Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Μήπως δε μας τα λέτε καλά;

Επιλέξτε σελίδα: (1-6)
Σελίδες 123456

APETITIKH

# 81 στις 6/12/2004
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαϊδάρι
Θέματα: 108
Απαντήσεις: 9.062
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by TARATATAgr
ένας που να δίνει χωρίς να απαιτεί......... για να υπάρχει ισορροπία........

Υ.Γ
Σε παρακαλώ , ψάχνω χρόνια να αγοράσω μια ζυγαριά που να μετράει
- ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ- μήπως ξέρεις που μπορώ να βρω??
Γιατί θέλω να ξέρω , πόσα δίνω και πόσα παίρνω

Eπειδή λοιπόν είμαι απαιτητική κι εσύ ξέρεις -για να το λες- ότι υπάρχουν μερικοί που δίνουν χωρίς να απαιτούν, στείλ' τον μου να βγάλω τ' αποθημένα μου! Χα, χα!

ΥΓ. Πωλούνται ζυγαριές ακριβείας σε πολύ χαμηλή τιμή και με δικαίωμα αντικατάστασης σε περίπτωση βλάβης.
Πληροφορίες, ενταύθα!
Σε περίπτωση απουσίας, ρίψατε σημείωμα...

Με τιμή

TARATATAgr

# 82 στις 6/12/2004
author
Ανδρας / 60 / Ελεύθερος
Ν. Αχαϊας / Αιγιο
Θέματα: 34
Απαντήσεις: 543
Για να δώσει κάποιος χωρίς να απαιτεί πρέπει να αγαπήσει
(για μένα αυτό είναι αγάπη <<δίνω χωρίς να ζητώ >>
δίνω για να σε βλέπω χαρούμενη και ευτυχισμένη )

Υ.Γ
Μάλιστα κατάλαβα........... εταιρείες μαϊμούδες .
Σαν αυτές που αλλάζουν κάθε μήνα έδρα και επωνυμία
Χωρίς χαραμάδα κάτω από την πόρτα (για να μην περνάει τίποτα)
Παίρνω την ζυγαριά και αν δεν είναι καλή τρέχα γύρευε
Τσοπανάκος ήμουναβββπροβατάκια φύλαγα. ( Έψαξα γη και ουρανόμια περπατώ και μια πετώ στων δύο κόσμων το κενό να βρω την χαραμάδα )

argaard

# 83 στις 6/12/2004
author
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 1.283

Παράθεση:
Originally posted by APETITIKH
Και όταν το ένστικτο καλεί, οι δικαιολογίες του τύπου "δεν μπορώ να σου δώσω γιατί πρώτα θέλω να διασφαλιστώ για τη συνέχεια, και το τι θα γίνει, και πόσο θα με θες, κι αν θα με θες και αύριο και μεθαύριο" και άλλα τέτοια παλαβά, είναι εκ του πονηρού και καταργούν το βασικό ένστικτο, όσο καλά κι αν τα λεει και προσπαθεί να τα εκλογικεύσει ο ενίοτε κύριος ή κυρία.

Ας αρχίσω πρώτα με την αγαπητή απαιτητική συμφωνώντας απόλυτα με το παραπάνω αλλά είναι ένα εντελώς άλλο θέμα που απευθύνετε στους ανθρωπόφοβους μπορεί να ακούγεται σκληρό αλλά έχω μάθει από τα λίγα χρόνια της ερωτικής μου ζωής να γυρνάω την πλάτη στους ανθρώπους που φοβούνται να ερωτευτούν οπότε θα σε συμβούλευα αν έχει πέσει τέτοιος άνθρωπος στο δρόμο σου απλά πάρε άλλο δρόμο.

Επίσης δεν πάω να αποποιηθώ καμίας ευθύνης μια και δεν ανήκω στους ανθρώπους που λένε μεγάλα λόγια πριν τα περάσουν από το μυαλό απλά δεν κατηγορώ αυτούς η αυτές που τα λένε. Έτσι και αλλιώς είμαι σουρωτήρι από μόνος μου ακούω τα πάντα και τα σουρώνω έτσι δρούσα από μικρός και δεν φοβάμαι τα μεγάλα λόγια.

Φίλε μου elix καλά τα λες ευχαριστώ και για τις φιλοφρονήσεις αλλά κάπου μου τα χάλασες. Δεν μας έφταναν όλες οι άλλες απαιτήσεις τώρα θα μας ζητάνε και όμποε. Μεγάλη ζημία μας έκανες φίλε μεγάλη ζημία.

Από μικρό παιδί προσπαθώ και κάνω αναβαθμίσεις για να προσαρμόζομαι στις απαιτήσεις του αντίθετου φίλου γιατί μου αρέσουν οι άτιμες οι γυναίκες γαμώτο πως να το κάνουμε; Και όπως πολλοί ενάρετοι άνδρες έτσι και εγώ είμαι συνεχώς στον αγώνα (μόνο μετροσέξουαλ αρνούμαι να γίνω για να αρέσω) για να φανταστείς καλέ μου φίλε μέχρι κοστούμι κοντεύουν να με πείσουν να φορέσω. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά τους έμαθες ότι υπάρχει και όμποε.

