Γιατί;!;
Καταρχήν, ζητάω τη βοήθειά σας, αν νομίζετε ότι πρέπει να με 'βρίσετε', σας παρακαλώ να το κάνετε!!!
Μέχρι σήμερα, η συμμετοχή μου στο site ήταν σχετικά τυπική, δηλαδή έλεγα τη γνώμη μου πού και πού και αυτό ήταν. Μετά όμως από αυτό που μου συνέβη σήμερα ( από δική μου υπαιτιότητα και βλακεία ίσως), νομίζω ότι χρειάζομαι ειδική βοήθεια.
Λοιπόν, to cut a long story short...
Ήμουν με κάποιον για περίπου δύο χρόνια. Δεν είμαστε μικρά παιδιά και κατά τη γνώμη μου ήταν αυτός που νόμιζα ότι έψαχνα τόσα χρόνια και επιτέλους τον βρήκα. Είχαμε πάρα πολλές καλές στιγμές και μερικές άσχημες (πχ ζήλειες, εγωισμοί, τσακωμοί). Χωρίσαμε 3-4 φορές αλλά ποτέ δε διαρκούσε πολύ και τα ξαναβρίσκαμε.Λέγαμε να παντρευτούμε, να μείνουμε μαζί, κάναμε σχέδια και όλα φαίνονταν ως φυσικό επακόλουθο. Ώσπου άρχισαν να γίνονται καυγάδες από το τίποτα και γενικά για ασήμαντους λόγους. Έτσι, πήρα τη μεγάλη απόφαση και αν και τον αγαπούσα έφυγα προκειμένου να βρω γαλήνη και ψυχική ηρεμία. Έκτοτε, τον πετύχαινα τυχαία στο δρόμο (κάποια στιγμή μάλιστα και με μια άλλη γυναίκα) και εκεί που νόμιζα ότι τον είχα ξεπεράσει, γινόμουν σαν τη Μεγάλη Πρασκευή (μέρες που 'ναι...)!!!
Προφανώς, δεν μπορώ να ξεκολλήσω. Ξέρω ότι αν είμαι μαζί του θα πρέπει να απαρνηθώ φίλους, γνωστούς και συγγενείς για χάρη του, κάτι που δεν μπορώ να κάνω. Αλλά γιατί με πειράζει τόσο να βλέπω αυτόν να προχωράει κι εγώ να μην μπορώ να κάνω άλλη σχέση γιατί ακόμα έχω αισθήματα γι αυτόν; Είναι θέμα χρόνου;
Του τηλεφώνησα να του ευχηθώ για τη γιορτή του και μου δήλωσε ότι κάνει διακοπές με την τωρινή κοπέλα του στο εξοχικό της, όταν πριν 10 μέρες μου χε ξαναπεί ότι μόνο εμένα αγαπάει και μόνο εμένα θέλει σε μια προσπάθεια να τα ξαναβρούμε. Το πόσο τσαντίστηκα και πόσο θόλωσα, είναι απερίγραπτο.Δεν ξέρω τι είναι αυτό που με ενοχλεί: ο εγωισμός μου που πληγώθηκε ή η έλλειψη δικής του διακριτικότητας να μη μου το αναφέρει καν αυτό;
Γιατί συμεριφέρομαι εγώ έτσι; Γιατί συμπεριφέρεται αυτός έτσι; Γιατί νιώθω χάλια να τον βλέπω να προχωράει; Γιατί εγώ αισθάνομαι άσχημα να κάνω μια καινούρια σχέση όταν δεν τον έχω ξεπεράσει; Δεν είναι ότι ελπίζω να τα ξαναβρούμε. Μάλιστα, εγώ μέχρι τελευταία στιγμή έλπιζα να αλλάξει (μεγάλο λάθος, ο άνθρωπος δεν αλλάζει δυστυχώς) και μάλλον σκεφτόμουν τον εαυτό μου δίπλα σε ένα ανθρωπο όπως εγώ τον ήθελα όχι όπως ήταν αυτός στην πραγματικότητα.
Περιμένω προτάσεις.
---------------------------
στα social media