Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Δύσκολο πράγμα η ειλικρίνεια!

Σελίδα : 1

periergi

# 1 στις 7/12/2004
author
Γυναίκα / 49 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 20
Απαντήσεις: 223
'Aρεσαν+: 0%

Δύσκολο πράγμα η ειλικρίνεια!

Είναι κοινώς αποδεκτό (οι περισσότεροι θα συμφωνήσετε) ότι η ειλικρίνεια είναι ένα από τα θεμελιώδη συστατικά μίας υγιούς σχέσης. Εγώ τουλάχιστον το πιστεύω ακράδαντα... Κυρίως όμως γιατί (εγωιστικό βεβαίως!) θέλω να μπορώ να κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια...

Θα μου λύσετε λοιπόν μία απορία;

Οταν δέχεσαι ένα τηλέφωνο από κάποιον του παρελθόντος σου που έπαιξε κάτι για κανά μήνα χωρίς καμία σοβαρότητα και σου ζητάει να συναντηθείτε για ένα καφέ χωρίς όμως να παίζει συναίσθημα και από τις δύο πλευρές, απλά και μόνο η επιθυμία να ειδωθείτε για να πείτε τα νέα σας, το λες στο σύντροφο σου με τον οποίο είστε καιρό μαζί και τον αγαπάς (εννοώ ότι δεν κινδυνεύει η σχέση από τον καφέ...) ή το κρατάς μυστικό;

Να πω την αλήθεια, εγώ το είπα και η αντίδραση ήταν άσχημη... Δικαιολογημένα;;;

Εσείς πως θα αντιδρούσατε σε μία ανάλογη κατάσταση; Τελικά η ειλικρίνεια θέλει μέτρο ή όχι;;

# 2 στις 7/12/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Δεν υπάρχει λόγος να το κρατήσεις μυστικό..και φυσικά καλα έκανες..και απο τη στιγμή που έχεις την συνείδησή σου καθαρή μην ανυσηχείς.'Οχι ..η άσχημη αντίδραση του συντρόφου σου δεν είναι δικαιολογημένη.Δέν θέλησες να κάνεις κάτι στα κρυφά..Εγώ στην θέση σου πάντως θα απέφευγα να συναντηθώ με ένα τέτοιο πρόσωπο του παρελθόντος απο τη στιγμή που όπως κι εσύ είπες δεν θα ήταν κάτι το σοβαρό..Η ειλικρίνια είναι ειλικρίνια και δεν μπορείς να της θέσεις όρια..ίσως λίγη διπλωματία κάποιες φορές δεν βλάπτει..Δηλαδή σημασία έχει και ο τρόπος που το λές.

bianka

# 3 στις 7/12/2004
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Κηφισιά
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 895
πιστευω οτι δεν υπαρχει καλυτερος δρομος απο την ειλικρινεια εστω κι αν καποιες φορες οδηγει σε αντιθεσεις.αλλα και οι αντιθεσεις χρειαζονται για να βλεπουμε τι αλλο χρειαζεται να δουλεψουμε στη σχεση μας για να ειναι καλυτερη!
πρεπει να δωσεις τελικα για να μπορεις να παρεις,αυτο που θα σε παει μακρυτερα απτους αλλους...

# 4 στις 7/12/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Λογια - λογια - λογια.......................
Φρου - φρου και αρωματα........

Στα λογια ειναι ολα ευκολα..........
καταρχην πριν απαντησετε τοσο ανεμελα κοριτσια......
ελατε στην αντιπερα οχθη και παραστηστε για λιγο την θεση του αλλου συντροφου........και μετα τα λεμε ξανα.......

δεν ηταν φιλος της κοπελας .....( οποτε αλλαζει το πραγμα....)
Ηταν υποψηφιος γκομενος οποτε ξανα-αλλαζει το πραγμα........

Στα λογια ειναι ολα ευκολα..................

monaxikos_lykos

# 5 στις 7/12/2004
author
Ανδρας / 50 / Ελεύθερος
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 43
ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ........
ενα απο τα βασικα συστατικα μιας υγειους σχεσεις σε οποιο κ αν βρισκεται επιπεδο.