Βέβαια δεν ξέρουν πως έτσι που τα έχουν κάνει σιγά μην βρουν τον τύπο που παίζει όμποε. Εγώ μέχρι τώρα ήξερα πως θραύση στις γυναίκες έκαναν οι ροκάδες στις μικρές ηλικίες και οι μπουζουξήδες στις μεγαλύτερες. Οπότε ακόμα και αν κάποιος στα νιάτα του είχε τρέλα και έμαθε όμποε σιγά μην το αποκαλύψει έτσι εύκολα θα προσπαθήσει να το κρύψει για να μην γελάνε μαζί του οι μάζες γιατί καλά τις βρίζουμε τις μάζες αλλά αν ψάξει ένας άντρας να βρει γυναίκα μέσα στο μικρό κοινό που ακούει όμποε μάλλον θα πρέπει να σκεφτεί σοβαρά την ιδέα του ευνουχισμού για να μην τον τυραννάνε και οι ορμόνες του. Οπότε αν κυρία μου ζητάτε όμποε και έχετε τα προσόντα για να το ακούσετε κάντε τον άλλο να πιστέψει ότι πραγματικά τρελαίνεστε για όμποε γιατί στο όμποε δεν υπάρχει γυρισμός. Ο δρόμος του όμποε είναι σκληρός και για αυτόν που θα το παίζει και για αυτόν που θα το ακούει.

Το σ/κ στην τηλεόραση προβλήθηκε «ο εραστής της κομμώτριας». Πολλές γυναίκες μπορεί να συγκινήθηκαν από αυτήν την ερωτική ιστορία αλλά ελάχιστες αναρωτήθηκαν αν θα ήταν έτοιμες να ζήσουν έναν τέτοιο έρωτα, αν κάποιος τους τον έδινε αν θα τον δεχόντουσαν η θα πνίγονταν.

Ελπίζω να μην παρεξηγηθείς δεν μιλάω ειδικά για σένα ίσως εσύ να έχεις ψαχτεί και να ξέρεις τι ζητάς όμως το σύνολο δεν ξέρει, και εδώ που τα λέμε «πολλά φαγκότα αυτός ο Μπετόβεν βρε παιδί μου»
There is no justice, it's just me

evans

# 84 στις 6/12/2004
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828

Παράθεση:
Originally posted by fronimi

Παράθεση:
Originally posted by evans

Παράθεση:
οσο διαβαζω ..........
ΤΟ ΚΡΑΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ !!!!!!

Φρονιμη κι εσυ εδω;

Γιατι εισαι ξεκουμπωτη αγυαλιστη (.......Λοιπον 5 μερες στερηση κομμωτηριου
2 μερες στερηση Chat
και 2 μηνες χωρις Cosmopolitan!

ΥΓ ...λογω εορτων ολες οι ποινες χαριζονται!

ξεκουμπωτη ? πααααλι ?

στερηση κομμωτηριου ? cosmopolitan ?
θα αντεξω

στερηση διημερη απο το τσατ ?
εεεεεε οχι εβανς διαμαρτυρομαι .

καλα που ερχονται οι γιορτες !

τα καλα κοριτσια πανε στον παραδεισο
τα κακα παντου .
τα φρονημα οπου θελουν

Βοηθηστε καλε την Φρονιμη να κουμπωθει ...αντε και εχει γινει ροζ το site!

fronimi κατσε φρονιμα ....ο ανδρικος πληθυσμος και το τηλεφωνικο κεντρο εχουν πιασει φωτια!

τι ; δεν εχουμε τηλεφωνικο κεντρο;
Ναι αν ειχαμε ομως;

και παψε να μας το παιζεις διπορτο και αποφασισε που θα πας!

Ζ Α Λ Ι Σ Τ Η Κ Α Μ Ε !!!!!

bianka

# 85 στις 6/12/2004
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Κηφισιά
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 895

Παράθεση:

Παράθεση:
Originally posted by bianka
πιστευω οτι οι αντρες αν λαβουν τα σωστα μηνυματα λειτουργουν μια χαρα και ειναι υπεροχοι και καθολου αντιερωτικοι!

Μη θυματοποιείς, καλή μου, τον εαυτό σου, και μην κάνεις και τις άλλες γυναίκες να μπαίνουν σε τέτοια διαδικασία.
Ο ερωτικός άνθρωπος είναι ερωτικός ανεξαρτήτως μηνυμάτων και ακόμα κι αν υπάρχει μια... αντιερωτική που "του τη σπάει" έχει τον τρόπο να το γυρίσει υπέρ του - όταν μιλάμε για πραγματικούς άντρες βέβαια και όχι...

Τουλάχιστον αυτό μου έχει διδάξει η πείρα των πολλών πολλών ερωτικών μου χρόνων!

