Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Επαγγελματικές Σχέσεις - Θράσος που λέγεται συνάδελφος - ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ

Σελίδα : 1

andday

# 1 στις 15/12/2004
author
Γυναίκα / 52 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 30
'Aρεσαν+: 0%

Επαγγελματικές σχέσεις - θράσος που λέγεται συνάδελφος - απαντηθηκε

Ποιο θεωρείται κάρφωμα στον εργασιακό χώρο;
Τι κάνεις όταν σου φορτώνουν ένα άτομο γεμάτο θράσος, τεμπέλη και που ποτέ δεν προσέχει αυτά που πρέπει. Για δουλειά δεν το συζητάμε , κάνει τα πάντα λάθος οπότε τα φορτώνεσαι όλα εσύ. Μέχρι και backup της εταιρίας σβήνει και έχει γίνει χαμός. Και επιπλέον τριγυρνάει σε όλη την εταιρία και λέει ότι δεν της δείχνεις. Φυσικά όλη η εταιρία γελάει μαζί της γιατί έχει πάρει είδηση “τι φρούτο είναι”.
Και ξαφνικά σου πετάνε και το μπαλάκι , εμείς την λυπόμαστε και «απόλυσέ την» εσύ. Λές και εσύ είσαι ο διευθυντής του τμήματος.
Μιλάμε για ένα άτομο που του έχεις δώσει ευκαιρίες άπειρες αλλά αυτό συνεχίζει να είναι στον κόσμο του. Δεν μιλάμε για έναν χριστιανό που προσπαθεί και έχει καλή διάθεση να μάθει και να προχωρήσει. Αλλά τι γίνεται αν την απολύσουν; πρέπει να νιώθω υπαίτια ότι εγώ την έδιωξα; Εγώ απλά είπα ότι δεν κάνει για βοηθός μου και ας την βάλετε αλλού.
Πρέπει να νιώθω και υπαίτια για την μελλοντική της ανεργία αφού η ίδια κάνει το κορόιδο και δεν τη νιάζει τίποτα?
(μια ιστορία που φοβάμαι να μην ξαναπιαστώ κορόιδο)

Μυρτώ

# 2 στις 17/12/2004
author
Γυναίκα / 49 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πετρούπολη
Θέματα: 972
Απαντήσεις: 16.744
'Aρεσαν+: 0%
Aγαπητή Andday ,

κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να φορτώνεται τα λάθη και τις υποχρεώσεις των συναδέλφων του ειδικά όταν είναι ξεκάθαρο πως οι συνάδελφοι είναι αδιάφοροι και ανεύθυνοι.

Εάν πιστεύεις ότι έκανες προσπάθεια να της εξηγήσεις τα λάθη της και εάν της έδωσες ευκαιρίες τότε...γιατί την κάρφωσες ; Γιατί να νιώθεις ένοχη; Ξέρεις πόσα παιδάκια είναι εκεί έξω και ψάχνουν δουλειά και είναι έτοιμα να κουραστούν και να προσφέρουν πολλά προκειμένου να την αποκτήσουν ; Γιατί ένα ευσυνείδητο παιδί να είναι άνεργο ενώ η συνάδελφος αδιαφορεί για τη δουλειά που έχει ;

O καθένας πρέπει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του και τις ευθύνες των πράξεων του. Η συνάδελφος σου είναι υπεύθυνη για την κατάληξη της υπόθεσης αυτής και όχι εσύ.

Τώρα , εάν εσύ επιβαρύνεσαι με το δυσάρεστο έργο να την απολύσεις ...είσαι απλά άτυχη. Δυστυχώς , οι Διευθυντές πολλές φορές μεταφέρουν την ευθύνη των δυσάρεστων αυτών καταστάσεων στους υφισταμένους αν και δεν θα έπρεπε δεδομένου του παχυλού μισθού τους! Ισως γιατί δεν θέλουν να φανούν κακοί...τι να σου πω , ακόμα δεν έχω καταλάβει. Μην νιώθεις άσχημα με τον εαυτό σου...

Εάν ήθελε να κρατήσει την δουλειά της , μάλλον η συμπεριφορά της θα ήταν διαφορετική....
Φιλικά
Μυρτώ

Hereβs to the crazy ones. The rebels. The troublemakers. The ones who see things differently. While some may see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

galazio

# 3 στις 26/8/2005
author
Γυναίκα / 43 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 12
'Aρεσαν+: 0%
Η απάντηση της Μυρτώς με κάλυψε πλήρως! Συμφωνώ και επαυξάνω!

Μην έχεις καμία ενοχή ... Μπορώ να σου συστήσω πολλά άνεργα παιδιά που θα ήθελαν μια "θέση στον ήλιο" ...
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε