Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Μήπως δε μας τα λέτε καλά;

Επιλέξτε σελίδα: (1-6)
Σελίδες 123456

APETITIKH

# 101 στις 7/12/2004
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαϊδάρι
Θέματα: 108
Απαντήσεις: 9.062
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by trialts
θέμα : μακαρόνια ( τορτελίνια καλύτερα ) με κιμά...διαβάζοντας ευχές και ρίχνοντας την σωστή ποσότητα αλάτι

Δε έχω κάνει ποτέ μια σοβαρή ερωτική εξομολόγηση σε τορτελινια

«όταν ο άλλος είναι ερωτευμένος κάνει κάτι για να πάθεις εσύ!» λες...δεν συμφωνώ...το αλατάκι του στα τορτελίνια ρίχνει...κλέβοντας 2-3 από την κατσαρόλα και αν του αρέσουν, μπορεί να σε καλέσει να φάτε μαζi...
Ποιος είναι αυτός που θα νιώσει την γεύση ? ο μάγειρας ή ο ...καλεσμένος ?
Μετά τα γνωστά ...μωρό μου λερώθηκες μμμμμμμμμ να το πάρω λίγο...κλπ...μετά παιδάκια στην Πάρνηθα
Πόσο μπορεί να κρατήσει αυτό ? μα κάθε μέρα τρώω και μετά από λίγες ώρες ...πεινάω
Μόνος μου μαγείρευα...από τότε που παντρεύτηκα τρώω τα μακαρόνια με το ...κουτάλι
Τα τορτελίνια τρώγονται με τα χέρια και σκουπίζεσαι με το πουκάμισο
Λάθος μέρα διάλεξα
Τορτελίνια με γέμιση κιμά
Βγήκα για cafe με ήλιο...και στο δρόμο έβρεξε
Τρώγονται κρύα και το βράδυ
Συννεφιά ξανά
Φτάνει να είναι η σωστή ποσότητα...τρώω πάντα σε μεγάλο πιάτο

Καλή σας όρεξη ...πάντα
Πρώτα με τα μάτια...μετά μύτη...μετά η γλώσσα και τέλος το μμμμμμμμμ (λέμε και καμιά κουβέντα !!!) τέλος...παιδάκια στην Πάρνηθα

Καλή σας Όρεξη

Το καλύτερο για το τέλος...μπαίνει ο κλέφτης από το παράθυρο...του λες ...κάτσε να φάμε
Εγώ πάντα γυρίζω με τα πόδια και μυρίζω τις κατσαρόλες της ...γειτονιάς...θα μπω από το παράθυρο...θα φύγω από την πόρτα...δυστυχώς
Ο άνδρας...πηδάει...καλύτερα από το παράθυρο...αν και τελευταία μας «χαλάσανε» τα κουστούμια...20 euro πληρώνω καθαριστήριο...τι λες τώρα ?

Όσο για την απάντησή μου...---δεν συμφωνώ--- ...όταν ο άλλος ειναι ερωτευμένος ...θα σε καλέσει για φαγητό...με ανοιχτό παράθυρο

Μωρέ,
Επειδή, τελικά, εκτός από Α.Ε. (Ανώνυμη Εταιρία), που πρόκειται να γίνω, είμαι και ΕΠΕ, Εταιρία Περιορισμένης Ευθύνης - Ευφυϊας, δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις. Στο λόγο μου!
Μήπως μπορείς να μου το κάνεις λιγότερο περίπλοκο και πολύπλοκο;

Θα το εκτιμούσα.

Με τιμή

# 102 στις 7/12/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by evans

Παράθεση:
Originally posted by bianka

Παράθεση:

Παράθεση:
Originally posted by APETITIKH

Παράθεση:

Θα πω τα ίδια... Πόσο εύκολα σας καθησυχάζει μια μαμαδίστικη γυναικεία φιγούρα που σας λέει: "Δεν πειράζει, αγόρι μου, οι σωστές γυναίκες πρέπει να δέχονται τον άντρα όπως είναι, κι αν κάνεις και καμιά... λαδιά, ε, δεν πειράζει, άντρας είσαι".

Γιατί οι μαμάδες, δυστυχώς, δεν έμαθαν στ' αγοράκια τους ότι τις λαδιές μας τις καθαρίζουμε μόνοι μας και πετάμε από πάνω μας τις προκαταλήψεις του τύπου: "της άξιζε", "αυτή το προκάλεσε" και άλλα τέτοια αηδιαστικά.

Επιμένω: Ο καθένας πρέπει να πάρει το μερίδιο της ευθύνης του και μετά να καλυτερέψει.