Με τιμή

κι εγω μεσα απο τη δικη μου πειρα μιλαω και δεν ηταν καθολου ετσι στις σχεσεις μου οπως τα περιγραφετε.οταν εστελνα τα σωστα μηνυματα οι ανδρες της ζωης μου ηταν εκει ετοιμοι να τα δεχθουν και ηταν ολοι ετοιμοι να ανταποκριθουν.αφου ειναι ετσι τι να κανω τωρα?να το αλλαξω?
πρεπει να δωσεις τελικα για να μπορεις να παρεις,αυτο που θα σε παει μακρυτερα απτους αλλους...

# 86 στις 6/12/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Μήπως δε μας τα λέτε καλά?

Μέσα σε 48 ώρες έχουν κατατεθεί περίπου 82 απόψεις-απαντήσεις, για ένα ανώμαλο τριτόκλιτο ουσιαστικό.
"Μήπως πρέπει να προτείνουμε την εγγραφή του σε εκείνο το βιβλίο που γράφουν όλα τα παράξενα - ρεκόρ-, μου διαφεύγει το όνομά του".
Δύο ουσιαστικά (ανήρ-γυνή), ανώμαλα ή ομαλά κλίνονται με τον δικό τους τρόπο στην Ελληνική Γραμματική.
Ζωντανός οργανισμός (ζώα) και ο ένας και άλλη.
Μα πάνω από όλα και οι δύο άνθρωποι( και πάλι ζώα).
Το ένα "ζώο" κυνηγός και το άλλο "ζώο " θήραμα (μπεκάτσα-λαγός-αρκούδα.....).
Κάπου ο κυνηγός μέσα στο δάσος με λύκους γίνεται λαγός.
Νέος στο διαδίκτυο, πολύ νέος στο site, μεγάλος στην ζωή ( με μέσο όρος ζωής τα 80 έχω ανέβει όλη την ανηφόρα της και είμαι κάπου κοντά στην κορυφή της).
Διάβασα με πολύ μεγάλη προσοχή όλες τις απόψεις των φίλων και ομολογώ ότι σε κάποια στιγμή αισθάνθηκα ότι βρισκόμουν σε ένα πεδίο μάχης ( η τελευταία μάχη στην ταινία " ο τελευταίος σαμουραι") και αναρωτήθηκα γιατί?
ΔΕΝ ξέρουμε να μαγειρεύουμε, ΔΕΝ ξέρουμε να σιδερώνουμε, ΔΕΝ ξέρουμε ........... , ΔΕΝ ξέρουμε να φλερταρουμε, ΔΕΝ ξέρουμε να αγγίζουμε,
ΔΕΝ ξέρουμε.........................
Τελικά τί ζητάτε?
Μία τέλεια μηχανή?
Πολλοί ξέρουμε να μαγειρεύουμε, να σιδερώνουμε, να φλερτάρουμε, να αγγίζουμε, να ερωτεύωμαστε και δεν έχουμε χάσει την ερωτική μας κουλτούρα.
Είμαστε και ακουστικοί και αφικοί και οπτικοί.
Δεν μας πειράζει η χυλόπιτα, είναι και αυτή μέσα στην ζωή.
Μας πειράζει όμως το χαστούκι και η προσβολή μετά από κάποια κίνηση που κάνουμε.
Η εποχή του "γραμματοσήμου" πέρασε.
(άλλωστε και τα ΕΛΤΑ τα έχουν περιορίσει - θα μας μείνουν αυτά τα συλλεκτικά-)
Απαιτητικοί είναι και οι άνδρες, και δεν είναι μονοπώλειο των γυναικών.
Δεν χρειάζεται να φωνάξουμε για να δηλώσουμε την παρουσία μας, όποια έχει μάτια βλέπει.
Εμείς με τις "δυναμικές" και τις "αδυναμίες" είμασται κύριοι του εαυτού μας που αναζητούμε το αυτονόητο. Το απόλυτο ταίρι μας.
Να του δίνουμε και να μας δίνει, "να μας την δίνει και να της την δίνουμε", άλλωστε τί πιο όμορφο στην ζωή να έχεις μία σύντροφο δίπλα σου και να της προσφέρεις απλώχερα όλα αυτά που έχεις, να της εκφράζεις τα συναισθήματά σου, να στέκεσαι δίπλα της, να πλένεις τα πιάτα μαζί της, να της μιλάς τρυφερά στο αυτάκι της, να την γαργαλάς τις πατούσες, να, να,να..............
Εσείς "ώ γυναίκες" αυτό το αντέχεται και αν ΝΑΙ για ΠΟΣΟ?
Την Καλημέρα μου σε όλους και καλές γιορτές.

# 87 στις 6/12/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

μπααα ?

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:
οσο διαβαζω ..........
ΤΟ ΚΡΑΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ !!!!!!

