Η καλυτερη στιγμη της ζωης μασ
Πολλές φορές αναρωτήθηκα εάν έκανα καλά που παντρεύτηκα. Άκουσα τόσα πολλά πριν από τον γάμο , αλλά , και μετά από αυτόν. Βέβαια από τις συμβουλές των « ΚΑΜΕΝΩΝ » καθώς και αυτών που κατά κάποιο τρόπο ήταν ευχαριστημένοι , συμπέρανα και εξέφρασα την δική μου άποψη. Πριν όμως πω την δική μου γνώμη κοφτά και σταράτα θα ήθελα να γράψω και δυο λογάκια για το τι εστί γυναίκα στον ΓΑΜΟ.
1.Ολοι εμείς οι άνδρες είμαστε από την φύση μας « ΑΓΑΔΕΣ » και καλομαθημένοι . Δεν φταίμε όμως εμείς ( και αυτό δεν είναι δικαιολογία ) αλλά έτσι μας μάθανε οι μανάδες μας. Μας δίνουν τα πάντα εκτός από κούκλες , μέχρι να ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ και βέβαια μετά δεν διανοούνται να μας αποχωριστούν ( καταλαβαίνεται εσείς οι γυναίκες τι εννοώ έτσι ? ? ? ? ). Αχ,Αχ, το παιδί τι να κάνει τώρα , του μαγειρεύει ΑΥΤΗ ?? και τα τοοοοσα άλλα πολλά που λένε !!!!!!!!!!
2.Όσον καιρό έχουμε την αγάπη , την στηρίξει της γυναίκας (στα δύσκολα εννοώ)προσπαθούμε να αποκατασταθούμε επαγγελματικα, οικονομικα κοινωνικά και όχι μόνο. Θέλουμε δικό μας σπίτι , αυτοκίνητο , παιδιά κτλ,κτλ. τότε ο « βράχος »,η « κολόνα του σπιτιού » , είναι τα πάντα για εμας ! ! ! Σε αυτην ξεσπούμε επειδή δεν μας έκλεισε μια δουλειά , μας ρουφιάνεψε στο αφεντικό ο συνάδερφος κτλ , κτλ , κτλ . Ο Μ Ω Σ μόλις πιάσουμε δυο δραχμές στα χέρια μας , γινόμαστε « ΕΡΑΣΤΕΣ »!!!!!ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΑ ΜΑΣ , ΤΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ , ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΤΛ,ΚΤΛ,ΚΤΛ. Ο ΒΡΑΧΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ???
3.Ας σκεφτούμε λοιπόν και τις παροχές που μας προσφέρει το « ΚΤΗΜΑ » μας : ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ , ΣΥΖΥΓΟΣ , ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ , ΕΡΩΜΕΝΗ , ΔΟΥΛΑ( ακόμα δεν μου έβαλες να φάω? Η μάνα μου το είχε είδη έτοιμο τέτοια ώρα και άλλα πολλά τέτοια !!!)- ΟΙΚΙΑΚΗ ΒΟΗΘΟΣ-ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ και παρά πολλά άλλα που ας με συγχωρέσετε δεν τα αναφέρω.(«βέβαια όταν η γυναίκα γίνει μάνα , στον κανακάρη της κάνει το ίδιο , αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα για αργότερα »). Άρα είναι δύσκολο να δώσουμε στον άνθρωπο μας αυτό που ζητά? Και τι είναι αυτό? Λίγη ΑΓΑΠΗ και να την σεβόμαστε , όσο για να την καταλάβουμε - άσε είναι δύσκολο -!!!
4. Έχω όμως και μια μεγάλη απορία !!!! Είτε είναι από συγγενείς , φίλους , φιλαράκια , γνωστούς !!! Όταν για κάποιο λόγο βρεθούμε σε ένα σπίτι , συγκέντρωση , για καφέ , στο δρόμο βρε αδερφέ , το ΠΡΩΤΟ πράγμα που με ρωτάνε ξέρετε ποιο είναι? ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ?? ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΑ??? Και εγώ με την σειρά μου απαντώ τα σχετικά ΑΛΛΑ και αναρωτιέμαι!!! Μα πως είναι δυνατόν να μην με ρωτήσει κανείς τους για το πώς πάει η δουλειά , αν τα οικονομώ , αν οι μετοχές μου κάνουν limit-up , αν πήρα καλό επιτόκιο για τα ομόλογα μου?????????? Άραγε ποιο είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο ?Ο γάμος και κατά συνέπεια η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ! ! ! Όση κούραση και αν έχεις , μια αγκαλιά από την γυναίκα σου και το παιδί σου και ΟΛΑ ξεχνάς !!!!
Πιστεύω να μην με παρεξηγήσετε για αυτά που γράφω. Αλλά αυτήν την στιγμή έτσι ένιωθα και αυτά έγραψα. Βλέπετε βρήκα έναν τρόπο να τα εκφράσω και στο δυαδίκτυο , μέσο ενός παρά πολύ καλού site www.sxeseis.gr. Εινα η πρώτη μου φορά που γράφω και για τι όχι και άλλες. Σας χαιρετώ!!!!!!!!!!
στα social media