Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Μια συμβουλη...για μια προσπαθεια...ισως να αξιζει !!!

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

# 21 στις 21/6/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Επιλεκτική

Δεν νομίζω πως μπορώ να συμφωνήσω μαζί σου , μάλλον με την Ναταλία θα συμφωνήσω, αλλά βέβαια κανείς δεν ξέρει καλύτερα από την κοπέλα που το έγραψε , από την άλλη αυτό που γράφεις
....
(είναι βέβαιο πως ασυνείδητα ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ να τα ακούσει... Δεν έχει καμιά εμπιστοσύνη στον εαυτό της και εκπέμπει αρνητικά συναισθήματα, με αποτέλεσμα να "δρομολογεί" τη συμπεριφορά της κατά τέτοιο τρόπο, που να προκαλεί να ακούσει τα παραπάνω....) ,
μου φαίνεται μονόπλευρη άποψη.
Δηλαδή πως ασυνείδητα επιδιώκει και πως εγώ , εσύ μπορούμε να ξέρουμε αν έχει η δεν έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό της ?
Και αν έχει εμπιστοσύνη και αγαπάει και τον εαυτό της και εκπέμπει θετικότητα αλλά απλά , πολύ απλά έπεσε στο ''λάθος'' άνθρωπο ?
Γι αυτό νομίζω πως δεν μπορούμε να πάρουμε συγκεκριμένη θέση , αν και για μένα η κοπέλα ήταν ξεκάθαρη και ήξερε τι ήθελε , μάλλον εκείνος δεν ήξερε !
Φιλικά

# 22 στις 22/6/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Μια άλλη διάσταση!!!

Αγαπητή Έλενα,
Το θέμα σου έχει απαντηθεί ήδη (απ' ότι διάβασα) με πολύ αξιόλογα άρθρα, από διάφορους συνομιλητές μας.
Εάν όμως δεν έχεις ακόμα καταλήξει κάπου, θα ήθελα να προσθέσω μια καινούργια διάσταση σε όσα ελέχθησαν.
Λοιπόν, το θέμα ότι δεν είχε καθόλου φίλους ή κολητούς, δεν σε προβλημάτισε; Ξέρω πόσο πολύ τον αγάπησες, αλλά δεν προβληματίστηκες για τον ψυχικό του κόσμο; Διότι, είναι αφύσικο και άκρως ύποπτο, πως ένας άντρας 37 χρονών ζει απομονωμένος στην σημερινή κοινωνία;
Δεν θέλω να βγάζω βιαστικά συμπεράσματα, αλλά μήπως ο τύπος χρειάζεται ψυχολόγο;
Όσο για σένα, ελπίζω τώρα που σου γράφω, να τον έχεις ξεπεράσει!!!

# 23 στις 25/6/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

καλα τωρα...

ο πρωτος η ο τελευταιος ειναι?

Δεν ειναι πως δεν ειχε φιλους....απλα για ενα διαστημα περασε καλα κρατωντας μακρυα την κοπελα απο το οποιο οικειο του περιβαλον και μετα......της προσφερε την καραμελιτσα......"εισαι πολυ καλη για μενα...."κλπ κλπ σε ωραιο περιτυλιγμα για αν δωσει ενα τελος η για να την κραταει σε μια αποσταση που τον βολευει.

Το οτι της συμπαρασταθηκε σε καποιες δυσκολες στιγμες δεν σημαινει οτι ηταν διατεθημενος και να προχωρησει σε διαρκεια χρονου μαζι της.

Βρε παιδια....οταν ξερουμε τι θελουμε και οταν στο πλανο μας εστω και χαλαρα ειναι να βρουμε συντροφο και βρισκουμε εναν ανθρωπο που ειναι πολυ "καλος" που μας προσφερει τα περισσοτερα απ αυτα που ζηταμε και χρονο βρισκουμε και αν νομιζουμε οτι υστερουμε καπου προσπαθουμε να γινουμε καλυτεροι και στο οικειο περιβαλον μας κανουμε γνωστη την παρουσια του στη ζωη μας οσο μονοχνΩτοι και να ειμαστε ολο και καποιον εχουμε να μας περιβαλει.....αν ομως κατα διαστηματα θελουμε να παιξουμε και μαλιστα θελουμε ο αλλος το "παιχνιδι" δηλαδη να ειναι καλων προδιαγραφων και οχι οτι κ οτι μετα βρισκουμε ενα σωρο τετοια ευτραπελα να λεμε για να δωσουμε να καταλαβει ο αλλος οτι...μεχρι εδω ηταν.