ΝΑΙ...ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ Κ ΤΟ ΕΙΠΕΣ

Ετσι κ αλλιως αν θελεις (κ οποιος θελει) να κανει την παραποντια με καποιων πρωην -σημαντικο ή οχι-
εχει πολυ χρονο κ πολλες ευκαιρειες την εποχη που ζουμε...
Παντα καποιος που δε σε εχει θα σε θελει ...ειτε το ξερεις ειτε οχι..κ δε γινεται να μη βγαινεις για καφε ή οταν βγαινεις να εισαι υπο παρακολουθηση....
ΑΡΚΕΙ ΕΣΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ

Κ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΜΙΣΟ...
Μισω αυτους που μ'αγαπησαν γιατι δεν μου εδωσαν ποτε αυτα που μου εδωσες εσυ χωρις ποτε να μ'αγαπησεις...

# 6 στις 7/12/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Απαντηση επι ομοιου θεματος γιατι βαριεμαι να την ξαναγραφω και δεν εχει και καμμια σχεση με ειλικρινεια.
Εχει σχεση με το πως θα σου ριξει τη ...φολα ο αλλος/η.

¨Καλα ρε "υπερανω".....
Αμα σας πει η αλλη/ος οτι θα βγει για....καφε με τον/την πρωην γκομενο/α κι εσεις το παιξετε ανετοι κι ωραιοι και πειτε -"Ενταξει αγαπη μου,κανενα προβλημα" να σας δω μετα αν θα σας εχουν μεινει..... νυχια στα δαχτυλα σας μεχρι να γυρισει!!!
Βεβαια απο "ανωτεροτητα" δεν θα πειτε κουβεντα αλλα απο μεσα σας θα παρακαλατε η επομενη φορα που θα συμβει να ειναι σε μεγαλο χρονικο διαστημα για να εχουν μεγαλωσει τα νυχια σας για να μην αναγκαστειτε τοτε να φατε και τα...... δαχτυλα σας !!!
Και μη με χαρακτηρισετε ζηλιαρη κλπ.
Απλα και λογικα πραγματα λεω!!!!

# 7 στις 7/12/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by aegean_sea
¨Καλα ρε "υπερανω".....
Αμα σας πει η αλλη/ος οτι θα βγει για....καφε με τον/την πρωην γκομενο/α κι εσεις το παιξετε ανετοι κι ωραιοι και πειτε -"Ενταξει αγαπη μου,κανενα προβλημα" να σας δω μετα αν θα σας εχουν μεινει..... νυχια στα δαχτυλα σας μεχρι να γυρισει!!!
Βεβαια απο "ανωτεροτητα" δεν θα πειτε κουβεντα αλλα απο μεσα σας θα παρακαλατε η επομενη φορα που θα συμβει να ειναι σε μεγαλο χρονικο διαστημα για να εχουν μεγαλωσει τα νυχια σας για να μην αναγκαστειτε τοτε να φατε και τα...... δαχτυλα σας !!!

...και μια ψηφος απο μενα Αιγαιε!

Και στο κατω κατω ποιος ειπε οτι η απαξ και εισαι ειλικρινης, επιτρεπονται τα παντα... υπαρχουν και ορια.

Στην προκειμενη περιπτωση δεν θα εβγαινα, γιατι λογω ιδιοσυγκρασιας και χαρακτηρα, το θεωρω απιθανο να θελω να τα πω και να με νοιαζει τι κανει ενας "πρωην" παρ'ολιγον γκμνς.

Αντε, στην χειροτερη (δλδ σε περιπτωση που με νοιαζει) να προτεινα στον αγαπημενο μου να παμε μαζι, κατι που το πιθανοτερο (και ευχομαι να ειναι ετσι για να ειμαι ειλικρινης) θα το απερριπτε, αρα δεν θα πηγαινα ουτε εγω.

Ρε, παιδια, σεβασμος πανω απο ολα. Κι ας μην κανουμε πραγματα που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ...

evans

# 8 στις 7/12/2004
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828

Παράθεση:
Originally posted by aegean_sea
Απαντηση επι ομοιου θεματος γιατι βαριεμαι να την ξαναγραφω και δεν εχει και καμμια σχεση με ειλικρινεια.
Εχει σχεση με το πως θα σου ριξει τη ...φολα ο αλλος/η.

¨Καλα ρε "υπερανω".....

Eγω Μιχαλη θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω....

Το τονιζω συνεχεια εδω μεσα και το εχω γραψει και στο παρελθον ....
2/7/2003 Υγειής σχέση
απο την Irene Κατά την γνώμη/εμπειρία σας, ποια είναι τα θεμέλια επάνω στα οποία μπορεί να εδρεωθεί μια υγιής σχέση;

η απαντηση μου....
ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ
ΣΕΒΑΣΜΟΣ
ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ
ΚΟΙΝΟΙ ΣΤΟΧΟΙ
ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ
Α Γ Α Π Η !
κατι που πιστευω μεχρι σημερα σε ολων των τυπων των σχεσεων μου.....

Ολες οι παραπανω βασεις στηριζουν το οικοδομημα μιας σχεσης .Μια αν κλονιστει...χμ...το οικοδομημα ειναι ετοιμορροπο!
Ολες οι βασεις εχουν συγκεκριμενους εχθρους...και αλληλοεπιδρασεις πχ αν δεν υπαρχει ειλικρινεια δεν υπαρχει εμπιστοσυνη , βγαινουν ανασφαλιες και ζηλιες...και γραφω καπου...
Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ.
ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΧΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΒΑΣΗ ΣΤΙΡΙΞΗΣ ΜΙΑΣ ΣΧΕΣΗΣ.....και καπου αλλου....ΤΟ ΣΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΖΗΛΕΙΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ, ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ....Αν ειναι να τρωω λοιπον τα νυχια μου καθε φορα που αργει η βρισκεται σε ....meeting η καλη μου δυο πραγματα μαλλον μου μενουν να κανω....
Να παρω νυχοκοφτη και το καπελακι μου κυρια Ελενιτσα!
ΥΓ η ειλικρινεια δεν κοστιζει οταν εισαι καθαρος/η.....

Angela_

# 9 στις 7/12/2004
author
Γυναίκα / 45 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Πυλαία
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.580
Καλά έκανες και του το είπες.

Αλλά αν θες τη γνώμη μου με όλη μου την ειλικρίνεια, νομίζω ότι δεν έπρεπε να βάλεις ούτε εσένα αλλά ούτε και ο σύντροφο που λες ότι αγαπάς σε διαδικασία μιας τέτοιας συζήτησης- αντιπαράθεσης, κατ'εμε, δεν είχες καμιά δουλειά να πιεις καφέ με το όποιον πρώην είχε παιχτεί έστω και για ένα μήνα κάτι.

Στο όνομα της ειλικρινείας δε μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε αδιαφορώντας για τα αισθήματα του συντρόφου που νοιαζόμαστε με το σκεπτικό ότι «θα το πούμε» και δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε.
Στην αρχή μας αγνοούν, μετά μας γελοιοποιούν, στη συνέχεια μας πολεμούν και στο τέλος... Νικάμε... Ακους? ...Στο τελος νικαμε...

# 10 στις 7/12/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Σας παρακαλώ να δεχτείτε και την δική μου ψήφο....είπαμε στον έρωτα όλα επιτρέπονται, αλλά εδώ το έχουμε εξεφτελίσει το ζήτημα. Και ποιος είπε πως με το πρόσχημα της ειλικρίνειας μπορούμε να διαπράτουμε ότι μας αρέσει; Kαι μετά να αναρωτιόμαστε γιατί ο σύντροφος αντέδρασε άσχημα.
Πίσσα και πούπουλα

Και μην βιαστείς periergi να το πάρεις προσωπικά.....έχουμε διαβάσει και στο παρελθόν ανάλογα posts

esse_ntial

# 11 στις 7/12/2004
author
Γυναίκα / 44 / Παντρεμένη
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 463

Ειλικρίνεια

Μεγαλο κεφαλαιο αυτο...

Μερικες φορες την πληρωνουμε ακριβα, αλλα καλυτερα να εισαι πρωτα ενταξει με τον εαυτο σου...γιατι στο τελος παντα αυτος μενει!!!

Το θεμα ειναι και ο αλλος να αντιλαμβανεται τις αξιες και τα πιστευω σου και να εκτιμησει που εισαι ειλικρινης!

Απ την αλλη θα προτεινα , να προτεινεις στον συντροφο σου, αν θελει να ερθει κι αυτος.Οσο αναφορα τον αλλο, να σεβαστει το γεγονος οτι εισαι με αλλον και να το δεχτει.Τι παραπανω θα πειτε??