Φρονιμη κι εσυ εδω;

Γιατι εισαι ξεκουμπωτη αγυαλιστη (.......Λοιπον 5 μερες στερηση κομμωτηριου
2 μερες στερηση Chat
και 2 μηνες χωρις Cosmopolitan!

ΥΓ ...λογω εορτων ολες οι ποινες χαριζονται!

ξεκουμπωτη ? πααααλι ?

στερηση κομμωτηριου ? cosmopolitan ?
θα αντεξω

στερηση διημερη απο το τσατ ?
εεεεεε οχι εβανς διαμαρτυρομαι .

καλα που ερχονται οι γιορτες !

τα καλα κοριτσια πανε στον παραδεισο
τα κακα παντου .
τα φρονημα οπου θελουν

Βοηθηστε καλε την Φρονιμη να κουμπωθει ...αντε και εχει γινει ροζ το site!

fronimi κατσε φρονιμα ....ο ανδρικος πληθυσμος και το τηλεφωνικο κεντρο εχουν πιασει φωτια!

τι ; δεν εχουμε τηλεφωνικο κεντρο;
Ναι αν ειχαμε ομως;

και παψε να μας το παιζεις διπορτο και αποφασισε που θα πας!

Ζ Α Λ Ι Σ Τ Η Κ Α Μ Ε !!!!!

τι δεν εχουμε τηλεφωνικο κεντρο ? να βαλουμε .

οριστε κουμπωθηκα .
ας ηρεμησει ο ανδρικος πληθυσμος !

γιατι σας ζαλισα ?

επειδη διαλεξα τον τριτο δρομο της φρονιμης ?
ουτε καλο ουτε κακο , απλα φρονιμο

APETITIKH

# 88 στις 6/12/2004
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη

Παράθεση:
(για μένα αυτό είναι αγάπη <<δίνω χωρίς να ζητώ >>
δίνω για να σε βλέπω χαρούμενη και ευτυχισμένη )

Υ.Γ
Μάλιστα κατάλαβα........... εταιρείες μαϊμούδες .
Σαν αυτές που αλλάζουν κάθε μήνα έδρα και επωνυμία
Χωρίς χαραμάδα κάτω από την πόρτα (για να μην περνάει τίποτα)
Παίρνω την ζυγαριά και αν δεν είναι καλή τρέχα γύρευε

Δε μου λες, και την αγάπη που αναλογεί σε σένα από πού θα την πάρεις; Από κάποια άλλη φίλη της φίλης σου, για την οποία το μόνο που θες -επειδή την αγαπάς- είναι να της δίνεις για τη βλέπεις χαρούμενη κι ευτυχισμένη;

Εγώ πάντως δέχομαι να κάνω αυτήν που αγαπάς, αλλά σε καμία περίπτωση δε δέχομαι να πάρεις απ' αλλού τη δική σου αγάπη που σου αναλογεί. Θέλω τον αυτόν που θα με αγαπάει να είναι απόλυτα πιστός!
Τι απαιτητική θα ήμουνα διαφορετικά;

Αλλά για να σε διευκολύνω υπάρχει και μία άλλη εκδοχή... Να κάνω εγώ αυτήν που αγαπάς, να κάνεις εσύ αυτόν που με αγαπάει άνευ όρων και ορίων και περιθωρίων, με απόλυτη πίστη, εγκράτεια κι αδελφοσύνη (άσχετο) κι αν μείνεις πάνω από ένα μήνα, θα σου φτιάχνω τη ζυγαριά ακριβείας εφ' όρου ζωής, και μάλιστα χωρίς έξτρα αμοιβή. Και θα κάνω και την εταιρία με τις ζυγαριές από μαϊμού Α.Ε. για να μπορείς να με βρίσκεις!
Τι λες; Κλείσαμε;

Με τιμή

APETITIKH

# 89 στις 6/12/2004
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη

Παράθεση:
Originally posted by argaard

Παράθεση:
Από μικρό παιδί προσπαθώ και κάνω αναβαθμίσεις για να προσαρμόζομαι στις απαιτήσεις του αντίθετου φίλου γιατί μου αρέσουν οι άτιμες οι γυναίκες γαμώτο πως να το κάνουμε;

Νομίζω πως αυτό ακριβώς είναι το ζητούμενο, αγαπητέ. Η αναβάθμιση. Και εννοείται πως αφορά και τις δύο πλευρές. Εξάλλου, γι' αυτό δεν έχουμε έρθει εδώ; Να κοιτάμε ψηλά; - Η λέξη "άνθρωπος" προέρχεται από το "άνω θρώσκω", στοχεύω ψηλά, κοιτάζω ψηλά, θέλω να φτάσω ψηλά, να γίνω καλύτερος, ν' ακουμπήσω Το Θείον.

Και ξέρεις κάτι; Δε ζητάω τίποτα που δεν προσφέρω... Απλώς, κάποιον -σε επίπεδο ερωτικό-, κάποιους -σε επίπεδο φιλικό-, αναλόγων προσόντων. Γιατί αυτό που σε προάγει είναι το ίσο προς εσένα ή το καλύτερο από σένα.

Θέλω ανθρώπους γύρω μου ίσους με μένα για να μπορώ να επικοινωνήσω, ή καλύτερους από μένα, για να γίνω κι εγώ καλύτερη. Πού είναι η απαίτηση;

Με τιμή

APETITIKH

# 90 στις 6/12/2004
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη

Παράθεση:
Originally posted by SCORPI
Πολλοί ξέρουμε να μαγειρεύουμε, να σιδερώνουμε, να φλερτάρουμε, να αγγίζουμε, να ερωτεύωμαστε και δεν έχουμε χάσει την ερωτική μας κουλτούρα.

Το αντρικό έλλειμμα δεν αφορά εσάς, αγαπητέ Σκορπιέ. Το έχουμε καταλάβει ότι είστε κύριος και τρυφερός και ικανός να προσφέρετε. Για τους υπόλοιπους μιλάμε...

Και ναι! Το αντέχουμε, το θέλουμε, το ψάχνουμε, το αναζητάμε! Με την προϋπόθεση, αυτός που είναι τόσο καλός όσο εσείς, να μας κάνει κλικ. Γιατί, μη μου πείτε ότι αν σας έφερναν εδώ την ιδανική γυναίκα (αυτή που θα μπορούσε να σας δώσει ό,τι έχετε ονειρευτεί) θα τη δεχόσαστε αν ήταν άσχημη (με την έννοια που δίνετε εσείς στην ομορφιά), κάποια που στη μορφή της, στο σχήμα της -το δεύτερο συνθετικό του άσχημος/η- υπήρχε το "α" το στερητικό, γιατί δε θα το πιστέψω...

Το πόσο όμως θα μέναμε με έναν άντρα που είχε τα προσόντα σας, δεν το ξέρουμε, γιατί κανείς δεν μπορεί να το ξέρει - και αυτό αφορά τα συμβόλαια που ανέφερα παραπάνω. Ούτε κι εσείς το ξέρετε, εξάλλου...

Με τιμή

# 91 στις 6/12/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Παράθεση:
Originally posted by SCORPI

Το αντρικό έλλειμμα δεν αφορά εσάς, αγαπητέ Σκορπιέ. Το έχουμε καταλάβει ότι είστε κύριος και τρυφερός και ικανός να προσφέρετε. Για τους υπόλοιπους μιλάμε...

Και ναι! Το αντέχουμε, το θέλουμε, το ψάχνουμε, το αναζητάμε! Με την προϋπόθεση, αυτός που είναι τόσο καλός όσο εσείς, να μας κάνει κλικ. Γιατί, μη μου πείτε ότι αν σας έφερναν εδώ την ιδανική γυναίκα (αυτή που θα μπορούσε να σας δώσει ό,τι έχετε ονειρευτεί) θα τη δεχόσαστε αν ήταν άσχημη (με την έννοια που δίνετε εσείς στην ομορφιά), κάποια που στη μορφή της, στο σχήμα της -το δεύτερο συνθετικό του άσχημος/η- υπήρχε το "α" το στερητικό, γιατί δε θα το πιστέψω...

Το πόσο όμως θα μέναμε με έναν άντρα που είχε τα προσόντα σας, δεν το ξέρουμε, γιατί κανείς δεν μπορεί να το ξέρει - και αυτό αφορά τα συμβόλαια που ανέφερα παραπάνω. Ούτε κι εσείς το ξέρετε, εξάλλου...

Με τιμή

Το άσχημο και το όμορφο έχει να κάνει με την ψυχή του άλλου και όχι με την εξωτερική εμφάνιση.
Υπάρχουν όμορφοι άνθρωποι με άσχημη ψυχή, υπάρχουν άσχημοι άνθρωποι με όμορφη ψυχή.
Εξαρτάται με πιά μάτια βλέπεις.

# 92 στις 6/12/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Υ.Γ. Ευαχαριστώ για τα καλά σου λόγια APETITIKH.
Πιστεύω ότι εξέφρασα την άποψη πολλών ανδρών.

trialts

# 93 στις 7/12/2004
author
Ανδρας / 52 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Παλαιό Φαλήρο
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 13
θέμα : μακαρόνια ( τορτελίνια καλύτερα ) με κιμά...διαβάζοντας ευχές και ρίχνοντας την σωστή ποσότητα αλάτι

