Γυναίκα / 47 / Ελεύθερη
Ν. Μαγνησίας / Βόλος
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 6
'Aρεσαν+: 0%
Οταν ο αλλος αδιαφορει
ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ.ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΜΕΛΙ,ΓΑΛΑ.Ο ΤΥΠΟΣ ΕΔΕΙΧΝΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΖΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ.ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ.ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΒΡΟΧΗ.ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΜΗΝΕΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΦΟΒΟΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΗΚΑΜΕ.ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΑΛΛΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ.ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ.ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΙΛΑΩ ΚΥΡΙΩΣ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΖΗΤΗΣΩ ΕΓΩ.ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙ.ΤΟΥ ΛΕΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΝΕΥΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΩΣΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ?
# 2
στις 22/2/2005
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Αστο!!!
Μην το παιδευεις!!!
Δυο τινα συμβαινουν.
α)Δεν τη βρισκει μαζι σου στο κρεββατι
β)Ξεκαυ***σε.
Πιθανοτατα παιζει το δευτερο.
Αλλα οπως και να'χει "σβου και συνεχα"
Κοινως τραβα για φρεσκα οπως κι εκεινος!
Γυναίκα / 52 / Παντρεμένη
Ν. Καβάλας / Καβάλα
Θέματα: 142
Απαντήσεις: 5.733
Παράθεση:
Originally posted by Nectar
.......ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΜΗΝΕΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΦΟΒΟΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕ.......
ω!!! τί αλτρουισμος εκ μερους του!!!
ΑΓΑΠΗΤΗ ΦΙΛΗ ΝΕΚΤΑΡ, ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ 29 ΕΤΩΝ.
μολις βιωνεις την φυσικη φθορα του μαγικου σου ερωτα...
ΠΡΟΤΑΣΗ: μετατρεψου απο Νεκταρ σε Πικρη Σαν Δηλητηριο.
θα αντιληφθεις αμεσως τη διαφορα στη συμπεριφορα του...
μη μασας! ενα παιχνιδακι περιορισμενων οριων ειναι ο ερωτας...
εμεις του δινουμε μυθικες διαστασεις....
φιλικα...
Η προδοσία μου αρχίζει και πάλι: "όλα πάνε καλά..."
Ανδρας / 48 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 193
Παράθεση:
ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ.ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΜΕΛΙ,ΓΑΛΑ.Ο ΤΥΠΟΣ ΕΔΕΙΧΝΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΖΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ.ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ.ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΒΡΟΧΗ.ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΜΗΝΕΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΦΟΒΟΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΗΚΑΜΕ.ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΑΛΛΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ.ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ.ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΙΛΑΩ ΚΥΡΙΩΣ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΖΗΤΗΣΩ ΕΓΩ.ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙ.ΤΟΥ ΛΕΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΝΕΥΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΩΣΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ?
"ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΝΕΥΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ."
ΕΙΝΑΙ και ΝΕΥΡΙΚΟΣ;;; ΣΤΕΙΛΤΟΝ!!!
δεν νομιζω να αλλαξει κατι,εχει αλλαξει συμπεριφορα...παιρνεις πρωτοβουλιες ολο εσυ...τι αλλο να γινει;;;
παμε για αλλα!
Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today
# 5
στις 23/2/2005
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
όταν ο άλλος ...
... συμπεριφέρεται έτσι, απαιτείς από τον εαυτό σου να φύγει αμέσως, όσο κι αν πονάει αυτό!
Καλή επιτυχία ...και σε άλλα καλύτερα!
Γυναίκα / 37 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γαλάτσι
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 27
συμφωνω δεν αξιζει κατι παρομοιο εζησα και εγω μην χαλιεσαι αφησετον να φυγει και αν σου τα μασαει δωσε του εσυ το πασαπορτε να την κανει...
Γυναίκα / 53 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 40
Αυτό που δε λες είναι αν έχετε συζητήσει για την ολη συμπεριφορά του και τους λόγους για τους οποίους συμπεριφέρεται έτσι.Ίσως αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα είτε οικογενειακό είτε επαγγελματικό.
Αν δεν ισχύουν τα παραπάνω τότε και εγώ θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες...
Με εκτίμηση
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Κηφισιά
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 895
Οταν ο αλλος αδιαφορει.....ας θυμηθουμε...παρακατω υπαρχει καποιος αλλος....που δε θα ειναι ιδιος....
πρεπει να δωσεις τελικα για να μπορεις να παρεις,αυτο που θα σε παει μακρυτερα απτους αλλους...
Γυναίκα / 49 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Απαντήσεις: 64
"Δεν σ' αποφεύγωωωωωωωωω, φεύγωωωωωωωωωωω......"
Δηλαδή, αν από τώρα είναι έτσι τα πράγματα, τι θα γίνει στη συνέχεια; Με το πέρας του χρόνου, που όλα "αδυνατίζουν";
Ready, steady, go!!!!!!!!