Λιγο τραβημενο, αλλα υποστυριζω την ειλικρινεια και την διαφανεια!!!

Φιλακια!!
Οτι αξιζει ποναει κι ειναι δυσκολο...

# 12 στις 7/12/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
ειλικρίνεια είναι η βάσει για μια υγιείς σχέση .........

αλλά το παρελθόν δεν χωράει μέσα σε μια σχέση........

γιατί όπως λέει και μια παροιμία οποίος ταράζει τα πίτουρα των τρώνε οι κότες ......

ας πάει στο καλό του ο κύριος .....χχχ

periergi

# 13 στις 7/12/2004
author
Γυναίκα / 49 / Ελεύθερη
Θέματα: 20
Απαντήσεις: 223
Παιδάκια σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις παρόλο που ίσως δεν έδωσα πολλές διευκρινήσεις... Και θα εξηγήσω...

Flymoon: Εχεις δίκιο, η αντίδραση του ήταν αναμενόμενη... Ηξερε όμως από την αρχή την περίπτωση και όλες τις λεπτομέρειες... Και ήξερε ότι δεν σήμαινε τίποτα η περίπτωση για μένα...

Aegean_sea και giannini: Απλά σας ενημερώνω (πράγμα που δυστυχώς παρέλειψα να γράψω στο θέμα) ότι του είπα ότι θα έβγαινα μ΄ αυτόν και την καινούργια κοπέλα του και ότι αν το άντεχε μπορούσε να έρθει μαζί μου, θέλοντας να του αποδείξω ότι πραγματικά δεν έτρεχε τίποτα μεταξύ μας... Και την εννοούσα την πρόταση, δεν το είπα για κανένα άλλο λόγο...

Astathmitos και Angela: Εχετε δίκιο... στο όνομα της ειλικρίνειας δεν κάνουμε ό,τι μας αρέσει... Ενημερώνουμε και αν ο σύντροφος πραγματικά δεν μπορεί να το αντέξει, τότε επιλέγουμε... Κι εγώ αυτό έκανα... Του ξεκαθάρισα ότι αν τον ενοχλεί το συγκεκριμένο θέμα, τότε δεν θα βγω γιατί δεν έχω σκοπό να διακινδυνέψω τη σχέση μου για κανένα πρώην...

Και κάτι ακόμα... Από τη ζωή μας περνάνε κατά διαστήματα κάποιοι άνθρωποι πολύ αξιόλογοι που για κάποιους λόγους δεν έμειναν στη ζωή μας... Ισως γιατί δεν τραβούσε μαζί τους η σχέση, ίσως γιατί ζητούσαν διαφορετικά πράγματα, ίσως γιατί απλά δεν έπρεπε να μείνουν στη ζωή μας... Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να τους ξαναδούμε στο μέλλον κάποια στιγμή; Να δούμε αν είναι καλά; Ακριβώς επειδή ανήκουν στο παρελθόν μας;;; Γιατί πρέπει όταν βγαίνουμε με κάποιον πρώην να υποβόσκει ακόμα συναίσθημα;

Εντάξει... Μπορεί να είμαι λάθος στις απόψεις μου... Και αλήθεια λέω, δεν ξέρω αν σε αντίστροφη περιπτωση θα ήμουν περισσότερο άνετη... Απλά ήθελα τη γνώμη σας για το αν έπραξα λάθος στη συγκεκριμένη περίπτωση...

Μην ανησυχείς αστάθμητε... Δεν το παίρνω προσωπικά... Είναι λογικό αφού δεν γνωριζόμαστε οι περισσότεροι εδώ μέσα, οι απόψεις μας για τα θέματα των άλλων να είναι αντικειμενικές και απόλυτες και όχι υποκειμενικές αφού δεν υπάρχει η προσωπική επαφή και δεν μπορούμε να ξέρουμε με τι διάθεση ανεβάζει ο καθένας ένα θέμα...