Με τιμή

Η μητερα μου εφευγε νωρις για την δουλεια της και ο πατερας μου επισης ....μου εμαθαν να εκτιμω και τους δυο .
Παροτι το πρωτο τους παιδι....δεν με καλομαθανε....
Το ξερο μου το κεφαλι εχτισε πανω στις βασεις που μου χαρισαν εκεινοι .....και ειμαι παντα ετοιμος να αναλαβω τις οποιες ευθυνες μου (ολες οχι μεριδιο )και οχι να φωναξω τη μαμα μου....

Τελος εμαθα να υποκλινομαι στο μεγαλειο μια Γυναικας και δεν φοβαμαι να το εκφρασω και να εκφραστω!

αγαπητε evans,
ενα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε σενα και απο τις γυναικες που μπορουν να καταλαβουν οτι υπαρχουν αντρες και παντα θα υπαρχουν αρκει να εχουν τα ματια να τους δουν!!τα λογια σου το αποδεικνυουν!
μαλλον θα χρειαστω κι εγω κρανοοοοος!!!

Αρκει να μην εισαι ξεκουμπωτη , αγυαλιστη και φρονιμη σαν την fronimi ....

ρε κοριτσια ισοτητα...το καταλαβαινω ....μα να παιρνετε και τα κρανη μας;
Ανδρες κοιμηθειτε ησυχοι με τις κυριες στα συνορα και τις οικονομικες μεταναστριες Βορειοανατολικοευρωπαικων χωρων στα bar....

συνορα ποια συνορα ?

για κρανος μηχανης μιλησα !
ετυχε εβανς να με βρεις ξεκουμπωτη
συνηθως κουμπωνομαι

παντως η αληθεια ειναι οτι τα αγορακια κι αυριανους αντρες που ταλαιπωρουν αθωα πλασματα σαν και μας ,γυναικες τα εκαναν .

Heptamer

# 103 στις 7/12/2004
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.225
Εγω παλι βλεπω να επιβεβαιωνεται αυτο που ειχα γραψει καποτε: οτι η γυναικα δεν πληρωνει για τις εμπειριες της οπως ο αντρας.Η αποκτηση εμπειριων στην πορεια τον αλλοιωνει καπιως και τον κανει και αυτο το αλλοπροσαλο ον που ειναι..αυτο που απωθει τις γυναικες...
Η γυναικα ωριμαζει με ξενες εμπειριες...αρκει να προσκολληθει σε εναν -ανωτερο κατα προτιμηση- αντρα και να επωφεληθει απο τις δικες του εμπειριες....και να απορροφησει ακινδυνα ετοιμες γνωσεις.
Δεν ειναι αλλωστε τυχαιο και το γεγονος οτι η γυναικα -ανεξαρτητως επιπεδου - επιλεγει αντρα απο αυτη και πανω (δηλ αντρα που βρισκεται τουλαχιστον σε ιδιο επιπεδο με αυτη,ωστε να μπορει να νιωθει γυναικα μα και συγχρονως να γινει καλυτερη και να μαθει και πραγματα), σε αντιθεση με τον αντρα που επιλεγει συνηθως γυναικα απο αυτον και κατω ,ωστε να εχει τον ελεγχο (γιατι μια γυναικα ανωτερη του δε μπορει να τη χειριστει - ουτως η αλλως και μια τετοια γυναικα δε θα τον επελεγε).

Τα λογια της Απαιτητικης:

Θέλω ανθρώπους γύρω μου ίσους με μένα για να μπορώ να επικοινωνήσω, ή καλύτερους από μένα, για να γίνω κι εγώ καλύτερη. Πού είναι η απαίτηση;
Γιατί αυτό που σε προάγει είναι το ίσο προς εσένα ή το καλύτερο από σένα.

.......επιβεβαιωνουν απλα τους συλλογισμους μου (τους οποιους και εχω καταθεσει και σε αλλο ποστ) για το πως σκεφτεται και επιλεγει τελικα η συγχρονη (επιτυχημενη) γυναικα.
Ζητα την αρμονια .Την αρμονια που μονο το - τουλαχιστον - ΙΣΟ μπορει να της προσφερει.Οι μετριοτητες και οι κατωτεροι αντρες δεν λαμβανονται υποψην....απορριπτονται μετα βδελυγμιας ως ανεπαρκεις....

Γιατι μου θυμιζει τοσο πολυ μια συγκεκριμενη φιλη μου αραγε????......

Υ.Γ: Απαιτητικη,ελπιζω μονο το ονομα σου να μην αρχιζει απο Α...η μαλλον να μην ειναι καποιο συγκεκριμενο ονομα που αρχιζει απο Α.
Η επιλογή που κάνει ο καθένας για τον εαυτό του, συμπίπτει απολύτως με το πεπρωμένο του

METROLOGOS

# 104 στις 7/12/2004
author
Ανδρας / 64 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 151
τελικα δεν καταλαβα ρε νασο βρηκες γκομενα ?????
και συ ρε αφρω τι θα γινει θα κατσεις σε κανενα να ηρεμησουμε στο chat

ε ρε γλεντια

ψυχιατρειο θα κατεβει κανεις ????

φυγεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

μπρουμ μπουρουμ βββββββββββββμμμμμμμμμμ
Μετρολογοσ

APETITIKH

# 105 στις 7/12/2004
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη

Παράθεση:
Originally posted by Heptamer
Δεν ειναι αλλωστε τυχαιο και το γεγονος οτι η γυναικα -ανεξαρτητως επιπεδου - επιλεγει αντρα απο αυτη και πανω (δηλ αντρα που βρισκεται τουλαχιστον σε ιδιο επιπεδο με αυτη,ωστε να μπορει να νιωθει γυναικα μα και συγχρονως να γινει καλυτερη και να μαθει και πραγματα), σε αντιθεση με τον αντρα που επιλεγει συνηθως γυναικα απο αυτον και κατω ,ωστε να εχει τον ελεγχο (γιατι μια γυναικα ανωτερη του δε μπορει να τη χειριστει - ουτως η αλλως και μια τετοια γυναικα δε θα τον επελεγε).

Όπως ακριβώς τα λέτε... Κι άντε μετά να αποδείξεις ότι η κριτική που ασκείς για την προσωπικότητά του δεν είναι για λόγους ανταγωνιστούς, αλλά γιατί -ως γυναίκα, ως άλλος άνθρωπος- έχεις διαφορετική γνώμη από κείνον.

Ξέρετε τι λέει σ' αυτή την περίπτωση; Ότι τον ευνουχίζεις και τον θίγεις... Πιάσ' τ' αβγό και κούρευτο δηλαδή.

Γι' αυτό σας λέω, αγαπητέ, ανώτερος, ανώτερος!

Με τιμή

APETITIKH

# 106 στις 7/12/2004
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη

Παράθεση:
Originally posted by Heptamer
Γιατι μου θυμιζει τοσο πολυ μια συγκεκριμενη φιλη μου αραγε????......

Υ.Γ: Απαιτητικη,ελπιζω μονο το ονομα σου να μην αρχιζει απο Α...η μαλλον να μην ειναι καποιο συγκεκριμενο ονομα που αρχιζει απο Α.

Το ξέχασα αυτό προηγουμένως...
Οποιαδήποτε ομοιότης με πρόσωπα και πράγματα είναι εντελώς συμπτωματική και χαίρομαι γι' αυτό ιδιαιτέρως. Μη νιώθω μόνη και σ' αυτό, φτάνουν τ' άλλα.

Το όνομά μου, σας διαβεβαιώ, δεν αρχίζει από άλφα. Αρχίζει από Ν.

Με τιμή και πάλι

TARATATAgr

# 107 στις 8/12/2004
author
Ανδρας / 60 / Ελεύθερος
Ν. Αχαϊας / Αιγιο
Θέματα: 34
Απαντήσεις: 543
. Να κάνω εγώ αυτήν που αγαπάς, να κάνεις εσύ αυτόν που με αγαπάει άνευ όρων και ορίων και περιθωρίων, με απόλυτη πίστη, εγκράτεια κι αδελφοσύνη (άσχετο)
να δεχτείτε την πρόσληση-πρόκλησή μου για να αποδείξετε του λόγου σας το αληθές. Αλλιώς, μπορώ να πιστεύω ότι σολοικίζεται.

Originally posted by APETITIKH
-----------------------------------------------------
Πέρασαν δυο μέρες και ακόμα σκέπτομαι........
Σκέπτομαι αν πρέπει να σκύψω και να σηκώσω το γάντι.
Το γάντι που μου πέταξες για ένα παιχνίδι .
Ένα παιχνίδι διαφορετικό από αυτά που ξέρω .
Ένα παιχνίδι για να αποδείξουμε τι?
Να αποδείξουμε αν υπάρχει αγάπη, ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ την αγάπη.............
Και πρέπει να σκεφτώ , όχι μόνο εμένα , αλλά και ........... σένα.
Γιατί :
Αν είμαι καλός θεατρίνος και σε πείσω, να δίνεις χωρίς να απαιτείς?
Αν είμαι καλός θεατρίνος και σε κάνω, να μην μπορείς να ζήσεις χωρίς εμένα?
Αν είμαι καλός θεατρίνος και με αγαπήσεις ?
Θα το αντέξεις?
Και αν, είσαι εσύ καλή θεατρίνα ?
Θα το αντέξω?
Μιλάς , για ένα παιχνίδι .............................
Τσοπανάκος ήμουναβββπροβατάκια φύλαγα. ( Έψαξα γη και ουρανόμια περπατώ και μια πετώ στων δύο κόσμων το κενό να βρω την χαραμάδα )

APETITIKH

# 108 στις 8/12/2004
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη

Παράθεση:
Originally posted by
Σκέπτομαι αν πρέπει να σκύψω και να σηκώσω το γάντι.
Το γάντι που μου πέταξες για ένα παιχνίδι .
Ένα παιχνίδι διαφορετικό από αυτά που ξέρω .
Ένα παιχνίδι για να αποδείξουμε τι?
Να αποδείξουμε αν υπάρχει αγάπη, ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ την αγάπη.............
Και πρέπει να σκεφτώ , όχι μόνο εμένα , αλλά και ........... σένα.
Γιατί :
Αν είμαι καλός θεατρίνος και σε πείσω, να δίνεις χωρίς να απαιτείς?
Αν είμαι καλός θεατρίνος και σε κάνω, να μην μπορείς να ζήσεις χωρίς εμένα?
Αν είμαι καλός θεατρίνος και με αγαπήσεις ?
Θα το αντέξεις?
Και αν, είσαι εσύ καλή θεατρίνα ?
Θα το αντέξω;

Αγαπητέ,
- Αν αποδείξουμε ότι υπάρχει αγάπη, δε σκοτώνουμε την αγάπη, αλλά το αντίθετο.
- Αν είσαι καλός θεατρίνος -οποιοσδήποτε εσύ- και με πείσεις να δίνω χωρίς να ζητάω, θα μ' έχεις θυματοποιήσει -σχέση μη ανταποδοτική δεν υπάρχει, βλέπε: επιστήμη της ψυχολογίας-, οπότε δε θα μ' εκτιμάω και κατά συνέπεια δε θα μ' εκτιμάς κι εσύ -- οποιοσδήποτε εσύ που είσαι άντρας αληθινός.
- Αν είσαι καλός θεατρίνος και με κάνεις να μην μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα, υποκλίνομαι -- έχουν πάψει πια να με απασχολούν τα "κατά βάθος". Δηλαδή, αν δε μ' αγαπάς "κατά βάθος" και συμπεριφέρεσαι σαν κάποιος που με αγαπάει, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Η επιφάνεια σ' αυτή την περίπτωση είναι προτιμητέα από το "κατά βάθος". Ξέρεις πόσοι μ' αγαπάνε "κατά βάθος" και δεν έχουν κάνει "την παραμικρή φιλική χειρονομία" για να αντιγράψω τον ποιητή; (Στον Μπρεχτ αναφέρομαι και παραθέτω το ποίημα. Λέει λοιπόν αυτός ο μεγάλος:
"Την τελευταία φορά που μ' αγάπησαν
δε μου 'καναν την παραμικρή φιλική χειρονομία...").
- Αν είσαι καλός θεατρίνος και σε αγαπήσω, θα το αντέξω γιατί δε φοβάμαι.
- Το τελευταίο είναι που σε απασχολεί. Αν θα τ' αντέξεις εσύ. Σ' αυτό μόνο εσύ μπορείς να απαντήσεις - οποιοσδήποτε εσύ.

Με τιμή

TARATATAgr

# 109 στις 9/12/2004
author
Ανδρας / 60 / Ελεύθερος
Ν. Αχαϊας / Αιγιο
Οι δώδεκα λόγοι που δεν θα σήκωνα το γάντι:

1) Γιατί δεν μου αρέσει να παίζω παιχνίδια που δεν ξέρω
2) Γιατί δεν μου αρέσει να υποκρίνομαι
3) Γιατί δεν μου αρέσει να δίνω σε κάποιον που δεν θέλει
4) Γιατί δεν μου αρέσει να θυματοποιω
5) Γιατί δεν μου αρέσει να μου απαιτούν
6) Γιατί δεν είμαι καλός θεατρίνος
7) Γιατί δεν με ενδιαφέρει τι λέει η ψυχολογία , αλλά η καρδιά μου
8) Γιατί δεν είμαι ο "οποιοσδήποτε "
9) Γιατί μου αρέσει να είμαι θύμα των συναισθημάτων μου
10) Γιατί μου αρέσει να δίνω όποτε το νοιώθω και για όποια το νοιώθω -όχι σε οποιαδήποτε -
11) Γιατί μου αρέσει η ομορφιά της επιφάνειας να αναδύεται από το βάθος
Και
12) Γιατί με εκτιμώ , σε υπερθετικό βαθμό.
Τσοπανάκος ήμουναβββπροβατάκια φύλαγα. ( Έψαξα γη και ουρανόμια περπατώ και μια πετώ στων δύο κόσμων το κενό να βρω την χαραμάδα )

APETITIKH

# 110 στις 9/12/2004
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη

Παράθεση:
Originally posted by TARATATAgr
Οι δώδεκα λόγοι που δεν θα σήκωνα το γάντι:

1) Γιατί δεν μου αρέσει να παίζω παιχνίδια που δεν ξέρω
2) Γιατί δεν μου αρέσει να υποκρίνομαι
3) Γιατί δεν μου αρέσει να δίνω σε κάποιον που δεν θέλει
4) Γιατί δεν μου αρέσει να θυματοποιω
5) Γιατί δεν μου αρέσει να μου απαιτούν
6) Γιατί δεν είμαι καλός θεατρίνος
7) Γιατί δεν με ενδιαφέρει τι λέει η ψυχολογία , αλλά η καρδιά μου
8) Γιατί δεν είμαι ο "οποιοσδήποτε "
9) Γιατί μου αρέσει να είμαι θύμα των συναισθημάτων μου
10) Γιατί μου αρέσει να δίνω όποτε το νοιώθω και για όποια το νοιώθω -όχι σε οποιαδήποτε -
11) Γιατί μου αρέσει η ομορφιά της επιφάνειας να αναδύεται από το βάθος
Και
12) Γιατί με εκτιμώ , σε υπερθετικό βαθμό.

Eνώ εγώ παίζω παιχνίδια, μου αρέσει να υποκρίνομαι, δίνω σε κάποιον που δε θέλει, μου αρέσει να θυματοποιώ, μου αρέσει να απαιτώ, είμαι καλή θεατρίνα, δε μ' ενδιαφέρει τι λέει η καρδιά μου, είμαι οποιαδήποτε, δε θέλω να έχω αισθήματα, μου αρέσει να δίνω όποτε δεν το νιώθω και σε όποιον δε μ' ενδιαφέρει, προτιμώ την επιφάνεια από το βάθος, δε μ' εκτιμάω...

Λυπάμαι,
Δεν ξέρετε τίποτα για μένα και το γάντι δεν το πέταξα σε σας προσωπικά. Ήτανε ρητορική η πρόκληση-πρόσκληση.

Με τιμή

TARATATAgr

# 111 στις 11/12/2004
author
Ανδρας / 60 / Ελεύθερος
Ν. Αχαϊας / Αιγιο
Δικό σας το θέμα................
Εσείς το ανοίξατε ............. εσύ να το κλείσετε
Και ας το κλείσετε.............όπως θέλετε
Αλλά εγώ ακόμα θα σκέπτομαι.............
Να βρω τους λόγους , που,
θα σήκωνα το γάντι.................
Έστω.............. και στην ρητορική σας
πρόκληση - πρόσκληση.
με εκτίμηση

APETITIKH

# 112 στις 11/12/2004
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη

Παράθεση:
Originally posted by TARATATAgr
Δικό σας το θέμα................
Εσείς το ανοίξατε ............. εσύ να το κλείσετε
Αλλά εγώ ακόμα θα σκέπτομαι.............
Να βρω τους λόγους , που,
θα σήκωνα το γάντι.................
Έστω.............. και στην ρητορική σας
πρόκληση - πρόσκληση. με εκτίμηση

Δε χρειάζεται να το σκέφτεστε...
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σηκώσετε κανένα γάντι γιατί δε θέλουμε να το κάνετε.
Το θέμα έκλεισε.

Με τιμή

# 113 στις 12/12/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Δεν νομιζω οτι ισχυουν αυτα που λες.Εαν υπαρχει μια τετοια συμπεριφορα,ειναι μαλλον γιατι δεν ελκυει μια γυναικα τον συγκεκριμενο άντρα.Τωρα γιατι λεει αυτος το αντιθετο?αυτο ειναι ενα θεμα προς διερευνηση.Εγω εχω συναντησει και το αντιθετο........... Εννοω μια γυναικα να μην ελκυει παρα πολυ εναν αντρα,και αυτος...............να της ριχνεται!!!!!!!!!!
Επιλέξτε σελίδα: (1-6)
Σελίδες 123456
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.