# 10
στις 23/2/2005
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
"ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΜΗΝΕΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΦΟΒΟΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕ. "
Αγαπητή Nectar
Λες πως σου ζήτησε να χωρίσετε επειδή σε αγαπούσε λιγότερο και μετά λες ότι φοβόταν πως δεν θα μπορούσε να σε αγαπήσει...αυτή η φράση σου δε βγάζει νόημα οπότε τα πράγματα είναι απλά:Ή ο τύπος νόμιζε πως σε αγαπούσε και στην πορεία κατάλαβε πως σε είχε απλώς ερωτευτεί και σαν συνέπεια σε ήθελε μόνο για το κρεββάτι και τίποτα άλλο ή εξ'αρχής επιδίωκε να σε απολαμβάνει μόνο σεξουαλικά και έψαξε να βρει μια χειροπιαστή δικαιολογία για να απομακρυνθεί από σένα όταν σε βαρέθηκε.Όπως και να έχει πάντως μην το σκέφτεσαι καθόλου γιατί δεν αξίζει τον κόπο,αργά ή γρήγορα θα βρεθεί κάποιος που θα εκτιμήσει πραγματικά όλα όσα έχεις να του δώσεις όχι μόνο σωματικά αλλά και πνευματικά και ψυχικά.
Γυναίκα / 45 / Ελεύθερη
Ν. Ημαθίας / Βέροια
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 80
Αδιαφορια
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ
ΑΥΤΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΤΕ
ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΧΕΣΗ
Γυναίκα / 43 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Περιστέρι
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 17
Αγαπητή νεψταρ,
θα είναι καλό να συνειδητοποίησεις και τις δικές σου ανάγκες! Όπως λες κουράστηκες. Φυσικό να κουραστείς όταν δίνεις σε μια σχέση και δεν παίρνεις τίποτα ή βρίσκεις τοίχο. Άκουσέ με, σου μιλάω από προσωπική εμπειρεία. Πρώτα ο εαυτός σου και μετά όλοι οι άλλοι, είτε αυτοί οι άλλοι είναι ένας σύντροφος είτε ακόμη και η ίδια σου η οικογένεια. Συζήτησε μαζί του για την συμπεριφορά του και αν σου πει οτι δε συμβαίνει κάτι, τότε ακολούθησε μία άλλη οδό: την αδιαφορία! Αν πραγματικά έχει αισθήματα για σένα θα σε ψάξει.
Αν όχι θα φύγει. Αυτή είναι η πραγματικότητα.
Και μη ξεχνάς οτι έχεις και συ δικαίωμα να αναζητηθείς!
φιτζι!!!
Γυναίκα / 43 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αργυρούπολη
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 102
Αγαπητή νέκταρ,
είπες ότι του λες αν θέλει να χωρίσετε να σου το πει.
Εγώ πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να περιμένεις τη δική του κίνηση.
Εφόσον δεν σε ικανοποιεί αυτή η σχέση πια, είναι η ώρα να του ζητήσεις εσύ να χωρίσετε.
Αυτή είναι η γνώμη μου.
Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να είναι μόνο δική του απόφαση ο χωρισμός.
Ζωή δεν είναι ότι βλέπεις και αγγίζεις, αλλά ότι αγαπας και σκέφτεσαι!
Ανδρας / 47 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Δραπετσώνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 203
Eαν συμβαίνουν όσα λές, τότε και εγώ θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες!!
Γυναίκα / 51 / Διαζευγμένη
Ουζμπεκιστάν
Θέματα: 414
Απαντήσεις: 64.651
Παράθεση:
Αν δεν εισαι ευτυχισμενη με αυτην, κι αν το εχεις πει αυτο χωρις να λαβεις ανταποκριση, δεν βρισκω κανενα λογο να πιεζεις καταστασεις. Οι σχεσεις πρεπει να ειναι αβιαστες, και η αμοιβαιοτητα συναισθηματων απαραιτητη - κατα την ταπεινη μου γνωμη - αλλιως δεν ειναι σχεσεις αλλα κατι αλλο.
Γυναίκα / 47 / Ελεύθερη
Ν. Μαγνησίας / Βόλος
Απαντήσεις: 6
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ SALISAVIRUS ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΤΥΠΩΣΑ ΕΓΩ ΣΩΣΤΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΝΟΩ ΕΙΝΑΙ: ΟΤΙ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΟΒΟΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΟΣΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΩ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ. ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΤΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΤΕ ΠΑΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΕΔΕΙΧΝΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.ΤΩΡΑ ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΡΩΤΑΩ ΑΝ ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΕΓΩ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ.
ANYWAY ..... ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣ ΚΑΙ Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΣΟΥ.
BYE...!
στα social media