Αρσινοη

EPILEKTIKH_panidonistria

# 24 στις 25/6/2004
author
Γυναίκα / 70 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Παρασκευή
Θέματα: 40
Απαντήσεις: 1.714
'Aρεσαν+: 0%

Αβύσμ

Παράθεση:
Originally posted by abysm
Επιλεκτική αυτό που γράφεις
....
(είναι βέβαιο πως ασυνείδητα ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ να τα ακούσει... Δεν έχει καμιά εμπιστοσύνη στον εαυτό της και εκπέμπει αρνητικά συναισθήματα, με αποτέλεσμα να "δρομολογεί" τη συμπεριφορά της κατά τέτοιο τρόπο, που να προκαλεί να ακούσει τα παραπάνω....) ,
μου φαίνεται μονόπλευρη άποψη.
Δηλαδή πως ασυνείδητα επιδιώκει και πως εγώ , εσύ μπορούμε να ξέρουμε αν έχει η δεν έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό της ?
Και αν έχει εμπιστοσύνη και αγαπάει και τον εαυτό της και εκπέμπει θετικότητα αλλά απλά , πολύ απλά έπεσε στο ''λάθος'' άνθρωπο ?

Ευχαρίστως θα συμφωνούσα μαζί σου, αν το να πέσουμε σε λάθος άνθρωπο ήταν τυχαίο!

Όμως είναι αποδεδειγμένο (ρώτα όποιον ψυχολόγο θέλεις ή και ψάξε όλα τα ψυχολογικά βιβλία κι επιστημονικά συγγράμματα!) πως καθόλου δεν πέφτουμε από τύχη σε λάθος άνθρωπο! Αυτό είναι ΑΞΙΩΜΑ! (Και δυστυχώς, δυστυχέστατα, καθόλου μονόπλευρη άποψη!!!!)

Αν θυμάσαι, στο τέλος του μηνύματός μου, γράφω : Λυπάμαι που ένα χρόνο μετά, η κοπέλα, με άλλο της θέμα, λέει περίπου τα ίδια και βρίσκεται στην ίδια ζοφερή πραγματικότητα...

Η κοπέλα έχει γράψει στο φόρουμ τρία θέματα σε τρεις διαφορετικές περιόδους. Και τα τρία αποπνέουν την απελπισία της απόρριψης...

Έχοντας κακή εικόνα για τον εαυτό της (προφανώς απ' την πρώτη της οικογένεια), ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ επιλέγει να επιβεβαιώσει το "σενάριο της ζωής της", διαλέγοντας, πάλι ασυνείδητα, ανθρώπους που θα της προσφέρουν αυτήν την οικτρή επιβεβαίωση... Αυτός ο τρόπος ενέργειας ονομάζεται ψυχολογικά "αυτοεκπληρούμενη προφητεία". Είμαι κατηγορηματική στο ότι χρειάζεται εξειδικευμένη βοήθεια! Αλλιώς, ακόμη κι αν κάνει άλλες 13 σχέσεις, θα έχει την ίδια κατάληξη... Δεν βγαίνει κανείς από τέτοιο κυκεώνα αυτομαστιγώματος και αρνητικών σκέψεων, χωρίς σημαντική βοήθεια...

Η Επιλεκτική
Ό,τι μάθαμε για να επιβιώσουμε, μας είναι άχρηστο για να ΖΗΣΟΥΜΕ! Εδώ http://sxeseis.gr/viewthread.php?tid=1662&page=3 βρίσκεται η αιτιολόγηση του ψευδωνύμου μου.

# 25 στις 25/6/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Επιλεκτική

Οι γνώσεις μου στην ψυχολογία δεν φτάνουν σε τόσο εξειδικευμένες καταστάσεις , οπότε δεν μπορώ να διαφωνήσω μαζί σου . Ενδεχομένως αυτά που γράφεις λοιπόν να είναι σωστά. Η αλήθεια είναι πάντως ότι έχουνε εξαιρετικό ενδιαφέρον και πραγματικά θα το κοιτάξω.

# 26 στις 25/6/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Αγαπητή αρσινοι

Αν προσέξεις, το αρχικό κείμενο γράφει τα εξής: <...Ζει μόνος του, χωρίς φίλους εκτός από κάποιους συνεργάτες με τους οποίους έχει και φιλικές σχέσεις όχι όμως πολύ στενές από ότι κατάλαβα...>.
Αυτό και μόνο μου δημιουργεί εμένα αρκετά ερωτηματικά, διότι δεν νομίζω ότι ο τύπος εσκεμμένα δεν την γνώρισε στο περιβάλλον του. Στο διάστημα που τα χανε, η κοπέλα ασφαλώς και θα βγαλε τα συμπεράσματά της, για το αν είχε φίλους ή όχι, π.χ. από τηλεφωνήματα κλ.π. Οπότε, δεν μπορώ να συμφωνήσω μαζί σου.
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost