Ανδρας / 56 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 113
'Aρεσαν+: 0%
Ολυμπιακος ; Η παναθηναικος ;
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ;
# 2
στις 6/5/2003
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
..oi epoptes gramwn pali.....
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιοι Ανάργυροι
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 13
το 7ο ξανα στον πειραια
Oti kai na ginei pali emeis tha vgoume nikhtes .Giati eimaste gennhmenoi prwtathlhtes
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 173
αργοτερα
Το post αυτό θα μείνει εδώ και μετά τον αγώνα? Έχουμε χρόνο τότε να απαντήσουμε όλοι!!!!!
I Still Havenβt Found What Iβm Looking For... (αν και νόμιζα ότι το είχα βρει...)
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828
ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ , ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟ 7ο ..
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΑΥΡΟΣ , ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΜΑΙ
Ανδρας / 57 / Ελεύθερος
Ν. Αχαϊας / Λαμπίρι
Θέματα: 32
Απαντήσεις: 185
Παράθεση:
Originally posted by evans
ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ , ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟ 7ο ..
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΑΥΡΟΣ , ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΜΑΙ
Αν κερδισει ο Ολυμπιακος εχουμε ισοβαθμια.Με ενα γκολ διαφορα εχει μπαραζ,με περισσοτερα ειναι πρωταθλητης.Ετσι απλα.
Εγω πιστευω οτι αυτο το παιχνιδι δεν θα τελειωσει ποτε...Μακαρι να βγω ψευτης...Επειτα...ο κοσμος βαρεθηκε συνεχεια το ιδιο σκηνικο.Σειρα του ΠΑΟ φετος.Ακουσα οτι φιλαθλοι του ΟΣΦΠ εκαναν επεισοδια στο κεντρο της Αθηνας χτες και θυμηθηκα τη ρηση που πρωτοακουσα απο ενα φιλο μου ΠΑΟΚΤΖΗ:
"Φιλε μου η ηττα του ολυμπιακου ειναι νικη του πολιτισμου".Μαλλον εχει δικιο αν θα γινουν επεισοδια και στο γηπεδο αφου στο πρωτο ματς δεν εγιναν με γηπεδουχο τον ΠΑΟ.
Αυτα.Και αν ρωτατε τι...πρεσβευω επι του παροντος...απλα πρεσβευω εναν ΑΝΤΙΔΟΓΜΑΤΙΚΟ ΦΙΛΑΘΛΟ!
Μη δειχνεις το δαχτυλο σου γιατι θα σου το φανε
Ανδρας / 62 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιοι Ανάργυροι
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 3
Παράθεση:
Originally posted by FALCON
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ;
elpizo to podosfero kai mono ayto
στα social media