο καθένας πρέπει να πάρει το μερίδιο της ευθύνης του και μετά να καλυτερέψει.
Με τιμή
Η μητερα μου εφευγε νωρις για την δουλεια της και ο πατερας μου επισης ....μου εμαθαν να εκτιμω και τους δυο .
Παροτι το πρωτο τους παιδι....δεν με καλομαθανε....
Το ξερο μου το κεφαλι εχτισε πανω στις βασεις που μου χαρισαν εκεινοι .....και ειμαι παντα ετοιμος να αναλαβω τις οποιες ευθυνες μου (ολες οχι μεριδιο )και οχι να φωναξω τη μαμα μου....
Τελος εμαθα να υποκλινομαι στο μεγαλειο μια Γυναικας και δεν φοβαμαι να το εκφρασω και να εκφραστω!
αγαπητε evans,
ενα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε σενα και απο τις γυναικες που μπορουν να καταλαβουν οτι υπαρχουν αντρες και παντα θα υπαρχουν αρκει να εχουν τα ματια να τους δουν!!τα λογια σου το αποδεικνυουν!
μαλλον θα χρειαστω κι εγω κρανοοοοος!!!
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Θα πω τα ίδια... Πόσο εύκολα σας καθησυχάζει μια μαμαδίστικη γυναικεία φιγούρα που σας λέει: "Δεν πειράζει, αγόρι μου, οι σωστές γυναίκες πρέπει να δέχονται τον άντρα όπως είναι, κι αν κάνεις και καμιά... λαδιά, ε, δεν πειράζει, άντρας είσαι".
Γιατί οι μαμάδες, δυστυχώς, δεν έμαθαν στ' αγοράκια τους ότι τις λαδιές μας τις καθαρίζουμε μόνοι μας και πετάμε από πάνω μας τις προκαταλήψεις του τύπου: "της άξιζε", "αυτή το προκάλεσε" και άλλα τέτοια αηδιαστικά.
Επιμένω: Ο καθένας πρέπει να πάρει το μερίδιο της ευθύνης του και μετά να καλυτερέψει.
Με τιμή
Η μητερα μου εφευγε νωρις για την δουλεια της και ο πατερας μου επισης ....μου εμαθαν να εκτιμω και τους δυο .
Παροτι το πρωτο τους παιδι....δεν με καλομαθανε....
Το ξερο μου το κεφαλι εχτισε πανω στις βασεις που μου χαρισαν εκεινοι .....και ειμαι παντα ετοιμος να αναλαβω τις οποιες ευθυνες μου (ολες οχι μεριδιο )και οχι να φωναξω τη μαμα μου....
Τελος εμαθα να υποκλινομαι στο μεγαλειο μια Γυναικας και δεν φοβαμαι να το εκφρασω και να εκφραστω!
αγαπητε evans,
ενα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε σενα και απο τις γυναικες που μπορουν να καταλαβουν οτι υπαρχουν αντρες και παντα θα υπαρχουν αρκει να εχουν τα ματια να τους δουν!!τα λογια σου το αποδεικνυουν!
Αρκει να μην εισαι ξεκουμπωτη , αγυαλιστη και φρονιμη σαν την fronimi ....
ρε κοριτσια ισοτητα...το καταλαβαινω ....μα να παιρνετε και τα κρανη μας;
Ανδρες κοιμηθειτε ησυχοι με τις κυριες στα συνορα και τις οικονομικες μεταναστριες Βορειοανατολικοευρωπαικων χωρων στα bar....![]()
Παράθεση:
2)Θα προτιμούσα η εταιρεία να είναι Επώνυμη,
γιατί όλες οι μαϊμούδες είναι Ανώνυμες
-χωρίς τιμή - (δεν πουλάω κάτι .....Έχω μάθει να χαρίζω..........)
Αγαπητέ,
Πρέπει, πρώτον, να ενημερωθείτε για το πώς λειτουργούν οι ανώνυμες εταιρίες.
Πρέπει, δεύτερον, να ενημερωθείτε ότι κανένα πιθηκοειδές δεν έχει όνομα, εκτός απ' αυτά που ζουν φυλακισμένα σε κλουβιά, αλλά αν εννοούσατε αυτά τα πιθηκοειδή πάω πάσο.
Πρέπει, τρίτον, να σας πω πως η τιμή τιμή δεν έχει και χαρά σ' όποιον την έχει. Εγώ έχω τιμή.
Πρέπει, τέταρτον, να δεχτείτε την πρόσληση-πρόκλησή μου για να αποδείξετε του λόγου σας το αληθές. Αλλιώς, μπορώ να πιστεύω ότι σολοικίζεται.
Παρόλα αυτά, μου είστε απέραντα συμπαθής.
Με τιμή
- με εκτίμηση Γιάννης -
Παράθεση:
Originally posted by PROBLEM
αλλά αποκλείεις να έχεις επαφή με κατώτερους. Δεν θέλεις να προσπαθήσεις έναν κατώτερο να τον φέρεις στο δικό σου επίπεδο.!!! Αυτό είναι ΑΠΑΙΤΗΣΗ.!!
Παράθεση:
αγαπητε evans,
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media