EPILEKTIKH_panidonistria

# 14 στις 7/12/2004
author
Γυναίκα / 70 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Παρασκευή
Θέματα: 40
Απαντήσεις: 1.714

Παράθεση:
Originally posted by periergi
Και κάτι ακόμα... Από τη ζωή μας περνάνε κατά διαστήματα κάποιοι άνθρωποι πολύ αξιόλογοι που για κάποιους λόγους δεν έμειναν στη ζωή μας... Ισως γιατί δεν τραβούσε μαζί τους η σχέση, ίσως γιατί ζητούσαν διαφορετικά πράγματα, ίσως γιατί απλά δεν έπρεπε να μείνουν στη ζωή μας... Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να τους ξαναδούμε στο μέλλον κάποια στιγμή; Να δούμε αν είναι καλά; Ακριβώς επειδή ανήκουν στο παρελθόν μας;;; Γιατί πρέπει όταν βγαίνουμε με κάποιον πρώην να υποβόσκει ακόμα συναίσθημα;

Αυτή σου η παράγραφος φίλη Περίεργη, είναι το κλειδί που ανοίγει τη σκέψη μας για να δούμε μακροπρόθεσμα τη ζωή μας! Έχεις απόλυτο δίκιο για την απορία που εκφράζεις! Τηρουμένων των αναλογιών λοιπόν, κατά τη γνώμη κάποιων, δεν θα επιτρεπόταν να δούμε τον πρώην άντρα μας (με τον οποίον μοιραστήκαμε μεγάλο μέρος της ζωής μας κι ίσως ακόμα τα παιδιά μας), αν είμαστε με κάποιον άλλον;;;;;;;;;;;;; Και μη χειρότερα!!

Κι ένα προσωπικό παράδειγμα, όταν ακόμα ζούσα με τον άντρα μου. Μια μέρα, εντελώς τυχαία, συνάντησα σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας τον πρώτο άντρα με τον οποίο συνδέθηκα στη ζωή μου και την ύπαρξη του οποίου γνώριζε ο άντρας μου. Είχαν περάσει πάνω από 25 χρόνια απ' την τελευταία φορά που τον είχα δει.

Αγκαλιές, φιλιά, σύντομη εξιστόρηση εκατέρωθεν των ζωών μας (ήταν παντρεμένος με δυο παιδιά 21 και 19 ετών) και ανταλλαγή τηλεφώνων "για να μη χαθούμε, μια που η τύχη τα έφερε έτσι ώστε να ξανασυναντηθούμε". Πήγα στο σπίτι και τα είπα όλα στον άντρα μου. Κανονίσαμε να πάμε στο Θέατρο που έπαιζε - είναι ηθοποιός - και γνωρίστηκαν οι δυο άντρες. Στη συνέχεια γνωριστήκαμε και οικογενειακά.

Δεν κατάλαβα να υπάρχει ποτέ πρόβλημα απ' τη μεριά του άντρα μου, αφού τα όρια υπήρχαν και ποτέ δεν ξεπεράστηκαν. Η φιλία συνεχίστηκε κι όταν χώρισα.

Κατά διαβολική σύμπτωση, ένα χρόνο μετά χώρισε κι αυτός, για δικούς του λόγους. Και πάλι εξακολουθούσαμε να βλεπόμαστε πάντα φιλικά, χωρίς ποτέ ν' αλλάξουν τα όρια που υπήρχαν πριν χωρίσουμε κι οι δυο.

Σήμερα που μιλάμε, έχει μια σχέση 3,5 ετών με μια κυρία, φίλη μου απ' το διαδίκτυο και είναι μια χαρά οι δυο τους.

Με τη λογική μερικών, θα είχα χάσει έναν φίλο, αν δεν έδινα συνέχεια στην ανταλλαγή τηλεφώνων που είχαμε κάνει....... Για ποιο λόγο;;;;;;;;;;;;;;;;

Καλό είναι λοιπόν, να βλέπουμε τα πράγματα πιο μακροπρόθεσμα και να ενεργούμε πάντα με ειλικρίνεια, ευθύτητα και αξιοπρέπεια, όπως έκανες εσύ φίλη Περίεργη.

Την καλημέρα μου

Η Επιλεκτική
Ό,τι μάθαμε για να επιβιώσουμε, μας είναι άχρηστο για να ΖΗΣΟΥΜΕ! Εδώ http://sxeseis.gr/viewthread.php?tid=1662&page=3 βρίσκεται η αιτιολόγηση του ψευδωνύμου μου.
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.