Η αγορα της...Μπανανίας μερος α'
Χαιρομαι που μεσα στην αγανακτηση μου για την αγορα της Αθηνας-Ελλαδας βρισκω ομοιοπαθεις,συμπασχοντες.
Θα παραθεσω επιγραμματικα την πικρη μου πειρα κι εγω.
1.BIG CITY=SMALL TOWN.Eιχα παραγγειλει ενα σκαννερ microtec προ μηνος...εδωσα και προκαταβολη να το κλεισω
(λαθος μεγα,με κρατησαν δεσμιο).Μια βδομαδα μετα μετα απο επανειλλημενες οχλησεις μου μου ειπαν οτι αδυνατουν
να εκτελεσουν την παραγγελια.Φυσικα πηρα τα λεφτα μου πισω...
Για να λεμε και τα καλα(οταν υπαρχουν)το θεμα σκανερ ειχε αισιο τελος...
Στη ΓΡΑΜΜΗ COMPUTERS το πηρα ετοιμοπαραδοτο
και φθηνοτερα!
2.ΠΛΑΙΣΙΟ...ΧΑΟΥΣ.Μιλω για την Στουρναρη.Φιλος συναρμολογησε εκει κομπιουτερ και
α)απο προχειροτητα δεσιματος το ρελεδακι του power δεν συνδεθηκε σωστα...ματαια το πηγε 2 φορες πισω ο φιλος,
στο τελος το παλεψε μονος του(ακομα δεν ειμαστε σιγουροι για το εγχειρημα)!
β)απο τη βιασυνη στη συναρμολογηση "ξεπλυμα και τηγανι"εβαλαν και το ταμπελακι του ΤURBO-X αναποδα!
3.VARDEN.Η δικη μου,προσωπικη μου τραγωδια.Τον περασμενο Ιουλιο αγορασα Η/Υ απο κει.
α)Δεν μου κολλησαν επανω στην κεντρικη μοναδα το σηματακι του windows xp με αποτελεσμα οταν χρειαστηκα επανεγκατασταση
να τραβιεμαι με microsoft και με αυτους φυσικα.Παροτι ομως ειχα κανει register μεσω ιντερνετ ενιπταν ολοι τας χειρας τους,
ο ενας τα εριχνε στον αλλο οτι ηταν υπευθυνος(η microsoft στη varden και τουμπαλιν).
τελικα δεν τους εκανα τη χαρη να ξανα αγορασω χp,εβαλα w2000pro.
Παρανομο λειτουργικο με το νομιμο της αποδειξης απωλεσθεν(μου εμεινε το cd).
β)drivers για sony g220 monitor,sony dvd,hdd maxtor...πουθενα.
μαλιστα το power dvd που δινει δωρο το dvd χαθηκε με το format,δεν υπηρχε σε cd.
γ)μεγαλη φασαρια εκανε απο την αρχη(και συνεχιζει)ο εξωτερικος ανεμιστηρας...καπου βρισκει.
Να...τολμησω το εγχειρημα του service?φοβαμαι οτι θα πικραθω παλι.
Τελειωνοντας ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ?
ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΟΝ-LINE SITE ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ?
ΥΓ.Αληθεια,υπαρχει καποιο αξιολογο καταστημα που να κανει αναβαθμιση στο χωρο μας?
ΥΓ2.Και να που το ειδαμε κι αυτο.Να μην εχει η Αθηναικη αγορα ανταλλακτικο μελανι(magenda)για εκτυπωτη(canon i-550).Συγχαρητηρια παιδια."Keep up the good work"!
ΥΓ3.Εαν καποιος γνωριζει και ενα καλο on-line shopping θα του ημουν υποχρεος αν το αναφερει.Εννοω του εξωτερικου.Ουφ,ανακουφιστηκα,βγηκε η πικρα...
Αλλα χρειαζεται να τα λεμε κι αυτα μηπως καποτε βαλουν μυαλο ορισμενοι.Γιατι ειναι αληθεια οτι η καταναλωτικη μας συνειδηση υστερει σε σχεση με το εξωτερικο.
στα social media