Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

ΚΑΙ ΜΕΤΑ???........."ΦΙΛΟΙ"

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

sakisx

# 21 στις 16/5/2003
author
Ανδρας / 53 / Ελεύθερος
Ν. Χανίων / Χανιά
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 7
'Aρεσαν+: 0%
MBORI VEVEA.
ARKOUNE DUO ANEVASMENA MIALA,MONO

kswtiko

# 22 στις 17/5/2003
author
Γυναίκα / 53 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Περιστέρι
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 26
Συνηθως ο χωρισμος ερχεται οταν το ζευγαρι ανακαλυπτει οτι δεν εχει κοινα ενδιαφεροντα, οτι δεν εχει κοινους στοχους, οτι δεν εχει κοινη πορεια ζωης, οτι δεν μπορει να καλυψει ο ενας τον αλλον..... αυτου του ειδους οι χωρισμοι καθιστουν αδυνατη μια φιλια...... μιας που με τους φιλους μας συνηθως εχουμε κοινα ενδιαφεροντα και καλυπτουμε κατα πολυ ο ενας τον αλλο σε πολλα ζητηματα....

Απο την αλλη μερια... οταν μια σχεση ειναι μακροχρονια.. υπαρχει καποιος αλλος ανθρωπος που να μας ξερει καλυτερα απο τον προην συντροφο μας? Ξερει ολες τις αδυναμιες μας, ολα τα κουσουρια μας, ολα τα προτερηματα μας..... θα μπορουσε να ειναι ο καλυτερος φιλος μας οταν χωρις ιχνος πικρας πονου και υστεροβουλιας στεκεται διπλα μας στη ζωη μας και μας βοηθαει να αναπτυχθουμε σαν ανθρωποι...

Καλύτερα να κάνεις το σωστό με λάθος τρόπο παρά να κάνεις λάθος με το σωστό τρόπο!

sakisx

# 23 στις 17/5/2003
author
Ανδρας / 53 / Ελεύθερος
Ν. Χανίων / Χανιά
Απαντήσεις: 7
Oti ke na leme, genika den mboris na peis tipota.

m38ath

# 24 στις 24/5/2003
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Φιλαδέλφεια
Απαντήσεις: 5
Σίγουρα όχι εχθροί , δεν υπάρχει λόγος άλλωστε.
Με την πρών γυναίκα μου , που θα μπορούσαμε να είχαμε σκοτωθεί ... παραμένουμε σε επικοινωνία .
Μόνο με αυτές που δεν μπορούσαν να αποδεχτούν τον χωρισμό μας ,δεν μπορέσαμε να παραμείνουμαι.
Φυσικά δεν μιλάμε για μεγάλες επαφές ε ? αλλά τα τηλεφωνάκια και μερικές φορές καφεδάκι είναι μες το πρόγραμμα.

swissegreek

# 25 στις 16/7/2003
author
Ανδρας / 50 / Ελεύθερος
Ισπανία
Απαντήσεις: 24
H MAZI THA EIMASTE H EXTHROI THA EIMASTE!!!
τοσσα δε μαρ, σπαιν.

elix_geo

# 26 στις 17/7/2003
author
Ανδρας / 70 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 277
Απαντήσεις: 8.590

Παράθεση:
Originally posted by andromeda
Πιστεύετε πως όταν δύο άτομα που έχουν μια σχέση και χωρίσουν, μπορούν να παραμείνουνε ΦΙΛΟΙ:::

Οχι γιατί πάντα θα υπάρχει η απόρριψη κάποιου από τους δύο

stella-123pame

# 27 στις 22/2/2007
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Χανίων / Πυθάρι
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 2

Παράθεση:
Originally posted by blur_28
Να βάλω μια καινούργια διάσταση στο θέμα;

Για ποιο λόγο να κρατήσω φιλία μετά από σχέση;

Δεν έχω άλλες καλές φίλες; Γυναίκες που πάντα τις έβλεπα φιλικά για τον Α ή Β λόγο; Αν πάλεψα για τη σχέση μου, αν δεν έφταιγα ή δεν ήθελα να χωρίσω τότε....εχθρός γίνομαι, φίλος ΠΟΤΕ!!!!!

Δεν το δέχομαι γιατί καταστρέφει ότι με κόπο προσπάθησα να δημιουργήσω! Την απόλυτη ερωτική ατμόσφαιρα! Τόση δουλειά....τζάμπα! Τόσος αγώνας, τόσα όνειρα, τόση οδύνη, για να μείνω στο τέλος ο....καλούλης φίλος! Βρε άντε από δω!!!!!!

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Σίγουρα δεν μπορώ να μείνω φίλη με καποιον που είχα σχεση πριν... Οταν θα περάσει ο καιρός, τα χρόνια, σίγουρα θα μπορούσαμε να γίνουμε και κολλητοί, αλλά να περάσουν χρόνια!!!!!!! Μην τρελαθούμε τελείως! Εκτός και αν εννοούμε να κρατήσουμε "φιλικές" σχεσεις, για να έχουμε πάντα μια "καβαντζα" τις κρύες μέρες του χειμώνα....

Εχθρό κάνω μετά τον χωρισμό, όχι φίλο!!!!!!!!!!!!!

giannis152

# 28 στις 15/6/2009
author
Ανδρας / 48 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Απαντήσεις: 4
Έχω την εκτίμηση πως μετά από ένα μεγάλο χωρισμό μπορείς να παραμείνεις φίλος με τον άλλο υπό την προϋπόθεση ότι το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε ήταν αρκετό για να γιατρέψει τις πληγές. Το λέω μιλώντας εκ πείρας. Έχω φιλική σχέση με πρώην κοπέλα μου αν και δεν το συνηθίζω .Απλά είναι δείγμα εκτίμησης μάλλον και τίποτα άλλο πια.
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.