Δε έχω κάνει ποτέ μια σοβαρή ερωτική εξομολόγηση σε τορτελινια

«όταν ο άλλος είναι ερωτευμένος κάνει κάτι για να πάθεις εσύ!» λες...δεν συμφωνώ...το αλατάκι του στα τορτελίνια ρίχνει...κλέβοντας 2-3 από την κατσαρόλα και αν του αρέσουν, μπορεί να σε καλέσει να φάτε μαζi...
Ποιος είναι αυτός που θα νιώσει την γεύση ? ο μάγειρας ή ο ...καλεσμένος ?
Μετά τα γνωστά ...μωρό μου λερώθηκες μμμμμμμμμ να το πάρω λίγο...κλπ...μετά παιδάκια στην Πάρνηθα
Πόσο μπορεί να κρατήσει αυτό ? μα κάθε μέρα τρώω και μετά από λίγες ώρες ...πεινάω
Μόνος μου μαγείρευα...από τότε που παντρεύτηκα τρώω τα μακαρόνια με το ...κουτάλι
Τα τορτελίνια τρώγονται με τα χέρια και σκουπίζεσαι με το πουκάμισο
Λάθος μέρα διάλεξα
Τορτελίνια με γέμιση κιμά
Βγήκα για cafe με ήλιο...και στο δρόμο έβρεξε
Τρώγονται κρύα και το βράδυ
Συννεφιά ξανά
Φτάνει να είναι η σωστή ποσότητα...τρώω πάντα σε μεγάλο πιάτο

Καλή σας όρεξη ...πάντα
Πρώτα με τα μάτια...μετά μύτη...μετά η γλώσσα και τέλος το μμμμμμμμμ (λέμε και καμιά κουβέντα !!!) τέλος...παιδάκια στην Πάρνηθα

Καλή σας Όρεξη

Το καλύτερο για το τέλος...μπαίνει ο κλέφτης από το παράθυρο...του λες ...κάτσε να φάμε
Εγώ πάντα γυρίζω με τα πόδια και μυρίζω τις κατσαρόλες της ...γειτονιάς...θα μπω από το παράθυρο...θα φύγω από την πόρτα...δυστυχώς
Ο άνδρας...πηδάει...καλύτερα από το παράθυρο...αν και τελευταία μας «χαλάσανε» τα κουστούμια...20 euro πληρώνω καθαριστήριο...τι λες τώρα ?

Όσο για την απάντησή μου...---δεν συμφωνώ--- ...όταν ο άλλος ειναι ερωτευμένος ...θα σε καλέσει για φαγητό...με ανοιχτό παράθυρο

bianka

# 94 στις 7/12/2004
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Κηφισιά
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 895

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Θα πω τα ίδια... Πόσο εύκολα σας καθησυχάζει μια μαμαδίστικη γυναικεία φιγούρα που σας λέει: "Δεν πειράζει, αγόρι μου, οι σωστές γυναίκες πρέπει να δέχονται τον άντρα όπως είναι, κι αν κάνεις και καμιά... λαδιά, ε, δεν πειράζει, άντρας είσαι".

Γιατί οι μαμάδες, δυστυχώς, δεν έμαθαν στ' αγοράκια τους ότι τις λαδιές μας τις καθαρίζουμε μόνοι μας και πετάμε από πάνω μας τις προκαταλήψεις του τύπου: "της άξιζε", "αυτή το προκάλεσε" και άλλα τέτοια αηδιαστικά.

Επιμένω: Ο καθένας πρέπει να πάρει το μερίδιο της ευθύνης του και μετά να καλυτερέψει.

Με τιμή

Η μητερα μου εφευγε νωρις για την δουλεια της και ο πατερας μου επισης ....μου εμαθαν να εκτιμω και τους δυο .
Παροτι το πρωτο τους παιδι....δεν με καλομαθανε....
Το ξερο μου το κεφαλι εχτισε πανω στις βασεις που μου χαρισαν εκεινοι .....και ειμαι παντα ετοιμος να αναλαβω τις οποιες ευθυνες μου (ολες οχι μεριδιο )και οχι να φωναξω τη μαμα μου....

Τελος εμαθα να υποκλινομαι στο μεγαλειο μια Γυναικας και δεν φοβαμαι να το εκφρασω και να εκφραστω!

αγαπητε evans,
ενα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε σενα και απο τις γυναικες που μπορουν να καταλαβουν οτι υπαρχουν αντρες και παντα θα υπαρχουν αρκει να εχουν τα ματια να τους δουν!!τα λογια σου το αποδεικνυουν!
μαλλον θα χρειαστω κι εγω κρανοοοοος!!!
πρεπει να δωσεις τελικα για να μπορεις να παρεις,αυτο που θα σε παει μακρυτερα απτους αλλους...

TARATATAgr

# 95 στις 7/12/2004
author
Ανδρας / 60 / Ελεύθερος
Ν. Αχαϊας / Αιγιο
Θέματα: 34
Απαντήσεις: 543
Αλλά για να σε διευκολύνω υπάρχει και μία άλλη εκδοχή... Να κάνω εγώ αυτήν που αγαπάς, να κάνεις εσύ αυτόν που με αγαπάει άνευ όρων και ορίων και περιθωρίων, με απόλυτη πίστη, εγκράτεια κι αδελφοσύνη (άσχετο) κι αν μείνεις πάνω από ένα μήνα, θα σου φτιάχνω τη ζυγαριά ακριβείας εφ' όρου ζωής, και μάλιστα χωρίς έξτρα αμοιβή. Και θα κάνω και την εταιρία με τις ζυγαριές από μαϊμού Α.Ε. για να μπορείς να με βρίσκεις!
Τι λες; Κλείσαμε;

Με τιμή

Θέλω ΕΓΩ, να είμαι ο ποιητής και συγγραφέας , του βιβλίου της ζωής μου, εμπνευσμένο μέσα από δικές ΜΟΥ εμπειρίες και βιώματα. (άσχετο)
Το πρώτο που μου έμαθε η ζωή, είναι να μην παιζω θεατρο, με την αγάπη και τα συναισθήματα........................
Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν άνθρωποι, που ξέρουν να αγαπούν και να δίνουν ,χωρίς να απαιτούν. Με μοναδικό αντάλλαγμα, να βλέπουν τον δικό τους άνθρωπο, ευτυχισμένο . Και μέσα από αυτό, να εισπράττουν και το δικό τους, μερίδιο ευτυχίας ........................... Κοίταξε δίπλα σου και θα δεις ............. υπάρχουν πολλοί ......................
Ίσως και ο δικός σου άνθρωπος να ηταν δίπλα σου και να τον παραμέρισες ,για να προσπεράσεις...................
Ίσως και ο δικός σου άνθρωπος να σε ψάχνει, για να σου δώσει.......(χωρίς
ανταλλάγματα και θεατρινισμους.)
Να λυπάσαι τους ανθρώπους που δεν ξέρουν να δινουν .
Μα να λυπάσαι δυο φορές , αυτούς που δεν ξέρουν να ΠΑΡΟΥΝ.

Υ.Γ

1) Κακό πολύ κακό να δίνεσαι ........για πειραματισμούς συναισθηματων ,
μόνο και μόνο για να αποδείξεις κάτι

2)Θα προτιμούσα η εταιρεία να είναι Επώνυμη,
γιατί όλες οι μαϊμούδες είναι Ανώνυμες

3)Αυτά είχα να πω στο συγκεκριμένο θέμα .

-χωρίς τιμή - (δεν πουλάω κάτι .....Έχω μάθει να χαρίζω.......... )
- με εκτίμηση Γιάννης -
Τσοπανάκος ήμουναβββπροβατάκια φύλαγα. ( Έψαξα γη και ουρανόμια περπατώ και μια πετώ στων δύο κόσμων το κενό να βρω την χαραμάδα )

evans

# 96 στις 7/12/2004
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Θα πω τα ίδια... Πόσο εύκολα σας καθησυχάζει μια μαμαδίστικη γυναικεία φιγούρα που σας λέει: "Δεν πειράζει, αγόρι μου, οι σωστές γυναίκες πρέπει να δέχονται τον άντρα όπως είναι, κι αν κάνεις και καμιά... λαδιά, ε, δεν πειράζει, άντρας είσαι".

Γιατί οι μαμάδες, δυστυχώς, δεν έμαθαν στ' αγοράκια τους ότι τις λαδιές μας τις καθαρίζουμε μόνοι μας και πετάμε από πάνω μας τις προκαταλήψεις του τύπου: "της άξιζε", "αυτή το προκάλεσε" και άλλα τέτοια αηδιαστικά.

Επιμένω: Ο καθένας πρέπει να πάρει το μερίδιο της ευθύνης του και μετά να καλυτερέψει.

Με τιμή

Η μητερα μου εφευγε νωρις για την δουλεια της και ο πατερας μου επισης ....μου εμαθαν να εκτιμω και τους δυο .
Παροτι το πρωτο τους παιδι....δεν με καλομαθανε....
Το ξερο μου το κεφαλι εχτισε πανω στις βασεις που μου χαρισαν εκεινοι .....και ειμαι παντα ετοιμος να αναλαβω τις οποιες ευθυνες μου (ολες οχι μεριδιο )και οχι να φωναξω τη μαμα μου....

Τελος εμαθα να υποκλινομαι στο μεγαλειο μια Γυναικας και δεν φοβαμαι να το εκφρασω και να εκφραστω!

αγαπητε evans,
ενα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε σενα και απο τις γυναικες που μπορουν να καταλαβουν οτι υπαρχουν αντρες και παντα θα υπαρχουν αρκει να εχουν τα ματια να τους δουν!!τα λογια σου το αποδεικνυουν!

Αρκει να μην εισαι ξεκουμπωτη , αγυαλιστη και φρονιμη σαν την fronimi ....

ρε κοριτσια ισοτητα...το καταλαβαινω ....μα να παιρνετε και τα κρανη μας;
Ανδρες κοιμηθειτε ησυχοι με τις κυριες στα συνορα και τις οικονομικες μεταναστριες Βορειοανατολικοευρωπαικων χωρων στα bar....

PROBLEM

# 97 στις 7/12/2004
author
Ανδρας / 54 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Κουφάλια
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 1.851
Θέλω ανθρώπους γύρω μου ίσους με μένα για να μπορώ να επικοινωνήσω, ή καλύτερους από μένα, για να γίνω κι εγώ καλύτερη. Πού είναι η απαίτηση;

To γεγονός ότι αποκλείεις άτομα που είναι κατώτερα από εσένα είναι οξύμωρο.
Θέλεις ένας άντρας να δεχτεί εσένα εάν είσαι κατώτερη από αυτόν για να καταφέρεις να γίνεις καλύτερη, αλλά αποκλείεις να έχεις επαφή με κατώτερους. Δεν θέλεις να προσπαθήσεις έναν κατώτερο να τον φέρεις στο δικό σου επίπεδο.!!! Αυτό είναι ΑΠΑΙΤΗΣΗ.!!

Θέλω αυτόν που θα με αγαπάει να είναι απόλυτα πιστός!
Τι απαιτητική θα ήμουνα διαφορετικά;

Τα αυτονόητα ορισμένες φορές παραλείπονται. Δεν είναι απαίτηση η πίστη στον σύντροφο μας.

Σε λίγο θα απαιτούμε να έρχεται και στο κρεβάτι το βράδυ!!!!
Εν οιδα οτι ουδεν οιδα

APETITIKH

# 98 στις 7/12/2004
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη

Παράθεση:

2)Θα προτιμούσα η εταιρεία να είναι Επώνυμη,
γιατί όλες οι μαϊμούδες είναι Ανώνυμες

-χωρίς τιμή - (δεν πουλάω κάτι .....Έχω μάθει να χαρίζω.......... )
Αγαπητέ,
Πρέπει, πρώτον, να ενημερωθείτε για το πώς λειτουργούν οι ανώνυμες εταιρίες.
Πρέπει, δεύτερον, να ενημερωθείτε ότι κανένα πιθηκοειδές δεν έχει όνομα, εκτός απ' αυτά που ζουν φυλακισμένα σε κλουβιά, αλλά αν εννοούσατε αυτά τα πιθηκοειδή πάω πάσο.
Πρέπει, τρίτον, να σας πω πως η τιμή τιμή δεν έχει και χαρά σ' όποιον την έχει. Εγώ έχω τιμή.
Πρέπει, τέταρτον, να δεχτείτε την πρόσληση-πρόκλησή μου για να αποδείξετε του λόγου σας το αληθές. Αλλιώς, μπορώ να πιστεύω ότι σολοικίζεται.

Παρόλα αυτά, μου είστε απέραντα συμπαθής.

Με τιμή
- με εκτίμηση Γιάννης -

APETITIKH

# 99 στις 7/12/2004
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη

Παράθεση:
Originally posted by PROBLEM

αλλά αποκλείεις να έχεις επαφή με κατώτερους. Δεν θέλεις να προσπαθήσεις έναν κατώτερο να τον φέρεις στο δικό σου επίπεδο.!!! Αυτό είναι ΑΠΑΙΤΗΣΗ.!!

Αν ο άλλος δε θέλει να είμαι κατά τι κατώτερή του, δεν υπάρχει πρόβλημα. Δε με δέχεται και όλα καλά. Μπορεί όμως και να θέλει... (Σ' αυτόν αναφέρομαι: που θέλει).

Δε θέλω να προσπαθήσω να φέρω κανέναν στο επίπεδό μου γιατί πιστεύω ότι είναι ανθρωπίνως αδύνατο. Όταν κάποτε το προσπάθησα, απλώς έχασα το χρόνο μου...

Και εδώ ακριβώς συνίσταται και μια μεγάλη διαφορά μεταξύ ατρών και γυναικών: οι γυναίκες είναι ευέλικτες στο να μαθαίνουν καινούρια πράγματα ενώ οι άντρες στερούνται αυτής της ικανότητας. Και γι' αυτό φταίει η αμυγδαλοειδής υπόφυση που έχουν στον εγκέφαλό τους -που τους κάνει δυσκίνητους στο να αναλύσουν τις προσλαμβάνουσες που δέχονται- και οι γυναίκες δεν την έχουν (την υπόφυση). Τεκμηριωμένο επιστημονικά και όχι... απαιτητικά. Βέβαια, υπάρχουν μερικοί άντρες που λόγω μόρφωσης εγκυκλοπαιδικής και ευφυϊας συναισθηματικής αλλάζουν λίγο τα δεδομένα... Αυτό όμως το καταλαβαίνεις σύντομα, οπότε δε χρονοτριβείς πλέον.

ΥΓ. Οφείλω να ομολογήσω ότι, αν και δεν το επιδιώκετε, μου δίνετε αφορμή να σκεφτώ. Ευχαριστώ.

Με τιμή

APETITIKH

# 100 στις 7/12/2004
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη

Παράθεση:
αγαπητε evans,

Είσαι τόσο καλό κορίτσι τελικά...

Με τιμή
Επιλέξτε σελίδα: (1-6)
Σελίδες 123456
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.